ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ας γίνει μιά καλή αρχή...Πρόταση ψυχής...Κι αν κλειδωθεί το θέμα χαλάλι... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ας γίνει μιά καλή αρχή...Πρόταση ψυχής...Κι αν κλειδωθεί το θέμα χαλάλι... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

durden_alie30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/01/2006, 12:19:07
quote:
Αγαπητέ TheChosenNone (τέως ryche), σε βλέπω να εκφέρεις την γνώμη σου σθεναρά για 2 απενεργοποιημένα μέλη μας.
Το πιο δίκαιο δεν θα ήταν να γενίκευες τα λόγια σου και τα επιχειρήματα σου για όσα μέλη απενεργοποίηθηκαν?

Μπες στη σειρά Dying Incubus... και γω περιμένω απάντηση από τον Ryche... περιέργως αργεί και νομίζω ότι καταλαβαίνω γιατί... μάλλον δε θα απαντήσει...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
23/01/2006, 13:37:58
Συνήθως ο διάλογος, με καλή θέληση, φέρνει κάποια αποτελέσματα. Επιθυμητά ή μη. Αναμενόμενα ή όχι.
΄Ενας ζεστός καφές σταράτες κουβέντες τσιγάρο και χαλαρότητα ψυχών.
Νομίζω ότι ένα πλατύ χαμόγελο και άφθονη σωστή διάθεση από ΟΛΕΣ τις πλευρές θα φέρει αρκετό φως. Και εδώ που τα λέμε ή μάλλον τα γράφουμε με τέτοιες φριχτές καιρικές συνθήκες, παγωνιές καταιγίδες και βροντές μάλλον λίγο φως έστω, θα φέρει αν όχι την άνοιξη, κάποια λύση. Θερμότερη προφανώς από την οργή του μάγκα Γενάρη...
Ελπιώ...

Να λέμε σε λίγο τέλος καλό,
όλα καλά...
Διαφωνεί κανείς...
Αν όχι δηλαδή, σηκώνω τα μανίκια...
Τι είπατε;

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

23/01/2006, 14:31:49
Γεια σας...

Αγαπητέ Dying Incubus,

quote:
Εάν λοιπόν υπάρχει πραγματικά η επιθυμία να συμμετάσχει κάποιος στο esoterica μετά από κάποια απενεργοποίηση ορισμένης χρονικής διάρκειας, γιατί δε μπορεί να το κάνει με ένα νέο λογαριασμό?

Μπορώ εγώ να ρωτήσω : «Και γιατί να το κάνει;»! Μα το λες και μόνος σου, αγαπητέ, ότι πρόκειται για απενεργοποίηση ορισμένης χρονικής διάρκειας! Όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι, αυτό σημαίνει ότι το μέλος που απενεργοποιείται συνεχίζει, έπειτα από το διάστημα αυτό, με τον παλιό του λογαριασμό! Κάτι δεν καταλαβαίνω καλά ίσως; Υπάρχει μήπως κάποια τέτοια επιθυμία από την πλευρά των υπευθύνων; Μ' αυτό που λες, είναι σαν να δηλώνεις σε κάποιο από τα μέλη αυτά ότι : "Αν έλθεις στη συνάντηση, τότε θα έχεις τον παλιό σου λογαριασμό. Αν όχι, άνοιξε έναν καινούργιο κι όλα ΟΚ!". Δεν ακούγεται "κάπως" αυτό;

quote:
Από την άλλη, αν δεχθούμε οτι οι προσωπικές συναντήσεις δεν είναι σωστές, δεν θα θεωρηθεί άδικο να γίνει αυτή η παράβλεψη για κάποια μέλη ενώ κάποια άλλα μέλη όντως συναντήθηκαν με υπεύθυνους του esoterica?

Μπορώ επίσης να ρωτήσω : "Από ποιους θα θεωρηθεί άδικο;" Από τα μέλη που ήλθαν στη συνάντηση ίσως; Αν κατάλαβα καλά, συναντήθηκαν με τους υπευθύνους του Esoterica μέχρι στιγμής η Αφροδίτη και ο TheChosenNone. Ας τους ρωτήσουμε λοιπόν...Θα το θεωρούσαν άδικο; Μα η ίδια η Αφροδίτη πχ ζητά να βρεθεί συμβιβαστική λύση...Κι ο TheChosenNone με τη σειρά του συμφώνησε σ' αυτό! Εκτός κι αν εννοείς ότι θα φανεί ότι γίνονται "διακρίσεις" στα υπόλοιπα μέλη του Esoterica, αν και δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό! Το πρόβλημα δηλαδή είναι να κρατήσουν οι υπεύθυνοι τα "προσχήματα";

Τα παραπάνω τα λέω επειδή αναφέρθηκες γενικά σε όσους έχουν εκφέρει άποψη για τις ιδιωτικές συναντήσεις...Αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να περιμένουμε και την τοποθέτηση του Admin, του οποίου φυσικά υπάρχει η δέσμευση και πρέπει να γίνει σεβαστή!

dragon riderΜέλος
23/01/2006, 16:23:42
Ποιος σου είπε ότι δεν έχω πω τίποτα άλλο.
Αυτό νομίζεις ή αυτό θέλεις;
Μόλις άρχισα.
Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχω να πω ακόμα.
Αυτό που τελείωσε είναι το αόριστο.

Έχω φύγει από το αόριστο γιατί σας ενοχλούσε και τώρα πια είμαι στο συγκεκριμένο.
Το συγκεκριμένο το οποίο δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Τα κενά υπάρχουν από πλευράς υπεύθυνων.
Απουσία και κενά έδρανα.

Μήπως είσαι εσύ αυτός που δεν επιθυμεί τον διάλογο γιατί και σε εσένα έχω θέσει κάποια ερωτήματα όμως εσύ απάντησες κατά προτίμηση.
Αν θέλεις μπορώ να σου υπενθυμίσω που δεν απάντησες.
Συμπτωματικά έχει σχέση με την συνάντηση που τόσο πολύ ποθείς.

Μέχρι στιγμής δεν έχω αποφύγει κάποια ερώτηση και συνηθίζω να απαντω/σχολιαζω χωρίς να αφήνω τίποτα στο περιθώριο.
Αν πιστεύει κάποιος πως δεν σχολίασα κάτι ας μου κάνει μια μικρή υπενθύμιση για να το κάνω.

Μια γενικότερη αναταραχή μέσα στο forum;
Σε ποια αναταραχή αναφέρεσαι;
Στην deva περίοδο;

Αναφέρεσαι στην αόριστη γενική αναταραχή;
Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί που ακριβώς έχω σφάλει.
Ακόμα δεν έχει γίνει μια συζήτηση πάνω στο σφάλμα μου.

Πως μπορείς και έρχεσαι λοιπόν και μου λες πως η ποινή μου έχει βασιστεί κάπου από την στιγμή που ούτε εσύ δεν ξέρεις που ακριβώς έσφαλα;

Έχω ξαναπεί πως η καταδίκη είναι το τέλος και όχι η αρχή.

ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ;

Τα παλαιοτέρα λάθη επαναλαμβάνονται με μαθηματική ακρίβεια.
Τι να φταίει;
Τα μέλη;

Ως ποτέ θα φταίνε μόνο τα μέλη;
Ήρθε η ώρα να αρχίσουν μερικοί άνθρωποι να παραδέχονται τα λάθη τους και να διορθώνουν και η απουσία δεν διορθώνει τίποτα.

Η Αμαλία κυκλοφορεί στο forum όμως δεν κάνει καμία δήλωση.
Έχει τον χρόνο να μπει σε άσχετα με το πρόβλημα θέματα και να κλειδώνει θέματα
Ο admin δηλώνει έλλειψη χρόνου και υπόσχεται απαντήσεις σε χρόνο αόριστο.

Πρόσεξε όμως κάτι.
Ο admin δεν υποσχέθηκε διάλογο αλλά μια απάντηση.

Η Αμαλία που από ότι φαίνεται έχει τον χρόνο γιατί δεν μπαίνει στην συζήτηση;

Αφού η Αμαλία έκανε την απενεργοποίηση.

Γιατί θα πρέπει να αλλάζουμε τα nickname κάθε λίγο και λιγάκι και σύμφωνα με την όρεξη του κάθε admin;
Το θέμα με τα nickname έχει συζητηθεί και έχουν πει όλοι την άποψη τους και δεν υπάρχει λόγος να επαναλάβω για άλλη μια φορά την άποψη μου.

Αν θέλεις να σεβαστείς την άποψη μου θα ήθελα να χρησιμοποιείς το pixeldream γιατί το θέμα είναι και ο pixeldream.

Αν θέλεις να θεωρηθείς δίκαιος θα πρέπει να σκεφτείς τον σεβασμό που δείχνεις σε κάποιον με την προκλητική απουσία.

Αν θέλεις να θεωρηθείς δίκαιος θα πρέπει να σκεφτείς και τα μέλη που δεν μπορούν να έρθουν στην συνάντηση.

Αν θέλεις να θεωρηθείς δίκαιος θα πρέπει να σκεφτείς το γεγονός πως κανένας δεν μπορεί να αναγκάσει κάποιον να πάρει μέρος σε μια συζήτηση με ανθρώπους που δεν γνωρίζει.

Αν θέλεις να θεωρηθείς δίκαιος θα πρέπει να σκεφτείς πως έχουμε και εμείς περιορισμένο χρόνο.
Με ποιο πρόγραμμα θα γινόταν η συνάντηση;
Τον ελεύθερο χρόνο μου ή τον δικό σας;

Αν θέλεις να θεωρηθείς δίκαιος θα πρέπει να σκεφτείς πως η καταδίκη είναι το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας.

Αυτά περί δικαιοσύνης και σκέψης.

ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΦΥΣΙΚΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΑ NICKNAME ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ;

TheChosenNoneΜέλος
23/01/2006, 17:23:35
Γεία σου Αγαπητέ Dying Incubus

quote:
Αγαπητέ TheChosenNone (τέως ryche), σε βλέπω να εκφέρεις την γνώμη σου σθεναρά για 2 απενεργοποιημένα μέλη μας.
Το πιο δίκαιο δεν θα ήταν να γενίκευες τα λόγια σου και τα επιχειρήματα σου για όσα μέλη απενεργοποίηθηκαν?

Καλέ μου φίλε.Λυπάμαι που με βάζεις στην διαδικασία να Επαναλαμβάνομαι όταν ξεκάθαρα έχω τοποθετεί λίγα post πιο πίσω όταν και ο φίλος Durden_alie μου έκανε ακριβώς την ίδια ερώτηση και έδωσα μια ξεκάθαρη απάντηση που στάθηκε και αφορμή για να τοποθετηθεί άλλο ένα απενεργοποιημένο μέλος.Θέλω να πιστέυω οτι απλά σου ξέφυγε η απαντησή μου.Λοιπόν ξανατοποθετώ την άποψη μου.

Το θέμα το άνοιξε η φίλη Αφροδίτη ζητώντας να συζητήσουμε για την επανενεργοποιήση των λογαριασμών Pixeldream και ΑΤΜΑ.Νομίζω οτι αυτό
το γνωρίζεις μιας και είσαι απο τα μέλη που άμεσα τοποθετήθηκες εκφράζοντας την αρνησή σου για έναν νέο κύκλο συζητήσεων.
Στον φίλο Durden είπα:

quote:
Εγώ βλέπω δύο άτομα που θέλουν να γυρίσουν και το έχουν δηλώσει.
Γι αυτό μίλησα γι αυτούς.Οι υπόλοιποι υποθέτω δεν θέλουν να ξεκλειδωθουν,εχουν φτιάξει αλλη ταυτότητα και γράφουν.Καποιοι το δήλωσαν καποιοι κρύβονται.Ειλικρινά δεν με νοιάζει.Ας κάνουν οτι θέλουν.Η ΑΤΜΑ και ο Pixeldream ζήτησαν τους λογαριασμούς τους πίσω.Γι αυτό και μίλησα μόνο γι αυτούς.Στην συνάντηση ομως που είχα δήλωσα ακόμα και την αρνηση μου στην πρωτη διαγραφή του Deva,δεν αλλαξε η γνώμη μου επειδη μάλωσα μαζί του μετά.

Ορίστε λοιπόν καλέ μου φίλε.Ελπίζω να σου λύθηκε η απορία.

quote:

Ξέρεις, καλέ μου φίλε, η δικαιοσύνη δεν είναι να λέμε τα πράγματα απλά αντικειμενικά.
Πέρα από αυτό, είμαστε δίκαιοι όταν μιλάμε αντικειμενικά, αναφερόμενοι σε όλους.
Είτε με αυτούς τους ανθρώπους είχαμε διαφορές είτε όχι...

Ευχαριστώ αγαπητέ για την προσπάθεια σας να μου εξηγήσετε τον όρο δικαιοσύνη,αν και ομολογώ οτι μια τέτοια κίνηση δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα ως προς το πρόσωπο μου αφού εγώ προσωπικά έχω εντελώς διαστρεβλωμένη οπτική για την έννοια αυτή,γεγονός που αποτέλεσε και αιτία υπέρβασης των ορίων των κανόνων που έχετε θεσπίσει και εφαρμόζονται απο την κριτική σας ικανότητα μεν αλλά και απο την ουσιαστική γνώση του όρου αυτού.Θεωρώ άστοχο λοιπόν να μου υποδείξετε την ορθή έννοια της δικαιοσύνης μιας και εγώ δεν Κατέχω καμμία εξουσία μέσα στο forum που θα μπορούσε να αποτελέσει με την δράση της αιτία διαστρέβλωσης ή αλλοίωσης του όρου αυτού.

Πάντως ευχαριστώ πολύ.

Aγαπητέ Durden_alie
θα συμφωνήσω με όλο το τελευταίο pοst.

Eίναι καλύτερα να αναμένουμε την επίσιμη τοποθέτηση του Admin και να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια.

Αvallon

quote:

Επειδή διαβάζω και ξαναδιαβάζω και δεν έχω ακόμη καταλάβει... τι να κάνω είμαι λίγο αργόστροφη... ποιό είναι το πρόβλημα της Ατμας και δεν γράφει?

Οσο και να θές δεν με πείθεις οτι είσαι αργόστροφη.Αν δεν κατάλαβες ξαναδιάβασε με.Aν και η Valnta με κάλυψε πλήρως.

Προτείνω και εγώ με την σειρά μου σε οσους προτεινουν την μόδα που θέλει τα παλιά μέλη να δημιουργουν νέες ταυτότητες να μην διδάσκουν τα λόγια αν δεν μπορουν να γινουν το παράδειγμα.

23/01/2006, 17:56:36
quote:
Αν θέλεις να θεωρηθείς δίκαιος θα πρέπει να σκεφτείς το γεγονός πως κανένας δεν μπορεί να αναγκάσει κάποιον να πάρει μέρος σε μια συζήτηση με ανθρώπους που δεν γνωρίζει.

Αν θέλεις να θεωρηθείς δίκαιος θα πρέπει να σκεφτείς πως έχουμε και εμείς περιορισμένο χρόνο.
Με ποιο πρόγραμμα θα γινόταν η συνάντηση;
Τον ελεύθερο χρόνο μου ή τον δικό σας;

Αγαπητέ Dragon rider δεν προσπαθεί να σε "αναγκάσει" κανείς, μια πρόσκληση σε ζωντανή συζήτηση σου έγινε.

Με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις? Και λοιπόν? Θα τους γνωρίσεις.
Ειλικρινά μου είναι δύσκολο να καταλάβω το πρόβλημα.

Σχετικά με το πρόγραμμα νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί κάποια στιγμή που θα βολεύει και τις δύο πλευρές.

Θέληση αν υπάρχει γίνονται όλα. Αν δεν υπάρχει είναι εύκολο να βρίσκουμε εμπόδια εκεί που δεν υπάρχουν.

Και κάτι που νομίζω ότι ειπωθηκε και είναι λάθος. Η Αμαλία δεν σε απενεργοποίησε μόνη της. Έχει το κλειδί ως διαχειρίστρια αλλά δεν παίρνει μόνη της τις αποφάσεις.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
23/01/2006, 18:16:49
Μάλιστα...
Ας πάρουμε ένα - ένα τα πράγματα!
Αγαπητέ durden_alie, όπως ανακοινώθηκε στην απενεργοποίηση κάθε μέλους προϋπόθεση για την επανενεργοποίηση του κάθε λογαριασμού ήταν να γίνει μια προσωπική συνάντηση με μέλη των Υπευθύνων του esoterica.
Με ρωτάς "και γιατί να το κάνει αυτό το κάθε μέλος"?
Μα, απάντησα σε αυτό και στο προηγούμενο μου post και στα υπόλοιπα που έχω καταθέσει για αυτό το θέμα, καλέ μου φίλε!
Υπέπεσες όμως σε ένα λάθος πρίν.
Δεν είπα οτι με το να έρθει κάποιο μέλος σε μια συνάντηση θα πάρει πίσω το λογαριασμό του.
Συγκεκριμένα είπα αυτό:

quote:
δεν θα δινόταν αυτή η ευκαιρία για ένα διάλογο όπου μπορούν να συζητηθούν αρκετά πράγματα, να γίνει ένας διάλογος ουσιαστικός και να βρεθεί μια λύση ώστε να αποφευχθούν παλιότερα λάθη.

Το θέμα είναι ο διάλογος.
Αυτό δεν το βρίσκω και τόσο κακό, σωστά...?

Αγαπητέ pixeldream (αφού επιθυμείς να σε αποκαλώ έτσι), πρώτα απ' όλα δεν κατανοώ καθόλου την επιθετική σου στάση...
Εφόσον επιθυμείς ένα διάλογο, όπως λές, προσπάθησε να μετριάσεις λίγο τους τόνους σου.
Δε νομίζεις οτι είναι καλύτερα έτσι...?

quote:
Ποιος σου είπε ότι δεν έχω πω τίποτα άλλο.
Αυτό νομίζεις ή αυτό θέλεις;
Μόλις άρχισα.
Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχω να πω ακόμα.
Αυτό που τελείωσε είναι το αόριστο.

Εγώ, φίλε μου, ούτε νομίζω κάτι ούτε θέλω να πιστεύω κάτι συγκεκριμένο όσον αφορά αυτά που επιθυμείς να πείς.

Αναφορικά με αυτό που μου προσάπτεις, την έλλειψη διάθεσης διαλόγου μαζί σου από την πλευρά μου, εγώ γιατί θυμάμαι να έχω στείλει αρκετά μηνύματα σε σένα τόσο στο "Κυτίο Παραπόνων" όσο και στο "τι είναι αυτό?"
Κι αν θυμάσαι καλά προσπαθούσα να απαντώ σε κάθε σου ερώτημα μέχρι το σημείο που σου επεσήμανα 2 φορές οτι παραποιείς τα λεγόμενα μου.
Εσύ δεν ξέρεις λοιπόν που έσφαλες...?
Μπορείς να κοιτάξεις λίγο στο Κυτίο Παραπόνων και να δείς τα τελευταία σου μηνύματα προτού απενεργοποιηθείς?
Μπορείς να θυμηθείς αν σου έγιναν παραινέσεις ή όχι?
Η συμπεριφορά σου στην "deva περίοδο", όπως την αναφέρεις, ήταν η αρμόζουσα?
Η συμπεριφορά σου μετά από αυτήν την "εποχή" ήταν η αρμόζουσα?

Αναφέρεσαι επίσης στην Αμαλία και τον admin.
Δε μπορώ εγώ να αναφερθώ στο γιατί δεν έχουν απαντήσει στο topic.
Πάντως έχω δεί δέσμευση του Admin οτι θα απαντήσει όποτε βρεί χρόνο οπότε υπομονή!
Σχετικά με την συνάντηση και την έλλειψη χρόνου από την πλευρά σου που υποδηλώνεις, επέτρεψε μου να ρωτήσω κάτι:
Ήρθες ποτέ σε επαφή με κάποιον Υπεύθυνο προκειμένου να βρεθεί μια μέση οδός για τον χρόνο συνάντησης?

Και φτάνουμε στο ερώτημα που μου θέτεις...

quote:
ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΦΥΣΙΚΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΑ NICKNAME ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ;

Μα, δε νομίζω να κλειδώθηκα εγώ, αγαπητέ μου!
Αν κλειδωνόταν ο λογαριασμός μου, κι ήθελα πάσει θυσία να τον αποκτήσω και πάλι, είτε θα πήγαινα στην συνάντηση αυτή (εφόσον μου γινόταν ανοικτά μια τέτοια πρόσκληση) είτε μετά το πέρας της χρονικής απενεργοποίησης θα άνοιγα ένα νέο λογαριασμό και θα ενημέρωνα τα αρμόδια άτομα για το ποιός είμαι.
Από κει και πέρα, θα προσπαθούσα να συμμετέχω εποικοδομητικά στους διαλόγους των forums.

Φίλε TheChosenNone, προσωπικά δεν καλύπτομαι....
Εκτιμώ όμως το οτι μου απάντησες στο ερώτημα μου.
Αφού όμως έχεις ήδη την δική σου αντίληψη για την δικαιοσύνη, δεν ξέρω αν δύναμαι να πώ κάτι άλλο επάνω σ' αυτό.
Μια υποσημείωση μόνο:
Δεν προσπάθησα να σε διδάξω τίποτα για την δικαιοσύνη, προσπάθησα μόνο να σου δώσω μια εναλλακτική άποψη για αυτήν, άποψη που εκτίμησα οτι αγνοείς...

Θα συμφωνήσω κι εγώ με την άποψη, τόσο την δική σου, όσο και του φίλου durden_alie, σχετικά με την προσμονή της απάντησης του Admin.
Θα χαρώ λοιπόν, φίλε μου, να δώ την συμμετοχή σου και στα υπόλοιπα topics που ενδεχομένως θα μπορούσες να αναφερθείς σε ένα σωρό άλλα πράγματα...

Από την πλευρά μου έκανα κάποια σχόλια για αυτά που διάβασα να γράφονται.
Καλό σας απόγευμα!

In anticipation of my resurrection...

Edited by - Dying_Incubus on 23/01/2006 18:19:31

TheChosenNoneΜέλος
23/01/2006, 18:50:40
quote:
Φίλε TheChosenNone, προσωπικά δεν καλύπτομαι....

Δεν πειράζει.

quote:
Δεν προσπάθησα να σε διδάξω τίποτα για την δικαιοσύνη, προσπάθησα μόνο να σου δώσω μια εναλλακτική άποψη για αυτήν, άποψη που εκτίμησα οτι αγνοείς...

Χωρίς να επιθυμώ ούτε εγώ να σας διδάξω την δική μου εναλλακτικά διαστρεβλωμενη αποψη που έχω για την δικαιοσύνη,θα ήθελα να σας πώ οτι θα μπορούσατε να κάνετε το ίδιο ακριβώς ερώτημα και στα υπόλοιπα μέλη οπως στον Pixeldream,Αφροδίτη,Galandriel ώστε να μπορείτε να μου δώσετε ένα δείγμα αυτηνης της εναλλακτικής σας αποψης και πρακτικά.

quote:
Θα χαρώ λοιπόν, φίλε μου, να δώ την συμμετοχή σου και στα υπόλοιπα topics που ενδεχομένως θα μπορούσες να αναφερθείς σε ένα σωρό άλλα πράγματα...

Και γώ θα χαρώ φίλε μου πολύ,να δείς την συμμετοχή μου και στα υπόλοιπα τοπικς μιας και ήδη υπάρχει αυτή μου η δραστηριότητα.

Kαλο απόγευμα και σε σένα!

amagliaΝέο Μέλος
23/01/2006, 19:04:54

Άμα ξεπεράσω την ΑΤΜΑ στα μηνύματα, θα 'μαι αυτή που τα κατάφερε όλα... :)

23/01/2006, 19:07:01
Oύτε και γω μπορώ να πω ότι καλύφθηκα από τον Ryche, μάλιστα πιστεύω ότι εντέχνως πλην σαφώς υπεκφεύγει να απαντήσει στο ερώτημα που έθεσα: Αν η όλη φασαρία είναι για το nikname ή για τον αριθμό των μηνυμάτων...

Για να σε καλύψω εγώ όμως που κάθησα και το έστιψα το μυαλουδάκι μου βρήκα έναν τρόπο για να είναι η ΑΤΜΑ και πάλι κοντά μας (αν το θέλει πράγματι βέβαια...).

Θα της πρότεινα λοιπόν αφού δεν μπορεί να ξεπεράσει την προσκόλλησή της στο αγαπημένο της nickname να το χρησιμοποιήσει το ίδιο ακριβώς αλλά όχι με κεφαλαία.
Αντί για ΑΤΜΑ λοιπόν να έλθει ξανά κοντά μας ως Ατμα
Αλλωστε όπως είχε πει άλλωστε και η ίδια στο παρελθόν η δονηση του ονόματος δεν αλλάζει από τη χρήση ή μη κεφαλαίων...

Αν τώρα δεν μπορεί να ξεπεράσει ούτε την προσκόλληση στα κεφαλαία καλό θα είναι να δοκιμάσει να το γράψει στα λατινικά (αν το ΑΤΜΑ είναι γραμμένο στα ελληνικά ως κωδικός...) Νομίζω το σύστημα θα το διαβάσει σαν διαφορετικό όνομα και θα το δεχτεί...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."

Edited by - Avallon on 23/01/2006 19:09:19