- ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ................. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ΚΑΙ ΒΡΙΛ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ......
Μα δεν σε ανέφερα... καν !
* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
quote:
εδω μεσα ειναι δυσκολο γιατι προσπαθεις να εισαι οπως θελουν
τα αλλα μελη και οχι εσυ οπως εισαι στην πραγματικοτητα!
Δεν θα το έλεγα..
Φαίνεται οτι δεν κατάλαβες τι ακριβώς εννούσα.
Εννοώ φίλε filosofos 1 οτι μπορεί να συνομιλώ με δύο μέλη που το ενα συμπαθώ και το αλλο να αντιπαθώ.. ενώ στην ουσία είναι ενα και το αυτό πρόσωπο αλλά με δύο εγγραφές.
Γενικά απο τα λεγόμενα σου φίλε filosofos 1 βγάζω το συμπέρασμα ενός νέου σχετικά μέλους με μεγάλη εμπειρία στο esoterica.![]()
![]()
Edited by - allzzaro on 26/01/2005 15:35:09
quote:
μπορεί να συνομιλώ με δύο μέλη που το ενα συμπαθώ και το αλλο να αντιπαθώ.. ενώ στην ουσία είναι ενα και το αυτό πρόσωπο αλλά με δύο εγγραφές.
Πως λέμε....
Διαχασμένη προσωπικότητα !
Λέμε, τώρα.. !
quote:
Διαχασμένη προσωπικότητα !
Πονηρούλη..vril
Θα τολμούσα να πω οτι τα μέλη με διπλές εγγραφές δεν τιμούν τους συνομιλητές τους μιας και το μέλος το οποίο χειρίζεται τις δύο εγγραφές ταυτοχρόνως παρουσιάζεται με διαφορετικό χαρακτήρα με σκοπό να παραπλανήσει το συνομιλητή του.
Ετσι λοιπόν με το ενα πρόσωπο γίνεται συμπαθής ενώ με το αλλο αντιπαθής. Ο δε ανύποπτος συνομιλητής εκμυστηρεύεται στο συμπαθή μέλος που συνήθως είναι ``νεο μέλος`` τα μυστικά του ενω στην ουσία τα εκμυστηρεύεται στο παλιό μέλος το οποίο αντιπαθεί...
ΕΛΕΟΣ
quote:
το μέλος το οποίο χειρίζεται τις δύο εγγραφές ταυτοχρόνως παρουσιάζεται με διαφορετικό χαρακτήρα με σκοπό να παραπλανήσει το συνομιλητή του.
Ετσι λοιπόν με το ενα πρόσωπο γίνεται συμπαθής ενώ με το αλλο αντιπαθής. Ο δε ανύποπτος συνομιλητής εκμυστηρεύεται στο συμπαθή μέλος που συνήθως είναι ``νεο μέλος`` τα μυστικά του ενω στην ουσία τα εκμυστηρεύεται στο παλιό μέλος το οποίο αντιπαθεί...
Μακιαβελικές τακτικές...
Σε λίγο χρονικό διάστημα θα εφαρμοστεί και η δολοφονία μελών (που δεν συμφωνούν, γενικά) οπότε θα έχουμε ατμόσφαιρα Ανακτόρων.
Τώρα, Ανάκτορα των Μεδίκων ή βυζαντινά, δική σας επιλογή...
τωρα σε καταλαβα ειμαι και λιγο "χαζος" δεν παιρνω ευκολα μπρος
αλλα στην πορεια βελτιωνομαι.............
....+ ευχαριστω για τα καλα λογια αν δεν ειχα διαγραφει εε καπου
400 μυνηματα θα ειχα θα ειμουν περιζητητος!χαχα
μμμ..τωρα οι διπλες εγγραφες δεν λενε εγω οτι εκανα εκανα!
οποιος κρυβεται πισω απο δυο εγγραφες γιατι να το κανει μονο
αν εχει κατι να κρυψει η να παιξει αλλα να τον καταλαβεις ειναι
δυσκολο πως να τον καταλαβεις?
δεν ειχα διπλες εγγραφες αυτο που βλεπεις αυτο ειμαι!
νομιζεις δεν ηξερα τι εκανα αλλα ετσι βλεπεις συνολικα εμενα
ενω εγω δεν ξερω ποιος εισαι?
δεν φοβαμαι ξερεις τι φοβαμαι τον ιδιο μου τον ευατο μην
μεταμορφωθει ωρες ωρες σε τερας και φαει τον ιδιο του
τον ευατο.....+ οπως λενε και μερικοι αλλοι μια δοκιμασια ..
.....ψυχικη αλλα ποσο κακο μπορει να κανει κανεις δεν ξερει
αλλοι αυτοκτονουν απο το internet και εμεις εδω αναγαγουμε
επιστημη ποιος διεγραφη; γιατι διεγραφη; ειναι διπλος τριπλος
ειναι μεγαλος και τρανος?
αφου μου ερχεται να μπω μεσα στο computer ορισμενων επιτηδες
εννοω απο την οθονη για να δω ποιοι ειναι τελικα;
o φοβος ειναι το μονο εμποδιο στα ονειρα σου προσπερασε τον!
κατα τα αλλα νεος ειμαι και θα γινω παλιος αλλα δεν θα γινω
ποτε αυτο που θελουν οι αλλοι γιατι αυτο δεν θα μου αρεσει!
η ευγενεια ειναι καλη μονο οταν ο αλλος σε ανεχεται και σε δεχεται
οπως εισαι κατι σαν την ανεχεια!!![]()
![]()
![]()
η αγαπη ειναι παντοτινη
gh
Oπωσδήποτε αυτά που είπα για τις διπλοεγραφές .. να μην ισχύουν για σένα..![]()
Το να εχεις διαγραφεί και να ξαναμπαίνεις πάλι με νέο λογαριασμό δεν εχει να κάνει με τις σκόπιμες διπλοεγραφές που προαναφέρω..
quote:
o κυριος ραμογλου που ειναι δεν ειναι
δυνατον να λειπει απο την συγκεντρωση!!
Είδα το παραπάνω και είπα να απαντήσω.
Πρώτα απ’ όλα δεν διαβάζω όλα τα Topics διότι δεν μου αρέσει να περιφέρομαι σαν πολυπράγμων σε πολλά, έτσι δεν είχα παρατηρήσει και αυτό το Topic διότι δεν ελκόμουν από τον τίτλο.
Δεύτερον, δεν κρατώ κακίες σε κανέναν άρα δε μισώ κανέναν, από εκεί και πέρα κάποιοι με τιμούν με τη φιλία τους και αυτό θεωρώ πως είναι προσωπικό δεδομένο. Άρα δε χρειάζεται κάποια αναφορά σε συγκεκριμένα nicknames.
Από εκεί και πέρα μπορεί να έχω διαμάχη με κάποιο μέλος, λόγο της τριβής που αναπτύσσεται όταν συγκρούονται οι απόψεις μας, όμως έχω εξηγήσει εμπεριστατωμένα στο που αποσκοπούν αυτές οι συγκρούσεις και στο τι πετυχαίνουν.
Άρα I LOVE ESOTERICA γενικώς …….
quote:
Από εκεί και πέρα μπορεί να έχω διαμάχη με κάποιο μέλος, λόγο της τριβής που αναπτύσσεται όταν συγκρούονται οι απόψεις μας, όμως έχω εξηγήσει εμπεριστατωμένα στο που αποσκοπούν αυτές οι συγκρούσεις και στο τι πετυχαίνουν.
Μα νομίζω οτι και ο σκοπός της συζήτησης αυτός είναι..
Το να θεωρούμε τον συνομιλητή μας .. φίλο και επειδή τον αγαπάμε να μην πρέπει να του γνωστοποιήσουμε την άποψή μας .. για να μην συγκρουστούν οι απόψεις μας... δεν το βρίσκω σωστό.. αν και εγώ το πράττω πολλές φορές και ας γνωρίζω οτι είναι λάθος...
Το μέλος που αγαπώ περισσότερο (αν και κάποιος άλλος έχει γράψει γι' αυτό στην προηγούμενη σελίδα), είναι και το μέλος που έχει κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις στα θέματα μου και ειδικά στο "Την κατάρα μου ν' έχεις"...
...είναι το μέλος που ασχολείται με εμένα πολύ συχνά...
...και τέλος, είναι το μέλος που με διαβάζει ανελλιπώς...
...επειδή μας φέρνει όλους πιο κοντά...![]()
![]()
.
.
.
The She Mantis... in color

Παλιά αγαπούσα τον Σπείρο και ακόμα τον αγαπώ αλλά αγαπάω πιο πολύ τον Απόστολο !!
Συμπαθώ πολύ και τις ηλίθιες κοπέλες που πρωταγωνιστούν εδώ στο αχλαδότυρο !!!
Συμπαθώ και σέβομαι τις 2 top παλιές..
Τους συντονιστές όχι και πού, εκτός απο αυτή που τα κατάφερε, αλλά σκέφτομαι ότι ο ρόλος τους είναι ούτως ή άλλως αντιπαθητικός, οπότε τελικά είναι πολύ εντάξει άτομα.
Όσο για τις διπλές ταυτότητες πιστεύω πως αφορούν όσους δεν αντέχουν τον πραγματικό τους εαυτό ή αδυνατούν να κρατήσουν σε καταστολή τα κακά τους στοιχεία εως ότου τα εξαλείψουν.
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
Επιτρέπεται να αναφέρω περισσότερο από ένα άτομα/... (?!) ![]()
- Moebius
- Κακό Vril
- Admin
- Στέφανος
- Ostria
- Thoth
- Just A man…. και 5-6 ακόμα...

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Edited by - oneiric1 on 27/01/2005 11:27:02
ars longa, vita brevis...
Να είσαι ΠΑΝΤΑ καλά!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

αν η ομορφια σου συμβαδιζει με τα λογια και τις πραξεις σου
εε τοτε εισαι ενα ονειρο πραγματικο !
να σαι παντα καλα
η αγαπη ειναι παντοτινη![]()
gh
αφού όμως είσαι από τόσο παλιά εδώ μέσα, θα έπρεπε να ξέρεις ότι o moebius είναι από τους ''παλιούς''...από τον Απρίλιο του 2003...
να είσαι καλά...
αληθεια πως σου ηρθε σαν σκεψη το ψευδωνυμο?
![]()
gh
κι εγώ, ο πιο τυχερός, ανάμεσα στους τυχερούς...
ποτέ δεν θα πάψω να είμαι ο ''φύλακας-άγγελός'' σου...
καλό μου...
Σ' ευχαριστώ καλή μου oneiric1. ![]()
![]()
Ζήσε τη στιγμή!