- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΞΩ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.
ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ.
ΤΙ ΛΕΣ;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΟΖ. ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ.
ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
ΦΩΝΕΣ, ΣΤΙΓΜΕΣ, ΧΑΡΕΣ, ΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΛΠΙΔΕΣ.
ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ.
ΑΣ ΓΕΛΑΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ.
ΚΙ Η ΖΩΗ -Η ΕΔΩ ΖΩΗ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣΧΗΜΗ;
ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ.
ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ.
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ Η ΣΤΕΡΗΣΗ Η ΦΤΩΧΕΙΑ [ΨΥΧΙΚΗ] ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ.
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΣΩΜΑ ΝΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ΑΝΑΣΑΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ,
ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ.
ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΟΥΣΑ ΧΙΛΙΕΣ ΖΩΕΣ.
ΚΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
΄Η ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Ο ΔΡΑΚΟΣ ΖΕΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΕΙ Η ΦΛΟΓΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ...ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΕΙ ΦΩΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΦΩΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.
---
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.
ΕΚΤΙΜΩ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ.
ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΟΥ.
ΦΙΛΩ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΡΥΦΕΡΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ.
ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.
ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ.
ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΦΕΥΓΕΙ.
ΣΥΧΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
--
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ
ΦΩΤΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ
ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΟΚΚΑΚΙΑ,
ΟΝΕΙΡΑ ΠΛΕΚΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΤΕΚΟΥΝ
Σ΄ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΞΕΝΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ.
--
ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
--
ΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΟΦΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:
Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΦΩΤΙΖΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ...ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ.
---
΄Ηλιος!!!
Και μέσα μας όλες εκείνες οι υπέροχες δυνατότητες γιά να φέρουμε την επιτυχία και την ευτυχία στη ζωή μας αρκεί να προχωρήσουμε με σιγουριά και σταθερά βήματα....
Αγάπη, τρυφερότητα συντροφικότητα...
Βάζοντας χρώμα στη ζωή μας απολαμβάνουμε το κάθε λεπτό με όλες μας τις αισθήσεις.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
ΑΣ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΝΟΗΣΗ ΨΥΧΗ ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΛΗ, ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Δεν είναι να λείψει κάποιος για κάποιες ώρες..
Θα συμφωνήσω πως δεν υπάρχει στρατηγική στην αγάπη..
αλλά τώρα τελευταία νομίζω πως το ένα μου φτερό έχει πληγή..
γιατί τα μάτια μου δεν βλέπουν τους ανθρώπους..
γιατί τα μάτια μου με κόπο βλέπουν έναν φίλο στον ορίζοντα..
με πολύ κόπο..
Σεμίνα
Μια γενναιόδωρη αγάπη έχει πάντα φυλαγμένη τη διαθήκη της
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ(ΠΙΘΑΝΩΣ ΘΕΙΤΣΑ ΚΑΙ PIXELDREAM) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ...Η ΜΑΓΚΟΥΡΙΤΣΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΠΟΥ "ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΟΣΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ...ΟΣΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ...ΚΑΘΕ ΦΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ...ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΕΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...ΤΟΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ...ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΓΩΝΟΝΤΑΙ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ...Ο ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.
*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*
ο δασκαλος μιλησε
quote:
ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ, [ΚΑΙ] ΓΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΞΩ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.
ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ.
ΤΙ ΛΕΣ;[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Ευτυχία είναι το άπιαστο όνειρο
quote:
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ADMIN ΣΤΟ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ "ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ MYSTICA.GRο δασκαλος μιλησε
Τι λες βρε παιδί μου..αλήθεια??Θα γυρίσουν όλοι οι φίλοι μας αν πάμε όπου λες?
ευχαριστώ για την συμβουλή σου..
αλλά νιώθω πως πρέπει να σκεφτώ για κάποιο διάστημα..
για κάποιους, για μένα.. για την σχέση που έχω μαζί τους..
Καλό βράδυ σου εύχομαι..
όπως και στους υπόλοιπους..