ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ELLHNAS30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 12:33:33
΄΄ανδριζου ΙΩΑΝΝΗ και ισχυε και νικα και επαρας τη ρομφαια κατα τα κεφαλια των ισμαηλιτων,αιθιοπων,και πασαν γενεαν απιστον΄΄.
ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 12:35:52
Ινατί εφρύαξαν έθνη και λαοί εμελέτησαν κενά; Παρέστησαν οι βασιλείς της γης και οι άρχοντες συνήχθησαν επι το αυτό κατά του Κυρίου και κατά του χριστού αυτού. Διαρρήξωμεν τους δεσμούς αυτών και απορρίψωμεν αφ΄ ημών τον ζυγόν αυτών. Ο κατοικών εν ουρανοίς εκγελάσεται αυτούς και ο Κύριος εκμυκτηριεί αυτούς. Τότε λαλήσει προς αυτούς εν οργή αυτού και εν τω θυμώ αυτού ταράξει αυτούς. Εγώ δε κατεστάθην βασιλεύς υπ΄ αυτού επί Σιών όρος το άγιον αυτού, διαγγέλλων το πρόσταγμα Κυρίου. Κύριος είπε προς με· υιός μου εί συ. Εγώ σήμερον γεγέννηκα σε. Αίτησαι παρ΄ εμού και δώσω σοι έθνη την κληρονομίαν σου και την κατάσχεσιν σου τα πέρατα της γης. Ποιμανείς αυτούς εν ράβδω σιδηρά, ως σκεύη κεραμέως συντρίψεις αυτούς. Και νυν, βασιλείς, σύνετε· παιδεύθητε, πάντες οι κρίνοντες την γην. Δουλεύσατε τω Κυρίω εν φόβω και αγαλλιάσθε αυτώ εν τρόμω. Δράξασθε παιδείας, μήποτε οργισθή Κύριος και απολείσθε εξ οδού δικαίας, όταν εκκαυθή εν τάχει ο θυμός αυτού, μακάριοι πάντες οι πεποιθότες επ΄ αυτώ.

ξεκαθαρη αναφορα του ψαλμου στον βασιλεα.
ερχεται ως ΄΄τυπος΄΄ΧΡΙΣΤΟΥ,και με την εντολη αυτου θα ποιμανει.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΄΄ΕΝΤΟΛΕΥΣ΄΄.

ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 12:40:21
ΗΣΑΙΑΣ 63.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

Τις ουτος ο παραγινομενος εξ Εδωμ ερυθημα ιματιων εκ Βοσορ ουτως ωραιος εν στολη βια μετα ισχυος εγω διαλεγομαι δικαιοσυνην και κρισιν σωτηριου

63:2 δια τι σου ερυθρα τα ιματια και τα ενδυματα σου ως απο πατητου ληνου

63:3 πληρης καταπεπατημενης και των εθνων ουκ εστιν ανηρ μετ' εμου και κατεπατησα αυτους εν θυμω και κατεθλασα αυτους ως γην και κατηγαγον το αιμα αυτων εις γην

63:4 ημερα γαρ ανταποδοσεως επηλθεν αυτοις και ενιαυτος λυτρωσεως παρεστιν

63:5 και επεβλεψα και ουδεις βοηθος και προσενοησα και ουθεις αντελαμβανετο και ερρυσατο αυτους ο βραχιων μου και ο θυμος μου επεστη

63:6 και κατεπατησα αυτους τη οργη μου και κατηγαγον το αιμα αυτων εις γην

63:7 τον ελεον κυριου εμνησθην τας αρετας κυριου εν πασιν οις ο κυριος ημιν ανταποδιδωσιν κυριος κριτης αγαθος τω οικω ισραηλ επαγει ημιν κατα το ελεος αυτου και κατα το πληθος της δικαιοσυνης αυτου

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ 7.ΕΝΕΘΥΜΗΘΗΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΕΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΩΚΕ ΣΕ ΕΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΚΡΙΤΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΣ.

Dimitris213Μέλος
26/05/2008, 13:09:28
"To είδος αυτού γυναικείο" έχω διαβάσει οτι σημαίνει οτι θα είναι μικρόσωμος , δηλαδή στα κυβικά γυναίκας.
Συμφωνείς φίλε ELLHNA;

"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "

ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 13:16:56
Ναί....
RankettΜέλος
26/05/2008, 13:21:43
quote:

"To είδος αυτού γυναικείο" έχω διαβάσει οτι σημαίνει οτι θα είναι μικρόσωμος , δηλαδή στα κυβικά γυναίκας.

Προφανώς το σημείο αυτό επιδέχεται διάφορες ερμηνείες. Αυτό που εγώ καταλαβαίνω από τη φράση είναι ότι πρόκειται για γυναίκα.
ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 13:32:36
Περι του αγαθου βασιλεως που θα νομοθετηση την ειρηνη στην πλανεμενη ανθρωποτητα αναφερει λεπτομερως ο Ιεζεκιηλ στο κεφ.34 23-25.

και αναστησω επ' αυτους ποιμενα ενα και ποιμανει αυτους τον δουλον μου Δαυιδ και εσται αυτων ποιμην

και εγω κυριος εσομαι αυτοις εις θεον και Δαυιδ εν μεσω αυτων αρχων εγω κυριος ελαλησα

και διαθησομαι τω Δαυιδ διαθηκην ειρηνης και αφανιω θηρια πονηρα απο της γης και κατοικησουσιν εν τη ερημω και υπνωσουσιν εν τοις δρυμοις.

ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕΛ.91(ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ).

Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 13:35:28
"Και νυν το κατέχον οίδατε εις το αποκαλυφθήναι αυτόν (τον Αντίχριστο) εν τω εαυτού καιρώ. Το γαρ μυστήριον ήδη ενεργείται τής ανομίας. Μόνον ο κατέχων άρτι έως εκ μέσου γένηται. Και τότε αποκαλυφθήσεται ο άνομος..."

"όταν δε έλθη εκείνος, το πνεύμα τής αληθείας, οδηγήσει υμάς εν τη αληθεία πάση..."

ΙΩΑΝΝΗΣ=Ο ΕΛΕΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ

Dimitris213Μέλος
26/05/2008, 13:35:33
Δεν νομίζω να αναφέρεται σε γυναίκα.Βασικά είναι εντελώς ξεκάθαρο οτι είναι άντρας.Θα επιμείνω οτι η φράση αυτή αναφέρεται στο σωματικό μέγεθος του.

Επίσης πράγματι σε πολλές άλλες αναφορές , τον ονομάζουν Ιωάννη.Και μάλιστα πολλοί πιστεύουν οτι είναι ο Ιωάννης Θεολόγος αλλα εγώ διαφωνω.Νομίζω πως είναιένας καινούργιος άνθρωπος, μια νέα επιλογή του Θεού για αυτό τον σκοπό.

eellinarasΝέο Μέλος
26/05/2008, 15:00:40
δειτε κατι που διαβασα στο http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=903785&lngDtrID=244

όπως αναφέρουν Τα Νέα της Δευτέρας, το ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας «Κότσα Πίρι Ρέις» πραγματοποιεί έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το τουρκικό σκάφος, που έχει τη δυνατότητα σεισμικών ερευνών, εκινείτο χθες το απόγευμα στην περιοχή μεταξύ Κύπρου και Καστελλόριζου όπως και τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με ναυτική οδηγία που έχει εκδοθεί για το χρονικό διάστημα από τις 19 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου, θα κάνει υποθαλάσσιες έρευνες εντός των χωρικών υδάτων της Τουρκίας από την ευρύτερη περιοχή της Αττάλειας μέχρι τα τουρκικά παράλια απέναντι από τη Δωδεκάνησο.

μην ξεχναμε οτι ο αγεεθα βρισκετε στην τουρκια για συνομιλιες με μπουγιουκανιτ πολυ περιεργο μου φαινεται αυτο το αρθρο με το [πιρι ρεις] αν δεν απατομαι το συγεκριμενο πλοιο συμετειχε στο επεισοδιο του
87? διορθωστε με αν κανω λαθος.

ΑρισταίοςΝέο Μέλος
26/05/2008, 15:12:09

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

Θα ορκιστεί Έλληνας διοικητής που το μικρό του όνομα θα είναι ίδιο με εκείνο του Παλαιολόγου, ενώ το επώνυμό του θα θυμίζει ως αδάμας την τέχνη των εθνικών. Επίσης θα γεννηθεί σε μέρα, μήνα, χρόνο που θα απέχει 555 χρόνια ακριβώς από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (Ιανουάριος προς Φεβρουάριο 1404)και όταν θα γίνουν όλα αυτά θα έχει την ίδια ηλικία που είχε ο Κ. Παλαιολόγος όταν έπεσε η Πόλη.Θα τον γνωρίσετε από τους σταυρούς που θα έχει σε κάθε παλάμη και το τήλωμα στο πόδι.

26/05/2008, 15:15:25
quote:
macedon
Οσο για τις ανύπαρκτες προφητείες του ανύπαρκτου Αγαθάγγελου, λίγη υπομονή. Είπαμε, να τους πάρουμε με τη σειρά.

Αδημονω..βαρβαριστι cant wait!

The plural of anecdote is not data.

Dimitris213Μέλος
26/05/2008, 15:17:34
Τι να σου πω , το 87 ήμουν 2 χρονών xDDDd
αλλα θα ήθελα πολύ να μάθω αν όντως συμετείχε.
Ξερει κανείς περισσότερα?

Edited by - Dimitris213 on 26/05/2008 15:18:41

ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 15:25:12
ναι ήταν το πίρι ρέις το ΄87....
ELLHNASΜέλος
26/05/2008, 15:28:23
quote:

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

Θα ορκιστεί Έλληνας διοικητής που το μικρό του όνομα θα είναι ίδιο με εκείνο του Παλαιολόγου, ενώ το επώνυμό του θα θυμίζει ως αδάμας την τέχνη των εθνικών. Επίσης θα γεννηθεί σε μέρα, μήνα, χρόνο που θα απέχει 555 χρόνια ακριβώς από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (Ιανουάριος προς Φεβρουάριο 1404)και όταν θα γίνουν όλα αυτά θα έχει την ίδια ηλικία που είχε ο Κ. Παλαιολόγος όταν έπεσε η Πόλη.Θα τον γνωρίσετε από τους σταυρούς που θα έχει σε κάθε παλάμη και το τήλωμα στο πόδι.

Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω για την γνησιότητα του στοιχείου που δίνεις......
μπορείς να δώσεις περισσότερα στοιχεία επί του στοιχείου που δίνεις σε παρακαλώ...

eellinarasΝέο Μέλος
26/05/2008, 15:32:52
ισως να ετοιμαζουν κατι οι δερβησιδες ισως ανα επεισοδειο στο αιγαιο κατσε να δουμε τι θα γινει με τον γραψα που ναι στην τουρκια
ΑρισταίοςΝέο Μέλος
26/05/2008, 15:51:01
ΑΓΑΠΗΤΈ ELLHNAS
ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 3
Είναι απόσπασμα από χειρόγραφο που είναι στα χέρια επώνυμου προσώπου που το έδειξε στην τηλεόραση πριν περίπου 10 χρόνια. Προσωπικά έχω διαβάσει το χειρόγραφο απο το 1976.

Ο Πατροκοσμάς περιοδεύοντας τα χωριά της Ορεινής Φωκίδας μιλούσε με αλληγορικές φράσεις για το πότε θα λυθεί το ζήτημα της Πόλης.Επειδή
οι χωρικοί της περιοχής δεν μπορούσαν να αποκωδικοποιήσουν αυτά που τους έλεγε, του ζήτησαν να τους δώσει περισσότερες διευκρινήσεις.
Τότε ο Πατροκοσμάς τους είπε:
"Το ζήτημα της Πόλης θα λυθεί όταν στο Μόσκοβο βασιλεύσει Αρκούδι με λαλιά"
Επειδή οι χωρικοί ζητούσαν εκ νέου διευκρινήσεις ο Πατροκοσμάς τους είπε:

" Οι Αγαρηνοί θα πλένουν χωρίς σταματημό τα πόδια τους στα νερά της Πόλης για 555 χρόνια. Έπειτα ο γενικός πόλεμος θα είναι η αιτία να φύγουν οι αντίχριστοι από την Πόλη και θα έλθει το ποθούμενο. Θα ορκιστεί Έλληνας διοικητής που το μικρό του όνομα θα είναι ίδιο με εκείνο του Παλαιολόγου, ενώ το επώνυμό του θα θυμίζει ως αδάμας την τέχνη των εθνικών. Επίσης θα γεννηθεί σε μέρα, μήνα, χρόνο που θα απέχει 555 χρόνια ακριβώς από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (Ιανουάριο προς Φεβρουάριο . 1404)και όταν θα γίνουν όλα αυτά θα έχει την ίδια ηλικία που είχε ο Κ. Παλαιολόγος όταν έπεσε η Πόλη.Θα τον γνωρίσετε από τους σταυρούς που θα έχει σε κάθε παλάμη και το τήλωμα στο πόδι.

40palikjΜέλος
26/05/2008, 16:29:40
quote:
Το να λες σε καποιον ανθρωπο οτι δεν ειναι ανθρωπος ΕΙΝΑΙ εξυβριση εστω και εμμεση.Ειναι σαν λες οτι καποιος δεν εχει μυαλο (τον αποκαλεις ηλιθιο εμμεσως πλην σαφως).

Anyway, απλα θα πω οτι οτι ο ανθρωπος χρειαζεται εκτος απο σωμα και νου-λογικη!!! Αυτά, τωρα και για τον mecedon εχω κατο νομικα να του πω...αλλα τελος παντων, αρχισε να σοβαρευει λιγο η κατασταστη οπως ας το ξεχασω προς το παρον....
Ξερει κανεις ποια ειναι η τεχνη των εθνικών; Γιατι να ειναι δηλαδη η γραφη(Γραψας) και να μην ειναι πχ, η ποιηση, ο αθλητισμος(ολ. αγωνες εμεις του ξεκινησαμε) και ενα σωρο παρόμοια επιθετα;

40palikjΜέλος
26/05/2008, 16:31:22
Οπς, σορρυ, το 'επιθετα' ακυρο...μη βαρατε!!!
26/05/2008, 17:07:16
Φίλε μας 40palikj,
Κανείς δεν υποστήριξε πώς ο Γράψας θα είναι ο Άγιος Βασιλέας Ιωάννης αλλά πώς πιθανόν αυτός να έλαβε ευλογία από τον Γέροντα Παΐσιο να ηγηθεί τιμητικού αγήματος στην Πόλη κατά την παράδοσή της στους Έλληνες. Μήν μπερδεύεσαι...άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Το μόνο που μπορούμε πρός το παρόν να κάνουμε είναι να περιμένουμε τα σημάδια των εξελίξεων.