- ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Φαινόταν ακόμα πολύ μπερδεμένος.
"Ξέρω και γώ ρε Χάρη...ακόμα απίστευτο μου φαίνεται..."
Ο Χάρης σηκώθηκε και πήγε προς το γραφείο. Αρχισε να ψαχουλεύει τα συρτάρια και γύρισε σε λίγο κρατώντας ένα περιοδικό σχετικό με υπολογιστές.
"Θυμάσαι που σου το είχα δώσει πρίν μερικούς μήνες; Λοιπόν αυτά σου τα δίνω για να τους ρίχνεις και καμμιά ματιά κι όχι για να φτιάχνεις σαϊτες και αεροπλανάκια..."
Εψαξε λίγο και σταμάτησε σε μια σελίδα μουρμουρίζοντας.
"Αυτό είναι, καλά το θυμόμουνα. Λοιπόν άκου για νε δεις οτι τίποτε δεν είναι απίθανο. Το περιοδικό είναι απο τον Ιανουάριο κι άκου τι λέει εδώ... αν δεν έχετε σκεφτεί ποτέ το απώτατο μέλλον των υπολογιστών, μην ανησυχείτε, το έχουν σκεφτεί άλλοι για μας. Ο πρόεδρος της Motorola, μιας απο τις γιγάντιες εταιρείες ηλεκτρονικών, είχε πρώτος πει πριν απο μερικά χρόνια, οτι είναι ορατή η εποχή που θα εμφυτεύεται ένα τσιπ στον εγκέφαλό μας, το οποίο θα μας παρέχει ασύρματη σύνδεση με οποιοδήποτε υπολογιστικό σύστημα στον κόσμο. Η σύνδεση θα είναι, λέει, δορυφορική κι έτσι θα είναι εφικτή απο οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, ενώ μέσω της σύνδεσης θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και την υπολογιστική ισχύ των συνδεδεμένων δικτύων για οποιαδήποτε χρήση. "
Γύρισε κι έριξε μια ματιά στον έκπληκτο Δημήτρη, λέγοντας: "Ακου αυτό εδώ τώρα: Βεβαίως, το σύστημα θα ελέγχεται απλά απο τις σκέψεις μας χωρίς καμμιά ορατή εξωτερική κίνηση. Ισως το σενάριο σας φαίνεται γκράν - γκινιόλ, ωστόσο, αν φανταστείτε το τσιπ όχι απο πυρίτιο αλλά απο οργανική ύλη, με βάση την αναπτυσσόμενη βιοηλεκτρονική, τότε ίσως σας φανεί πιο ανθρώπινο. Οι μέρες αυτές είναι μάλλον μακρυά προς το παρόν, ωστόσο το πρώτο δειλό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή, εκκολάπτεται στις μέρες μας στην Αμερική και θα κάνει τα πρώτα του μεγάλα βήματα στη χρονιά που αρχίζει..."
Πέταξε το περιοδικό στο τραπέζι και τον κοίταξε με σχεδόν θριαμβευτικό ύφος.
"Λοιπόν, τι έχεις να πεις τώρα; Απλά είσαι μερικά χρόνια μπροστά απο αυτούς και τα σχέδιά τους. Μα είναι φοβερό, ανεπανάληπτο...Φαντάζεσαι τι μπορούμε να κάνουμε;"
Ηταν φοβερά ενθουσιασμένος και τα μάτια του γυάλιζαν. Μιλούσε με τέτοιον ενθουσιασμό...
----------------------------------------
Τα παραπάνω είναι απόσπασμα απο βιβλίο που τελικά για κάποιους λόγους δεν εκδόθηκε και αναφέρεται σε πραγματικά περιστατικά.
Το περιοδικό που αναφέρει είναι το RAM, τεύχος Ιανουαρίου του 1994.
Τώρα θα ρωτάτε πού κολλάνε όλα αυτά. Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο αξιότιμος πρόεδρος της motorola (δεν ξέρω αν εξακολουθεί να είναι) και κάποιοι άλλοι "πρόεδροι", είναι μερικοί απο αυτούς που οδηγούν και κατευθύνουν τις εξελίξεις άλλοτε με επιτυχία άλλοτε όχι, προς κάποιον στόχο που μάλλον μόνον αυτοί ξέρουν.
Η άποψή μου είναι πως το οτι μας παρακολουθούν είναι το έλασσον. Το μείζον είναι οτι θέλουν όχι μόνον αυτό αλλά και να ελέγχουν τη σκέψη μας .
Είμαι της γνώμης οτι δεν υπάρχει ισχυρότερο όπλο από τον έλεγχο του νου του ανθρώπου ( και κατ' επέκτασιν των λαών ). Αυτό επιχειρείται εδώ και χιλιετηρίδες, πολλές φορές με επιτυχία και με κάθε πρόσφορο μέσο. Σήμερα, κυριώτερο μέσον είναι τα ΜΜΕ που όλοι ξέρουμε τί δύναμη έχουν. Ομως η τεχνολογία καλπάζει και προσφέρει άλλες δυνατότητες και μόνον αφελείς μπορεί να πιστεύουν οτι δεν θα χρησιμοποιηθεί και για τον σκοπό αυτό.
Στη ζωή μας έχει εισβάλει για τα καλά το -τηλε (μακράν).
Τηλε-όραση, τηλε-φωνο, τηλε-χειριστήριο κλπ, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι όλα τα -τηλε είναι για κακό. Ομως, έλεγχος σημαίνει δύναμη. Και η δύναμη έχει νόημα και υπόσταση μόνον όταν χρησιμοποιείται, όταν γίνεται αντιληπτή ή όταν προαναγγέλεται η χρήση της ( απειλή ).
Φαντασθείτε λοιπόν κάποιον που έχει τη δυνατότητα να ελέγχει απο μακρυά τη σκέψη μας, να την κατευθύνει, να τη σταματά, να την εκτρέπει, δλδ να την τηλε-χειρίζεται . Ο "κύριος" πρόεδρος της motorola το είπε ξεκάθαρα, μίλησε για σύνδεση του εγκεφάλου με υπολογιστικά συστήματα. Σκεφθείτε λοιπόν ποιός ελέγχει τα συστήματα αυτά και αναλόγως ...πάρτε σειρά για σύνδεση με μειωμένες τιμές.
Και πάντα μου έρχεται στο νου μια ρήση κάποιου που δυστυχώς δεν τον θυμάμαι: "ό,τι υπάρχει σαν σκέψη μπορεί να υλοποιηθεί".
Εγώ καθεύδω και η καρδία μου αγρυπνεί...
( ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ )
αν οχι
της ελεγε για τον εγγονο της που εσκισε στο σχολειο και της ειπε οτι εβαλε βομβα στο σχολειο φυσικα και εντοπιστηκε και ετρεχε απο τμημα σε τμημα και αντε τωρα να εξηγησεις οτι εκανες παρομοιωση
τα κινητα παρακολουθουνται και μαλιστα τα "ανοιγουν" σε υποπτα ατομα και ακουνε της ομιλιες στον χωρο και φυσικα δεν φωτιζει οθονη ή χτυπαει απλα τα πραγματα δηλαδη
αλλο πραγμα κλεινω το τηλεφωνο αλλο βγαζω την μπαταρια γιατι με το πατημα του OFF στελνουμε στην εταιρια το μηνυμα οτι κλεινουμε το τηλεφωνο καντε και ενα απλο πειραμα
πατηστε το OFF και παρτε τηλεφωνο τον εαυτο σας απο αλλο τηλεφωνο και βγαλετε την μπαταρια ενω ειναι ανοιχτο και καντε το ιδιο
το μηνυμα που θα ακουσετε ειναι διαφορετικο
το GPS βοηθαει στον εντοπισμο καποιου με αποκλιση στην χειροτερη καποια μετρα ομως με το κινητο γινεται το ιδιο πραγμα απλα η αποκλιση ειναι πολυ μεγαλη
γιατι ας υποθεσουμε οτι στεκομαστε στην ομονοια το κινητο μας θα επικοινωνει με την κυψελη της περιοχης και ετσι η εταιρια ξερει οτι ειμαστε καπου στην περιοχη της ομονοιας αν τωρα φυγουμε απο την ομονοια και παμε προς λαμια η μια κυψελη θα μας κανει πασα στην επομενη οποτε η εταιρια ξερει απο το σημα μας προς τα που κατευθηνομαστε αφου θα στελνουμε σημα σε συγκεκριμενες κυψελες καθε φορα (το κινητο μας επικοινωνει ασταματητα με την εταιρια γιαυτο και οταν βρεθουμε καπου χωρις σημα αρχιζει να ψαχνει το δυκτιο για να αποκαταστησει παλι την επικοινωνια)
αυτο που ανεφερες φιλε μου reptilesalonica σχετικα με της παραστασεις ειναι μια απο της πιο ωραιες αντιδρασεις (δεν ξερω βεβαια τι μπορει να κερδισουν με της παραστασεις ισως την ενημερωση για το που υπαρχουν καμερες) και οταν το εμαθα την ειχα βρει πολυ πρωτοτυπη ιδεα
και γιατι ολα αυτα? για τον ελεγχο τι αλλο?
ομως γιατι θελουν να μας ελεγχουν? μα γιατι φοβουνται βεβαια γιναμε πολλοι και αν αρχισουμε να κυλαμε ποιος μας σταματαει?
φιλε μου CyBeR_JiM υπαρχει και η παγκοσμια ημερα για το εσελον δεν ειναι αναγκη να μας κουραζεις αφου και ολοι να αρχιζουμε να γραφουμε στο forum ΑΚ 47 και ισλαμ δεν προκειται να κανουμε τιποτα χρειαζεται παγκοσμια ταυτοχρονη δραση
γιατι ολοι οι αραβες ανηκουν στους υποπτους? πως εφτασε σε αυτο το σημειο η κατασταση?
μαυρη στιγμη της tv πριν λιγες μερες σε σατυρικη(?) (μπαααα) εκπομπη καποιος ειχε ντυθει σε μουσουλμανο και πηγαινοερχοταν εξω απο πρεσβειες και ηθελαν να μας δειξει οτι η ασφαλεια δεν υπαρχει γιατι δεν τον εψαχναν και δεν τον συνελαβαν
απο ποτε το να εισαι μουσουλμανος ειναι εγκλημα?
καθαρη προπαγανδα
ανεκδοτακι σχετικο με το θεμα που ταιριαζει καλυτερα εδω κατα την γνωμη μου και συγνωμη αν εχω λαθος γνωμη
(παλιο βεβαια)
ο τζωρτζ μπους Jr εκανε μια επισκεψη στην Σ.Αραβια για να κανει καποιες συμφωνιες για το πετρελαιο εκει λοιπον που μιλουσε με διαφορους Σαουδαραβες αρχισε και την κουβεντα με καποιον αραβα που ειχε μαζι του και τον μικρο του γιο ο οποιος ηταν θαυμαστης της σειρας star trek και αρχισε να λεει στον μπους ποσο του αρεσει η σειρα αυτη ομως στο τελος τον ρωτησε
στην σειρα παιζουν λευκοι,μαυροι,ασιατες,εξωγηινοι αλλα δεν παιζει ουτε ενας αραβας γιατι?
και ο μπους απαντα "γιατι υποτιθεται οτι ειναι στο μελλον"
φιλε anana αν δεν κανω λαθος ειχα καιρο να σε δω ελπιζω να εισαι καλα
πολυ καλο το θεμα σου αλλα ξεφυγα λιγο συγνωμη

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
IRAQ
LETS FL00D ECHELON SYTEM...F-117 IRAQ BILL DELTA FBI CIA
IRAQ
IRAQ
IRAQ
IRAQ
IRAQ
IRAQ
NASA AK 47
NASA AK 47
NASA AK 47
NASA AK 47
NASA AK 47
NASA AK 47
NASA AK 47
NASA AK 47NASA AK 47
NASA AK 47F-117
ΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...
IRAQ
IRAQ
IRAQ
IRAQ
IRAQ
IRAQ
IRAQ
NASA AK 47
NASA AK 47
NASA AK 47
NASA AK 47
NASA AK 47
NASA AK 47
NASA AK 47
NASA AK 47NASA AK 47
NASA AK 47F-117
TNT ASU DDOS DOD ODO
S.E.T.
AREA 51
TNT ASU DDOS DOD ODO
S.E.T.
AREA 51
TNT ASU DDOS DOD ODO
S.E.T.
AREA 51TNT ASU DDOS DOD ODO
S.E.T.
AREA 51
ECHELON "java .,.dllopp.,."" target="_blank">CODE MAKE SCRIPT TO HACK ECHELON "java .,.dllopp.,."
-------------------------
Somewhere I belong . . .
-------------------------
quote:
Το δεύτερο είναι η εφαρμογή κρυπτογραφίας στα mail, αλλά είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ μεγάλη ιστορία.
Σε καμία περίπτωση... μακριά.
Τότε είναι που θα διαβάσουν το μήνυμά σου... δείνεις στόχο έτσι...
Καλύτερα ένα ακόμη μήνυμα μές τα πολλά...
Εξάλου δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις κώδικα 512βιτ και αν τον βρεις σημαίνει ότι κάποιοι τον διαβάζουν...

ουυυυ...
Κάθε φορά λοιπόν που έπαιζε μεταγραφή, δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσα λεφτά έβγαζα από το πελατολόγιό μου.Γιατί για την κάθε μία από αυτές τις εταιρείες ήταν πολύτιμη η πληροφορία πως έστω μία φορά στο παρελθόν αυτά τα άτομα είχαν ενδιαφερθεί για αδυνάτισμα. Φανταστείτε τώρα ότι για να δώσω «έκπτωση» σε κάθε έναν από τους πελάτες μου έπρεπε να μου δώσει τρία επιπλέον ονόματα γνωστών του (πιθανοί πελάτες).
Αυτά τα πελατολόγια με τα χρόνια έγιναν τεράστια (και από τις πολλές τηλεφωνικές ενοχλήσεις, το μόνο που εισέπρατα ήταν άι γ*****υ) αλλά τα λεφτά μου τα είχα πάρει. Φανταστείτε τώρα ότι μία συγκεκριμένη πληροφορία για τον καθένα μας αξίζει πολλά λεφτά για κάποιο κλάδο επιχειρήσεων.
Είναι απίστευτος ο όγκος πελατολογίων που έχει συσσωρευτεί με αυτόν τον τρόπο, με αποτέλεσμα να έχουν ιδρυθεί τράπεζες πελατολογίων.Αυτό το γνωρίζω από ιδία πείρα διότι συγκεκριμένα οι διαφημιστικές εταιρείες αγοράζουν πελατολόγια για να προμοτάρουν ότι νέο προιόν.
μέχρι πρίν απο λίγο καιρό ανυσηχούσα για το οτι παρακολουθούσες
χωρίς να θέλω. Τώρα ξέρω οτι αυτά που θές να ξέρεις δεν μπορείς
να τα βρείς με την τεχνολογία που δημιούργησες! Και το ωραίο
είναι οτι και εσύ το ξέρεις!!! και χαίρομαι γιατί θές ανθρώπους
πλέον για να φτάσεις εκεί που θές και όχι μηχανήματα...
Αγαπητέ AVATARGR βιολογικά ίσως να μπορούν να επεμβούν
αλλα ψυχοενεργειακά, πολύ θα έλεγα αδύνατο καθότι οι ψυχές
είναι άυλες...να βλέπουν το "κρέας" μου να περιφέρεται εδώ και
εκεί...να άκούν τί λέω σπανίως στο κινητό...να ακούν τί λέω
στο σταθερό...να βλέπουν τί γράφω σε εσένα...να ξέρουν τί
αγοράζω...να βλέπουν κάτω απο τα ρούχα μου πλέον...Να με
εντοπίζουν σε ένα κτίριο με ακρίβεια χιλιοστού. Δεν τα λέω εγώ
τα 'χει πεί και ο υπουργός Δ.Τάξεως...Δέν έχω να κρύψω τίποτα
αλλα η χειραγώγηση πλέον δεν συνίσταται πιστεύω μόνο στους
βιολογικούς παράγοντες...Αυτό που κινεί το σώμα μας τα κίνητρα
των σκέψεών μας, τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ αν διαφυλαξομε
τότε πιστεύω είμαστε υγιείς και ήρεμοι...

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Η παρακολούθηση είναι συνεχής. Τα δορυφορικά κύματα διαπερνούν τοίχους, τούβλα, τσιμέντο, μέταλλα τα πάντα παίρνοντας σήμα και παρακολουθώντας τα πάντα!
Μιά μόνο λύση υπάρχει το ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΜΟΛΥΒΔΟΧΑΡΤΟ. Τα κύματα του δορυφόρου που προσκρούουν στον μεταλλικό μόλυβδο επιτρέφουν χωρίς να καταφέρουν να τα διαπεράσουν.
Η επικάλυψη της ταράτσας των σπιτιών με μεταλλικό μόλυβδο είναι η μόνη λύση ώστε να μήν μπορεί να παρακολουθηθεί τουλάχιστον μέσα στο σπίτι του η ιδιωτική ζωή κάθε ανθρώπου. Συγκεκριμένα όσοι κατέφυγαν σε αυτήν την λύση δέχτηκαν σύντομα επίσκεψη της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που ζήτησε προκλητικά τον λόγο για την ενέργεια αυτή απειλώντας ακόμα και με φυλακή ενώ απαίτησε αμέσως εκβιαστικά την αφαίρεση του μεταλλικού μολύβδου!!
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ : Πιθανό αλλά δέν μπορώ να το πολυπιστέψω γιατί άν ήταν αλήθεια δέν θα υπήρχαν σήμερα τόσο πολλοί καταζητούμενοι.
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ