ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Mα που πουλανε ταρώ τέλος πάντων? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Mα που πουλανε ταρώ τέλος πάντων? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

YHVH19 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
YHVHΜέλος
20/10/2003, 18:21:24
Mα που πουλανε ταρώ τέλος πάντων?

Ξέρετε κανένα μαγαζί με ποικιλία ταρώ στο κέντρο????

Solve et Coagula
20/10/2003, 18:39:23
ΑΤΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
ΤΡΕΞΕ
ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ!!!!

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
wiccaΜέλος
20/10/2003, 18:45:05
Η ΑΤΜΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΤΑΡΩ; ΧΑΧΑΧΑ!!!!
ΛΟΙΠΟΝ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ, ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ GEOWORLD KAI ΠΟΥΛΑΕΙ ΨΥΧΗΚΑ ΕΙΔΗ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ:www.geoworld.gr

Πέθανε μια άλλη μέρα
OannesΜέλος
20/10/2003, 21:22:07
Ναι... Μόνο που η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν παίζει...

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
20/10/2003, 22:16:49
quote:
Η ΑΤΜΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΤΑΡΩ; ΧΑΧΑΧΑ!!!

Γεια σου WICCA
φιλε μου δεν ξερω αν η ΑΤΜΑ ριχνει τα ταρω...ουτε και το ειπα γι αυτο
απλα νομιζω οτι εχει διαλογιστει μεσα απο αυτα παρα πολυ...απλα πιστευω οτι ισως γνωριζει...
ετσι για αποφυγη παρεξηγησεων...

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
YHVHΜέλος
21/10/2003, 20:00:11
Σύμφωνα με το προφίλ της, η Ατμα μένει εκτός Ελλάδας, άρα δεν μπορεί να μας βοηθήσει και πολύ.
Anyone else?

quote:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ, ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ GEOWORLD KAI ΠΟΥΛΑΕΙ ΨΥΧΗΚΑ ΕΙΔΗ.

Καλά, αν είναι ψυχηκα τα είδη, τότε θα πάω!

Solve et Coagula
21/10/2003, 22:16:45
Θέλωντας να ρίξω λίιιιιιιγο φώς στην ερώτηση σας μπορώ να πώ πως έχω δεί τράπουλες ταρό σε αρκετά μεγαλά βιβλιοπωλεία στο κέντρο.

Τις παρκάρουν συνήθως δίπλα στην ταμιακή μηχανή, μαζί με τις "Κάρτες των Αγγέλων" και τις "Κάρτες των Γοργονών" που έχουν εξαίσια εικονογράφιση.

ΑΑΑΑ! επίσης σε ένα ρώσικο κέντρο τύπου στην Καλλιθέα, απ' όπου πήρα μια τράπουλα ταρό για μια φίλη μου,.... μόνο που όπως ανακαλύψαμε όταν την ανοίξαμε οι ερμηνείες ήταν στα ρώσικα. Αλλά καταφέραμε να βρούμε μεταφραστή.

21/10/2003, 23:33:46
Καλησπέρα.

Στον "πύρηνο κόσμο" (ιπποκράτους) ρωτήσατε;

αυτή...που τα κατάφερε!

21/10/2003, 23:36:36
οχι αλλα τωρα που το πες...
ευχαριστουμε αμαλιτσα....
22/10/2003, 00:42:32
όοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιι;;;

Μα που πας βρε Καραβάγγο;

αυτή...που τα κατάφερε!

wiccaΜέλος
22/10/2003, 19:48:58
H ATMA EINAI AΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
stella_206Νέο Μέλος
23/10/2003, 16:13:25
Αγαπητη YHVH... Απο περιεργεια, προσπαθησα κι εγω να μπω στο site που προτεινε ο Wicca, και οντως δεν υπαρχει (οπως ειπε και ο Oannes). Δεν γνωριζω για καποιο καταστημα που πουλαει καρτες ΤΑΡΩ, αλλα στο περιοδικο ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ (τευχος Σεπτεμβριου) βρηκα οτι μπορεις, αν θες, να παραγγειλεις καρτες ΤΑΡΩ μεσω τηλεφωνου κλπ...
ΤΗΛ: 210 4528830-36
FAX: 210 4528837
ΚΙΝΗΤΟ: 6946 588979
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ: 86558 Καλλιπολη - 185 05 Πειραιας
E-MAIL: draconetsa@panafonet.gr

Εχει πολυ μεγαλη ποικιλια σε καρτες ΤΑΡΩ, και εχει και εκπαιδευτικες βιντεοκασεττες/DVD/CD/VIDEO για ολες τις τραπουλες στα ελληνικα.

Και αν θελεις να ασχοληθεις περισσοτερο με το θεμα, εχει και σεμιναρια χαρτομαντειας.

Ελπιζω να σε βοηθησα καπως...

OannesΜέλος
23/10/2003, 16:20:19
Παιδιά για να μην παιδεύεστε, κάποια βιβλιοπωλεία επί της Οδού Σόλωνος έχουν στα σίγουρα

quote:
H ATMA EINAI AΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ.

wicca μήπως έχεις ακουστά την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ?

YHVHΜέλος
23/10/2003, 18:06:09
Ευχαριστώ παιδιά!
Βασικά (αν και δεν πολυσυμπαθώ τους ανθρώπους που αρχίζουν κάθε τους φράση με το βασικά...), περιμένω με το ταχυδρομείο την τράπουλα του τάγματος Golden Dawn, γι'αυτό θα ήθελα και μια δεύτερη... γνώμη για σύγκριση.

Καλό Σαββατοκύριακο (αν δεν σας ξαναδω)
και καλό τετραήμερο για όσους έχουν!

Solve et Coagula
wiccaΜέλος
23/10/2003, 21:15:52
ΘΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ;

Πέθανε μια άλλη μέρα
YHVHΜέλος
25/10/2003, 10:06:08
Δεν πιστεύω ότι τα "χαρτάκια" μπορούν να αποκαλύψουν το μέλλον με το να τα ρίξει ο οποιοσδήποτε... Χρησιμεύουν περισσότερο ως μυητικά... Φυσικά, πολλοί άνθρωποι βλέπουν το μέλλον από αυτά, αλλά πιστεύω ότι τα ταρώ είναι απλά ένα ειδικά σχεδιασμένο γι'αυτό το σκοπό δυνατό ερέθισμα έτσι ώστε να έρθει ο "χρησμός" από τα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής (που κατά τη γνώμη μου συνδέεται και με το όλο σύμπαν, αρα....)

Δεν ξέρω πώς αλλίώς να στο πω ρε wicca αλλά όσα ταρώ και να ρίξεις, όσα ραβδιά και να χρησιμοποιήσεις, χωρίς προεργασία.....Πόσες φορές θα στο πω?
Άαντε και καλό Σαββατοκύριακο!

Solve et Coagula
25/10/2003, 10:45:17
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΡΩ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο YHVH....

quote:
Δεν πιστεύω ότι τα "χαρτάκια" μπορούν να αποκαλύψουν το μέλλον με το να τα ρίξει ο οποιοσδήποτε... Χρησιμεύουν περισσότερο ως μυητικά... Φυσικά, πολλοί άνθρωποι βλέπουν το μέλλον από αυτά, αλλά πιστεύω ότι τα ταρώ είναι απλά ένα ειδικά σχεδιασμένο γι'αυτό το σκοπό δυνατό ερέθισμα έτσι ώστε να έρθει ο "χρησμός" από τα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής (που κατά τη γνώμη μου συνδέεται και με το όλο σύμπαν, αρα....)

ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΥΗΤΙΚΑ....
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΥΗΣΗ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΜΟΣ....

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗΣ ΑΤΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΡΕΣ ΤΑΡΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ "ΑΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΘΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ"....

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑΤΡΕΣ ΜΙΑ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

MaraΜέλος
25/10/2003, 11:44:42
quote:
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑΤΡΕΣ ΜΙΑ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ...

αν ειναι καρτες πειραζει? χιχιχιχιχιχι

Απο τα λιγα που ξερω μια καλη αναλυση των Ταρω βοηθαει στο να επελθει μια κατασταση διαυγειας μεσα απο την οποια μπορει κανεις να κατανοησει τις σκεψεις και τα συναισθηματα
Οι περισσοτεροι δεν μπαινουν καν στον κοπο να σκεφτουν η να διαλογιστουν - να καταφερουν δηλαδη να αφησουν την καθε εικονα να εξελιχθει περα απο την "φασαρια των σκεψεων". Η στασιμοτητα της ησυχιας και η αυτοσυγκεντρωση αποφερουν μια πιο ξεκαθαρη εικονα των καταστασεων, βοηθανε στο να προσεγγισουμε την καθε κατασταση και απο αλλες οπτικες γωνιες

Πολλοι υποστηριζουν οτι τα Ταρω βοηθανε τον καθενα που θα ασχοληθει μαζι τους να μπει σε μια τετοια διαδικασια, κατανοησης των σκεψεων και συναισθηματων που οριζουν την καθε κατασταση.

Ατμααα λιγη ακομα βοηθεια ισως??

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

OannesΜέλος
25/10/2003, 20:06:48
quote:
ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΥΗΤΙΚΑ....

Πάρα πολύ σωστή επισήμανση αγαπητέ AVATARGR.
Να προσθέσω οτι εμπεριέχουν σοφία που χάνεται κι ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά για να την υπενθυμίζουν...
ΣΙΓΗ... ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ...