- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ESOTERICA FORUM - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Edited by - Masvidal on 10/08/2003 01:00:48
Μέχρι σήμερα ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Esoterica.gr ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.
'Εχουν γίνει ΟΜΩΣ συναντήσεις μεταξύ μελών...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
quote:
Μέχρι σήμερα ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Esoterica.gr ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Εχει γινει δηλαδη προσπαθεια για "Σ.Μ.Ε." (Συνεδριο Μελων του Esoterica) και δεν τελεσφορησε (για λογους πχ οκονομικους ή συμμετοχης) ή απλα δεν εχει γινει σκεψη για κατι τετοιο ?
Με εκτιμηση Masvidal !!
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ, ΕΛΕΓΕ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ (ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΟΙΟ), ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΥ 30 ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ 2ημερο.ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ....ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ " ΕΣΩΤΕΡΗ" ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Masvidal, είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα οικονομικό (γιατί δεν θα τίθονταν τέτοιο ζήτημα) ή έλλειψης συμμετοχής (γιατί θα κλείναμε ολόκληρο... club
αν μαζευόμαστε) αν επιχειρούσαμε κάτι τέτοιο.
Ο φίλος μας ο Kelsos εννοεί ότι έχουμε συναντηθεί κάποια ενεργά και παλιά μέλη, έχει γίνει μια μικρή ομάδα που συναντιέται πιο συχνά και που τα μέλη τους έχουν αναλάβει και κάποιες μικρές ευθύνες μέσα στο forum (π.χ. Συντονιστές). Επίσης με αφορμή κάποια parties έχόυν υπάρξει και κάποιες πιο τυχαίες και πιο "χαλαρές" συναντήσεις χωρίς κάποιο ιδιαίτερο προσυμφωνημένο θέμα.
Μια συνάντηση την σκεπτόμαστε σοβαρά αλλά επειδή θέλουμε να γίνει σωστά και να έχει το δικό μας ύφος και χαρακτήρα, δεν έχουμε βρει ούτε τον χρόνο ούτε τις κατάλληλες περιστάσεις να την ετοιμάσουμε ακόμη.
Υπάρχει όμως ως ανάγκη και για αυτό θα την κάνουμε.
Kelso, βρες μας χώρο !!! ![]()
![]()
![]()

ΝΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ:http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1344

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:Μια συνάντηση την σκεπτόμαστε σοβαρά αλλά επειδή θέλουμε να γίνει σωστά και να έχει το δικό μας ύφος και χαρακτήρα, δεν έχουμε βρει ούτε τον χρόνο ούτε τις κατάλληλες περιστάσεις να την ετοιμάσουμε ακόμη.
Αγαπητε thoth εγινες απολυτα σαφης ! Μενω σ'αυτα σου τα λογια και σε ευχαριστω για το χρονο που διεθεσες για να μου απαντησεις !!
Με εκτιμηση,Masvidal ..... !!!
quote:
Kelso, βρες μας χώρο !!!![]()
Γήπεδο για να είμαστε...σχετικά άνετοι 2000 και πλέον μέλη.
Έχουμε και τον διάσημο DJ απο Κέρκυρα...καλά!καλά! Πάνο, ένα αστείο είπα...θα σε ξεκουράζω κι εγώ σε σχετικό partoειδές φαινόμενον
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:
Γήπεδο για να είμαστε...σχετικά άνετοι 2000 και πλέον μέλη.
Μακαρι να ερχοντουσαν ΟΛΑ τα μελη και οχι γηπεδο...αεροδρομιο θα κλεισουμε !! ![]()
quote:
Μακαρι να ερχοντουσαν ΟΛΑ τα μελη και οχι γηπεδο...αεροδρομιο θα κλεισουμε !!
Ακριβώς φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε, τα μέλη του esoterica εκτελούν συχνές esoπτήσεις με άγνωστο προορισμό...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
η αθροιστική ενέργεια απο τόσα εκατονταδες εσω-ψυχες ίσως να προκαλουσε παραξενα φαινόμενα στην περιοχή...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
quote:
Ακριβώς φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε, τα μέλη του esoterica εκτελούν συχνές esoπτήσεις με άγνωστο προορισμό...~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
ΚΑΛΟ, ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ....ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ,ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ... ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ , ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ REPTILE.....
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε

Πέθανε μια άλλη μέρα
Πότε θα κανονίσουμε συνάντηση αδέρφια μου..?
Εχω αγωνία να δω τον Κέλσο και τον Θωθ από κοντά και όλους τους υπόλοιπους...απλώς και εγώ έχω και τις αδυναμίες μου στους δύο παραπάνω αδερφούς!
To mail μου έχει κάποια σοβαρά προβλήματα (για ανεξήγητους λόγους!!?) δοκιμάστε το παρακάτω...
Να είστε καλά.
Μετα τιμής Κύβος.
Προτείνω , ένα cafe με μεγάλο χώρο , στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με το όνομα PLAY , όπου με γνωρίζουν προσωπικά και δεν θα χρειάζεται να κρατάμε κόκκινη ομπρέλα για να γνωριστούμε.
Θα ζητάτε εμένα και θα έρχεστε στην παρέα.
Περιμένω συμμετοχές.
1011010110110101101
1011010110110101101
Edited by - Anounakis on 25/09/2003 00:52:48