- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Περίεργες ταινίες λοιπόν.........
Αν κα έχω δει αρκετές, θα ξεχώριζα μία που ντην είδα πρόσφατα κι αυτή είθναι το "π" του φευγάτου Αρονόφσκι".
HIGHLANDER
"ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ".
Το SpiceWorld... Δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν βρήκα μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος.....
-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?
1. Συνήθεις Ύποπτοι (την έχω δει 35 φορές και δεν έχω καταλάβει βασικά πράγματα της πλοκής)
2. Reservoir Dogs (extreme !!!)
3. Pulp Fiction (κορυφή !!!)
4. From Hell (μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση)
......καλή μέρα να έχετε........
BLAIR WITCH
ΤΑ 13 ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Πέθανε μια άλλη μέρα
Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς. 
1)Requiem for a Dream. Πραγματικα μοναδικη ταινια που σε αγγιζει , οτι νοημα και να της δωσεις....
2) Δεν θυμαμαι τιτλο....παντως το περιεχομενο αφορα ενα παγκοσμιο πυρηνικο πολεμο,με επιζωντες μονο στην αυστραλια...ετσι ξεκινα ενα επανδρωμενο υποβρυχιο για αναζητηση ζωης...αφου δεν βρισκει τπτ,επιστρεφει στην αυστραλια και μαθαινεται οτι οι πυρηνικες ακτινες θα φτασουν ως εκει...τεσπα,να μην μακρυγορω , δεν ζει ΚΑΝΕΝΑΣ ανθρωπος,και η ταινια κλεινει δειχνοντας το τελευταιο ζευγαρι ανθρωπων να πεθαινει στο κρεβατι του αγκαλια,και σιγα σιγα απομακρυνεται η καμερα μεχρι που δειχνει ολοκληρη τη γη χωρις ιχνος ζωης....ενας αδειος πλανητης......
Ελπιζω να καταλαβετε για ποια ταινια μιλαω....μου δημιουργησε τρομερες εντυπωσεις και με εβαλε σε σκεψεις........
In the memory you'll find me
Eyes burning on
The darkness is holding me tightly
Until the sun rises on.....
Είναι ωραία ταινία.