ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- EΡΩΤΟΛΟΓΙΑ ,,ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- EΡΩΤΟΛΟΓΙΑ ,,ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

AitheroVamon14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
24/12/2013, 12:27:15
Κλαιω απο τα γελια!!!!!
Δεν υπαρχει αυτο

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
24/12/2013, 12:42:41
Χρόνια πολλά Αιθέρα. Τί έπαθες σεβάσμιε?

Edited by - DSM on 24/12/2013 12:43:41

CravenΜέλος
24/12/2013, 12:42:53
Νοιώθω το πνεύμα των ημερών και την αγάπη να κατακλύζει αυτό το θέμα. Άλλωστε καταπιάνεται με την αγνή έννοια του Έρωτα οπότε έτσι αφήστε τα λόγια αγάπης να ξεχειλίσουν από μέσα σας.
Αγαπητοί μου πορδόμαγκες και σχιζοφρενείς, κάντε έρωτα και όχι πόλεμο (η στην γλώσσα των τελευταίων ποστ : αφήστε τα μίση και πιάστε το γ@μήσ1)! .. χαλαρώστε και αφεθείτε στην μαγεία των ερωτικών λόγων και μετασχηματίστε τα σε πράξεις. Όλοι μαζί (τι τρίγωνα, τι πολύγωνα..) μπορούμε. Ελάτε τώρα αφεθείτε στην ανεμελιά αυτών των χαρμόσυνων ημερών ακόμα και για μας τους άθρησκους.
Όσο για σένα Νικόμαχε δες το σαν απελπισμένη κλήση ενός ερωτικού καλέσματος. Πρέπει να μάθεις να αποκωδικοποιείς τα μηνύματα που σου στέλνει μια γυναίκα έστω και αν η ίδια δεν το ξέρει ή παραδέχεται ή έστω και αν υπάρχει μια δόση τρέλας

Ας μην κλείσει αυτό το θέμα, ας μείνει εκεί σαν μα ωδή στον έρωτα και στην λαγνεία μακριά από χυδαίες έννοιες ενός "ΚΑΒΛΩΤΙΚΟΥ ΓΑΜΗΣΙΟΥ" όπως σωστά ειπώθηκε (τουλάχιστον χωρίς να έχουν προηγηθεί έστω 10 λεπτά προκαταρκτικών) ώστε καθένας να μπορεί να βρίσκει ένα μέρος γεμάτο αισθησιασμό για να ξεσπάσει τον ερωτισμό του.

24/12/2013, 12:45:01
Yes, we can!

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

24/12/2013, 12:50:52
Πίσω, στα μακρινά 70'ς, οι απανταχού gay έλεγαν πως ο κ*λ*ς είναι το μ**νί του μέλλοντος.
Κατ' αντιστοιχία, φαίνεται πως τα χριστούγεννα είναι οι απόκριες των troll.

GremlinΝέο Μέλος
24/12/2013, 13:08:21
Φαίνεται μια γυναίκα, μεσήλικας,μόνη και παραμελημένη, που στα νιάτα της κακοποιήθηκε, μάλλον απο το συγγενικό της περιβαλλον και μένει πιθανόν σε μικρή επαρχία.
Κ. Μυθηρα, να ζητήσετε βοήθεια απο ένα ψυχίατρο. Αφού περάσει καιρος και ισορροπισετε , μπορει μετά να βρείτε την παρέα που ψάχνετε.
Στο διαδυκτιο περνάμε την ώρα μας όταν κάνουμε διάλειμμα απο τις δουλειές μας η βαριόμαστε. Δεν ειναι αληθινή ζωή.
Ειναι τοσο θλιβερό το θέαμα που δεν κανει, ουτε για πλάκα πια.

NotirkΜέλος
24/12/2013, 13:30:45
Δια λιθοβολισμού?... Kαι Χριστουγεννιάτικα ?
To Μεγαλείο των αδιάφθορων.

24/12/2013, 14:01:49
quote:

Κλαιω απο τα γελια!!!!!
Δεν υπαρχει αυτο

Ρεσιταλ έτσι?

quote:
Craven
Αγαπητοί μου πορδόμαγκες και σχιζοφρενείς, κάντε έρωτα και όχι πόλεμο (η στην γλώσσα των τελευταίων ποστ : αφήστε τα μίση και πιάστε το γ@μήσ1)! .. χαλαρώστε και αφεθείτε στην μαγεία των ερωτικών λόγων και μετασχηματίστε τα σε πράξεις. Όλοι μαζί (τι τρίγωνα, τι πολύγωνα..) μπορούμε. Ελάτε τώρα αφεθείτε στην ανεμελιά αυτών των χαρμόσυνων ημερών ακόμα και για μας τους άθρησκους.

]

Φοβερός!
μαζί σου.

quote:
Craven
Όσο για σένα Νικόμαχε δες το σαν απελπισμένη κλήση ενός ερωτικού καλέσματος. Πρέπει να μάθεις να αποκωδικοποιείς τα μηνύματα που σου στέλνει μια γυναίκα έστω και αν η ίδια δεν το ξέρει ή παραδέχεται ή έστω και αν υπάρχει μια δόση τρέλας

Το σκέφθηκα κι εγώ γ@μώ το και...ανατρίχιασα!

quote:
Gremlin
Κ. Μυθηρα, να ζητήσετε βοήθεια απο ένα ψυχίατρο. Αφού περάσει καιρος και ισορροπισετε , μπορει μετά να βρείτε την παρέα που ψάχνετε.

κ.Gremlin λέτε να έχει τέτοιο πρόβλημα? Δεν φαίνεται καθόλου!

ΜΥΘΗΡΑ

Σε ευχαριστώ που μου προσφέρεις ατελείωτο γέλιο.Πες μου κι άλλα!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

24/12/2013, 14:10:45
quote:
Χρόνια πολλά Αιθέρα. Τί έπαθες σεβάσμιε?

Χρόνια καλά DSM ή ΝΙΚΟΜΑΧΕ ή amalia ή admin
ή όπως αλλιώς σε φωνάζουν οι φιλενάδες στο κομμωτήριο

Μου προκλήθηκε γέλωτας (σε σημείο στομαχόπονου) με τα λεγόμενα της φίλης μας.
Δεν είναι και λίγο πράγμα να οικοδομείς ένα προφίλ άκρως illuminati
και οταν αυτοακτινογραφείσαι να σε ζηλεύει ολόκληρος ο όμιλος Σειρηνάκη!

Ξερω θα μετανιώσω αν το ξαναδιαβάσω, γι αυτό και δεν το εχω κανει μεχρι τωρα.

Αισθάνθηκα οτι βρέθηκα στο Μπουράνι του Τυρνάβου την ωρα που εχει ανάψει το γλέντι

Πετυχημένο το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα τώρα...

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
24/12/2013, 14:29:15
ΑΜΕΙΝΙΑ μας θέλει ο xristostzaz, να απαντήουμε και οι...δύο.
Που είσαι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

CravenΜέλος
24/12/2013, 14:55:16
Διακρίνω μια υφέρπουσα διάθεση για μια ερωτική κοοπερατίβα μέσα από την χρήση μιας κίβδηλης υποκουλτούρας που επιδιώκει την εναπόθεση ερωτικών συναισθημάτων μέσα σε ένα άλως σεληνιακού φωτός το οποίο δημιουργεί άγρια συναισθήματα κτηνώδους συνουσίας κεκαλυμμένα με το πέπλο ενός αθώου ερωτικού παιχνιδίσματος μέσο μιας ψυχαλχημείας προς την μετατροπή και μετάφραση συναισθημάτων.
Απλό είναι ότι συμβαίνει στο παρόν θέμα..
24/12/2013, 14:57:22
Μέσα στο μυαλό μου είσαι.

24/12/2013, 15:03:41
Διαλέξτε ένα απο αυτούς, να την κάνουμε, να γλυτώσουμε.

http://phl.upr.edu/projects/habitable-exoplanets-catalog/results

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

24/12/2013, 15:16:56
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται και μεταφέρεται στην ενότητα "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού".

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

ΜΥΘΗΡΑ ευχαριστούμε για τις εξηγήσεις που έδωσες σχετικά με τη λέξη "γακ" αν και εμένα θα μου μείνουν ακόμα κάποιες απορίες σχετικά με τη χρήση της λέξης αυτής (λόγω του ότι τη χρησιμοποίησες ξανά στα φρέσκα μηνύματά σου και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα...)

Ηρεμία και θετικές σκέψεις φίλοι μου.