ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- help!! (Για εισαγωγή εικόνας) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- help!! (Για εισαγωγή εικόνας) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Darkangel_7811 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Darkangel_78Μέλος
05/12/2003, 23:49:15

quote:

Στο ποστ που εβαλα χτες ,δλδ στις 4 του μηνα,στο τελος ενω εχω βαλει σωστα τις εντολες για μπλε,μωβ,πλαγια κλπ κλπ,δεν τις αναγνωριζει με αποτελεσμα στο μπλε να εχει μωβ,στο μωβ να εχει μωβ κλπ κλπ,με αποτελεσμα να μην δειχνει οπως θα το ηθελα το κειμενο.

Καλό μας ξωτικό είδα τα μηνύματά σου!Όντως υπάρχει πρόβλημα αλλά δε φταίει η γραμματοσειρά.Παρατήρησα πολλά τμήματα "σπασμένου" κώδικα,δηλ [/red],[/b] κλπ.Νμομίζω ότι φταίει αυτό.
Στο θέμα "Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!" (ενεργό link στο δεύτερο μήνυμα του θέματος) θα βρεις πληφορίες για τη σωστή σύνταξη του κώδικα.Θα σε βόλευε ιδιαίτερα αν δεν έγραφες τόσο μεγάλα μηνύματα,γα να μπορείς να τα επεξεργαστείς πιο άνετα! (Φιλική συμβουλή αυτό!)
Καλή σου επιτυχία και περιμένω να μου πεις τί έγινε!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

06/12/2003, 21:04:46
Αγαπητη Μελαχροινη Αγγελε ειδα ξανα το πρωτο κειμενο και πραγματικα ηταν θεμα σπασμενων κωδικων το οποιο διορθωσα και ειναι μια χαρα πλεον.

Δυστυχως το δευτερο κειμενο δεν ειναι θεμα σπασμενων κωδικων αλλα....σπασμενου-χαλασμενου πισι..!
Τα κειμενα δεν γινεται να τα χωρισω σε διαφορετικα ποστς γιατι δεν θα βγαινει νοημα αμα κοψω στην μεση τις παροιμιες πχ.

Καλη σου εβδομαδα

Edited by - Το ξωτικό on 06/12/2003 21:06:55

XAMENOSΝέο Μέλος
06/12/2003, 22:49:18
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

ΔΩΣΤΟΥ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...

07/12/2003, 00:24:57
Λοιπόν ξωτικό, τελικά για να διορθώσεις τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα μηνύματά σου δεν χρειάζεται να κάνεις Format του σκληρού σου...

Δεν ευθύνεται ο υπολογιστής σου. Το πρόβλημα δημιουργείται από τα διάφορα Tags κώδικα τα οποία δεν κλείνουν...

Συγκεκριμένα για το μήνυμά σου της 4ης Δεκεμβρίου τα προβλήματα που σχετίζονταν με την εμφάνιση του κειμένου προς το τέλος τους οφείλονταν σε μη "κλεισμένα" κομμάτια κώδικα αρκετά πιο πριν. Τώρα, ποιος είναι ακριβώς ο μηχανισμός δεν πιστεύω ότι μας ενδιαφέρει και τόσο πολύ (είναι κάπως περίπλοκο το θέμα και τεχνικής φύσης), αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι οποιοσδήποτε ορισμός κώδικα(Tag) ανοίγει πρέπει και να κλείνει.

Δίνω συγκεκριμένο παράδειγμα από το κείμενό σου. Είναι ακριβώς το κομμάτι που δημιουργούσε το πρόβλημα. Αρχικά ήταν:

[blue] το ρόλο του κρασιού κλπ. Σημαντικός είναι και ο ρόλος των κλιματολογικών συνθηκών, όπως δηλώνεται εύστοχα και από την παροιμία:[blue]

[i][purple]Ήρθε το καλοκαιράκι, στρίβει ο γέρος το μουστάκι
μα σαν έρθει κι ο χειμώνας, πάει ο γέρος βλαστημώντας.[i][purple]

Ενώ έπρεπε να είναι:

[blue] το ρόλο του κρασιού κλπ. Σημαντικός είναι και ο ρόλος των κλιματολογικών συνθηκών, όπως δηλώνεται εύστοχα και από την παροιμία:[/blue]

[i][purple]Ήρθε το καλοκαιράκι, στρίβει ο γέρος το μουστάκι
μα σαν έρθει κι ο χειμώνας, πάει ο γέρος βλαστημώντας.[/i][/purple]

Νομίζω πως εύκολα γίνεται κατανοητό το σφάλμα από τα παραπάνω. Εάν υπάρχει και άλλο πρόβλημα σε άλλα μηνύματά σου, συμβουλεύω να τα διερευνήσεις για κομμάτια κώδικα που δεν κλείνουν.

Καλή "μάχη" με το Matrix !

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

AstrallΝέο Μέλος
01/08/2009, 04:50:10
Gia sas pedia eftia3a afto to 8ema gt xriazome voi8ia.
Apo mikros me en8ousiazan ta iperfisika 8emata dld magia, tilepa8ia,
pnevmatismos,ipnotismos ka...
Asxoli8ika arketa me to 8ema tis magias mexri pou katerefsa psixologika ke somatika... etsi lipon arxisa na asxoloume me aftoipnotismo pou voi8ai sti psixologia.
Prin mia vdomada katafera na ftaso sto simio tis ipnosis ke apo ekino to vradi m simvenoun ta e3is...
1) 3ipnao sto mpanio i sto saloni eno panta kimame sto krevati, [pote 3ana den ipnovatousa]
2) agorasa ena magnitofono gt o gitonas mou m ekane paratirisi oti ta 3imeromata fonaza..otan akousa to magnitofono akousa ton eafto m na milai latinika[apo latinika 3ero mono 3-4 le3is)
3)ka8e vradi[mono vradi]nio8o ena pono,fagoura sto 6 chakra[trito mati]

CHRIS

06/08/2009

01/08/2009, 08:35:12
Αν θές βοήθεια εδώ:

(Φόρουμ: Η ΨΥΧΗ)
(έχει πολλά σχετικά με τον ύπνο θέματα τα πιο πρόσφατα κ πιο "sos":)
-ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=765&whichpage=3&ARCHIVE=

-ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΉ
(Η 1η σελίδα τπυ 4ου μέρους(συνολικά όλα τα μέρη βγάζουν >100σελίδες. Μην μπείς στον κόπο να τις διαβάσεις όλες)
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10232

Καλώς ήρθες! Όπως θα σου πούν και οι συντονιστές καλό είναι να γράφεις σε Ελληνικούς χαρακτήρες έστω και ανορθόγραφα(μην ανησυχείς έχουμε πολύ απ αυτό). Αυτά..
Ελπίζω να "ήρθες για να μείνεις"

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

02/08/2009, 23:24:36
Δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι άλλο, εκτός από κάποια επιπλέον λινκ …
ΥΠΝΩΣΗ - ΑΥΤΟΫΠΝΩΣΗ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ(ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ) - ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ

Ευχαριστώ Dr Jekyll Mr Hyde…

03/08/2009, 00:36:47
Always happy to be of service my lord

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

06/08/2009, 04:49:37
Γεια σου Astrall, καλώς ήρθες στα forums του ESOTERICA!
Εύχομαι να σε βοηθήσουν οι συζητήσεις στις αναζητήσεις σου, αλλά και να συμβάλλεις κι εσύ με τις δικιές σου σκέψεις και καταθέσεις

Όπως σου γράφει και ο Dr Jekyll Mr Hyde, προσπάθησε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες ώστε τα μηνύματά σου να είναι πιο εύκολα στην ανάγνωση.

Ο τίτλος του θέματος μετονομάζεται από τα greeklish (Afto-ipnotismos) στα ελληνικά: "Αυτο-υπνωτισμός".

06/08/2009, 04:57:07
Όσον αφορά στο θέμα που θέτεις.
Γράφεις, πως ασχολήθηκες με τον αυτο-υπνωτισμό (ή αυτο-ύπνωση) γιατί βοηθάει στην ψυχολογία. Από όσα συμπληρώνεις στη συνέχεια δε μου δίνεται η εντύπωση πως υπήρξε κάποια βοήθεια, εκτός βέβαια εάν αυτό που ήθελες να αλλάξεις ήταν το μέρος όπου κοιμάσαι, η γλώσσα που μιλάς στον ύπνο σου και εάν ήθελες να αποκτήσεις φαγούρα, ακόμα και στο τρίτο μάτι! (αστειεύομαι βέβαια με τα παραπάνω ).

Όταν επιχείρησες να εξασκηθείς στην αυτο-ύπνωση είχες κάποιο σκοπό; Δηλαδή, ακολούθησες κάποια διαδικασία και προσπάθησες να βάλεις κάποιες εντολές στον εαυτό σου, ή απλά πειραματίστηκες χωρίς κάποια ιδιαίτερη κατεύθυνση; Γιατί από όσα γράφεις μου φαίνονται λίγο επικίνδυνες οι συνέπειες, φαντάσου να έβρισκες τον εαυτό σου σε κάποια χειρότερη θέση από αυτές που αναφέρεις!

prophetΝέο Μέλος
14/01/2010, 21:21:37
οταν 8ες να σου συμβει κατι σου συμβαινει....εχω να σας πω μια ιστορια!οταν ειχε πε8ανει ο πατερας μου 9 χρονων ημουνα ειχα παει sorry κιολας στη τουαλετα στο σχολειο(ειχαμε και μα8ημα).κατεβεινωντας τα σκαλια ενιωσα ενα χερι να με κραταει!οταν γυρισα πισω δν υπηρχε τπτ...3ερω ομως οτι ηταν ο μπαμπας μου και 3ερω οτι εχει γινει αγγελος γτ στα ονειρα που βλεπει η μαμα μου ειναι αστυνομικος!οταν βλεπετε αστυνομικους στα ονειρα συμαινει οτι ειναι αγγελοι!μπορει να σας φανει περιεργο αλλα μια φορα στο ονειρο μου ημουνα αστυνομικος...οι αποψεις μου ειναι πολλες για τετια 7εματα αλλα τρ ειναι δικες σας!ΑΑΑΑ Astrall μικρος και γω το εκανα αυτο απλα εσυ το παιρνας τρ..συγκεκριμενα μιλαγα 3ενες γλωσσες οταν ημουνα κοιμησμενος και υπνοβατουσα...μια φορα ειχε μενει ο 3αδελφος μου στο σπιτι μου.κατα της 3 σηκω8ηκα και του ειπα φυγε απο το pc να πεξω εγω...που ειναι το περιεργο 8α πουν καποιοι.το περιεργο ειναι οτι επαι3α ενα παιχνιδι στο κομπιουτερ ενω κοιμομουνα!