- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με την επισκεψη και μτα το συζηταμε
για την εκπληρωση ων προφητειων !
για την εκπληρωση των προφητειων ] με παρεξηγησες διοτι απαντησα περι της επισκεψεως Γραψα στην τουρκια.οφειλω να σου πω πως εχω μελετησει αρκετες προφητειες και οτι πιστευω πως εχουν εκπληρωθει παρα πολλες ως τωρα.οσο για τους αλλους που διακοπτουν οπως και εσυ ειπες επειτηδες την συζητηση
ισως να εξυπηρετουν καποιες σκοπιμοτητες καταλαβαινεις τι εννοω!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
quote:
Αρισταίος
Θα τον γνωρίσετε από τους σταυρούς που θα έχει σε κάθε παλάμη και το τήλωμα στο πόδι.
Με την περιγραφή που δίνει ο Λέοντας είναι αδύνατο να μην το γνωρίσει κανείς.
Οσο για τις ρήσεις του ψευδοπροφήτη Κοσμά, είναι για γέλια. Είναι δυνατόν, κοτζάμ βασιλιάς να περπατάει ξυπόλητος και να δείχνει στον κόσμο τον κάλο του ποδιού του για να τον γνωρίσουν; "Δείτε έναν κάλο που έχω, είμαι ο βασιλιάς;".

macedon
quote:
ELLHNAS
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΔΑΝΙΗΛ ΣΕ ΥΠΕΡΘΑΥΜΑΣΤΗ ΟΠΤΑΣΙΑ ΕΙΔΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.
Αγαπητέ Ελλνα, οι οπτασίες των καλογέρων εξηγούνται πολύ εύκολα.
Το λιβάνι περιέχει την ίδια δραστική ουσία που περιέχει και η ινδική κάνναβη (χασίς) και λέγεται "τετραϋδροκανναβινόλη" (THC).
Είναι φανερό πως μετά από ολοήμερη και ολονύκτια εισπνοή λιβανιού από τους καλογέρους, δεν είναι παράξενο που βλέπουν οπτασίες και δράκους, τις ίδιες που βλέπουν κι ένα σωρό άλλα πρεζόνια ανά την υφήλιο.
quote:
ELLHNAS
Γιατί αυτή η διαφορά.....Γιατί γηραιός...
Για τον απλό λόγο ότι οι προφητείες είναι ένα μάτσο ασυναρτησίες. Αρες μάρες κουκουνάρες. Και επειδή, όπως σου είπα, δεν απευθύνονται στην κριτική σκέψη του ανθρώπου αλλά στα κατώτερα συναισθήματα και στη δεισιδαιμονία του πιστού.
Για παράδειγμα, στην Παλαιά Διαθήκη "προφητεύεται" ότι ο Μεσσίας θα έχει το όνομα "Εμμανουήλ". Ο Μεσσίας των χριστιανών ονομάστηκε Ιησούς και παρ'όλα αυτά, οι χριστιανοί πιστεύουν ότι η προφητεία εκπληρώθηκε. ![]()
![]()
quote:
ELLHNAS
Κατάλαβες τώρα γιατί βιάζεσε να ειρωνευτείς και είσαι άκυρος φίλε μακεδών.
Φτάνει που εσύ είσαι ... έγκυρος ![]()
![]()
Φίλε ELLHNAS, έχεις κάνει ένα αχταρμά από προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης, του Λέοντα, του κάθε εσχατολάγνου καλόγερου, των ανύπαρκτων προφητών, των ψευδοπροφητών, των γειτόνων τους, των συγγενών τους...
Οπως σου είπα και προηγουμένως, είναι απίθανο δύο προφητείες να μιλούν για το ίδιο γεγονός και να λένε τελείως διαφορετικά πράγματα. Ενας από τους δύο "προφήτες" πρέπει να είναι μούφα.
Κι επειδή πιστεύεις ότι οι προφητείες είναι αποτέλεσμα φώτισης (ενώ η αλήθεια είναι ότι είναι αποτέλεσμα ... μαστούρας ή εκούσιας εξαπάτησης) θα πρέπει να αποφασίσεις ποιός από τους δύο είναι απατεώνας.
Συμβουλή: Όταν παραθέτεις κείμενα από το internet, βάζε και την πηγή. Επίσης μη βάζεις όλο το κείμενο, δεν έχει νόημα. Βάλε τα σημεία που εστιάζεις το λόγο σου. Είναι πιο εύκολο να γίνεσαι κατανοητός.

macedon
27/5/2008
eellinaras
Τουλαχιστον σεβασου τους υπολοιπους που πιστευουν σε αυτα
Αγαπητέ μου, το ίδιο θα μπορούσα να πω και γω και ο οποιοσδήποτε, αντιστρέφοντας τα λόγια σου. "Σεβάσου αυτούς που δεν πιστεύουν στις ανοησίες αυτές και κράτα τες για τον εαυτό σου". ![]()
Οταν όμως τις βγάζεις στο μεϊντάνι, θα υποστείς και τη δημόσια κριτική.
quote:
eellinaras
μην προσπαθεις να επιβαλεις την γνωμη σου στους αλλους και ειδικ με αυτον τον τροπο!
Δεν προσπαθώ να επιβάλω καμία γνώμη σε κανέναν και με κανέναν τρόπο. Τις θέσεις μου καταθέτω, τίποτε άλλο. Τώρα αν από τα στοιχεία που παραθέτω, αποδεικνύεται η ανοησία των "προφητειών" και των "προφητών", ε... αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα... ε;

macedon
quote:
αγαπητέ Ελλνα, οι οπτασίες των καλογέρων εξηγούνται πολύ εύκολα.
Το λιβάνι περιέχει την ίδια δραστική ουσία που περιέχει και η ινδική κάνναβη (χασίς) και λέγεται "τετραϋδροκανναβινόλη" (THC).Είναι φανερό πως μετά από ολοήμερη και ολονύκτια εισπνοή λιβανιού από τους καλογέρους, δεν είναι παράξενο που βλέπουν οπτασίες και δράκους, τις ίδιες που βλέπουν κι ένα σωρό άλλα πρεζόνια ανά την υφήλιο.
Παραισθησεις δεν προκαλουται μονο απο την δραση παραισθησιογονων ουσιων στον εγκεφαλο αλλα και απο αλλες αιτιες οπως:
α)Νευρολογικες διαταραχες και βλαβες ειτε εκ γενετης ειτε επικτητες (πχ απο καποια λοιμωξη,απο καποιο τραυμα,ακομα και απο ελλιπη διατροφη πχ η απολυτη αποχη απο το κρεας οδηγει σε ελλειψη της B12 που με την σειρα της οδηγει σε μη αναστρεψιμες νευρολογικες βλαβες).
β)Απο υπερβολικη συναισθηματικη φορτιση σε κατα τα αλλα υγιεις ανθρωπους.
γ)ψυχικες ασθενειες.
quote:
k_raven_kk
ειδικα ο medtech μας εχει ζαλισει.
Θελεις ενα ντεπονακι να σου φυγει η ζαλαδα?
ΥΓ Η medtech οχι ο medtech.
quote:
Γιατι θελουν σονυ και καλα να μας αοδειξουν οτι ειναι ωεματα οι προφητειες?
Γιατι δεν ειναι φρονιμο να οργανωνεις το οτιδηποτε απο την προσωπικη σου ζωη μεχρι την εξωτερικη πολιτικη της χωρας σου με βαση καποιες ψευτοπροβλεψεις.
Εαν πηγες σχολειο θα θυμασαι απο το δημοτικο την αποτυχημενη επανασταση το 1770,την υποκινημενη απο τους Ρωσους της Μ.Αικατερινης που ηθελε να προκαλεσει προβληματα στην Οθωμανικη Αυτοκρατορια ξεσηκωνοντας τους υποδουλους Ελληνες κατα την διαρκεια της τοτε διαμαχης της Ρωσικης Αυτοκρατοριας με τους Οθωμανους.Τοτε μοναχοι και καλογεροι,πολλοι απο αυτους πρακτορες των ρωσων διεδιδαν οτι οι Ρωσικες δυναμεις που αποβιβαστικαν στην Πελοποννησο ηταν το περιφημο "ξανθο γενος" τωμ προφητειων που θα λυτρωνε τους υποδουλους χριστιανους απο τον ζυγο των απιστων.Με βαση αυτες τις προφητειες χειραγωγηθηκε ο υποδουλος λαος και επαναστατησε,για να αφεθει αργοτερα απο τους "σωτηρες" στην τυχη του,οταν η Ρωσσια συνθηκολογησε με την Οθωμανικη Αυτοκρατορια.
The plural of anecdote is not data.
Edited by - medtech on 26/05/2008 20:23:57