ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- VIDEO CLUB..."ESOTERICA" - - Κινηματογράφος -

- VIDEO CLUB..."ESOTERICA" - - Κινηματογράφος -

Flawless30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
FlawlessΜέλος
07/07/2005, 00:29:40
Quills, Η Πένα της Αμαρτίας

http://www.in.gr/homecinema/mdvddsk.asp?mcdi=0006025

Καλή προβολή

PurePoisonΜέλος
07/07/2005, 10:18:01
quote:

Η διαφορά στο ότι μου άρεσε πολύ το Mr. & Mrs. Smith από το Man on Fire, είναι ότι εκεί που δεν είχε δράση το πρώτο, είχε χιούμορ, ενώ το δεύτερο είχε συναισθηματικές αηδιούλες που επίσης αντιπαθώ. Πάντως δεν μπορώ να πω πως δεν βλεπόνταν.

Το Mr. & Mrs Smith δεν εχει την ιδια δραση και αγωνια οσο το αλλο...σιγουρα ομως ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο και μπορει κανεις να το δει ευχαριστα. Εχεις δικιο παντως το Man on Fire ειναι πολυ μελοδραματικο αλλα ειναι ο μονος τροπος να σε κανει να κολλησεις με την ταινια...αμα δεν εδειχνε ολη τη σχεση του Ντενζελ με την μικρη τοτε απλα ολο αυτο δεν θα ειχε ιδιαιτερο νοημα...
Ευχαριστω για τα σχολια σου

Φιλικα

Νικολ

Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!

PurePoisonΜέλος
07/07/2005, 10:28:14
Γεια και παλϊ

Να προτεινω λοιπον αλλη μια καταπληκτικη (για μενα τουλαχιστον) ταινια. Το Saw (Σε βλεπω - κανονικη μεταφραση Πριονιζω). Λοιπον ενα θριλερ με μπολικους θανατους, κυνηγη δολοφονου, πολυ αιμα κι αποκαλυψεις. Δυο καθημερινοι ανθρωποι κλεινονται σε ενα παλιο μπανιο με τα ποδια δεμενα και πρεπει ο ενας να εχει σκοτωσει τον αλλον για να επιβιωσει. Κατα την διαρκεια της προθεσμιας γινονται τρελλα πραγματα που σας αφησουν αφωνους! Μου αρεσε τοσο πολυ αυτη η ταινια επειδη ηταν κατι εντελως διαφορετικο και σε καμια περιπτωση δεν μου θυμησε το Seven που πολλοι θελησαν να την συγκρινουν με αυτην. Για μενα ο δημιουργος αυτης της ταινιας πρεπει σιγουρα να εχει ψυχολογικα προβληματα αφου ενας φυσιολογικος ανθρωπος δεν μπορει να σκεφτει τα βασανιστηρια που ειδα στην ταινια...Μην περιμενετε ομως ενα εντυπωσιακο καστινγκ αφου μερικοι ηθοποιοι δεν πειθανε καθολου...το στορυ ομως αξιζει.

Φιλικα

Νικολ

Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!

Lord_AsrielΜέλος
07/07/2005, 13:47:13
Lock, Stock & 2 Smoking Barrells, Πολύ καλη κωμωδία.

Highlander, πολύ καλή σειρά ταινιών αν και με φθίνουσα πορεία απο το 1
στο 4.

Big Fish, γιατί τα ψέματα δεν είναι αυτο που δείχνουν.

eXistenz, ταινία που δεν έχει λάβει αυτο που της αξίζει.

The War of the Worlds, καλή ταινία με μερικά χοντρά λάθη που δεν επηρεάζουν
την πλοκή ευτυχώς.

The HitchHikers Guide To The Galaxy, από τις καλύτερες κωμωδίες που έχω
δεί τελευταία.

Αυτά για τώρα.
Καλές προβολές.

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.

FlawlessΜέλος
07/07/2005, 16:47:27
Saw Απο τα καλύτερα Thril που εχω δει(εχει βγει σε video??)

Big Fish Η Tαινία

eXistenZ Πολυ καλη(πλοκη)

War of Worlds μετρια σε σχεση με το Budget

The hitchhikers guide Πραγματικα φευγατη ταινια

stemixΜέλος
07/07/2005, 18:18:10
quote:
Quills, Η Πένα της Αμαρτίας

Υπήρξε άτομο που κατάφερε να δει αυτή την ταινία ολόκληρη; Ακόμα και το "π", είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Για το Saw, θα συμφωνήσω με την PurePoison. Και αυτές οι τσιρίδες που έβγαζε στο τέλος ο άλλος... αμάν.

FlawlessΜέλος
07/07/2005, 19:25:55
Φυσικα ^^

Πολυ καλες Ερμηνειες και απο τον Ρας και απο Φοινιξ.

AtvaΜέλος
05/08/2005, 14:50:07
Δεν πρόλαβα να κοιτάξω όλες τις σελίδες του topic, οπότε αν κάποια από τις ταινίες που θα προτείνω έχει ξαναπροταθεί ζητάω συγνώμη στον αποστολέα τους και ΜΠΡΑΒΟ που τις πρότεινε! Λοιπόν έχουμε και λέμε:

AELITA (Yakov Protazanov 1924)
Καθαρά εξπρεσιονιστική ταινία και εκτός από των διακαεί πόθο του ανθρώπου για την επιβεβαίωση εξωγήινων υπάρξεων στο ηλιακό σύστημα, περνάει και πολλά πολιτικά μηνύματα τα οποία εκτός από βιωματικά του σκηνοθέτη είναι και διαχρονικά.
Πλοκή: Ένας γήινος «ανακαλύπτει» ύπαρξη νοήμονος ζωής στον Άρη και μετά από μια σειρά περίεργων γεγονότων στην Γη και με κίνητρο μία απροσδιόριστη (;) έλξη αποφασίζει να επισκεφθεί τον Κόκκινο πλανήτη. Εκεί γνωρίζει την πριγκίπισσα Aelita και τον απολυταρχικό πατέρα της Tuskub. Φυλακίζονται για τις απελευθερωτικές τους ιδέες και…ο επίλογος είναι ένα κράμα ρώσικου πολιτικού εξπρεσιονισμού, φαντασίας και μίας πιθανής μελλοντικής πραγματικότητας.

CUBE (Vincenzo Natali 1997)
Προφητική και απαισιόδοξη ως προς το θέμα της η συγκεκριμένη ταινία αλλά καταφέρνει να σκιαγραφήσει τέλεια τον ψυχισμό του ανθρώπου και ειδικότερα τον τρόπο λειτουργίας του σαν μονάδα και σαν μέρος ενός συνόλου από πολλές και διαφορετικές μονάδες.
Πλοκή: Εφτά άγνωστοι άνθρωποι ξυπνάνε μέσα σε ένα παράξενο δωμάτιο, σε διαφορετικό ο καθένας και δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε πως βρέθηκαν, ούτε που βρίσκονται και κυρίως ΓΙΑΤΙ βρίσκονται εκεί μέσα. Η πλοκή της ταινίας έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί ξετυλίγεται όπως είπα ο ψυχισμός του ανθρώπου μέσα από εφτά διαφορετικούς ανθρώπους και το απρόβλεπτο τέλος αφήνει μία γλυκόπικρη μεταίσθηση.
Θα ήθελα να προτείνω και άλλες, αλλά λόγω της ήδη μακροσκελούς απάντησης θα επανέλθω κάποια άλλη μέρα.
Εύχομαι όποιος δει αυτές τις δύο ταινίες να καταφέρει να τις δει με «ανοιχτά» μάτια και θα αποκωδικοποιήσει το νόημά τους.

"Κονξ Ομ Πανξ"

MaiaΝέο Μέλος
22/08/2005, 12:11:26

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.

Μήπως έχει ακούσει κανείς για τη ταινία: "The Silent Flute"; Πρωταγωνιστής ο David Caradine.

Είναι πολύ παλιά ταινία, τη ψάχνω παντού αλλά τίποτα.

Lord_AsrielΜέλος
24/08/2005, 16:48:28
Όποιος έχει δει το κλασσικό θα καταλάβει γιατί το προτείνω.
Ελπίζω να έχει το κλίμα που πρέπει,για μενα τουλαχιστον.
Όπως και να χει Tim Burton είναι, Johnny Depp παίζει
κάτι καλό θα δούμε...

Oh last night,
and the night before

26/08/2005, 10:57:55
μπορει να συγκρηθει ο φιογκος ο ντεπ, σε ερμηνεια με τον τζιν γουαϊλντερ;;;

quote:
Oh last night,
and the night before

stephen king δεν ειναι αυτο;;

quote:
Lord_Asriel

κι αυτο αν δεν κανω λαθος, φιλιπ πουλμαν... αρα σου αρεσει η φανταστικη λογοτεχνια... καλο αυτο... [ασχετο]

να προτεινω κι εγω με τη σειρα μου το braindead, ισως απο τα πιο αστεια θριλερ που γυρηστηκαν ποτε!!! αρχαιο ομως....

Lord_AsrielΜέλος
26/08/2005, 13:08:47
quote:

μπορει να συγκρηθει ο φιογκος ο ντεπ, σε ερμηνεια με τον τζιν γουαϊλντερ;;;

Ο Depp είναι Depp και ο Wilder, Wilder. Ούτε ο πρώτος συγκρινετε με το
δευτερο αλλά ούτε και ο δεύτερος με τον πρώτο.

Ναί. Από King είναι αλλά και από Blind Guardian (εμπνευσμένοι από King).

ΛΕΜΟΝΙ ΣΝΙΚΕΤ: ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Υπέροχη εικόνα με φανταστικά τοπία.

Τρία ανήλικα αδέλφια χάνουν τους γονείς τους σε πυρκαγιά στο σπίτι
τους και αναγκάζονται να μείνουν με ένα μακρινό συγγενή, τον κόμη
Όλαφ. Ενώ αυτός καταστρώνει σχέδια εξόντωσής τους για να καρπωθεί την
τεράστια περιουσία τους, εκείνα αντιστέκονται επιστρατεύοντας τα ειδικά χαρίσματά τους.

Oh last night,
and the night before

26/08/2005, 21:01:39
quote:

γαμωτο, και σε ρωτησα γι' αυτο το λογο.. για να στους προτεινω... παντος ακου και το touched by the crimson king - demons & wizards... ξερεις, με τον κερς απο γκαρντιαν... [ασχετοτατο!!!]

το λεμονι σνικετ εχει βγει σε dvd? εχω τοσο διαβασμα που ουτε απ' εξω απο το βιντεοκλαμπ δεν προλαβαινω να περασω...!

και ακουσα οτι ειναι και ψιλοκωμικο, αληθευει;;
α μου πεις, με τον τζιμ καρεϊ;;; δεν θα 'χει και λιγο χαβαλε;;;
παιδικα βιβλια δεν ειναι αλλωστε;;;

26/08/2005, 22:40:22
Να προτείνω κι εγώ μερικές ταινίες....?
Εγώ προτείνω το Ju-On και τη Γιαπωνέζικη τριλογία The Ring.
Πιστεύω πως είναι αρκετά καλές για έναν άνθρωπο που του αρέσουν τα thrillers.
Κι η τριλογία και το Ju-On βγήκαν και σε Αμερικάνικες versions που πιστεύω οτι ωχριούν μπροστά στα πρωτότυπα.
Εμένα πάντως μου άρεσαν υπερβολικά, ελπίζω να τις απολαύσει κι όποιος από εσάς τις δεί!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

27/08/2005, 11:12:02
Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΜΟΤΑΣ

THE STEPFORTH WOMEN

GALAXY QUEST (αυτή ειδικά την κωμωδία δεν πρέπει να τη χάσετε!)

ΟΙ ΕΝΟΡΚΟΙ (runaway jury)

LOS ANGELES ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ

αυτές είναι μερικές από τις ταινίες που είδα πρόσφατα και
τις βρήκα πολύ καλές.

Καλημέρα!

27/08/2005, 21:56:44
Εμένα δε μου άρεσαν καθόλου οι "Γυναίκες του Στέπφορντ".
(Αν το γράφω καλά...)

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Lord_AsrielΜέλος
29/08/2005, 11:32:33
quote:

quote:

γαμωτο, και σε ρωτησα γι' αυτο το λογο.. για να στους προτεινω... παντος ακου και το touched by the crimson king - demons & wizards... ξερεις, με τον κερς απο γκαρντιαν... [ασχετοτατο!!!]

το λεμονι σνικετ εχει βγει σε dvd? εχω τοσο διαβασμα που ουτε απ' εξω απο το βιντεοκλαμπ δεν προλαβαινω να περασω...!

και ακουσα οτι ειναι και ψιλοκωμικο, αληθευει;;
α μου πεις, με τον τζιμ καρεϊ;;; δεν θα 'χει και λιγο χαβαλε;;;
παιδικα βιβλια δεν ειναι αλλωστε;;;

Έχει κωμικά στοιχεία αλλά κωμικό δεν θα το χαρακτήριζα. Όπως λέει και
στο ξεκίνημα, αν έχετε έρθει σ'αυτή την αίθουσα για να δείτε μία ταινία
με ευχάριστω τέλος, καλύτερα να πάτε στην διπλανή αίθουσα που έχει
χαρούμενα ζωάκια και ευτυχισμένο τέλος.
Τώρα το αν εχει βγει σε DvD δεν το ξέρω και μάλλον όχι ακόμα γιατί
παίζετε ακόμη στου κινηματογράφους.

Τώρα από ταινίες.

The Life Aquatic with Steve Zissou.

Αρκετά καλό, αν και όχι όσο κωμικό το περίμενα.

Έχοντας χάσει το καλύτερό του φίλο, ο Steve Zissou ξεκινά την αναζήτηση
του καρχαρία που τον έφαγε..

Oh last night,
and the night before

charmed44Νέο Μέλος
29/08/2005, 13:38:21
ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΠΦΟΡΝΤ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΨΕΥΤΙΚΟ.ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ:
ΤΟ ''BUTTERFLY EFFECT'' ΜΕ ΤΟΝ ASHTON KUTCHER.ΑΓΩΝΙΩΔΕΣ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.
Ο Evan Treborn δεν θυμάται με αγάπη τα παιδικά του χρόνια. Πάσχοντας από ανεξήγητες διαλείψεις και έχοντας βιώσει άσχημες εμπειρίες μαζί με μια παρέα φίλων -ανάμεσα στους οποίους και η Kayleigh, η πρώτη του αγάπη- έχει απωθήσει τα παραπάνω περιστατικά από τη μνήμη του.
Όταν στο κολέγιο ανακαλύπτει ότι με τη βοήθεια των καταχωρίσεων στο ημερολόγιό του έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει πίσω στο χρόνο (!), θα δοκιμάσει να βελτιώσει τα σφάλματα του παρελθόντος και να αλλάξει τις ζωές των παιδιών αυτών. Παρεμβαίνοντας στα γεγονότα του παρελθόντος, ο Evan ελπίζει να διαμορφώσει καλύτερα το μέλλον. Τα αποτελέσματα όμως θα είναι αμφίβολα.

ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ''ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΟΣΤΩΝ'' ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΖΟΛΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.
ΥΠΟΘΕΣΗ:'Ενας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους του Μανχάταν.
Τα ανατριχιαστικά ίχνη που αφήνει σε κάθε τόπο του εγκλήματος μοιάζουν να έχουν κρυφή σημασία και δεν διευκολύνουν τις έρευνες της αστυνομίας.
Ποιός μπορεί άραγε να κατανοήσει τα μηνύματα που στέλνει ο δολοφόνος; Ποιός είναι αρκετά ικανός για να "παίξει" μαζί του;
Ο Λίνκολν Ράιμ είναι ίσως ο καλύτερος αστυνομικός ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης και ένας σπουδαίος εγκληματολόγος. 'Ενας τραυματισμός, όμως, εν ώρα υπηρεσίας, τον αφήνει ανάπηρο -δεν μπορεί να κινήσει τα άκρα του - και έτσι χάνει σιγά σιγά τη θέληση για ζωή.
Η Αμίλια Ντόναχι είναι μια ικανή νεαρή αστυνομικός, που οι ικανότητές της πέφτουν στην αντίληψη του Ράιμ και εντυπωσιασμένος από τη δουλειά της, πείθεται ότι πρέπει να συνεργαστούν, εάν θέλουν να προλάβουν το επόμενο χτύπημα του δολοφόνου.
Καθώς οι έρευνες προχωρούν, ο Ράιμ και η Αμίλια συνειδητοποιούν πως ο δολοφόνος δρα με βάση ένα νοσηρό σχέδιο, που βρίσκεται μονάχα στο ξεκίνημά του.
Ο χειρότερος εχθρός της Αμίλια είναι ο χρόνος, στην προσπάθειά της να σώσει τα επόμενα πιθανά θύματα. Κανείς, όμως, δεν υπολογίζει που ακριβώς μπορεί να οδηγεί η συλλογή οστών, με την οποία "παίζει" ο ασίστακτος δολοφόνος...

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Αντζελίνα Τζολί, Κουίν Λατίφα, Μάικλ Ρούκερ, Μάικ Μακ Γκλόουν, Λούις Γκάζμαν, Λίλαντ 'Ορσερ
Σκηνοθεσία: Φίλιπ Νόις

ΕΠΙΣΗΣ,ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΣΕ ΒΛΕΠΩ'', ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ,ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ,ΑΚΡΑΙΟ,ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ-ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ-,ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ-ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.ΕΝΑ ''ΩΜΟ'' ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΕΙΔΟΣ.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Δύο άγνωστοι βρίσκονται αιχμάλωτοι σε ένα δωμάτιο, δεμένοι και με ένα πτώμα να τους χωρίζει. Ο άγνωστος δεσμώτης τους, τους ανακοινώνει ότι όποιος σκοτώσει τον άλλον θα ελευθερωθεί. Από το πρώτο καρέ του τρομακτικού αυτού θρίλερ, το κοινό μπαίνει σε έναν άγνωστο και μυστηριώδη κόσμο. Το ΣΕ ΒΛΕΠΩ έχει ένταση, μία πλοκή περίπλοκη σαν παζλ κι ένα φινάλε που θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Αν και είναι η πρώτη του σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν, είναι μία ταινία που κέρδισε το κοινό σε όλα τα φεστιβάλ που προβλήθηκε, αφού κατάφερε να απεικονίσει στη μεγάλη οθόνη τον ανθρώπινο τρόμο με έναν πολύ ατμοσφαιρικό, κλειστοφοβικό και πρωτότυπο τρόπο...
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν
Πρωταγωνιστούν: Κάρι Ελγουις, Ντάνι Γκλόβερ, Μόνικα Πότερ, Μάικλ Εμερσον.

ΤΟ ''ENOUGH'' ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ, ΣΕ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Slim είναι, μια απλή σερβιτόρα, που προσπαθεί να επιβιώσει. Μια μέρα στην καφετέρια που δουλεύει ένας πελάτης την φλερτάρει.
Εκείνη γοητεύεται όμως ένας δεύτερος πελάτης την προειδοποιεί ότι γνωρίζει ο πρώτος δεν έχει καλό σκοπό για εκείνη. Το γεγονός αυτό την φέρνει κοντά με τον δεύτερο αυτό πελάτη ο οποίος είναι ένας πλούσιος εργολάβος.
Όλα δείχνουν ότι η τύχη επιτέλους χαμογελά στην Slim. Σύντομα θα ακολουθήσει ο γάμος των δύο και η γέννηση της κόρης τους.
Η οικογενειακή ζωή για τη Slim αποδεικνύεται ιδανική. Η εικόνα αυτή θα αποδειχθεί πλαστή, όταν ο άντρας θα αρχίσει να δείχνει το αληθινό του πρόσωπο: καταπιεστικός, κτητικός, άπιστος και πολύ βίαιος.
Η καταπιεστική συμπεριφορά του και οι εκρήξεις βίας του, την αναγκάζουν να το σκάσει, μαζί με τη μικρή τους κόρη, και να αναζητήσει μια καινούρια ζωή. Ο άντρας της όμως δεν το βάζει κάτω και αρχίζει μια προσπάθεια να την εντοπίσει. Όταν η κατάσταση θα περάσει στο απροχώρητο, η Slim θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της...
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!!!

30/08/2005, 11:16:28
quote:

ακομα; ωραιος. δηλαδη αν το πετυχω πουθενα να το δω, ε;
μαλιστα. thanks

Lord_AsrielΜέλος
30/08/2005, 12:33:37
quote:

quote:

ακομα; ωραιος. δηλαδη αν το πετυχω πουθενα να το δω, ε;
μαλιστα. thanks

Το είχα δει στο πρόγραμμα του Village για το Μαρούσι.

Αν σε βολεύει πήγαινε. Εγώ πάντως αν έβρισκα χρόνο θα ξαναπήγαινα.

Oh last night,
and the night before