ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Warface23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
WarfaceΜέλος
09/05/2003, 16:29:50
ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ STRANGE ΕΧΘΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝΑΖΗΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ (ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΙΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ)... ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ZACHARIA SITCHIN ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΜΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.... ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΗΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ...

ΦΙΛΙΚΑ

planeΜέλος
09/05/2003, 18:44:31
Eδώ είναι η κόλαση εδώ και ο παράδεισος.
Δέν νομίζω να έχει σχέση με την κούφια γή γιατί απλά τόσα χρόνια θά είχε γεμίσει
quote:
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ

Και γώ στον Νέο Κόσμο μένω αλλα δεν είδα κανέναν Πορτογάλο.Μόνο κάτι Αλβανούς έχει.

Λοιπόν ας αφήσουμε για λίγο τα αστεία.

Ο σαμουράι Νομπισούγκε ήρθε στον δάσκαλο Χακουήν και τον ρώτησε:
- Στ' αλήθεια υπάρχει παράδεισος και κόλαση;
- Ποιος είσαι 'συ, ρώτησε ο Χακουήν.
- Είμαι σαμουράι, απάντησε ο Νομπισούγκε.
- Ψέματα, είσαι απλός στρατιώτης! φώναξε ο Χακουήν, ποιος στρατάρχης σε κρατάει στο στρατό; Έχεις πρόσωπο ενός ζητιάνου.
Ο Νομπισούγκε έχασε την ψυχραιμία του και άρπαξε την λαβή του σπαθιού, ενώ ο Χακουήν συνέχισε:
- Έχεις και σπαθί! Νομίζω πως είναι πολύ στομωμένο και δεν μπορείς να με αποκεφαλίσεις.
Ο Νομπισούγκε δεν άντεξε την προσβολή και έβγαλε το σπαθί του, τότε ο Χακουήν με ηρεμία ξεστόμισε:
- Εδώ ανοίγουν οι ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.
Αυτά τα λόγια έκαναν τον σαμουράι να νιώθει τον εαυτό του μαθητή του ζεν και βάζοντας το σπαθί στη θήκη του, υποκλίθηκε.
- Εδώ ανοίγουν οι ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ, είπε ο Χακουήν.

Μπορεί αυτός ο κόσμος να είναι η Κόλαση κάποιου άλλου πλανήτη.
"Α. Χάξλεϋ"

Η δικιά μου γνώμη είναι:
Γιατί να ξέρουμε που είναι η κόλαση ή ο παράδεισος.ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

"PLANE"

GhostΜέλος
27/05/2003, 15:57:48
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ plane...

VIKINGΜέλος
27/05/2003, 16:26:04
Φιλε warface δεν ξερω αν υπαρχει παραδεισος,ξερω ομως οτι
υπαρχει κολαση,ειδη ζουμε σε αυτην.

oneiric1Μέλος
27/05/2003, 16:48:09
Προσωπικά ναι, πιστεύω στην ύπαρξη του παραδείσου.

Σας παραθέτω ένα πολύ ενδιαφέρον (κατά την γνώμη μου) link από ένα site ενός παιδιάτρου, ο οποίος ζήτησε από μερικά πιτσιρίκια τα οποία ήταν κλινικά νεκρά μέχρι και για μισή ώρα να του ζωγραφίσουν τι "είδαν/βίωσαν" εκείνες τις στιγμές.

http://www.melvinmorse.com/light.htm

Καλό σας απόγευμα

* Irene *
~ Love is the only truth ~

VIKINGΜέλος
31/05/2003, 23:37:49
Γεια σας θα ηθελα να θυμισω κατι σχετικα με την κουφια γη.
Ενας Νορβηγος Εξερευνητης ο Ολαφ Γιανσεν υποστηριξε οτι ειχε φτασει στην κουφια γη μαζι με τον πατερα του.
Εκει ειδε ανθρωπους που ηταν 12-14 ποδια ψηλοι με διαρκεια ζωης περιπου 1000 χρονια.Οι περιγραφες του Νορβηγου εξερευνητη ταιριαζουν πολυ με τις Πουρανικες περιγραφες για την περιοδο πριν απο την αρχη της Καλι Γιουγκα. Δεν νομιζω οτι
o Νορβηγος τα φανταστηκε ολα αυτα.Η κουφια γη συμφωνα με αυτον βρισκοταν
βορεια και ανατολικα της χερσονησου Severneya Zemlya.Aν κανεις γνωριζει κατι
περισσοτερο για αυτο να μας πει.

despedidaΝέο Μέλος
05/01/2009, 20:25:14
Γειά σας. Είμαι καινούρια στο φόρουμ. Αυτή τη στιγμή ζω τις τραγικότερες στιγμές της ζωής μου και θέλω τη γνώμη σας πάνω σε ένα θέμα. Εχασα τον αρραβωνιαστικό μου απο τροχαίο. Τη δευτερη μέρα ήμουν στο κρεβάτι με τη μητέρα μου το βράδυ και προσπαθούσαμε να ηρεμήσουμε. Τότε η μητέρα μου είδε και με κλειστά και με ανοιχτά μάτια ένα φως. Στην αρχή τρόμαξε αλλά μετά αισθανόταν υπέροχα. Το ίδιο βράδυ είδε ένα όνειρο που όμοιο του δεν έιχε δει ποτέ. Είδε πως ήταν σε μια βάρκα στη μέση της θάλασσας και δεν ήξερε που πήγαινε. Τότε ξαφνικά είδε μπροστά της ένα νησί και πάνω του ένα υπέροχο άσπρο σπίτι. Στην αποβάθρα ήταν εκείνος και λίγο πιο πίσω εγώ. Ημασταν και οι δυο μας πολύ ευτυχισμένοι και της λέγαμε 'καλωσήρθες'. Απο εκείνη την ημέρα δεν έχει ξαναδεί όνειρο. Ποια είναι η γνώμη σας για όλα αυτά;
05/01/2009, 21:17:40
Μπορει να ε'ιναι ένα σημάδι. Αν είναι σημάδι μπορεί να σημαίνει οτι θε πεθάνεις νωρίτερα απ τη μητερά σου χτύπα ξύλο. Και εγω έχω δει κάτι ανάλογο. Μπορει όμως και απλά να ήταν ένα κοινό ονείρο καθαρά βγαλμένο απο το υποσυνείδητό της. Δε μπορω να ξέρω. Σημασία έχει πάτνως η δύναμη του συναισθημάτος που ένιωσε.

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg

despedidaΝέο Μέλος
05/01/2009, 21:38:52
Μου είπε οτι ποτέ της δεν είχε δει όνειρο που να το θυμάται με τοση λεπτομέρεια-οτι πιστεύει πως πραγματικά πήγε σε εκείνο το μέρος,ένιωθε μέχρι και την αίσθηση του ξύλου της αποβάθρας στα πόδια της.Επίσης η επικοινωνία γινόταν χωρίς να μιλάμε-τηλεπαθητικά... Και επίσης η φιγούρα η δικιά μου δεν ήταν τόσο λαμπερή όσο εκείνου.Ηταν πιο θαμπή ενώ εκείνος ήταν γεμάτος φως..
05/01/2009, 22:45:35
Ενδιαφέρον.Πολύ ενδιαφέρον.Νομίζω καταλαβαίνεις απο μόνη σου το νόημα..

Να ρωτήσω απλά κατι, πώς εξελίχτικε το όλο σκηνικό. Δηλαδη ανέβηκε στο νησι πήγε προς το σπίτι σας, σας είδε ίσως να ειστε χέρι χέρι...?
Ή απ τη βάρκα γίνόταν όλη η επικοινωνία?

Επίσης να ρωτήσω η Μητέρα και εσυ ποια είναι η σχέση σας με τη θρησκεία?

And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves

despedidaΝέο Μέλος
05/01/2009, 23:18:33
Ανέβηκε στο νησί και ήταν εκείνος μπροστά γεμάτος φως τη φίλησε και ''της ειπε'' καλως ήρθες. Πριν ανέβει μας εβλεπε απο τη βαρκα να κατεβαίνουμε προς την αποβάθρα και ήμασταν τόσο χαρούμενοι που όπως περπατούσαμε ήταν σαν να χοροπηδούσαμε. Δεν κρατιόμασταν απο το χέρι αλλά κρατούσαμε κάτι σαν ξύλινα κλαδιά ο καθένας (είναι η μοναδική λεπτομέρεια που δε θυμάται καλά). Στη συνέχεια πήγαμε προς το σπίτι γιατί θέλαμε να της το δείξουμε -εκείνη ήταν στη μέση και εμείς δεξιά και αριστερά της- μπήκαμε μέσα και αυτό που της έκανε εντυπωση ήταν το πόσο φωτεινό ήταν μέσα αλλά κι εξω..Μόλις μπήκαμε ακουσε την πόρτα να κλείνει κι εκεί τελείωσε το όνειρο... Δεν είμαι σίγουρη οτι εχω καταλάβει τι σημαίνει γιατί η ψυχολογική καταστασή μου δε με αφήνει να σκεφτώ ήρεμα.Είμαι πολύ μπερδεμένη. Οσον αφορά τη θρησκεία πιστευουμε στο Θεό (εγώ τώρα αρχίζω δηλαδή γιατί ήμουν παντα της αμφιβολίας).
ΥΓ.Νιώθω γύρω μου συχνά κρύα αεράκια να με διαπερνούν ενω όλες οι πόρτες είναι κλειστές και δεν κάνει ρεύμα απο πουθενα..θα μπορούσε άραγε να είναι εκείνος..ή ευσεβείς πόθοι;...
06/01/2009, 01:14:30
Κοίτα θα σου πω κάτι. Αν διαβάσεις θέματα του σάιτ θα δεις οτι οι περισσοτεροι-αν όχι όλοι-διαφωνούμε μεταξύ μας. Πολλές φορές τσακωνόμαστε άσχημα και μέλη διαγράφονται απ το φόρουμ γιατι χρησιμοποιησαν προσλητική γλώσσα.
Αλλα υπάρχει ένα πράμα για το οποίο όλοι συμφωνούμε. Ακόμα και οι άθεοι. Οτι η ζωή δε τελείωνει εδώ...

Εγώ προσωπικά είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, οπότε πιστεύω οτι υπάρχει παράδεισος μετά απο αυτή τη ζωή. Αυτά λοιπόν που ως χριστιανός έχω να σου πω είναι τα εξης:

1)Μην διαιωνίζεις τη δυστυχία και μην την κάνεις μόνιμη κατασταση όσο δελεαστικό και αν είναι.Γιατι είναι δελεαστικό.

2)Να είσαι ευτυχίσμένη και να χεις έρωτα για τη ζωή. Όταν ο άνθρωπος είναι αληθινά ευτυχισμένος ο θεός είναι σε θέση να τον βάλει στο σωστό δρόμο και πίστεψε με το προσπαθεί συνέχεια.

3)Κάνε το σωστό, και βοήθα τη διαιώνιση της αγάπης.Είναι το μοναδικό πράμα που έρχεται ατόφιο απ τον παραδεισο. Αν και στο παράδεισο υπάρχει πολυ περισσότερο.

4)Οι πιο αμαρτολοί άνθρωποι βγαίνουν απο τη κόλαση επειδη κάποιοι έξω απο αυτην τους αγαπάνε. Να προσευχεσαι για τον αρραβωνιαστικό σου και να ξέρεις οτι αυτός ήδη προσεύχεται για σένα.

Γενικά να βοηθάς τους ανθρώπους. Είναι πολυ απλός ο τρόπος. Αν ας πούμε πας σε μια καφετέρια και ο σερβιτόρος δεν έχει κέφια κ είναι λίγο ψυχρός ή απότομος εσύ μίλα του με ευγένεια κ μη φοβηθείς να του μιλήσεις με θετικό τόνο κ να του πείς ευχαριστώ.

Ακόμα και αν ο άνθρωπος στο οποίο απευθύνεσαι είναι κάποιος που "τα παίρνει χοντρα" κ δεν έχει λογο(θεωριτικά) να έχει κακοκεφιές προσπάθησε να του μεταδώσεις καλοσύνη. Οι καλές πράξεις έχουν την τάση να αναπαράγονται.
Μια καλή πραξη σε ένα ανθρωπο και αυτός με κάποιο τρόπο θα τη ανταποδώσει κάπου αλλού. Οι άνθρωποι βλέπεις ξεχνάνε πώς είναι η καλοσύνη. Και όταν κάποιος τους τη δίνει έτσι δωρεάν, χωρίς αντάλαγμα, εκείνοι σκέφτονται υποσυνείδητα "Τι ωραία που θα ήταν να ήταν αλλιώς ο κόσμος..". Γιατι το σκέφτονται αυτό?

Τι αναμησεις τους ξυπνάει? Θα σου εξηγήσω... Θυμούνται πώς ήταν η παιδική τους ηλικία, οπου τότε δεν ένιωθαν οτι υπήρχε λόγος να λαμβάνουν ως εχθρο τον συνανθρωπο τους αλλα νιώθαν την αναγκη να παρουν κ να δώσουν αγάπη παντού. Και σου θυμίζω τα λόγια του κυρίου μας Ιησού Χριστού "Ο παράδεισος ανήκει στα παιδια" και επίσης "ο παράδεισος εντός ημών εστι".

Φυσικά το τελευταίο δεν αναιρεί την υπαρξη ενος άλλου παραδείσου μετά απο αυτή τη ζωή. Απλά μας κάνει ξεκαθάρω οτι αυτη η ζωή έχει ελπίδα. Οτι σε αυτή τη ζωή δεν ειναι καταδικασμένοι αυτοι που ποθουν εναν κόσμο αγάπης αλλα έχουν την ευκαιρια να αγωνιστούν για αυτόν και να αποδειξουν με τις πράξεις τους πόσο τον επιθυμούν..

Αν θέλεις μπείς πιο ουσιαστικά στην χριστιανική πίστη μπορεις(εκτος απ το να διαβασεις το ευαγγελιο) να αγοράσεις την βιογραφία του Γέροντα Παϊσιου(τον οποίο μάλλον θα τον αγιοποιηση η εκκλησία, καθώς κατα παραδοχή πολλών εν ζωή πιστών και πρώην μη-πιστων έχει κάνει πολλά θαύματα κ έχει βοηθήσει άπειρο κόσμο) αυτην που έχει γράψει ο Ιερομόναχος Ισαακ(ICAAK γράφει μπροστά).

Δεν ξέρω αν υπάρχει σε κοινά βιβλιοπωλέια αλλα νομίζω οτι έχω δει σε βιτρίνα να την πουλανε σε γωνιακο βιβλιοπωλείο απέναντι απ' το ΠΑΠΕΙ(Πανεπιστήμιο Πειραιά).

Αγαπη σε όλους.

Καληνύχτα σας.

despedidaΝέο Μέλος
06/01/2009, 01:24:06
Είναι υπέροχα όλα όσα έγραψες..πόσο δίκιο έχεις..σ'ευχαριστώ... να'σαι καλά! Καληνύχτα!
07/01/2009, 09:58:58
Αγαπητή despedida, καλώς ήρθες κοντά μας.
Τα συλλυπητήρια μου για την απώλεια που βίωσες κι εύχομαι από καρδιάς καλό ταξίδι στην ψυχή του αραββωνιαστικού σου και δύναμη σε εσένα και στους δικούς του ανθρώπους.

Σίγουρα οι στιγμές που περνάς θα είναι δύσκολες για εσένα κι αυτό είναι πολύ λογικό.
Προσπάθησε όμως να είσαι δυνατή όσο μπορείς ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις αυτή την απώλεια και να μαλακώσεις τον πόνο σου.

Όσον αφορά το όνειρο που είδε η μητέρα σου, το πιο πιθανό είναι ότι προέρχεται από το υποσύνειδητο της μητέρας σου.
Κατά την ώρα το ύπνου μας, το υποσυνείδητο μπορεί να έρχεται στην επιφάνεια και να εκφράζεται με διάφορους τρόπους που όταν ξυπνάμε και θυμόμαστε τα όνειρα μας, ίσως απορούμε για την ερμηνεία τους ή δεν τα κατανοούμε.

Εφόσον λοιπόν ήσουν αραββωνιασμένη με αυτόν τον άνθρωπο, είναι πολύ φυσιολογικό η μητέρα σου να είχε κάνει τα δικά της όνειρα για την ζωή σας.
Να σκεφτόταν ότι κάποια στιγμή θα παντρευόσασταν, θα είχατε ένα σπιτικό κι οραματιζόταν εσένα ευτυχισμένη.
Οπότε το όνειρο που είδε είναι πιθανό να είναι μια απόρροια αυτών των σκέψεων της.

Δε νομίζω ότι είναι ένα προφητικό όνειρο για εσένα - οπότε θα προέτρεπα και τους συνομιλητές μας να είναι πιο "εγκρατείς" στην διατύπωση τέτοιων ερμηνειών σε αυτήν την περίοδο... - ούτε να σημαίνει φυσικά κάτι τέτοιο για την δική σου ζωή.
Οπότε θα πρότεινα με κάθε καλή διάθεση τόσο εσένα όσο και τη μητέρα σου να μην εστιαστείτε σε μια τέτοια ερμηνεία, η οποία φυσικά δεν θα σας ωφελήσει.

In anticipation of my resurrection...

07/01/2009, 17:45:51
quote:
Οπότε θα πρότεινα με κάθε καλή διάθεση τόσο εσένα όσο και τη μητέρα σου να μην εστιαστείτε σε μια τέτοια ερμηνεία, η οποία φυσικά δεν θα σας ωφελήσει

Να σε ρωτήσω όμως, πώς μπορεις να είσαι σίγουρος οτι μια τέτοια ερμηνεία, ενος μετέπειτα παραδείσου δε θα τους ωφεληση..?
Εγω δεν είμαι σίγουρος οτι και άθεος να είμουν θα της έλεγα "μην το ερμηνεύσεις έτσι" κ αυτό γιατι είναι ένα όνειρο που δίνει ελπιδοφόρο μήνυμα..
Δεν σημαίνει δλδ οτι επειδη είδε αυτο το όνειρο θα πει εντάξει δε χρειάζεται να κάνω τπτ. Και αφού απο ο,τι λέει και η ίδια έχει αρχίσει να γυρνάει προς τη θρησκεία γνωρίζει πολυ καλά κ πως η αυτοκτωνία κ η οκνηρία είναι καταδικαστικά αμαρτηματα. Είναι φόνος. Και λόγω της φύσης του φόνου, δε σου αφήνει κ περιθώριο χρόνου να το μετανιώσεις, οποτε έχεις τεράστιες πιθανότητες να πας "στο άσχημο μέρος".

Αν και "το άσχημο μέρος" δεν είναι παρα μια συνέχεια του τρόπου ζωης που ακολουθεί κάποιος στη γη. Καποιος που είναι ειλικρινά ευτυχισμένος δεν γίνεται να μπει στη κόλαση. Απ την άλλη κάποιος που η "ευτυχία" του είναι "με ποια πόρνη θα πάω σήμερα" έχει πολυ περισσότερες πιθανότητες να μπει. Εξου και γιατι ο κύριος μας λέει οτι είναι πολυ δύσκολο να μπει πλούσιος στη βασιλία του θεού.

Η βασιλία του θεού απαιτει αγνοτητα. Αγνοτητα βρίσκει κανείς στην αγάπη, στην ειλικρίνια καθώς και στον έρωτα και στην προσευχη. Είναι βέβαια πολυ δύσκολο πλέον κάποιος να καθαριστει. Αλλα αν είναι καθαρος(πνευματικά εννοω) μεχρι ενός σημείου ο θεός θα τα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/01/2009 18:06:20

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/01/2009 18:08:20

08/01/2009, 09:24:34
Αγαπητέ Dr Jekyll Mr Hyde, καταρχάς δε μίλησα ως άθεος διότι δεν είμαι.

Επειδή μάλλον δεν κατάλαβες τι ανέφερα στην despedida, σου το παραθέτω και πάλι:

quote:
Δε νομίζω ότι είναι ένα προφητικό όνειρο για εσένα - οπότε θα προέτρεπα και τους συνομιλητές μας να είναι πιο "εγκρατείς" στην διατύπωση τέτοιων ερμηνειών σε αυτήν την περίοδο... - ούτε να σημαίνει φυσικά κάτι τέτοιο για την δική σου ζωή.

Με αυτή την πρόταση λοιπόν προσπαθώ να της πω ότι δεν έχει κανένα λόγο να θεωρήσει το όνειρο της μητέρας της ως κάτι το προφητικό για την δική της ζωή.
Το γεγονός ότι η μητέρα της την είδε σε όνειρο δίπλα στον αγαπημένο της ο οποίος έφυγε από κοντά μας, δεν σημαίνει πως είναι ένα όνειρο προφητικό το οποίο σημαίνει ότι θα πάει κοντά του...

Στο πρώτο σου μήνυμα για παράδειγμα αναφέρεις - ανάμεσα σε άλλες πιθανές ερμηνείες:

quote:
Μπορει να ε'ιναι ένα σημάδι. Αν είναι σημάδι μπορεί να σημαίνει οτι θε πεθάνεις νωρίτερα απ τη μητερά σου χτύπα ξύλο.

Σε μια τέτοια ερμηνεία την προέτρεψα να μην εστιαστεί.
Δεδομένου ότι και για εκείνη και για τη μητέρα της είναι μια δύσκολη περίοδος, το να δεχθεί υποσυνείδητα έστω μια τέτοια ερμηνεία δεν ξέρω αν θα την βοηθήσει σε κάτι...

In anticipation of my resurrection...

08/01/2009, 14:51:01
Ναι, δεν είπα οτι είσαι άθεος(θα ήταν καλύτερο βέβαια να το διευκρίνισω μιας κ το νέο μέλος είναι λογικό να μη γνωρίζει τι είσαι)

quote:
"Μπορει να ε'ιναι ένα σημάδι. Αν είναι σημάδι μπορεί να σημαίνει οτι θε πεθάνεις νωρίτερα απ τη μητερά σου χτύπα ξύλο."

Σε μια τέτοια ερμηνεία την προέτρεψα να μην εστιαστεί.
Δεδομένου ότι και για εκείνη και για τη μητέρα της είναι μια δύσκολη περίοδος, το να δεχθεί υποσυνείδητα έστω μια τέτοια ερμηνεία δεν ξέρω αν θα την βοηθήσει σε κάτι...

Ναι έχεις δίκαιο, απλά αυτό της το είχα ήδη ξεκαθαρίσει απο επικοινωνία μέσω μέιλ που είχε ξεκινήσει. Ισως να έπρεπε να το αναφέρω.

basilioΝέο Μέλος
14/01/2009, 23:42:59
Εγώ που σας γράφω είμαι πιστός χριστιανός όχι όμως με την "στενή"δογματική έννοια και θέλω να σας πώ ότιη έννοια ΘΕΟΣ είναι απείρως πιο μεγάλη απο ότι μπορεί να φανταστεί ο άνθρωπος καθ΄ήν στιγμήν δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την αρχή και το τέλος του σύμπαντος (ή των συμπάντων)πως είναι δυνατόν να βάζουμε όρια στο Θεόκαι να τον περιορίζουμε στα στενά όρια των δογμάτων της κάθε θρησκείας συμπεριλαμβανόμενης και της χριστιανικής.Εφ΄όσον ο ανθρωπος εν δυνάμει, ως ΑΘΑΝΑΤΟΝ πνεύμα εμφύσημα του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ κατέχει δυνατότητες που όντες ενσαρκωμένοικαι παροικούντες την γη δεν είμαστε αυτών συνειδητοποιημένοι,όταν "φύγουμε"απο τη γή πιο ελεύθεροι πια αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε τις εν "υπνώσει"μεχρι τότε ψυχικές ή πευματικές μας δυνατότητες,εξ΄ού και τα διάφορα ψυχικά ή πνευματικά φαινόμενα που πιστεύω οι περισσότεροι άνθρωποι άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο έχουμε βιώσει.
"Ως άνω και κάτω ,ώς εν ουρανώ και επί της γής".

Basilio

who knowsΜέλος
01/02/2009, 01:11:28
Κατ'αρχην τα συλληπητήριά μου...
Είναι φοβερό να χάνεις άνθρωπό σου, που είναι απο τους λίγους που είναι σαν να είστε ένα...
Εγώ έχασα πρόσφατα τη γιαγιά μου και δεν είμαι καθόλου καλά... ήμουν απ'έξω απο την αίθουσα εξετάσεων στο νοσοκομείο και την ώρα που ξεψύχησε ένιωσα ένα χτύπημα... κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω ,πάντως κατάλαβα τι έγινε.
Η μητέρα μου βλέπει κάθε βράδυ τη γιαγιά, και πριν το πάθει έβλεπε ότι κάτι θα γίνει και τώρα βλέπει διάφορα.
Εγώ δεν την έχω δει καθόλου... δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά θα μου έφτανε να τη δω να μου πει ότι είναι καλά και ας είναι δημιουργημά μου όλο αυτό.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν υπάρχουν αυτές οι καταστάσεις δεν μπορείς να ερμηνεύσεις όνειρα και να ξεχωρίσεις αλήθεια απο ψέμα...
Το μόνο που αξίζει να ελπίζουμε είναι ότι υπάρχει κάτι παραπέρα που όπως και αν ονομάζεται σε ανταμειβει για τις πράξεις σου εδώ.
Είναι δύσκολο να μην ξέρεις και να αναρωτιέσαι που είναι ο άνθρωπός σου...
Σορυ αν το παράκανα...

never say never **

gexragΝέο Μέλος
04/02/2009, 21:30:27
Δεν θα ασχοληθώ πολύ με το θέμα.

Όνειρα δίνονται από Αγγέλους σε ανθρώπους ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ.

Τα πιο εμφανή από αυτά είναι σε κατάσταση μισοξύπνιου. ΑΥτά δίνξονται σε εξαιρετικά αγνές ψυχούλες με την τεχνική που λέγεται τεχνική του ονείρου και είνια γνωστή σε μερικούς ναθρώπους από αυτούς που μιλούν για μετεσνάρκωση και για πολλές ζωές και άλλες ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

Τα όνειρα συχνά σε ΠΑΝΑΓΝΕΣ ψυχές οι οποίες είναι παιδιά μπορεί να είναι όνειρα τα οποία θα τους οδηγήσουν να μιλήσουν για λίγο αρχαία Ελληνικά αλλά και ξένες γλώσσες τις οποίες στο μέλλον το παιδί αυτό θα μάθει. Ο Άγγελος που έδωσε τα σχετικά όνειρα επιτρέπει ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΘΕΟΥ και παρουσιάζεται το φαινόμενο που περιέγραψα αφού στο μέλλον το άτομο αυτό θα οδηγηθεί στον Μοναχισμό τον οποίο φυσικά ενδέχεται να αρνηθεί αρχικά, και τελικά στην Αγιότητα ή σε κάποια άλλη δράση σε κοινοφελής σκοπούς για την οποία δράση θα ευαρεστήσει τον ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΩΝ αφού ο Θεός ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ τους ανθρώπους σε Ορθοδόξους και σε Βουδιστές ή σε άλλους διαχωρισμούς ρατσιστικής φύσεως αλλά ΜΟΝΟ από την ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΨΥΧΗΣ και τον βαθμό Μετανοίας.

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο επί του θέματος και νομίζω ότι θα πρέπει να αποχωρήσω από το site αυτό το οποίο ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ. Πλανητικό από την λέξη πλάνη και όχι πλανήτης όπως νομίζουν μερικοί και οδηγόυνται στις ΑΠΑΤΕΣ των ζωδίων και άλλων κοπριών.