ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

MELETHTHS91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
30/06/2003, 11:24:35
Καλημέρα σε όλους και όλες από τον εορτάζοντα σήμερα Αχέροντα .
Περίεργες ταινίες λοιπόν.........
Αν κα έχω δει αρκετές, θα ξεχώριζα μία που ντην είδα πρόσφατα κι αυτή είθναι το "π" του φευγάτου Αρονόφσκι".

HIGHLANDER
"ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ".

ΗλιοφόροςΝέο Μέλος
30/06/2003, 13:08:24
FIGHT CLUB KAI MATRIX.......OI TAINIES ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΡΚΟΦΣΚΙ.....BE AWARE...

bladerunnerΜέλος
30/06/2003, 21:58:00
Μπορεί να σας ξενερώσω... Τί ίσως... ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!

Το SpiceWorld... Δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν βρήκα μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος.....

-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?

ΕΝ.ΚΙΝέο Μέλος
06/07/2003, 19:31:13

1. Συνήθεις Ύποπτοι (την έχω δει 35 φορές και δεν έχω καταλάβει βασικά πράγματα της πλοκής)

2. Reservoir Dogs (extreme !!!)

3. Pulp Fiction (κορυφή !!!)

4. From Hell (μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση)

......καλή μέρα να έχετε........

wiccaΜέλος
07/07/2003, 14:13:25
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ:

BLAIR WITCH

ΤΑ 13 ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Πέθανε μια άλλη μέρα
terpandrosΜέλος
12/07/2003, 05:22:14
The killing o satan ... fillipineziko horror movie mouxaxaxa apisteuth tainia

shankaraΜέλος
15/07/2003, 22:44:07
Πρόσφατη "περίεργη" ταινία που είδα ήταν ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ του luis bunuel.Και γενικότερα οι ταινίες του κρύβουν κάποιο ανεξιχνίαστο μυστήριο.

AdoniosΜέλος
16/07/2003, 10:22:55
Καλημέρα σε όλους. Απο τις αγαπημένες μου ταινίες είναι το Seven , Matrix , Dark City , Δαιμονισμένος Αγγελος , Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών (Τολκιν) , Λεβίαθαν , Η Σφαίρα , Η Επαφή και πολλές άλλες παρόμοιου θέματος. Καμιά κωμωδία δεν είπαμε Frankestain Junior (εκπληκτικό)

28/07/2003, 12:44:42
H επειδιμία του trier.. Απίστευτη ταινία... Γενικά ο trier πάντα πρωτοπορεί! δε ξέρω αν έχετε δει την ταινεία "ψυχειατρίο" dogville...

Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.

AerinosΝέο Μέλος
29/07/2003, 13:53:03
Περιεργες ταινιες,ε? χμμμμ......

1)Requiem for a Dream. Πραγματικα μοναδικη ταινια που σε αγγιζει , οτι νοημα και να της δωσεις....

2) Δεν θυμαμαι τιτλο....παντως το περιεχομενο αφορα ενα παγκοσμιο πυρηνικο πολεμο,με επιζωντες μονο στην αυστραλια...ετσι ξεκινα ενα επανδρωμενο υποβρυχιο για αναζητηση ζωης...αφου δεν βρισκει τπτ,επιστρεφει στην αυστραλια και μαθαινεται οτι οι πυρηνικες ακτινες θα φτασουν ως εκει...τεσπα,να μην μακρυγορω , δεν ζει ΚΑΝΕΝΑΣ ανθρωπος,και η ταινια κλεινει δειχνοντας το τελευταιο ζευγαρι ανθρωπων να πεθαινει στο κρεβατι του αγκαλια,και σιγα σιγα απομακρυνεται η καμερα μεχρι που δειχνει ολοκληρη τη γη χωρις ιχνος ζωης....ενας αδειος πλανητης......
Ελπιζω να καταλαβετε για ποια ταινια μιλαω....μου δημιουργησε τρομερες εντυπωσεις και με εβαλε σε σκεψεις........

In the memory you'll find me
Eyes burning on
The darkness is holding me tightly
Until the sun rises on.....

AdoniosΜέλος
30/07/2003, 08:08:29
Φίλε Aerine νομίζω οτι η ταινία λέγεται Παιχνίδι Ολέθρου ή Ολέθριο Παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Armand Assante στο ρόλο του πλοιάρχου του υποβρυχίου.
Είναι ωραία ταινία.