- γυναικα στο τιμονι ο χαροντας ζυγωνει - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Έχεις εισπράξει πολλές μούντζες απο θεριακλήδες??
Δέν πειράζει ... καλύτερα, γιατί άν έρθει η κακιά ώρα πολύ δύσκολα επιδιορθώνεται μετά η ζημιά.
Μόνο μούτσες;
Κάθε μέρα κοντεύω να τρακάρω από κοιμισμένους ή "δυναμικούς" οδηγούς.
Κάποια μέρα θα μου την κάνουν ή θα την κάνω εγώ σους "τρομερούς οδηγούς"... Θα κατέβω με την κλειδαριά του αμαξιού και θα τους το κάνω καλοκαιρινό.
Η πλάκα είναι ότι κάνουν τον νταή μέχρι να αγριέψεις - τότε γίνονται διαλακτικοί. Η γελοιότητα των βαρβάρων...
Άσε που στο αμάξι μου έχω δύο μεγάλα γδαρσίματα στο πίσω μέρος (ένα σε κάθε πλευρά) - ένα από μηχανάκι που έκανε ΤΙΣ μανούβρες στην κίνηση και ένα από τον ξάδερφό μου που είναι "τρομερός οδηγός" και μου την έχωσε ενώ ήμουν μπροστά του σε ένα στοπ...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να τους πετάξεις κάτω και μετά να σε κατηγορήσουν οτι τους σκότωσες!!
Παρολο που ζητανε την προσοχη μας, και τον σεβασμο μας, οι περισσοτεροι απ' αυτους, οδηγανε πολυ επικινδυνα, με τις "σφηνες" αναμεσα σε σταματημενα αυτοκινητα αλλα και σε κινουμενα... μηχανες μεγαλου κυβισμου, τρεχουν σαν διαολεμενες... και πολλα αλλα...
Οπως ζητανε την προσοχη μας, την ιδια αμεριστη προσοχη πρεπει να δινουν

Απο οτι εχετε παρατηρήσει.. οι περισσότεροι οδηγοί στους δρόμους είναι γυναίκες...
Φυσικά σε οτι αφορά τα ΙΧ.![]()
4 ρόδες βλέπετε δεν είναι και τόσο δύσκολο να πιάσει κανείς το τιμόνι.
Απορίας άξιον γιατί δεν διαπιστώνουμε το ιδιο και στις μηχανές μεγάλου κυβισμού.![]()
ααα.. εκεί είναι τα δύσκολα!!!![]()
Πάλι καλά που τους δείξαμε πως θα οδηγούν με τον π...ω στο κάθισμα γιατί οδηγούσαν με το κεφάλι στο κάθισμα και τα πόδια ψηλά..![]()
quote:
Αχ.. θα γίνω πάλι κακός..Απο οτι εχετε παρατηρήσει.. οι περισσότεροι οδηγοί στους δρόμους είναι γυναίκες...
Φυσικά σε οτι αφορά τα ΙΧ.
Απορίας άξιον γιατί δεν διαπιστώνουμε το ιδιο και στις μηχανές μεγάλου κυβισμού.
ααα.. εκεί είναι τα δύσκολα!!!Πάλι καλά που τους δείξαμε πως θα οδηγούν με τον π...ω στο κάθισμα γιατί οδηγούσαν με το κεφάλι στο κάθισμα και τα πόδια ψηλά..
Mην το λες... δεν ειναι παντα τοσο ευκολο να "πιασεις" το τιμονι και να οδηγησεις... υπαρχουν πολλοι τροποι για να "οδηγησει" κανεις... αλλα οι σωστοι ειναι λιγοι

quote:
Mην το λες... δεν ειναι παντα τοσο ευκολο να "πιασεις" το τιμονι και να οδηγησεις... υπαρχουν πολλοι τροποι για να "οδηγησει" κανεις... αλλα οι σωστοι ειναι λιγοι
Το οδήγημα είναι το λιγότερο φίλε μου.
Λίγο πολύ .. ολοι μπορούν να στρίβουν το τιμόνι.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι η αντίληψη.
Ενα πολύ μεγάλο ποσοστό ``χειριστών`` δεν εχει αντίληψη.![]()
quote:
Αχ.. θα γίνω πάλι κακός..Απο οτι εχετε παρατηρήσει.. οι περισσότεροι οδηγοί στους δρόμους είναι γυναίκες...
Φυσικά σε οτι αφορά τα ΙΧ.
Απορίας άξιον γιατί δεν διαπιστώνουμε το ιδιο και στις μηχανές μεγάλου κυβισμού.
ααα.. εκεί είναι τα δύσκολα!!!Πάλι καλά που τους δείξαμε πως θα οδηγούν με τον π...ω στο κάθισμα γιατί οδηγούσαν με το κεφάλι στο κάθισμα και τα πόδια ψηλά..
Ειναι τοσο δυσκολο,
που ολοι μας εχουμε μαθει να οδηγουμε απο νηπιακη ηλικια,
πρωτα τα διτροχα....
Ξεκιναμε με το ποδηλατο, παπακια, μηχανες...
Η αντιληψη φαινεται οταν εχεις να κουμανταρεις μεγαλο σε μεγεθος οχημα.
Τα διτροχα,
και αντιληψη εντονη να μην διαθετεις,
την σκαπουλαρουν ευκολα λογω του μεγεθους τους...![]()
![]()
Για να μην αναφερω και τη νεα μοδα που εχει κατακλυσει την πολη μας...
Τα ΠΟΔΗΛΑΤΑ!!!
Ναι βρε ανθρωπε μου να οδηγεις ποδηλατο και το χαιρομαι και ειμαι υπερ αυτου εδω και χρονια!!!
Αλλα οι ποδηλατες δεν πρεπει να ξερουν τον ΚΟΚ;
Ειναι ολοι μεσα στη μεση του δρομου και εχουν δημιουργησει απιστευτο κυκλοφοριακο!!!
Και κανεις δεν μπορει να τους πει και τιποτα!!
Βρε συ Ποδηλατη, πηγαινε λιγο στα δεξια, γιατι αν σε παρω εγω σβαρνα, εισαι απροστατευτο (δεν εχεις κουβουκλιο αυτοκινητου να σε προστατευει, δεν εχει ζωνη ασφαλειας και οδηγας μεσα στην τρελλη χαρα!!!)
Εγω τί φταιω;;;

![]()
![]()
Edited by - angi on 12/07/2007 04:20:00
quote:
Η αντιληψη φαινεται οταν εχεις να κουμανταρεις μεγαλο σε μεγεθος οχημα.
To αντίθετο.![]()
Εκ πείρας .. οταν οδηγείς ενα μεγάλο αυτοκίνητο βασίζεσαι στην ασφάλεια που σου προσφέρει. Το κουμαντάρισμα του φυσικά περιορίζεται στους χώρους που του αναλογούν.
Δεν είναι λίγες οι γυναίκες καθώς και ηλικιωμένοι που οδηγούν τεράστια τζίπ.. καθώς και ρυμουλκά μετά ρυμουλκουμένου..
Δεν είναι το ιδιο απο το να οδηγήσεις μια on off μηχανή μεγάλου κυβισμού.
Κανένας ηλικιωμένος καμμία γυναίκα δεν μπορούν να οδηγήσουν μια Yamaha XT ή κάποια TDM ή κάποια varadero ή κάποια bmw GS.
Σας πληροφορώ οτι οι μηχανές αυτές θέλουν χειριστές με φοβερά μεγάλη αντίληψη αλλά και διορατικότητα.
Προσφάτως απέκτησα μια και στο πίσω μέρος γράφει ``οποιος φοβάται .. πέφτει και κοιμάται``..![]()
quote:
Ειναι ολοι μεσα στη μεση του δρομου και εχουν δημιουργησει απιστευτο κυκλοφοριακο!!!
Το ποδήλατο είναι ενα απίθανα φιλοσοφημένο μέσον κυκλοφορίας μιας και είναι φθηνό, δεν θέλει καύσιμα, είναι ασφαλέστατο.
Το μεγάλο του πρόβλημα είναι οτι είναι οτι κινείται αργά ειδικά στους ανηφορικούς δρόμους. Ετσι προκαλεί προβλήματα.
Σε ολες τις πολιτισμένες ευρωπαικές πόλεις υπάρχουν οι λεγόμενοι ``ποδηλατόδρομοι``.
Θα μπορούσαν κάλλιστα ειδικά στο κέντρο της Αθήνας να δημιουργηθούν ποδηλατόδρομοι αλλά γενικώς το ποδήλατο ειδικά στην Ελλάδα δεν το εκτιμούν ιδιαίτερα.
Τα περισσότερα αυτοκίνητα στην Ευρώπη εχουν ειδικό σύστημα μεταφοράς ποδηλάτων στο πίσω μέρος.
Ετσι φτάνοντας σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο... παρκάρουν το ΙΧ τους και με το ποδήλατο μέσω του ποδηλατόδρομου πηγαίνουν στη δουλειά τους.
Οπωσδήποτε το μέσον αυτό δεν προσφέρει τις ανέσεις ενός ΙΧ.. μουσική, καφέ,
DVD, τσιγάρο, μούρη
μακιγιάζ
και έτσι.. ![]()
Το ποιο αστείο είναι να φταίει η γυναίκα και να στην λέει σαν να έχει δίκιο.
We are the creator of our Universe

Ο,τι πουν οι φαλλοκρατες!!!
Θα ηθελα να ξερω ομως ποιος σεβεται τον ΚΟΚ περισσοτερο!!!
Δεν θα ξαναποσταρω στο συγκεκριμενο θεμα γιατι ειναι γνωστο οτι
το πρωτο μυαλο του αντρα ειναι κατω χαμηλα...

quote:
Allzaro:Το ποδήλατο είναι ενα απίθανα φιλοσοφημένο μέσον κυκλοφορίας μιας και είναι φθηνό, δεν θέλει καύσιμα, είναι ασφαλέστατο.
Το μεγάλο του πρόβλημα είναι οτι είναι οτι κινείται αργά ειδικά στους ανηφορικούς δρόμους. Ετσι προκαλεί προβλήματα.
Σε ολες τις πολιτισμένες ευρωπαικές πόλεις υπάρχουν οι λεγόμενοι ``ποδηλατόδρομοι
ΜΟΝΟ ΑΡΓΑ (??) ... ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΔΙΑ ΣΙΔΕΡΟ![]()
Όχι μονάχα είναι πρόβλημα αυτό, αλλά η κύρια και μοναδική αιτία που κάνει απαγορευτική την παρουσία του σάν μέσο μεταφορά, κάτι που θα ήταν οτι το καλύτερο.
ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΤΑΡΑΤΣΑ ... ίσως στην Ολλανδία είναι λίγο πιό εύκολα τα πράγματα γιατί απ΄ότι έχω ακούσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας βρίσκεται σε χαμηλό υψόμετρο. Έτσι δέν υπάρχουν μορφολογικές ανωμαλίες, βουνά και πεδιάδες μπορώντας πιό εύκολα να βρείς δρόμους χωρίς ανηφοριές και κατηφοριές.
quote:
Allzaro: Εκ πείρας .. οταν οδηγείς ενα μεγάλο αυτοκίνητο βασίζεσαι στην ασφάλεια που σου προσφέρει. Το κουμαντάρισμα του φυσικά περιορίζεται στους χώρους που του αναλογούν.
Δεν είναι λίγες οι γυναίκες καθώς και ηλικιωμένοι που οδηγούν τεράστια τζίπ.. καθώς και ρυμουλκά μετά ρυμουλκουμένου..
Όταν οδηγείς τεράστια οχήματα ... απο φορτηγά, πολτόζες, βιτιοφόρα μέχρι νταλίκες ... νομίζεις οτι όλος ο δρόμος είναι δικός σου και οι άλλοι είναι μυρμήγκια![]()
Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι περισσότεροι, άσχετα με το οτι γίνονται εξαιρετικά επικύνδινοι για τους υπόλοιπους με τις πολύ μικρές ταχύτητες που κινείται το γαιδούρι τους ... αφού με τους δρόμους που έχουμε δέν μπορείς να προσπεράσεις.
Πάντως γυναίκες και ηλικιωμένους μπορώ να πώ οτι σπάνια βρίσκεις σε αυτά στην θέση του οδηγού.
quote:
Οκ!!!
Ο,τι πουν οι φαλλοκρατες!!!
Θα ηθελα να ξερω ομως ποιος σεβεται τον ΚΟΚ περισσοτερο!!!
Δεν θα ξαναποσταρω στο συγκεκριμενο θεμα γιατι ειναι γνωστο οτι
το πρωτο μυαλο του αντρα ειναι κατω χαμηλα...
Θες να μαθεις ποιος σεβεται τον ΚΟΚ????
ΚΑΝΕΝΑΣ... και στην κυριολεξια ΚΑΝΕΝΑΣ... ουτε καν αυτοι που τον "επιβαλλουν" ειτε ειναι αρσενικος ειτε θυληκια!
ΚΑΝΕΝΑΣ... και μαλιστα το πιο τραγικο ειναι οτι ο ιδιος ο ΚΟΚ σε ωθει στα λαθη, αφου ειναι ΛΑΘΟΣ ολοκληρος...
Αν παρετε να τον διαβασετε, θα δειτε τις "γκαφες" που γραφονται απο την αρχη!!!!!
Μπορουμε ομως να πουμε οτι πιο επιρρεπεις στα λαθη ειναι οι γυναικες... Και αυτο το δειχνουν στατιστικες... οχι οτι οι ανδρες πανε πισω... ο ιανδρες ειναι υπευθηνοι για τα "μεγαλα" (και δυστυχως θανατηφορα) ατυχηματα των Εθνικων οδων, ενω οι γυναικες περισσοτερο εντος πολεων...

quote:
ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΤΑΡΑΤΣΑ ... ίσως στην Ολλανδία είναι λίγο πιό εύκολα τα πράγματα γιατί απ΄ότι έχω ακούσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας βρίσκεται σε χαμηλό υψόμετρο. Έτσι δέν υπάρχουν μορφολογικές ανωμαλίες, βουνά και πεδιάδες μπορώντας πιό εύκολα να βρείς δρόμους χωρίς ανηφοριές και κατηφοριές.
Άσε και στην Ολλανδία μια χαρά μορφολογικές ανωμαλίες έχει!
Βέβαια μιλάμε για τρελή οργάνωση.
Να αναφερθεί και πόσο καλό για την υγεία είναι το να κάνεις ποδήλατο!
We are the creators of our Universe

quote:
Άσε και στην Ολλανδία μια χαρά μορφολογικές ανωμαλίες έχει!
Βέβαια μιλάμε για τρελή οργάνωση.
Να αναφερθεί και πόσο καλό για την υγεία είναι το να κάνεις ποδήλατο!
We are the creators of our Universe

quote:
Δεν θα ξαναποσταρω στο συγκεκριμενο θεμα γιατι ειναι γνωστο οτι το πρωτο μυαλο του αντρα ειναι κατω χαμηλα...
Δεν είναι θέμα μυαλού angi.
Είναι θέμα αντίληψης.
Μην θυμώνετε και μας βρίζετε έτσι.
Δεν είναι τυχαίο νομίζεις οτι στο τιμόνι ενός τριαξονικού ρυμουλκού μετά ρυμουλκουμένου βάρους 50 τόννων βρίσκεται άνδρας!!
Δεν είναι τυχαίο νομίζεις οτι καμμία γυναίκα δεν βρίσκεται να κουμαντάρει ενα πλοίο με 5.000 επιβάτες!!
Δεν είναι τυχαίο νομίζεις που σε κανένα μα κανένα μπόινγκ .. οδηγός δεν είναι γυναίκα..!!
Μην κουνιόσαστε λοιπόν που μπορείτε και οδηγείτε ενα ΙΧ..
Για όνομα του Θεού.. και ενα παιδί 7 χρόνων μπορεί να το οδηγήσει και να το παρκάρει..
quote:
ΜΟΝΟ ΑΡΓΑ (??) ... ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΔΙΑ ΣΙΔΕΡΟ
Οχι ακριβώς φίλε snoopy.
Ειναι ενα καταπληκτικό μέσον μεταφοράς.
Φυσικά δεν μπορεί να συναγωνισθεί τα βενζινοκίνητα.. αλλά .. ανάλογα με τι πληρώνεις παίρνεις.
Εχω 4 ποδήλατα.![]()
Το ενα απο αυτά είναι μοναδικό και το καυχιέμαι.
Αλουμινένιο μονοπλόκ πανάλαφρο με δισκόφρενα.
Υδραυλικές ρυθμιζόμενες αναρτήσεις μπρός πίσω.
Εχει 18 ταχύτητες που αλλάζουν με ενα απλό κλικ.
Λάστιχα με τζέλ .. που δεν μένεις ακόμα και αν πατήσεις κατσαβίδι.
Το ποδήλατο αυτό μπορεί να κινηθεί με μεγάλες ταχύτητες ακόμα και σε πολύ ανηφορικές περιοχές με μια τροποποίηση που του εχω κάνει. Του εχω προσθέσει ενα μοτέρ με μπαταρία(το αγόρασα έτοιμο 300 ευρώ) το οποίο τίθεται σε λειτουργία οταν το θελήσω.
Το μοτέρ τροφοδοτείται απο δύο μπαταρίες η οποίες φορτίζουν κυρίως απο τον ήλιο με ηλιακά πάνελ αλλά και απο ``μανιατά`` με μαγνήτες στις ρόδες.
Διαθέτει ειδικό χειριστήριο με ψηφιακές ενδείξεις οπου μπορείς να ρυθμίσεις με μεγάλη ακρίβεια την ροπή του μοτέρ ανάλογα με το πετάλι.
Διαθέτει επίσης ψηφιακή πυξίδα, βαρόμετρο, υψόμετρο κλπ..