- ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΧΗΜΑ..? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μήπως ο άνθρωπος αυτός που έφτιαξε το σχήμα (αφου όπως είπατε είναι μοναχικός)δεν είχε τι να κάνει και έφτιαξε καμοία ιστορία για να περνάει την ώρα του.
Μήπως(αφού είναι θρησκόλυπτος)μαστούρώνει κάθε Χριστούγεννα με τίποτα λιβάνια και φτιάχνει σχήματα.
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να εκβιάζει την andrian.
Μη με παρεξηγήσεται αλλά μια απλή σκέψη έκανα μόνο.
TSEA
ΛΙΠΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΥΣΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ...
ΕΧΕΙ 12 ΔΙΚΤΕΣ
ΣΑΝ ΡΟΛΟΙ...
ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ
1(Ο...25...10)
2(Ο)
3(Ο+20+35)
4(Ι+20)
5(+5)
6(-)
7(ΙΙ)
8(Ι-Ι)
9(ΙΙ ΙΙ+1)
10(ΙΙ-ΙΙ)
11(ΙΙ=ΙΙ Ε)
12(ΙΙΞΙΙ+25...40)
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ
ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ Ο...,Ο,0+,Ι+,+,-,ΙΙ,Ι-Ι,ΙΙ ΙΙ+,ΙΙ-ΙΙ, ΙΙ=ΙΙ Ε, ΙΙΞΙΙ+...,
ΔΗΛ, Ο, Ι, ΙΙ, Ι-Ι, ΙΙ ΙΙ, ΙΙ-ΙΙ, ΙΙ=ΙΙ, ΙΙΞΙΙ, ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΒΟΛΑ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ???
Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...?
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ...
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ Ε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ...
ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΓΕΛΟΙΟ
ΛΙΠΟΝ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ 25 ΚΑΙ 40 ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΕΔΑ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ Ε
ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΩ
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑ
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑ
322 ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΒΕΛΗ ΔΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ
ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΒΕΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ?
ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΜΑ ΕΝΟΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
ΤΣΑΟ
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...
http://homepages.pathfinder.gr/onecode2002/sxima.jpg
τι έγινε το 322;
Με την πρόσθεση βρήκατε ΕΡΜΗΣ = 353
Ας κάνω την εξής πρόσθεση:
1322 + 2540 + 2510 + 2035 + 20 = 8427
Παίρνουμε τώρα την διάμετρο του Ερμή βλέπε ανωτέρω και πολλαπλασιάζουμε με το τετράγωνο της σταθεράς λεπτής υφής:
4.879.400 μ/137,03599911^2 = 259,83 μέτρα
Μετατρέπουμε σε αρχαία Ελληνικά (Παναθήναια) πόδια:
259,83 / 0,30834317 πόδια = 842,68 πόδια
Ένα άλλο εξαγόμενο:
1322 + 2540 + 2510 = 6372
Ακτίνα της Γης: 6371 km
Και κάτι άλλο:
1322 + 2540 + 2510 + 2035 = 8407
Ακολουθούμε αντίστοιχη διαδικασία όπως ανώτερο στην πολική ακτίνα του Ποσειδώνα:
48682000 m /137,03599911^2 = 2592,38 μ = 2592,38/0,30834317 πόδια =
8407,5 πόδια
Τώρα παίρνουμε την μέση απόσταση του Ερμή από τον Ήλιο και κάνουμε τα ίδια. Γιά να μην πολυλογώ:
y = 3.083.786 μέτρα
600 x 0,3083786 m = 185,027 m (Στάδιο) = 353,4 βασιλικοί πήχεις
ΕΡΜΗΣ = 353
Το θέμα αυτό είναι άκρως ενδιαφέρον όπως ενδιαφέροντα είναι και αυτά που κατά διαστήματα απορρέουν από διάφορους συνειρμούς...
Εκεί που νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή είναι το 322χρονιά που αναλήφθηκε -όπως λέγεται- στους ουρανούς ο Αριστοτέλης (η λέξη θάνατος είναι αδόκιμος και δεν αναφέρεται πουθενά αφού κανείς δεν ξέρει τίποτα για αυτόν και για τυχόν τάφο).
Αυτό σε συνδυασμό με το Ε που εμφανίζεται ξεκάρφωτο αλλά και με τις λέξεις κλειδιά που αφορούν στις μεγάλες θρησκείες και στον πόλεμο στη Γη μάλλον μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτό που θα γίνει θα έχει να κάνει όχι με φυσικό φαινόμενο αλλά με εσωτερικό...
Αναμένω νεότερα με αγωνία...μιας και δε νομίζω να έχω δει τόσο καιρό εδώ μέσα κάτι τόσο πραγματικά ενδιαφέρον και μυστηριώδες...

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 4 ΚΑΙ 5
ΕΧΟΥΜΕ 2004 ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ 2005
ΕΧΕΙ 12 ΔΙΚΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 2012...

ΕΜΑΘΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΗΙΝΟ.. Κ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ.. ΔΕ ΛΕΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ..
ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ 2012 ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...
ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ.. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ Κ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΙΔΕ...ΠΕΡΙΕΡΓΟ??
ΔΕΝ ΕΙΔΑ
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ
Κ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ
ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ
ΣΥΜΦΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ. ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ YAHOO ΜΕ ΤΟ "2012 ΜΑΥΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
ΤΡΕΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ "Ε" ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΝΙΜΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΝ...........
ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ "ΝΕΩΤΕΡΟΙ"...
λέει συμπυκνωμένα για το πώς το έχει κ.α
quote:
ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ
ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΥΦΑ..ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ Κ ΑΝ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ
ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΕΚΤΟΣ Κ "ΞΕΡΕΙ" ΤΗ "ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ"ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΤΟ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ..
ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠ Κ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ..ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.. (;)..ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΑΝ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ..2011!!
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Κ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ Ο
ΙΔΙΟΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥΤΟ ΣΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ
ΛΕΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ" ΤΟ ΣΧΗΜΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ
ΑΥΤΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ 2 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ
ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΘΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2!ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΡΦΗ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ
ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΥΤΟ
ΤΟ ΣΧΗΜΑΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑΞΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! (ΣΕΠ-ΔΕΚ)
ΥΠΟΘΕΣΑΜΕ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΩΡΕΣ!ΜΕΤΡΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ,
ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ...ΑΠΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΥΝΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ
ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ
ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΤΟΤΕ
ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ Κ "ΒΛΕΠΕΙ" ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΑΥΛΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ Κ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ
ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ 9 ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙ
ΠΑΥΛΕΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ.. ΕΚΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟ 2011ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Κ ΜΗΝΕΣ Κ ΩΡΕΣ Κ ΧΡΟΝΙΑ..ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙ Κ ΠΩΣ..ΟΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΠΑΥΛΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ
ΑΝΘΡΩΠΟ..(;)ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ 2004-2011 Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ
ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝ...ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΓΩΝΑ Κ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΕΜΑΘΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ
ΤΟ 2ο ΤΟ 3ο ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2004-2011 Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ
ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ..Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΗΙΝΟ..ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ 2012
ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..
Συνοψίζοντας την ιστορία της andrian
Ο θείος ενός φίλου της που είναι θρησκόληπτος, και διατηρεί
μαγαζί, έχει κάποιους γνωστούς της ΚΥΠ ενώ μια μέρα κάποιοι
εξωγήινοι του έδωσαν αυτό το σχήμα, που το δημιούργησαν μαζί
με ανθρώπους. Αυτό αλλάζει ανα τακτά χρονικά διαστήματα (ατάκτως
ανα 4 μήνες ή και κάθε μέρα) και για το νέο σχήμα χρειάζεται
βοήθεια σχεδίασης απο κάποιους άλλους, όμως παρόλαυτά το
καταφέρνει να το σχεδιάσει και μόνος του αφού τον βοηθάει το
προηγούμενο σχήμα που του υποδυκνύει το πώς. Ο ίδιος ο θείος του
φίλου της που έχει τελειώσει δημοτικό μπορεί να διαβάσει το
σχήμα αφού ξέρει τον μυστικό κώδικα και έτσι βλέπει καθημερινά
πράγματα που τα έχει δεί πρώτα στο σχήμα. Συμπληρώνει οτι το
2012 θα συμβεί κάτι που θα το δούμε όλοι και απο εκεί ξεκινάνε
οι εικασίες της andrian που είναι και μαθηματικός
(μήν το ξεχνάμε)
01) δείχνει και μήνες και ώρες και χρόνια
02) δείχνει χρόνια όχι ώρες
03) δείχνει τους μήνες του 2011
04) δείχνει μία μορφή κώδικα και γλώσσας
05) δείχνει το μέλλον και όχι το παρελθόν
06) δείχνει σημάδια θανάτου και ολοκλήρωσης
07) δείχνει και την ένωση του θεού με τον άνθρωπο
08) δείχνει 3 πλανήτες που πάνε να ευθυγραμιστούνε
09) το 2ο σχήμα δείχνει μελλούμενα 2004-2011
10) το 2ο & 3ο σχήμα δείχνει μελλούμενα 2004-2011
11) δείχνει αριθμούς που δηλώνουν συντεταγμένες
12) δείχνει συντεταγμένες πλανητών σε 2d! πίνακα
13) δείχνει πληροφορίες για τον πλανήτη Άρη
14) δείχνει ένα Ε που δεν ξέρουμε γιατί
H μέχρι τώτα άποψή μου...
Το σενάριο όπως το βλέπω έχει κενά και σκοντάφτει παντού.
Ο καιρός όμως είναι κοντά και θα το δούμε όλοι...
Τί βιαζόμαστε να το δούμε πιο πρίν; ![]()
quote:
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΧΗΜΑΤΑ Η' ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΒΡΑΧΟΥΣ Η' ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΜΕΣΑ... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??
andrian
Αυτό είναι αρκετά γελοίο μια που τέτοια σχήματα και αριθμοί είναι χαραγμένα σε πολλές περιοχές. Εγώ για παράδειγμα που μελετώ τα σύμβολα, τα γράμματα και τους αριθμούς που χρησιμοποιούσαν όσοι έκρυβαν θησαυρούς στον χώρο, έχω δει πάρα πολλά τέτοια. Νομίζω ότι εδώ πέφτει ένα σχετικό δούλεμα.
---------------------------------------
Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

Ο συγγραφέας δε... ήρθε είδε και απήλθε... ![]()

αλλα αυτο ειναι λιγο πιο εξειδικευμενο.
προσωπικη εμπειρια:
οπως εχω πει κανω καθε μερα βολτες στο κεντρο της Αθηνας με τα ποδια -μιλαμε για αρκετα χιλιομετρα κι επειδη ασχολουμε με την φωτογραφια ειμαι εξοπλισμενος παντα.
ενα βραδυ γυρω στις 9 -το χειμωνα που μας περασε- εβγαλα μια καλλιτεχνικη φωτογραφια στην Ερμου.
Συγκεριμενα εβγαλα φωτο ενα κτιριο (τελευταιο οροφο) και ενα κομματι του ουρανου.
Μαλιστα επειδη ηταν νυχτα χρησιμοποιησα τριποδο για να ειναι σταθερη η εικονα.
Το θεμα ειναι οτι οταν εμφανισα το φιλμ, στη συγκεκριμενη φωτο εμφανιστηκε κατι που δεν υπηρχε οταν την τραβηξα.
Μπροστα απο το τελευταιο οροφο του κτιριου και σε υψος 2.5 μετρων περιπου εμφανιστηκε κατι σαν καπνος.. κατι σαν αερικο.. κατι σαν συννεφο με δυο ..χερια που απλωνοταν προς τα πανω αλλα με διαφορετικη κατευθυνση . δηλαδη αν ηταν καπνος επρεπε να ειχαν την ιδια πορεια- ομως δεεν ειχαν!
συννεφο παλι δεν ηταν γιατι ειχε ξαστερια- και συννεφο στο υψος του κτιριου..? λιγο παραξενο ε?
το πιο παραξενο ειναι οτι δ ε ν υπηρχε οταν τραβηξα την φωτο και το θυμαμαι καλα.
ειναι λιγο δυσκολο να περιγραψω αυτο που εμφανιστηκε.
Θα προσπαθησω να την κανω upload αν και πρωτα θελω να την δωσω σε καποιους 'ειδικους' να την εξετασουν.
Σας εχει τυχει κατι παρομοιο?
προσωπικα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο
ομως
το διαδυκτιο ειναι γεματο απο ιστοσελιδες με τετοιες φωτογραφιες
και σε αρκετες απο αυτες ειναι λιγο δυσκολο να αποδωσεις το φαινομενο
σε προβλημα του φιλμ,στην εμφανιση και τυχον επεξεργασια με το photoshop ή αλλο προγραμμα επεξεργασιας εικονας
καλο θα ηταν να μας δειξεις την φωτογραφια για να παρουμε και εμεις μια ιδεα.
αν σε ενδιαφερει υπαρχει παλιο topik με θεμα φωτογραφιες οι οποιες μεσα στο πλανο ειχαν και την ανοιχτη τηλεοραση η οποιες φωτογραφιες μετα την εμφανιση τους εδειχναν οτι η οθονη της τηλεορασης εδειχνε αλλα πραγματα
εξωπραγματικα
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2341
σε εκεινο το θεμα ειχα καποιες αμφιβολιες ομως μετα απο μια μικρη διαδυκτιακη ερευνα ειδα ενδιαφεροντα πραγματα

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
πολυ ενδιαφερουσα η ιστοσελιδα μεσα απο το topic που μου προτεινες..
κι η δικη μου φωτο ειναι λιγο ανατριχιαστικη.
θα προσπαθησω να την ανεβασω συντομα -αφου τη δωσω να την εξετασουν καποιοι πρωτα ![]()
quote:
θα προσπαθησω να την ανεβασω συντομα -αφου τη δωσω να την εξετασουν καποιοι πρωτα
Γιατί βρε, φοβάσαι μη σου χαλάσει;
Μην μας κρατάς σε αγωνία!
'τρικ' του φιλμ η' της μηχανης αν και δεν το νομιζω
αλλωστε η μηχανη φυσαει (ΝΙΚΟΝ) τσσσσ![]()
Εμένα φίλε "Taigetos" δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο αν και έχω δει, στο internet πάντα, αρκετές "περίεργες" φωτογραφίες που κάποιες από αυτές τις θεωρώ αληθινές.
Η δική μου άποψη είναι ότι μπορεί να υπήρχε στο κτίριο "κάτι" που να εμφανίστηκε στο φιλμ σου σαν μία μορφή "ενέργειας"... τόσο απλά θα μου πεις? Δεν ξέρω, αλλά έτσι νομίζω. ![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!