ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

cube30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
RazielleΜέλος
22/10/2003, 18:45:35
Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση - ξεφεύγει λίγο από την ουσία αυτού του topic, ωστόσο πιστεύω οτι έχει σχέση:
Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, νομίζετε οτι οι άνθρωποι είναι αυτό που (όσο αφορά τον χαρακτήρα τους) φαίνονται/δείχνουν να είναι ή όχι; Για παράδειγμα αν κάποιος θέλει να δείχνει σκληρός, πιστεύετε οτι κατά βάθος μπορεί να είναι συμπονετικός;
Κι αν ναι, τι θα πει "κατά βάθος";

..Through the shadows we sing, through the songs we dream, through the dreams we live..

Razielle - The Lady Of The Lake

23/10/2003, 13:05:39
καλο μεσημερι

'εξωτερικη εμφανιση' λοιπον...καθώς η ψυχή εκδηλωνεται μεσα στις διαστασεις διαμορφωνει και την αναλογη μορφη κατά τετοιο τρόπο που αυτή να είναι ωφελιμη ως προς τον σκοπο της εκδηλωσης αυτής.

Ειναι αδυνατο λοιπον να αποφανθει καποιος τριτος με μια κριση που να αντεχει στον χρονο , διοτι δεν γνωριζει τον σκοπο τον οποιο αυτο το 'οχημα' εξυπηρετει.

Στην διασταση της παχυλης υλης,στην οποια και αναφερεται τουτο το θεμα, το μορφοποιημενο πλεον οχημα αποτελει αναποσπαστο συστατικο αυτής της οντοποιημενης εκφρασης και ελεγχεται,υπακουει στους νομους που διεπουν αυτην ακριβως την διασταση.

Πραγματι η καθε τοποχρονικη προσωπικοτητα προβαλει πανω σε καποια αλλη, αυτα που η ιδια αναγνωριζει ως 'θελω' της.'θελω' και κατ'επεκταση 'πιστευω' που δημιουργουνται απο αναγκες ή και επιθυμιες της.
Οταν λοιπον ο ανθρωπος δεν εχει συνειδηση των πραγματικων του αναγκων ή απλα 'βαφτιζει' ως αναγκη την επιθυμια που του υπαγορευει το συναισθημα τοτε μοιραια οταν το συναισθημα χανεται-μεταμορφωνεται, να γινεται ορατη η εσωτερικη δυσαρμονια.
Ο ανθρωπος οτιδηποτε και αν κανει,σε ολα τα πεδια, πρωτα το γευεται ο ιδιος.

ΕΛΠΙΔΑΝέο Μέλος
24/10/2003, 15:38:02
quote:

quote:
Και κακά τα ψέματα κρίνεσαι από την εμφάνιση...
Με ένα βλέμμα πολλοί σε κρίνουν και σε απορρίπτουν σαν άχρηστο.

γεια σου silverwolf...
ναι θα συμφωνησω καλη μου μαζι σου....αν και οταν μας απορριπτουν και επιτρεπουμε να μας απορριπτουν σημαινει οτι υπαρχει ενα κομματι απορριψης μεσα στην καρδια μας ΓΙΑ ΜΑΣ...

ευχαριστω..
T-SEEKER ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ?

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

θΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ, ΑΝ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ..
ΦΙΛΙΚΑ
ΕΛΠΙΔΑ

endoramaΜέλος
25/10/2003, 22:04:49
συνηθως καποιοι προσεχουν την εξωτερικη τους εμφανιση για να δειξουν κατι στους αλλους οχι στον εαυτο τους.
αν ζουσαμε πριν αρκετα χρονια και συναντουσαμε εναν τυπακο βρωμερο με ξυρισμενο κεφαλι οπου ειχε κανει ενα πιθαρι σπιτι του τι θα λεγαμε γιαυτον?

ας πουμε οτι εγω βλεπω καποιον με πολυ καλο γυμνασμενο σωμα το πρωτο που θα μου ερθει στο ταλαιπωρο μυαλουδακι μου ειναι μια εικονα του κυριου αυτου στο γυμναστηριο να σφιγγεται μπροστα στον καθρεφτη δηλαδη τι ποιο ηλιθιο απο αυτο και μην πει κανενας οτι δεν το κανουν ολοι αυτο γιατι εκτος απο τον καθρεφτη υπαρχουν και αλλοι τροποι ναρκισισμου συμπερασμα δεν το κανουν για την υγεια αλλα για να δειξουν οτι ψαχνουν δουλεια ως κουραμπιεδες (=κλασσικοι πορτιερηδες με το ολολευκο κουστουμακι) και μπορω να πω οτι μερικες φορες ειναι και σημαδι ανασφαλειας αλλα ολα αυτα δεν σημαινουν οτι δεν πρεπει να γυμναζομαστε.

το παχος δεν ειναι τεμπελια εχει να κανει με πολλους παραγοντες απο μεταβολισμο μεχρι προβλημα στον θυροειδη αδενα ετσι λοιπον απο ποτε ειναι τεμπεληδες τα ατομα με προβλημα υγειας?.

δεν γινεται να χαρακτηρισουμε καποιο απο την εξωτερικη του εμφανιση ακομα και οι αστεγοι που κυκλοφορουν στους δρομους δεν μπορουν να χαρακτηριστουν γιατι δεν εχουμε ιδεα πως εφτασαν μεχρι εκει και ομως ολοι τους φερονται σαν εγκληματιες/κλεφτες μονο και μονο γιατι ειναι βρωμικοι.

οσο για τα μοντελα ολα ειναι θεμα μοδας πριν 50 - 60 χρονια ολοι προτιμουσαν της παχουλες τωρα ειναι στην μοδα η ανορεξια η οποια ειναι σοβαρη παθηση με πολλες παρενεργειες.

καποτε μιλουσα με εναν τυπο γυρω στα 50-55 ο οποιος ειχε μαλλουρα και γενια μεχρι το πατωμα και μιλουσε σαν μαουνιερης ηταν ομως πολυ καλος ανθρωπος και με κορη σε ηλικια γαμου "αν μου φερει στο σπιτι κανεναν με γραβατα θα την σφαξω στο γονατο" αρα η καλη εξωτερικη εμφανιση ειναι για μερικους συνωνυμο της απατεωνιας και του ψευτικου.

και στο κατω κατω ειναι λογικο να περναμε θηλειες στον λαιμο μας? (=γραβατα)

ολα τα αλλα ειναι ψευδαισθησεις αν δεν μιλησεις με τον αλλον δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις τι καπνο φουμαρει ας εχει και οικο μοδας ας ειναι και ο πιο καλοντυμενος/η ο χαρακτηρας βγαινει μεσω της συζητησης και οχι μεσω του χρωματος της γραβατας.

ειναι τυχαιο οτι ολοι οι μεγαλοι οδηγοι των ψυχων μας (χριστος,βουδας κ.α) ηταν ντυμενοι με την τελευταια λεξη της μοδας των ζητιανων?

Νους υγιής εν σώματι υγιή! οπως ειπε και ο φιλος μας ο cube αλλα οι προγονοι μας ελεγαν και κατι αλλο παν μετρον αριστον.

τα tatoo εγιναν μοδα και φυσικα καποτε τα ειχαν οι φυλακισμενοι τωρα τα εχουν τα in ατομα πιο παλια ομως ειχαν αλλους λογους υπαρξης ειχαν τελετουργικη/ιατρικη σημασια τωρα το δελφινακι στα πισω χαμηλα μαγουλα της γκομενας δεν μου λεει τιποτα απλα γεμισε την κενοτητα της υπαρξης της με λιγο μελανι κατω απο το δερμα και δειχνει ατομο που θελει να την κοιταζουν εκει και οχι μεσα στο κενο κεφαλι της να δω ομως σε 20-30 χρονια που το δελφινακι θα σερνεται στο πατωμα λογω βαρυτητας που θα την κοιταζουν.

το tribal (βγαζει ματι αυτη η λεξη) στο μπρατσο του τυπου εχει την τελετουργικη σημασια "δεν μπορει με αυτο θα ριξω καμια πιτσιρικα"

συμπερασμα του κατεβατου αυτου η εξωτερικη εμφανιση δειχνει την προσωπικοτητα αλλων συνηθως και οχι την δικια μας και πολλες φορες ειναι η βιοψια του εγκεφαλου μας αλλα πολλες λευκες αναλυσεις βλεπω ειδικα τα τελευταια 10 χρονια.

συγνωμη αν σας κουρασα. (αν και αμφιβαλλω αν θα καθησει κανενας να διαβασει ολο αυτο το κατεβατο)

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

Edited by - endorama on 25/10/2003 22:06:59

ananasssΜέλος
25/10/2003, 23:29:48
quote:
(αν και αμφιβαλλω αν θα καθησει κανενας να διαβασει ολο αυτο το κατεβατο)

Γιατί αμφιβάλλεις?
Θα δει κάποιος την εξωτερική εμφάνιση του μηνύματός σου, θα σκεφτεί πιθανόν ότι είναι ένα "κατεβατό" φλύαρο, κουραστικό...
Το περιεχόμενο όμως μετράει ε?
Και όσοι το αυτό υποστηρίζουν εδώ, οφείλουν να το διαβάσουν...
Επομένως, γιατί αμφιβάλλεις?

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
ananasssΜέλος
25/10/2003, 23:39:27
Ν' αφήσω κι εγώ την άποψή μου, απλά διερωτώμενος:

Βρίσκεσαι σε μία κοινή παρέα με κάποιον κακομούτσουνο τύπο με λαδωμένα μαλλιά, μαύρα νύχια, ξεφτισμένο υφασμάτινο παντελόνι, λεκιασμένα παπούτσια και, όντας πάντα καλόπιστος και φιλικός, τον πλησιάζεις για να γνωρίσεις τον "εσωτερικό του κόσμο". Όσο πιο κοντά όμως, τόσο σε πνίγει η μπόχα - ανάμιξη ιδρώτα, τζατζικιού και τσιγάρου.

Ε, δεν πά να σου μιλάει για Σωκράτες και Διογένηδες?

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
endoramaΜέλος
26/10/2003, 02:45:51
καμια ετοιματζιδικη φατσα δεν μπορει να περιγραψει το γελιο που εριξα ανανα εκλαψα και εγω μια φορα στην ζωη μου ας ειναι και απο τα γελια κατι ειναι και αυτο

εγω δεν ειπα να παμε και να πιανουμε κουβεντα με τον καθε λιγδιαρη γιαυτο υπαρχουν και τα forum μακρυα και αγαπημενα

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

aenaosΜέλος
26/10/2003, 03:45:39
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ:ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΤΕ ΠΑΝΑΣΧΗΜΟΣ,ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ,Η ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΤΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 18 ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΝΕΟΣ ΡΟΔΟΛΦΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ,Η Η ΝΕΑ ΜΑΙΡΥΛΙΝ;
ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ..ΣΥΝΗΘΗ ΨΥΓΕΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΧΑΛΙΝΩΤΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΕΞ ΑΠΗΛ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ..ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ :1)ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟ Η 2)ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΤΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ,ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΠΛΗΘΩΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ,ΤΑΙΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ 3)ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΟΔΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ..ΚΟΣΜΟΥΣ;

26/10/2003, 05:54:12

aenaosΜέλος
26/10/2003, 13:13:35
ΧΑ,ΧΑ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 1900,ΑΛΛΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ.. ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ..ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ!
ΑΡΝΟΛΝΤ ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ,ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ
ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ,ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ..