ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ξόρκια και άλλα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ξόρκια και άλλα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Nikosthegreek30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
NikosthegreekΝέο Μέλος
15/04/2013, 23:02:27
quote:

Καλημερα φιλε/η Ποκαχοντας .Αν το πεις μερικες φορες γρηγορα θα καταλαβεις.

καλα μας δουλευεις ετσι;τα ξορκια σας ειναι ψεματα και κοροιδευετε τον κοσμο...το tima laca si me ..το αποτελεσμα θα ειναι να πεις την φραση,τι μαλακας ειμαι....ειστε ζωα!κοροιδευετε τον κοσμο και το σαιτ ειναι μουφα!

15/04/2013, 23:33:57
tima laca si me

Υπάρχει ένα ορθογραφικό λάθος εδώ φίλε.

Είναι το tima laca si ce με c και οχι m.

Ηρθες σε ένα φόρουμ δεκαετούς λειτουργίας,για να μας πεις σε πρώτο μήνυμά σου,αντί για χαιρετισμό,οτι είμαστε μούφα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

16/04/2013, 00:08:17
Απ όλα τα θέματα που μπορεί κάποιος να συμμετέχει, επιλέγει κάποιο που είναι για καιρό σε αχρηστία (για ευνόητους λόγους) και απο αυτό κρίνει ένα ολόκληρο σάιτ.. μ'αρέσει αυτή η λογική.
NikosthegreekΝέο Μέλος
24/04/2013, 13:04:28
quote:

tima laca si me

Υπάρχει ένα ορθογραφικό λάθος εδώ φίλε.

Είναι το tima laca si ce με c και οχι m.

Ηρθες σε ένα φόρουμ δεκαετούς λειτουργίας,για να μας πεις σε πρώτο μήνυμά σου,αντί για χαιρετισμό,οτι είμαστε μούφα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ρε φιλε απλα σου λεω κοροιδευετε το κοσμο...το ορθογραφικο που λες,δεν το ειχα δει,ομως και ετσι να το πω το ξορκι θα ακουστει η φραση:τι μαλακας εισαι...λοιπον αμα θελετε να το παιζετε μαγοι,(που κανενας απο εσας δεν εχει καταφερει ΤΙΠΟΤΑ) να μας λετε τι κανει το καθε ξορκι,...

24/04/2013, 14:36:08
quote:

ρε φιλε απλα σου λεω κοροιδευετε το κοσμο...το ορθογραφικο που λες,δεν το ειχα δει,ομως και ετσι να το πω το ξορκι θα ακουστει η φραση:τι μαλακας εισαι...λοιπον αμα θελετε να το παιζετε μαγοι,(που κανενας απο εσας δεν εχει καταφερει ΤΙΠΟΤΑ) να μας λετε τι κανει το καθε ξορκι,...

Tο ορθογραφικό που λες ότι δεν είδες,απλώς μας δείχνει την ποιότητα και την...ποσότητα του IQ σου.
Επειδη αν το διαβάσεις όπως σου είπα λέει: Τι μαλάκας Ειμαι!!!

Ακου ένα ξόρκι:

Im e na il ithi om alak is men ome gal is emveli as.

Mόλις το εκφράσεις σωστά τρίς και υπο το φως πανσελήνου,θα διώξεις όλα τα κακά πνεύματα για ενα μήνα.Επαναλανβάνεις κάθε Πανσέληνο,μέχρι να το εμπεδώσεις κι εσυ και τα πνεύματα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

NikosthegreekΝέο Μέλος
24/04/2013, 14:53:05
quote:

quote:

Tο ορθογραφικό που λες ότι δεν είδες,απλώς μας δείχνει την ποιότητα και την...ποσότητα του IQ σου.
Επειδη αν το διαβάσεις όπως σου είπα λέει: Τι μαλάκας Ειμαι!!!

Ακου ένα ξόρκι:

Im e na il ithi om alak is men ome gal is emveli as.

Mόλις το εκφράσεις σωστά τρίς και υπο το φως πανσελήνου,θα διώξεις όλα τα κακά πνεύματα για ενα μήνα.Επαναλανβάνεις κάθε Πανσέληνο,μέχρι να το εμπεδώσεις κι εσυ και τα πνεύματα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

το τι μαλακας εισαι,ti mala ca si se η οπως γραφεται δεν κανει τιποτα.το καινουριο ξορκι που μου εδωσες βγαζει νοημα:ειμαι ενα ηλιθιο μαλακισμενο μεγαλη σ'εμβελειασ...

24/04/2013, 15:05:32
quote:
Nikosthegreek
το καινουριο ξορκι που μου εδωσες βγαζει νοημα:ειμαι ενα ηλιθιο μαλακισμενο μεγαλη σ'εμβελειασ...

Δεν έχω καμία αμφιβολία!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

24/04/2013, 15:35:38
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, περιμένω ακόμα να διακρίνω σημάδια... υπευθυνότητας
(αναμένω υπομονετικά)

quote:
Nikosthegreek:
κοροιδευετε τον κοσμο και το σαιτ ειναι μουφα!

Nikosthegreek Κατ΄αρχήν σε ευχαριστούμε για τα "καλά" σου λόγια με το "καλημέρα".
έπειτα,
επέτρεψε μου να σου επιστήσω την προσοχή σε μια βασική διαφορά,
μετέχεις σε ενα θέμα (οπως πολύ σωστά επισήμανε και το μέλος Πύρινος )
μιας εκ των πολλών κατηγοριών θεμάτων των φόρουμ του esoterica.gr
και εκ παραδρομής (ελπίζω) κατηγορείς το site του esoterica.gr
για το οποίο αμφιβάλω να εχεις άποψη για το περιεχόμενο του!

Μια και αν είχες, θα ήξερες οτι δεν πραγματεύεται ξόρκια και συμβουλές προς εκκολαπτόμενους "μάγους"
(που προφανώς μια τέτοια αναζήτηση σου σε έφερε ως εδώ)

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
NikosthegreekΝέο Μέλος
24/04/2013, 16:55:53
οταν πρωτομπηκα στο σαιτ,λεω θα ειναι γαματο.αληθινο.αλλα μετα καταλαβω οτι....

24/04/2013, 19:11:42
Nikosthegreek κανένα σάιτ δεν είναι μόνο μαύρο ή μόνο άσπρο.. αν απ' όλα τα θέματα βρήκες αυτό να μπεις, δείχνει οτι μάλλον δεν είσαι σε θέση να κρίνεις τι είναι αληθινό..

Επειδή πάντως γράφεις στα ελληνικά (από το πρώτο σου μήνυμα) εγώ θα περιμένω σε κάποιο άλλο θέμα που εσύ κρίνεις γνήσιο, να μιλήσουμε σοβαρά για όποιο θέμα σε ενδιαφέρει

24/04/2013, 21:14:44
quote:

οταν πρωτομπηκα στο σαιτ,λεω θα ειναι γαματο.αληθινο.αλλα μετα καταλαβω οτι....

θα ήθελα κι εγώ να καταλάβω ότι κι εσυ.
Μπορείς να...επεκταθείς?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

NikosthegreekΝέο Μέλος
24/04/2013, 23:19:06
οταν πρωτομπηκα,ημουν χαρουμενος και βρηκα ωραιο το σαιτ.μετα ομως,τα δυο ξορκια που μου δωσατε ειναι απλα βρισιες!πως το εξηγειτε αυτο;τι μια το ενα ξορκι ελεγε τι μαλακας εισαι και την αλλη το αλλο ξορκι ελεγε ειμαι ενα ηλιθιο μαλακισμενο και κατι τετοια...τι εχετε να πειτε;

24/04/2013, 23:48:15
Εγώ θα επαναλάβω οτι σε περιμένω σε κάποιο άλλο θέμα που εσύ κρίνεις γνήσιο, να μιλήσουμε σοβαρά για όποιο θέμα σε ενδιαφέρει ή σε απασχολεί.
24/04/2013, 23:55:53
quote:

οταν πρωτομπηκα,ημουν χαρουμενος και βρηκα ωραιο το σαιτ.μετα ομως,τα δυο ξορκια που μου δωσατε ειναι απλα βρισιες!πως το εξηγειτε αυτο;τι μια το ενα ξορκι ελεγε τι μαλακας εισαι και την αλλη το αλλο ξορκι ελεγε ειμαι ενα ηλιθιο μαλακισμενο και κατι τετοια...τι εχετε να πειτε;

Τι έχουμε να πούμε?
Ασε καλύτερα,θα θυμώσεις!!!!

Το κυριότερο είναι ότι θα εξαντληθεί και η υπομονή κάποιου φίλου και δεν θα το ήθελα με τίποτα αυτο.

Οπότε ξαναδιάβασε προσεκτικά όλες τις σελίδες του θέματος και αν η φαιά σου,έχει την απαραίτητη κρίσιμη μάζα,θα καταλάβεις μόνος σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

NikosthegreekΝέο Μέλος
25/04/2013, 21:21:05
παιδες σορρυ που νευριασα απλα εψαχνα για λευκη μαγεια και τα ξορκια σχηματιζαν βρισιες...θα δω και αλλα θεματα για να κρινω...

25/04/2013, 21:25:35
quote:

παιδες σορρυ που νευριασα απλα εψαχνα για λευκη μαγεια και τα ξορκια σχηματιζαν βρισιες...θα δω και αλλα θεματα για να κρινω...

Είσαι ήδη συγχωρεμένος !!

Οτι θέλεις ο Πύρινος θα σε ενημερώσει.Είναι 'παλιά" καραβάνα σε αυτα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

NikosthegreekΝέο Μέλος
26/04/2013, 15:42:41
μια ερωτηση.εχει καταφερει κανεις απο εσας οποιαδηποτε μαγεια;την αληθεια θελω.

26/04/2013, 16:04:12
[/quote]Ναι, αλλά πρόσεξε! Η χθεσινή μαγεία μπορεί να είναι η σημερινή επιστήμη και η αυριανή καθημερινότητα. Για παράδειγμα, πριν 300 χρόνια το να πάρεις ένα πχ βοτάνι ήταν μαγεία. Σήμερα ξέρουμε ότι το τότε "βοτάνι" περιέχει ουσίες θεραπευτικές κτλ.
Είναι μαγεία γνώση των θεραπευτικών ιδιοτήτων των φυτών; Ήταν τότε; Πως ορίζεις τη "μαγεία";
Με τον τρόπο που την ορίζω εγώ τη «μαγεία» η απάντησή μου είναι ναι, αλλά αν στο ανέλυα ίσως αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ ως «μαγεία» για σένα να μην είναι.
NikosthegreekΝέο Μέλος
26/04/2013, 16:18:17
λευκη...λευκη μαγεια,..αληθινη...οχι βλακειες..ΞΟΡΚΙΑ...ισχυρα ξορκια...ξορκια προστασιας,ξορκια που μπορω να επηρεαζω αλλους..οτιδηποτε..και παιζει ρολο η ηλικια στην μαγεια;οχι,ε;

26/04/2013, 16:50:45
quote:

λευκη...λευκη μαγεια,..αληθινη...οχι βλακειες..ΞΟΡΚΙΑ...ισχυρα ξορκια...ξορκια προστασιας,ξορκια που μπορω να επηρεαζω αλλους..οτιδηποτε..και παιζει ρολο η ηλικια στην μαγεια;οχι,ε;

Και η ηλικία παίζει ρόλο και το πως πλησιάζεις παίζει ρόλο και σε τελική ανάλυση το πως το ζητάς... και το γιατί...

Ας πούμε ότι κάποιος ξέρει κάτι τέτοιο, γιατί να σου το πει; Και πως 'βαφτίζεις' "Λευκή" τον επηρεασμό των άλλων;

Θέλω να πω... αν θέλεις κάτι από κάποιον δεν έχεις παρά να το ζητήσεις κι αν θέλει στο δίνει. Αν θέλεις να τον επηρεάσεις πάει να πει ότι ίσως δεν είναι συνεργάσιμος και θέλεις να τον επηρεάσεις. Αυτό μου φαίνεται κάπως... σκούρο... λευκό πάντως όχι...

Edited by - panpam on 26/04/2013 16:55:27