- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΓΛΥΚΑ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ...
Και πολλές αγκαλιές
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Χρονια με μουσικές!
Χρονια με χρώματα!
Χρονια με μυρουδιες!
Χρονια με φως!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Νοιώθω λιγότερη μοναξιά τώρα.
Γιώτα καρδια μου εδωωωωωωωωωωω!
Ακου μοναξια........

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
SM-GIOTA Να τα εκατοστήσεις και να ευχαριστείς τον θεό που έφτασες εως εδώ και προχωράς.
Unseen
quote:
Η εφαρμογή στον εαυτό μας είναι δυσκολότερη. Για μένα τουλάχιστον είναι πολύ δυσκολότερο να συγχωρήσω τον εαυτό μου για τα λάθη του παρελθόντος,
Η εφαρμογή στον εαυτό μας είναι μάλλον το δυσκολότερο επειδή από αυτόν δεν μπορούμε να κρυφτούμε επ' αόριστον.
Ομως όπως είπε ένας σοφός φίλος << αν δεν είμασταν όπως είμαστε, αν δεν είχαμε πράξει και σκεφτεί έτσι όπως κάναμε, αν δεν είχαμε κάνει τα λάθη που έγιναν τώρα δεν θα είμασταν εμείς, εδώ που είμαστε και εκεί που προσπαθούμε να φτάσουμε>>
Επομένως ας αγαπηθούμε όσο μπορούμε.
Με αγάπη
Ε
Καλημερα ομαδα.
Ναι οταν τα μονοπατια ειναι νεα θελει λιγο προσοχη ( τουλαχιστον για μενα ) MONO σε οτι αφορα την διερευνηση και την παρατηρηση των νεων δεδομενων.
Απο θεμα προστασιας δεν εχω τετοια φοβια..αυτα ανηκουν σε πολυ μακρυνο παρελθον...
Εχω τοση αυτοπεποιθεση και προστασια που ουτε καν το σκεπτομαι, δεν με απασχολει καθολου.
Καποιες μικροεπεμβασεις μπορουν να συμβουν αν ειμαι λιγο χαλαρος αλλα το αισθανομαι ταχυστα και διορθωνεται..!!
Για το θεμα της πλανης ναι !!! μπορει να συμβει αλλα και παλι κανω "ματι" σφαιρικη..... "σαρωση" οποτε οτι ειναι πλανο... το "βλεπω"
Παμε παρακατω...!!!! Αυτο με την μεταφορα ...το εψαξα γιατι ηταν πολυ σημαντικο ..
Για τις "πετρες" ναι στην αρχη μετα απο μια μερα επεστρεφαν αλλα
υπαρχει τροπος να μην επιστρεψουν σε κανεναν ουτε στον "μεταφορεα".Ηταν θεμα χρονου και πολλων "δοκιμων".
Ο ΘΕΟΣ ..
Προσωπικα δεν πιστευω οτι χρειαζεται να γειωθει ....
αλλα θα το ψαξω...( απλα θα ΤΟΝ ρωτησω...)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Τωρα αυτο με τα χερια και τα ματια !!!! για την θεραπευτικη Δηλαδή οραματίζεσαι κάτι; Νιώθεις κάτι; Πώς ακριβώς λειτουργεί αυτός ο συνδυασμός που λες;
Εγω προσωπικα το βλεπω ...αν δεν μπορεις ναι !!! οραματιζεσαι οτι απο τα ματια και απο τα χερια ( και τα δυο ματια - χερια ) παραγεται και βγαινει μια ακτινα ( δηλ συνολο 4 ) οι οποιες συγκλινουν στο σημειο που θελεις, αφηνεις τοσο χρονο ωστε το σημειο αυτο να παραμενει ενα ισχυρο λευκο φως, εκει διακοπτεις.
Επαναλαμβανεις οσες φορες μεχρι να φυγει το προβλημα.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ !!!!! οχι 4 ακτινες γωρο απο το σημειο !!!! αλλα συγκλινουν σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ακτινα η οποια πηγαινει στον "στοχο"
ΛΟΙΠΟΝ AYTA
ΣΑΣ χαρετω ...και οτι νεωτερο που μπορω να σας το πω , θα σας το πω.
Sunrise zero
Ναι οταν τα μονοπατια ειναι νεα θελει λιγο προσοχη ( τουλαχιστον για μενα ) MONO σε οτι αφορα την διερευνηση και την παρατηρηση των νεων δεδομενων.
Απο θεμα προστασιας δεν εχω τετοια φοβια..αυτα ανηκουν σε πολυ μακρυνο παρελθον...
Εχω τοση αυτοπεποιθεση και προστασια που ουτε καν το σκεπτομαι, δεν με απασχολει καθολου.
Καποιες μικροεπεμβασεις μπορουν να συμβουν αν ειμαι λιγο χαλαρος αλλα το αισθανομαι ταχυστα και διορθωνεται..!!
Για το θεμα της πλανης ναι !!! μπορει να συμβει αλλα και παλι κανω "ματι" σφαιρικη..... "σαρωση" οποτε οτι ειναι πλανο... το "βλεπω"
Παμε παρακατω...!!!! Αυτο με την μεταφορα ...το εψαξα γιατι ηταν πολυ σημαντικο ..
υπαρχει τροπος να μην επιστρεψουν σε κανεναν ουτε στον "μεταφορεα".Ηταν θεμα χρονου και πολλων "δοκιμων".
Ο ΘΕΟΣ ..
Τωρα αυτο με τα χερια και τα ματια !!!! για την θεραπευτικη Δηλαδή οραματίζεσαι κάτι; Νιώθεις κάτι; Πώς ακριβώς λειτουργεί αυτός ο συνδυασμός που λες;
Εγω προσωπικα το βλεπω ...αν δεν μπορεις ναι !!! οραματιζεσαι οτι απο τα ματια και απο τα χερια ( και τα δυο ματια - χερια ) παραγεται και βγαινει μια ακτινα ( δηλ συνολο 4 ) οι οποιες συγκλινουν στο σημειο που θελεις, αφηνεις τοσο χρονο ωστε το σημειο αυτο να παραμενει ενα ισχυρο λευκο φως, εκει διακοπτεις.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ !!!!! οχι 4 ακτινες γωρο απο το σημειο !!!! αλλα συγκλινουν σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ακτινα η οποια πηγαινει στον "στοχο"
ΛΟΙΠΟΝ AYTA
Sunrise zero
Ο ΘΕΟΣ ..
ΛΟΙΠΟΝ AYTA
Sunrise zero
Ο ΘΕΟΣ ..
ΛΟΙΠΟΝ AYTA
Sunrise zero
quote:
Ο ΘΕΟΣ ..
αλλα θα το ψαξω...( απλα θα ΤΟΝ ρωτησω...
Καλά όλα τα άλλα, αλλά αυτό !!!![]()
Μου θύμησες την πρωτοχρονιά οπου ο γιός μου γύρισε στο σπίτι δακρύβρεχτος λέγοντας μου οτι η ''κυρία'' δεν εστειλε στον Αγιο Βασίλη τα γράμματα για τα δώρα. Τι να κάνω και εγώ η δύστυχη μάνα...
του λέω << Μην ανησυχείς παιδί μου...θα του το στείλω εγώ με μέιλ >>.
Τον άκουσα δε να λέει στον παππού του<< Η μαμά ΄στειλε μέιλ στον ουρανό>>.
Γιάννη μην θυμώσεις αλλά όσο νάναι contact με το Θείο, δεν είναι και τόσο εύκολο να το συλλάβει το μυαλό μου και φαντάζομαι και των άλλων κοινών ανθρώπων...
------------------------------------------------------
Η χθεσινή ''συνάντηση'' ήταν ίσως η πιο όμορφη που έγινε για μένα.
Μορφέα αστράφτεις...
Νομίζω δε οτι είμασταν όλοι... ανεξαιρέτως...![]()
Με αγάπη
Την καλημερα μου με τις μυρουδιες της πρωινής βροχουλας!
Γεια σου NST...
Πλακα εχω ε !! Θα ΤΟΝ ρωτησω ειπα ???? μμμμ ναι ΤΟΝ ρωτησα !!! ΑΠΙΘΑΝΟ ???? μπορει !!! να ειναι και αληθεια ξερεις !!!!!!!!!!!!
Ας μην κολησουμε εκει τωρα ...δεν προσπαθω να πεισω κανεναν εγω λεω ...και οποιος "πιανει" η τουλαχιστο ακουει καλα..!!!!!
Τωρα γιατι το εστειλα τοσες φορες?? ειπα εχω καιρο και ας στειλω πολλες φορες να κερδισω "ποντους"!!!!
Ελα !!! απλα δεν εφευγε ...το δοκιμασα δυο τρεις φορες και εγω δεν θυμαμαι...εκανα save το κειμενο και οταν με αφησε και μπηκα τα ειδα ολα μαζεμενα.
Εστειλα ομως στο Forum mail και ζητησα να τα διαγραψουν αλλα απο χθες δεν εγινε ακομα....
ΤΕΛΙΚΑ !!! μου ΕΙΠΕ οτι δεν ειναι αναγκαιο να γινει γειωση ...μπορει να γινει σε οποδηποτε σημειο ...στον χωρο ....στο συμπαν οπου να ειναι !!! αφαιρεις την "κακη" ενεργεια και την " πετας " απλα...
Δεν ειναι Ρευμα που πρεπει να γειωθει ...για να κανει κυκλωμα....!!!
Τωρα αν το χρησιμοποιειτε και "δουλευει" συνεχιστε το ετσι ...αλλα να ξερετε οτι απλα !!!! " ενεργοποιειται" ο εσωτερικος μηχανισμος ωστε να εκτελεστει η πραξη που κανετε ????
Ειναι δηλ το ζητουμενο,το τελικο αποτελεσμα που πρεπει να γινει !!!!
Αλλος χρειαζεται 10 λεπτα ..αλλος 5 λεπτα αλλος 1 λεπτο ...αλλος το σκευτηκες εγινε....!!!!
Αυτα
Sunrise zero
Παιδιά, είμαι ίσως ασυγχώρητη, αλλά δεν έχω προλάβει ακόμη να κάνω τον οραματισμό του δεύτερου κέντρου και δεν βλέπω και να προλαβαίνω πριν από την Κυριακή το νωρίτερο...
Nst
Συμφωνώ απολύτως!
Aries0 γεια σου κι εσένα (Χ4)![]()
Ευχαριστώ για την τεχνική ματιών-χεριών.
Όσο για τα υπόλοιπα, κοίταξε... ξέρω ότι υπάρχουν ερευνητές (πχ ο Σιμονέτος) που πρεσβεύουν ότι μπορούμε να αγγίξουμε τον Θεό μέσα στο αστρικό πεδίο. Τώρα βέβαια κάνουμε παρένθεση στο βασικό θέμα του τόπικ, αλλά ελπίζω να μας ανεχτεί για λίγο ο Μορφέας.
Προσωπικά πιστεύω ότι μέσα από το αστρικό πεδίο μπορούμε να αγγίξουμε τον Θεό, όπως όμως μπορούμε να Τον αγγίξουμε και μέσα από το υλικό πεδίο ή μέσα από την ίδια την ψυχή μας.
Το αστρικό πεδίο είναι πρόσγειο, πράγμα που τεχνικά σημαίνει ότι το να λες "συναντώ τον Θεό κάνοντας αστρική προβολή" ισοδυναμεί με κάτι σαν "διαπλέω τον ωκεανό με ένα ζευγάρι βατραχοπέδιλα, φτάνω στην Αμερική και επιστρέφω με τον ίδιο τρόπο".
Ίσως λοιπόν θα ήταν ωφέλιμο να έχουμε την επίγνωση ότι τέτοιου είδους επικοινωνίες είναι επικοινωνίες με κάτι που προέρχεται από την ακτίνα του Θεού, όπως ακόμα κι εμείς οι ίδιοι από την ακτίνα του Θεού προερχόμαστε... και ότι το αστρικό κρύβει πολλές παγίδες.
Ακόμη και το channeling, με το οποίο έχω ασχοληθεί εκτεταμένα στο παρελθόν, κρύβει πολλή πλάνη. Και ίσως η καλύτερη λύση είναι απλά να εσωστρεφόμαστε, να αφουγκραζόμαστε τη φωνή του Θεού μέσα μας μέσα από τη διαίσθησή μας...
Ξέρω ότι δεν έχω πολλές ελπίδες να σε πείσω και ότι μπορεί να θυμώσεις, προτιμώ όμως να σου πω τη γνώμη μου με ειλικρίνεια μια και έκανες τη σχετική (εκτεταμένη) αναφορά.
Με πολλή αγάπη,
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Τι όμορφο που ειναι αυτο που ειπες Ανσιν!!!
΄Μετά από μια όλο τρέξιμο εβδομάδα, επιτέλους κατάφερα να κλέψω χρόνο να σας δω γιατί μου λείψατε πολύ.
Δεν έχω δει καθόλου τις απαντήσεις αλλά από οτι είδα είμαι δύο σελίδες πίσω, οπότε θα αρχίσω τώα και ελπίζω να τις προλάβω όλες.
Επίσης θέλω να ανακοινώσω και επίσημα οτι η ομάδα Θεραπείας που σχηματίστηκε σε αυτό το φόρουμ μετά από 8 εβδομάδες εφαρμογής΄των θεωριών που περγράφονται σε αυτό το θέμα, έφτασε στο τέλος του πρώτου σταδίου, του πρώτο κύκλου, αυτού της εσωστρέφειας.
Θέλω λοιπόν προσωπικά να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλα τα μέλη της ομάδας αυτής
Άβαλλον (πρώην μέλος)
Ανσίν
Τοξότης (+ μωρό)
Γαλάζια σφαίρα
Νστ και φυσικά την
Πυραμιντ
που μέχρι τώρα εργαστήκαμε μαζί και κλείσαμε αυτήν την πρώτη φάση που ήταν ίσως και η πιο σημαντική.
Περιττό να πω οτι μέσα σε αυτές τις εβδομάδες, γελάσαμε μαζί, στεναχωρηθήκαμε μαζί, γεννήσαμε μαζί
, βιώσαμε μαζί και είδαμε αποτελέσματα μαζί.
Σας χαιρετώ με ΄πολύ πολύ αγάπη
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Σου εύχομαο και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μου όχι απλά να σου ζήσει αλλά και να γίνει ένα άτομο για το οποίο θα μιλούν στην ιστορία.
Τι ωροσκόπο έχει το μωρό;
quote:
Μωησή καλέ μου,
πολύ ωραία όσα μας λες για τα κέντρα και την ενεργοποίηση τους.
Προσπάθισα να κάνω τον πρώτο οραματισμό, αλλά μάλλον ...βιάστηκα πολύ...
γιατί δεν μπορώ ακόμη να καθίσω οκλαδόν, έτσι ώστε να ακουμπά το συγκεκριμμένο κέντρο στο έδαφος...
οπότε σκέφτηκα πως δεν μπορώ να προχωρίσω ούτε στον επόμενο, μιάς και θεωρώ πως μάλλον πρέπει να γίνουν με τη σειρά οι ενεργοποιήσεις τους...
Χμμμ... ΄προφανώς έκανα κάποιο λάθος στην περιγραφή. Λοιπόν ο διαλογισμός και ο οραματισμός είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Το να κάνεις τον οραματισμό δεν προυποθέτει να κάθεσαι οκλαδών, μπορείς να καθήσεις οπουδήποτε θέλεις αναπαυτικά και απλά να κάνεις τον οραματισμό.
Εάν παρατηρήσεις τοξοτάκι θέτω τον διαλογισμό και τον οραματισμό σαν δύο διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης οι οποίοι βέβεια μπορούν νασυγχωνευτούν και να γίνουν και τα δύο ταυτόχρονα, αλλά αυτό είναι στην βούληση του καθένα. Οπότε μπορείς να αρχίσει ή να συνεχίσεις με τα κέντρα.
Καταγάλανη Σφαίρα
quote:
Καλημερα καλημερα μετα απο ενα σκοτεινότατο Σαββατοκύριακο με στιγμες λάμψης...
Μορφεα να οσυ πω κατι παραξενο....
Χθες δενειμουν καλα...ας πουμε οτι ειμουν χαζα κακα κι οπες μου ειπε και η καλη μου Πυραμιδα οι προσδοκιες μου με απογοητευσαν ....(και ν ασκεφτεικανεις ότι ηταν ελαχιστες κι ακουμπουσαν απλά την ανθρωπινη υποσταση)λοιπον....μεσα σε μια στιγμη εφορίας, ανατασης,πριν αρχισω να κατεβαινω με καθετη πτηση....ο νους μου με εφερε στην σπηλια στην λαβα,ειμουν πανω στη γεφυρα μόνο που δνε ενοιθα το βαρος ,ειμουν στηνιδια φαση που περιεγραψα οταν βγηκα απο την σπηλια... και λεω....εινα δυνατον ολα τα μπλοκαρισματα να μπορει να διαλυθουν μεσα σε μια στιγμη με μονη αιτια...μια στιγμουλα ψυχικης ανατασης περαν τωνοσων ανατασεων εχω καθημερινά ετισ για να μην ειμαστε και αγνωμονες!!!
Μια καλημερα φωτεινη απο μια αδιορθωτα ρομαντική!!η χθεσινη πορεια σχηματικά χαχα καιρος να γελασουν και η πικραμενοι άι στην ευχη)
Όχι δεν είναι δυνατόν. Απλά η ψυχική ανάταση εμπόδισε να λειτουργήσουν άλλα σώματά σου όπως το αστρικό ή το καθαρά υλικό, οπότε δεν εκδήλωσαν τις αντιδράσεις τους. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτοί οι διαλογισμοί να γίνονται κατά καιρούς ώστε να βλέπεις τον εαυτό σου σε όλες τις φάσεις.
Γιώτα..
quote:
Σχετικά με αυτό που ρωτάς το Μορφέα, σύμφωνα με τη δική μου πάντα εμπειρία, είναι διαφορετικό να οραματιστείς κάτι συγκεκριμένο σε μιά στιγμούλα ευφορίας ή θλίψης και διαφορετικό να το οραματιστείς όλο αφού προηγηθεί η χαλάρωση και ο διαλογισμός. Εκεί μας βγαίνει η πραγματική του μορφή ενώ στις στιγμούλες μας βγαίνει κάτι ανάλογο με τη διάθεση της στιγμής.
Συμφωνώ και επαυξάνω ![]()
quote:
Εγώ προβληματίστηκα με την εικόνα του πατέρα μου, που αλλιώς είναι στο μυαλό μου και αλλιώς μου βγήκε. Γι αυτό και θα κάνω κάποιους διαλογισμούς μήπως και βρώ κάτι παραπάνω σχετικά με την επιρροή του στη ζωή μου.
Με εντυπωσίασε επίσης το πόσο ο ήλιος έλαμψε όταν έβαλα την κόρη μου, και μιά παλιά μου σχέση. Γι αυτό δεν θα προβληματιστώ παρα πάνω. Ήταν καλό.
Μπράβο, μπράβο Γιώτα μου, αυτά θέλω να βγαίνουν προς τα έξω. Πράγματα τα οποία τα έχουμε απωθήσει μέσα μας ή βιώματα που έχουμε εγκλωβίσει τα οποία δεν τα γνωρίζουμε καν οτι υπάρχουν, ενώ παρόλα αυτά μας κάνουν ζημιές όλη μας την ζωή.
Ναι... δούλεψε το θέμα του πατέρα σου, και για να σε βοηθήσω δούλεψέ το από την μικρότερη ηλικία που θυμάσαι μέχρι την εφηβεία. Ό,τι εντυπώματα έχεις μαζί του είναι σε εκείνη την ΄περίοδο.
quote:
θα σου πω κάτι που εφαρμόζω εγω σε τέτοιες περιπτώσεις και με βοηθάει πολύ.
Παρε ένα χαρτί κι ένα μολύβι, και γράψε ότι σου κατεβαίνει στο μυαλό χωρίς καθόλου σκέψη χωρις λογοκρισία, μέχρι να νοιώσεις ότι δεν έχεις κάτι άλλο να πείς.
Πράγματι, αυτή είναι μια θαυμάσια μέθοδος αυτογνωσίας Γιώτα και εκτόνωσης των συναισθημάτων
quote:
Μορφέα.... που είσαι;
Μας θύμωσες; Δε μας μιλάς πιά;
Χαχαχα, απλά έτρεχα όλη την εβδομάδα.
Νστ...
quote:
Μορφέα, τον έκανα τον διαλογισμό που είπες.
Παρατήρησα οτι δεν είχαν όλα τα άτομα που σκέφτηκα την ίδια φωτεινότητα, όυτε την ίδια οικειότητα άσχετα απο την σχέση που έχουμε στην υλική πραγματικότητα μας.Επίσης θέλησα να '' περάσω'' μέσα απο τα μάτια τους και να κοιτάξω πιο βαθιά. Το έκανα με όλους εκτός απο τον γιό μου, άγνωστο γιατί.
Τα αποτελέσματα ήταν ''περίεργα και συναρπαστικά.
Μπράβο μπράβο νστούλα, κατέγραψέ τα αυτά και δες τα, δούλεψέ τα. Είναι πολύ βαθιά και πολύ σημαντικά
quote:
Που είσαι όμως εξαφανισμένος και εσύ?
Καλά ρε παιδιά... μην βαράτε ![]()
![]()
![]()

quote:
Η εφαρμογή στον εαυτό μας είναι δυσκολότερη. Για μένα τουλάχιστον είναι πολύ δυσκολότερο να συγχωρήσω τον εαυτό μου για τα λάθη του παρελθόντος, βλέπω όμως γύρω τον ήλιο που ανατέλλει κάθε μέρα αδιακρίτως, τις εποχές του χρόνου που μου χαρίζουν τα δώρα της η καθεμία είτε το αξίζω είτε όχι, τα λουλούδια, τους καρπούς, όλα όσα παρέχει η γη αφειδώς, τα μάτια του παιδιού μου, την υποστήριξη του άντρα μου και λέω... τι στο καλό, στα μάτια του Θεού κάτι πρέπει να αξίζω κι εγώ, για να μου προσφέρει όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα κάθε μέρα. Και παίρνω κουράγιο να συνεχίσω χωρίς να κολλάω σε σφάλματα ή ατοπήματα. Κι έτσι μπορώ κάθε μέρα να λέω "καλημέρα" στον εαυτό μου και να ελπίζω ότι και σήμερα θα καταφέρει να πορευτεί σε αρμονία με το παρόν και το μέλλον του.
Χμμμ... πιστεύω οτι κάνεις λάθος. Νομίζω το πιο σημαντικό από όλα είναι να συγχωρούμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Εάν δεν συγχωρεί κάποιος τον εαυτό του, τότε δυσκολεύεται να συγχωρήσει και τους άλλους. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι οτι η μη συγχώρεση του εαυτού οδηγεί σε έντονη κριτική, ενοχές και τύψεις οι οποίες βέβαια οδηγούν το άτομο καταρχήν στην εσωτερική έντονη διαταραχή, και επιπλέον τον ωθεί να παίρνει αποφάσεις βάσει αυτών των συναισθημάτων, πράγμα που δεν είναι σωστό. Γιατί οι ενοχές δεν είναι πραγματικά συναισθήματα, αλλά μη αποδοχή.
Η αιτία λοιπόν ΄της μη συγχώρεσης προς τον εαυτό αλλά και προς τους άλλους έχει να κάνει με την μη αποδοχή του εαυτού.
Όλοι κάνουν λάθη, το θέμα είναι κάποιος να το δει μέσα του, να το αναγνωρίσει σε πρώτη φάση που είναι το σημαντικότερο΄, ύστερα να το απδεχτεί. Εξάλλου όλα καλώς γίνονται, και έπειτα να προσπαθήσει απλά να μην το ξανακάνει. Το πρόβλημα δεν είναι να πέφτει κανείς κάτω, ας πέσει και 10 φορές, αλλά ας σηλωθει 11.
Νστ...
quote:
Μου θύμησες την πρωτοχρονιά οπου ο γιός μου γύρισε στο σπίτι δακρύβρεχτος λέγοντας μου οτι η ''κυρία'' δεν εστειλε στον Αγιο Βασίλη τα γράμματα για τα δώρα. Τι να κάνω και εγώ η δύστυχη μάνα...
του λέω << Μην ανησυχείς παιδί μου...θα του το στείλω εγώ με μέιλ >>.
Τον άκουσα δε να λέει στον παππού του<< Η μαμά ΄στειλε μέιλ στον ουρανό>>.
Χαχαχα Μειλ στον ουρανό ε? Πολύ καλό!

Το Χ4 νομιζω αν διαβασες πως εγινε !!!!
Όσο για τα υπόλοιπα, κοίταξε... ξέρω ότι υπάρχουν ερευνητές (πχ ο Σιμονέτος) που πρεσβεύουν ότι μπορούμε να αγγίξουμε τον Θεό μέσα στο αστρικό πεδίο.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Υπαρχουν και αλλοι ερευνητες !!!! που δεν ειναι γνωστοι, εμενα βεβαια δεν με ξερεις αλλα με απορριπτεις ....δικαιωμα σου !!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ !!!!!
Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ ....!!!
ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΛΛΟ ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ....!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ....!!!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ..
ΔΕΝ ΘΥΜΩΣΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ !!!!
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ BYE !!!!
Tελικα δεν με σηκωνει το κλιμα εδω μεσα ..........................
Sunrise zero