- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
ετοιμάσου για το επόμενο κατεβατό του Den Ulv...
Θα μας κάνει διάλεξη περί εθνικισμού και θα μας ξεμπροστιάσει όλους εμάς που δεν ξέρουμε τί μας γίνεται...
Ε ε έρχεται!
Ramoglou, ένα ανέκδοτο:
Ποιές νότες της μουσικής γνωρίζουν καλά οι αστυνομικοί;
...Μι λα ρε!
Σανενακ, εσύ θα βρεις κάτι μεμπτό σε προφίλ μέλους;;;
Από πότε ασχολείσαι με ΤΖΟΥΦΙΟΥΣ σαν και μένα καλέ μου;
elpida, ακόμα δεν τα ΄χεις βάλει σε σειρά;;;
Στην ίδια τάξη... Πάμε πάλι... Κλακέτα! Ρίξτα Den Ulv...
Stavros_Η κρύβε λόγια... Αύριο θα διαβάζουν όλοι "Glamour", "Celebrities" κλπ.
Χρήστος λες κι οι πορτιέρηδες του Destilj να είναι Μασώνοι;;;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
elpida, ακόμα δεν τα ΄χεις βάλει σε σειρά;;;Στην ίδια τάξη... Πάμε πάλι... Κλακέτα! Ρίξτα Den Ulv...
Αγαπητή Zadok,
είμαι σε αναμονή για τις επεξηγήσεις του Den Ulv.
Νομίζω μετά από αυτές θα έχω ξεκαθαρίσει το τι επιτέλους γίνεται με όλους αυτούς που ακούν στο όνομα μασόνοι.
Επίσης λαμβάνω σοβαρά υπ όψη μου και τα άλλα μέλη έτσι για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.
quote:
Den UlvΈχω μείνει άναυδη ! Τόσα πράγματα και τα αγνοούσα ….
Τώρα βέβαια ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί με όλα αυτά. Τι είναι τελικά αυτοί οι μασόνοι ? οι αντίχριστοι ? αυτοί που μας οδηγούν στην καταστροφή ? ουφ !
Ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων με τεράστια κοινωνική και πολιτική δύναμη, που έχουν αλλάξει και συνεχίζουν να αλλάζουν τον κόσμο πρός το χειρότερο.
H Humanum Genus είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο επειδή, χριστιανική ρητορία στην άκρη, αποτελεί την πιο καταδεικτική αποκάλυψη των κινήτρων και της ισχύος της Μασονικής Σέκτας.
---------------------------------------------------------------------
quote:
Από όσα γράφεις φαίνεται πως κατέχεις το αντικείμενο καλά.
Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις να βάλω μία τάξη σε όλα αυτά?
Διάβασε:
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/2843232015/qid=1086776892/sr=1-1/ref=sr_1_0_1/026-9817308-1690846
quote:
Στην ερώτηση που παρέθεσες μήπως μπορείς εσύ να δώσεις μία απάντηση γιατί εδώ μέσα κυκλοφορούν διάφοροι και δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι μιλάνε σοβαρά και ποιοι όχι.
Ευχαρίστως.
Είσθε Τέκτων?
Οι αδελφοί μου με αναγνωρίζουν ώς τέτοιο.
Πώς θα αναγνωρίσω ότι είστε Τέκτων?
Απο τα σημεία, τις λέξεις, και τις χειραψίες.
Πώς εξηγείτε αυτήν την απάντηση?
Ένας Τέκτων αναγνωρίζεται απο τον τρόπο που ενεργεί, γιατί είναι πάντοτε ακριβοδίκαιος και ειλικρινής. Αναγνωρίζεται απο την σοβαρή και έμπιστη γλώσσα του. Τέλος αναγνωρίζεται απο την αδελφική φροντίδα που εκδηλώνει, πρός όλους εκείνους με τους οποίους έχει συνδεθεί με τα δεσμά της αλληλεγγύης.
----------->Οι δήθεν τέκτονες και μασόνοι εδώ μέσα, είναι ένα μάτσο παλιάτσοι που κοροιδεύουν τον κόσμο.
quote:STAVROS_H
Den Ulv θα ήθελα να ξέρω αν όλα αυτά που γράφεις τα έχεις κατανοήσει και τα πιστεύεις ή είναι αποτέλεσμα της κατήχησης, της πλύσης εγκεφάλου και του ξύλινου λόγου που σας μαθαίνουν στην Χρυσή Αυγή.
Είστε ανόητος κύριε. Δεν είμαι κάν ¨Ελληνας Πολίτης, πολλώ δε μάλλον μέλος της Χρυσής Αυγής.
quote:STAVROS_H
Θέλω να ελπίζω οτι απλώς τα μεταφέρεις εφαρμόζοντας την μέθοδο της παπαγαλίας και στην πραγματικότητα δεν καταλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος τι λές.
Εκτός απο ψευδό Νεο-Ναίτης του S.Μ.Τ.Ο.J. όπως υποδηλώνετε ότι είστε, φαίνεται ότι είστε ακόμη αδαής και αμόρφωτος.
Δεν καταλαβαίνετε λέξη απο αυτά που γράφω, γιατί είσαστε άσχετοι με την Βιβλιογραφία περί των Νεο-Ναιτών.
Για να γίνει κάποιος Τέκτων, θα πρέπει να αφιερώσει μήνες ολόκληρους στην μελέτη, και κατόπιν χρόνια ολόκληρα στην μελέτη, και για να γίνει κάποιος ΚΤ θα πρέπει να είναι πρώτα Master Mason & Royal Arch Mason.
"We must secure the existence of our people and a future for White Children.
The beauty of the White Nordic woman must not perish from the earth"
Den Ulv
quote:
Οι δήθεν τέκτονες και μασόνοι εδώ μέσα, είναι ένα μάτσο παλιάτσοι που κοροιδεύουν τον κόσμο.
Μμήπως γνωρίζεις ποιοι είναι αυτοί ? έτσι για να τους αποφεύγουμε δηλαδή.
Επίσης θέλω να σε ρωτήσω εάν όλα αυτά που γράφεις είναι πορίσματα μετά από δική σου έρευνα η προσωπική εμπειρία στο θέμα ή απλώς είναι αυτά που κάποιοι άλλοι πιστεύουν και έχουν γράψει βιβλία.
Και κάτι τελευταίο τελικά αυτοί ανήκουν στους «κακούς» ή όχι ?
γιατί διαβάζω πως απ την μία είναι ειλικρινής δίκαιοι κλπ. και από την άλλη ότι ιδρύθηκε η μασονία εναντίον του νόμου κλπ. Κάτι δεν πάει καλά μου φαίνεται με δαύτους .....
quote:
Μήπως γνωρίζεις ποιοι είναι αυτοί ? έτσι για να τους αποφεύγουμε δηλαδή.
Έχω την εντύπωση ότι εσύ τους γνωρίζεις καλύτερα απο εμένα.
quote:
Επίσης θέλω να σε ρωτήσω εάν όλα αυτά που γράφεις είναι πορίσματα μετά από δική σου έρευνα η προσωπική εμπειρία στο θέμα ή απλώς είναι αυτά που κάποιοι άλλοι πιστεύουν και έχουν γράψει βιβλία.
Έρευνα και προσωπική εμπειρία.
quote:
Και κάτι τελευταίο τελικά αυτοί ανήκουν στους «κακούς» ή όχι ?
γιατί διαβάζω πως απ την μία είναι ειλικρινής δίκαιοι κλπ. και από την άλλη ότι ιδρύθηκε η μασονία εναντίον του νόμου κλπ. Κάτι δεν πάει καλά μου φαίνεται με δαύτους .....
Τι είναι το καλό και τι είναι το κακό? Ποιούς εσύ θεωρείς καλούς και ποιούς κακούς?
Μετά απο όλα αυτά που ελέχθησαν, με ρωτάς αν είναι ειλικρινείς και δίκαιοι ή κακοί?
Τις απαντήσεις θα τις δώσεις εσύ με την προσωπική σου μελέτη,
quote:
Έχω την εντύπωση ότι εσύ τους γνωρίζεις καλύτερα απο εμένα.
Eάν τους γνώριζα δεν θα έκανα τον κόπο να σε ρωτήσω, αλλά από ότι φαίνεται το να πετάς κατηγορίες δεξιά αριστερά είναι πιο εύκολο από το να δίνεις σαφής απαντήσεις… your choice.
quote:
Έρευνα και προσωπική εμπειρία.
Να υποθέσω πρώην ή νυν μασόνος?
quote:
Τι είναι το καλό και τι είναι το κακό? Ποιούς εσύ θεωρείς καλούς και ποιούς κακούς?
Μετά απο όλα αυτά που ελέχθησαν, με ρωτάς αν είναι ειλικρινείς και δίκαιοι ή κακοί?
Τις απαντήσεις θα τις δώσεις εσύ με την προσωπική σου μελέτη,
Φυσικά και σε ρωτάω γιατί εσύ πέφτεις σε αντιφάσεις με αυτά που λες και δεν παίρνεις μία πιο ξεκάθαρη θέση για το θέμα. Εσύ τη μία τους χαρακτηρίζεις έτσι και την άλλη αλλιώς…
Τι να πω… μάλλον και το να αγνοείς διφορούμενα post ανήκει στην μελέτη του εκάστοτε θέματος. Θα μελετήσω το θέμα και θα επανέλθω.
Αι ρε ζαγάρια να ξεστραβωθείτε στα site που σας δίνουν, άντε να διαβάσετε τι είναι αυτοί οι μασόνοι.
Αμ η άλλη που ψάχνει να βρει και τι είναι αυτοί !
Τι σε κόφτει εσένα καλήμ ;
Σάμπως και θα σε δεχτούν ποτέ εσένα εκεί μέσα ;;;;;
Στο σύλλογο που έχουν για τσάι θα σε στείλουν και το πολύ πολύ να κάνεις και την Παζαΐτη σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
Την Σημήτενα δε τη δεχτήκανε και έκανε την οικοδέσποινα στον Klinton-Πλύντον.
Αί ταγάρια που μου θέτε και μασονίες λές και είσαστε του κεφαλαίου.
Αμ ο άλλος που μου θέλει να είναι και Ιππότης !!!!
Τι λέ ρε ; Αλήθεια ;
Και που είναι ρε το άλογο σου ;;;
Εγώ έχω 320 άλογα και δε μου δώκανε στολή μεταλλική αλλά υφασμάτινη και χρωματιστή, εσένα θέλω να σου δώκουν τη μεταλλική και να περπατάς στην Πανεπιστημίου μέρα μεσημέρι με 45 βαθμούς και να πουλάς τα απούλητα εισιτήρια της Ολυμπιάδας μήπως και σου δώκει άλογο η Γιάννα !
Αι τραβώ στην στάνημ γιατί με περιμέν κι γίδαμ !!!!!!

Ο κακός λύκος
quote:
Eάν τους γνώριζα δεν θα έκανα τον κόπο να σε ρωτήσω, αλλά από ότι φαίνεται το να πετάς κατηγορίες δεξιά αριστερά είναι πιο εύκολο από το να δίνεις σαφής απαντήσεις… your choice.
Σκέφτηκα αυτό που έγραψες. Ίσως δεν μπορείς να διακρίνεις ποιοι υποκρίνονται τους τέκτονες ή φιλοτέκτονες σε αυτό το thread, και αυτό λόγω του γεγονότος ότι δεν έχεις ασχοληθεί πολύ με το θέμα και προπαντώς, τους συμβολισμούς του ΕΤ.
Ο ΕΤ ξεκίνησε ώς μια μυστική εταιρεία στο Μεσαίωνα, κάτω απο τον εκτεταμένο διωγμό της Καθολικής Εκκλησίας, και λόγω όλων αυτών, βρίθει απο αλληγορικούς συμβολισμούς, αλληγορικές λέξεις...προτάσεις...ονόματα, τα οποία δύναται να ερμηνευθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, απο τους οποίους κανείς δεν αναγνωρίζεται επίσημα ώς λάθος.
Εκτός απο τους συμβολισμούς και τις αλληγορίες, υπάρχουν και άνθρωποι σύμβολα του ΕΤ Ο πιο διάσημος απο αυτούς, είναι ίσως ο Ιάκωβος ντε Μολάυ, ο Γάλλος τελευταίος Μέγας Διδάσκαλος των Ιπποτών του Ναού του Σολωμόντος.
Οι Τέκτονες ταυτίζονται με τους Ναίτες και με τα Ιπποτικά Τάγματα του Μεσαίωνα για πολλούς λόγους, αλλά ο κυριότερος συμβολισμός που θέλουν να περάσουν είναι ότι ο Ντε Μολάυ ηρωοποιείται λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα απο τα πολλά αθώα θύματα του Καθολικισμού στον Μεσαίωνα, και είναι ένα σύμβολο στον "ευγενή" αγώνα για την καταστροφή του Καθολικισμού, και του Χριστιανισμού γενικώτερα.
quote:
Να υποθέσω πρώην ή νυν μασόνος?
Δεν με κατάλαβες. Οι ερωτήσεις και οι αποκρίσεις που έγραψα, δεν είναι δικές μου, αλλά αποτελούν ένα τμήμα μιας ολόκληρης σειράς απο ερωταποκρίσεις, λέξεις κλειδιά, και σημεία που οι Τέκτονες απομνημονεύουν, προκειμένου να αναγνωριστούν ώς Αδ.:. απο κάποιον Τέκτονα τον οποίο δεν γνωρίζουν.
Το ίδιο είναι και η αλληγορία που έγραψα για την Στοά του Αγίου Ιωάννη.
Ανάλογα το Τεκτονικό Σύστημα και την χώρα προέλευσης του καθενός, αυτά διαφοροποιούνται λίγο, καθώς και αλλάζουν οι ονομάσίες.
Συχνά, οι ονομασίες των Αξιωματούχων μιας Στοάς, κρύβουν μια ολόκληρη ιστορία, όπως συμβαίνει με τον Α/Σ Tyler ο οποίος όπως αποκάλυψε ο Robinson στο Born in Blood, έχει τις λεκτικές ρίζες του στη Γαλλία.
Δυστυχώς, δεν μπορώ να σου συστήσω βιβλία στα Ελληνικά, γιατί δεν διαβάζω Ελληνικά Βιβλία ούτε μπορώ να σε βοηθήσω κατά πολύ με τις Ελληνικές ονομασίες και τα Ελληνικά δρώμενα.
Σε προτρέπω πάντος, να αγοράσεις και να διαβάσεις τα βιβλία που σου πρότεινα.
quote:
Φυσικά και σε ρωτάω γιατί εσύ πέφτεις σε αντιφάσεις με αυτά που λες και δεν παίρνεις μία πιο ξεκάθαρη θέση για το θέμα. Εσύ τη μία τους χαρακτηρίζεις έτσι και την άλλη αλλιώς…
Τι να πω… μάλλον και το να αγνοείς διφορούμενα post ανήκει στην μελέτη του εκάστοτε θέματος. Θα μελετήσω το θέμα και θα επανέλθω.
Γνώρισα μόνο καλούς ανθρώπους στον ΕΤ, οι οποίοι και είναι όλοι φίλοι μου.
Αυτό όμως δεν αλλάζει την αλήθεια, η οποία φοβάμαι πως είναι όπως ακριβώς αναφέρεται στο Humanum Genus.
Άκουσα πως ο Ζακ Ντε Μολαί, όταν τον έκαιγαν στην πυρά δεν έβγαλε ούτε ένα βογγητό! Υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις πως ήταν ρομπότ απο το μέλλον! Ήξερε και πότε θα πεθάνει ο βασιλιάς και ο πάπας!! Τερμινέιτορ 4!