ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- γιατί εξαφανίστηκε ο Κεραμμυδάς απο την tv? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- γιατί εξαφανίστηκε ο Κεραμμυδάς απο την tv? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
21/06/2005, 16:50:49
quote:

Η ΔΥΝΑΜΗ VRIL ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Η Δύναμη Βρίλ δεν είναι επιστημονικός όρος, αναφέρεται σε ένα μυθιστόρημα του Σερ Εντουαρντ Μπιούλερ-Λύττον το 1871, δεν έχει καμία πρακτική σημασία στην καθημερινή μας ζωή, κανένας επιστήμονας δεν την δέχεται σαν "όρο" αλλά σαν ιδέα επιστημονικής φαντασίας, και μόνο ένας ημιμαθής δεν θα το ήξερε αυτό -και άν δεν το ήξερε, ας έκανε τον κόπο να αναζητήσει στις πηγές.

Αλλά είπαμε. Η ημιμάθεια και τα συμπλέγματα κατωτερώτητας φαίνονται.

έρεβοςΝέο Μέλος
21/06/2005, 17:12:50
ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ
ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ,ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΗ ,ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΣΥ ΑΝΑΙΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ AVATA ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΕ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ
ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΗ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ "ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ"

ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΛΑΤΩΝΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ
ΟΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΣΚΟΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΩ ΒΙΒΛΙΑ
ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΙΜΑΙ.ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ
ΟΜΩΣ ΌΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΆΤΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ. ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΛΛΑΊΝΟΝΤΑΙ .ΔΕΝ
ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

ΕΠΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΌΛΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ
ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

VRIL ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

ηηη

21/06/2005, 17:15:39
quote:

VRIL ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

Διαπιστώνω, οτι πραγματικά δεν ξέρεις να διαβάζεις.

Και καταντάς και αρκετά ΓΡΑΦΙΚΗ....

"ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ
ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ"

Ναι, συμφωνώ απόλυτα.
Βάλε το όνομά σου πάνω-πάνω στη λίστα αυτών...

Edited by - Vril on 21/06/2005 17:17:41

έρεβοςΝέο Μέλος
21/06/2005, 17:19:16
Εντάξει vril θα το βάλω. Σου χαλάω εγω χατήρι

ηηη

21/06/2005, 17:23:36
quote:

Εντάξει vril θα το βάλω. Σου χαλάω εγω χατήρι

Πές μου το εξής, γιατί μου κίνησε την περιέργεια.

Πές οτι συναντάς κάπου και κάποτε τον ίδιο τον Σωκράτη, του τα λές όλα αυτά που γράφεις εδώ, και σου λέει (ας δούμε και τις δύο περιπτώσεις)

1. Ναι, έτσι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λές, φίλη Έρεβος.

2. Όχι, είναι έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λέει ο φίλος Βρίλ.

Τι θα ένοιωθες, ποιά θα ήταν η αντίδρασή σου, τι συνέπειες θα είχε για σένα η μία ή η άλλη περίπτωση.

Φιλοσοφική κουβέντα κάνουμε, υποθετικούς διαλόγους, άν θές και έχεις την τόλμη, το απαντάς όσο πιο ειλικρινά μπορείς.

έρεβοςΝέο Μέλος
21/06/2005, 17:28:47
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ Η ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ........

ηηη

21/06/2005, 17:32:28
quote:

ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ
ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ,ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΗ ,ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΣΥ ΑΝΑΙΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ.

Κατά βάθος την γνωρίζεις.
Είναι συγγενική ιδέα, παρόμοια με αυτήν, που οι αρχαίοι μας έλεγαν ΑΙΘΗΡ...

Δεν είμαι καθόλου φαντασιόπληκτος, διότι ακόμα και στην προσωπική μου ιστοσελίδα, ππου μάλλον δεν έχεις μπεί ακόμα -και να θέλεις, η πρόσκληση ισχύει ((κερνάμε και καφέ)) -θα έβλεπες οτι μιλάω για αλληγορία και αναφέρομαι ρητά σε κάτι -τη Δύναμη Βρίλ- που είναι μη υπαρκτό αλλά με εξυπηρετεί από μια φιλοσοφική προσέγγιση.

Οπότε, όχι μονο ΔΕΝ αναιρώ τον "εαυτό" μου, αλλά κάνω κάτι άλλο, και μάλιστα αρκετά καλά ... !

Και φυσικά σου απάντησα, αναφέροντας τα στοιχεία περί της Δύναμης Βρίλ, έτσι ακριβώς όπως τα ερώτησες !

Κάνε κλίκ στην εικόνα να ανοίξει νέο παράθυρο !

XDΜέλος
21/06/2005, 23:34:35
Έρεβος,

Κατανοώ πως σου φαίνεται απίθανο ο Σωκράτης στον Δικανικό του λόγο να ορκίζεται σε έναν σκύλο καθώς παρατηρείς την αρχαιότητα μέσα από τον διαθλαστικό φακό της σύγχρονης εποχής.

Όμως μην ξεχνάς ότι αυτή η έκφραση είναι ένα γνωστό στον αρχαίο κόσμο σχήμα και πως είναι η πρώτη φορά που ο φιλόσοφος παρουσιάζεται ως κατηγορούμενος σε ένα δικαστήριο, όπως ο ίδιος ομολογεί, οπότε εκ των προτέρων ζητά την κατανόηση του ακροατηρίου του αφού δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιες περιστάσεις συνεπώς είναι λογικό να χρησιμοποιεί κλισέ εκφράσεις της εποχής, δίχως να μειώνουν καθόλου στα μάτια των συμπολιτών του το κύρος & αξία του (ίσα, ίσα συμβαίνει το αντίθετο ;) ).

Εάν δεν έβρισκα αναφορά για αυτή την έκφραση είτε στους Πλατωνικούς ερμηνευτές είτε στο Λεξικό της Σούδας θα άφηνα ένα παράθυρο στην ερμηνεία σου όμως τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο καθώς δίχως να έχω διάθεση διαξιφισμών προτιμώ το ρητό «Όμηρος τον Όμηρο ερμηνεύει» διαφορετικά στο Πλατωνικό Συμπόσιο, για παράδειγμα, η μεγαλοσύνη του Σωκράτη όπως παρουσιάζεται μέσα από τα λόγια του Αλκιβιάδη εάν κριθεί με βάση την εποχή μας τείνει ως έναν βαθμό να αμαυρώνεται ανεπανόρθωτα, πράγμα που δεν συμβαίνει καθόλου εάν κριθεί με τα σταθμά της Αρχαιότητας την οποία άλλωστε και εκφράζει.

Φυσικά κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει, οπότε δεν πρόκειται να υπεισέλθω σε περαιτέρω αντιπαράθεση, ο καθένας παρουσιάζει τα επιχειρήματα του και οι αναγνώστες σχηματίζουν γνώμη (αφήστε δε πως χόρτασα flame πριν μερικούς μήνες με κάποιον άλλο χρήστη ~ οπότε έκανα την θητεία μου που λένε ;) ).

Υ.Γ.
Κλείνοντας αναρωτιέμαι.. άραγε πόσο Σωκρατικά είναι τα Πλατωνικά κείμενα και πόσο κοντά στην αντικειμενική αλήθεια μπορεί να είναι η Πλατωνική εξιδανίκευση του Σωκράτη..

..μεγάλα φιλολογικά προβλήματα.. τεράστια ερωτήματα..

Καλή συνέχεια στην κουβέντα σας!!

:)

έρεβοςΝέο Μέλος
23/06/2005, 17:09:44
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΛΕ ΦΙΛΕ XD ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ.

ηηη

23/06/2005, 18:03:02
quote:

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΛΕ ΦΙΛΕ XD ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ.

Αν μπορούσαμε όλοι να φερόμασε έτσι ....

Εμένα τελικά δεν μου απάντησες στην φιλοσοφική (και θεωρητική) ερώτησή μου.

23/06/2005, 18:20:05
KATARXHN KALISPERIZO OLOUS TOYS AGAPHTOYS SUNOMILITES. THA ITHELA APLA NA SAS PO OTI GIA OPOIADIPOTE APOREIA YPARXEI GIA TA ATOMA AYTA POU ASXOLOYNTAI ME THN POLHSH AYTON TON VIVLION, OTI KRYVONTAI POLLA PRAGMATA STH MESH. ALLOI TO KANOUN GIATI VGAZOUN POLLA XRIMATA KAI ALLOI GIATI TO THELOYN PRAGMATIKA. KAI TO OTI PLHRONONTAI GIA AYTO EINAI KAI ENAS LOGOS POY STH SHMERINH KOINONIA EITE TO THELEIS EITE OXI SE KANEIS NA MPOREI NA ANASANEIS. DEN LEO VEVAIOS OTI AYTOS EINAI O APOSKOPOS APLA PAIZEI ROLO MEGALO KAI AYTO.
OSO ANAFORA PERI OMAS E KAI A SAS PARAKALO OPOIOS THELEI NA EPOIKINONISEI MAZI MOU/MAS NA PATHEI KOINOS THN PLAKA TOY ME TA STOIXEIA VIDEOKASETES KAI FOTOGRAFIES APO EREYNES KAI MH POU DIATHETOYME. TO MAIL MOY EINAI lokagis@yahoo.com. SAS EYXARISTO POLU KAI KLEINONTAS SA LEGO OTI PANO APO OLA EINAI H EREYNA KAI DEYTERON PALI H EREYNA. ΑΣΑΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΣΑΝΑ

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

HermesΜέλος
23/06/2005, 18:38:00
quote:
γιατί εξαφανίστηκε ο Κεραμμυδάς απο την tv?

Toν εκλεψαν τα Βριλ...
Η ειδε οτι πετυχε το κολπακι με τον Λιαντινη...και ειπε να το δοκιμασει.

"Αν όλα γίνονταν καπνός οι μύτες μας θα τα ξεχώριζαν"

"Η φύση αγαπάει να κρύβεται."
23/06/2005, 20:50:07
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Κεραμμυδάς απελπίστηκε και απογοητεύτηκε, γιατί οι Έψιλον ξαφνικά, αναιτιολόγητα και απροειδοποίητα, αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομά τους απο Έψιλον σε Ωμέγα. Αυτομάτως γκρεμίστηκε ένας ολόκληρος κόσμος μέσα του και η ζωή έχασε κάθε νόημα για αυτόν...
Αν υπάρχει κάποιος χριστιανός εκεί κοντά ας του πάει κανένα πακέτο τσιγάρα να παρηγοριέται...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

έρεβοςΝέο Μέλος
24/06/2005, 11:19:40
Καλέ μου βριλ και τις δικές σου αποδέχομαι άσχετα αν διαφωνώ.
Όσο για την φιλοσοφική συζήτηση που μου πρότεινες είναι πραγματικά πολύ ωραία ιδέα και να είσαι σίγουρος ότι θα την υλοποιήσουμε με την πρώτη ευκαιρία ,που θ δεν θα έχω τόσο κόσμο δίπλα μου ,που να πίνουν καφέδες
και να με αποσπούν την προσοχή μου.Μέχρι τότε πρί ανέμων και υδάτων

ηηη

έρεβοςΝέο Μέλος
24/06/2005, 11:27:55
Αμάν πια ρε παιδιά τα βάλατε με τον μεγάλο μου ξάδελφο .Αντε χαζά!
Είναι πολύ καλός άνθρωπος και πραγματικός Έλληνας πολύ καλός στην παρέα
και πολύ ευαίσθητος και φιλάνθρωπος.

ηηη

έρεβοςΝέο Μέλος
24/06/2005, 11:31:35
ΤΩΡΑ ΒΡΙΛ ΜΟΥ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΘΑ ΜΕ ΜΙΣΗΣΕΙΣ
ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ

ηηη

24/06/2005, 11:48:12
quote:

Αμάν πια ρε παιδιά τα βάλατε με τον μεγάλο μου ξάδελφο .Αντε χαζά!
Είναι πολύ καλός άνθρωπος και πραγματικός Έλληνας πολύ καλός στην παρέα
και πολύ ευαίσθητος και φιλάνθρωπος.

ηηη

Να ξεχωρίσουμε κάτι.

Ο πιο καλός άνθρωπος, ο πιό σωστός κλπ. να είναι, εφ όσον γράφει κάτι, όποιος συμφωνεί ας το λέει και όποιος διαφωνεί να το λέει επίσης.

Απλά, να λείπουν χαρακτηρισμοί, ύβρεις κλπ.

Στο κάτω κάτω, κάντε μια νοερή βόλτα στην αρχαία αγορά και αφουγκραστείτε τις φωνές όταν έλεγε ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Δημοσθένης αυτά που έλεγαν. Μην νομίζετε οτι όλα πήγαιναν μέλι-γάλα.

Τώρα, σχετικά με τον εξάδελφό σου, πές του χαιρετίσματα από τον κακό Βρίλ, διάβασα κάποια βιβλία του και διαφωνώ με αυτά που λέει.

Και άν εσύ θες να μιλήσουμε ποτέ με ησυχία, κανένα πρόβλημα. Πες απλά το που και πότε.

ArithanisΜέλος
24/06/2005, 14:53:40
quote:

Η Δύναμη Βρίλ δεν είναι επιστημονικός όρος, αναφέρεται σε ένα μυθιστόρημα του Σερ Εντουαρντ Μπιούλερ-Λύττον το 1871, δεν έχει καμία πρακτική σημασία στην καθημερινή μας ζωή, κανένας επιστήμονας δεν την δέχεται σαν "όρο" αλλά σαν ιδέα επιστημονικής φαντασίας, και μόνο ένας ημιμαθής δεν θα το ήξερε αυτό -και άν δεν το ήξερε, ας έκανε τον κόπο να αναζητήσει στις πηγές.

Χε,χε,χε. Ωραίο. Αλλά διαφωνώ μερικώς …

Mπορείς να μας ενημερώσεις φίλε Vriel για το από ποιες εκδόσεις το πήρες το βιβλίο του Λύττον ? Πες μας εάν γίνεται και το εξώφυλλο…να το βρούμε πιο εύκολα… Επίσης αν γίνεται δώσε καμιά αναφορά για τη συσχέτιση αιθέρος – δύναμη Βριλ . (ή που το άκουσες-διάβασες εσύ τουλάχιστον…χε, χε.)

"οι τον Σείριον κατοικούντες πεντακισχιλίοι, άνδρες κυνοπρόσωποι ... παρ.16."
«Μια αληθινή ιστορία». Λουκιανός.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5979&whichpage=4&ARCHIVE=

τα πάντα ρει

24/06/2005, 15:04:52
quote:

Mπορείς να μας ενημερώσεις φίλε Vril για το από ποιες εκδόσεις το πήρες το βιβλίο του Λύττον ? Πες μας εάν γίνεται και το εξώφυλλο…να το βρούμε πιο εύκολα…

Κάνε μια βόλτα σε ένα βιβλιοπωλείο.

ArithanisΜέλος
24/06/2005, 16:17:11
quote:

Κάνε μια βόλτα σε ένα βιβλιοπωλείο.

ΟΚ.Thanks, ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ... Αλλά αυτό ήταν πιο ωραίο :

quote:

Να, σημειώσω για τους λοιπούς ενdιαφερόμενους "Η επερχόμενη Φυλή" Εκδόσεις Ιάμβλιχος.

τα πάντα ρει