ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/12/2006, 19:12:29
Αίσχος.. αίσχος..

Το καμάρι… απομεινάρι των ΟΑ του 2004.. αυτός ο προαστιακός.. σιδηρόδρομος περνά κάθε 20 λεπτά.. μαζί με τις καθυστερήσεις μπορεί και κάθε 30 λεπτά καμιά φορά το ξεχνάνε και δεν έρχεται και καθόλου .. μου έχει συμβεί…

Στη διάρκεια λοιπόν αυτή του περίμενε.. μπορεί κάποιος να πνιγεί όταν βρέχει... Ποτάμι τα νερά.. στάζουν τα πάντα .. ετσι λοιπόν παίρνω πάντα μάσκα αναπνευστήρα βατραχοπέδιλα .
Εάν δεν βρέχει του δίνεται η δυνατότητα να παρατηρήσει ότι οι ανελκυστήρες ..τουλάχιστον στη Δουκίσης δεν εχουν λειτουργήσει ποτέ .. είναι γυάλινοι και ετσι κάποιος μπορεί να δεί το εσωτερικό τους είναι γιαπί.. και να αηδιάσει .. ποντίκια .. κατσαρίδες .. γάτες..
Ανελκυστήρες λοιπόν γιόκ.. και ατομα ...με κινητικά προβλήματα θα πρέπει να κατεβαίνουν τα σκαλοπάτια κουτρουβαλώντας…
Το ιδιο αηδιαστικό είναι και το θέαμα με τα σκουπίδια στις γραμμές του τρένου.
Κουτιά από τσιγάρα , κουτάκια από αναψυκτικά σκουπίδια χωμένα στα ενδιάμεσα των σιδηροκατασκευών , τσίχλες κολλημένες.
Ξηλωμένα πλακάκια , σκουριασμένες σκάλες , ακόμα και οι σιδηροκατασκευες δείχνουν ότι δεν έχουν δεχθεί καμμια φροντίδα.

Επιτέλους ο συρμός φτάνει.. βαμμένος σαν ινδιάνος απάτσι… στη θέα του γελάει ο κάθε πικραμένος… δύο βαγόνια μόνο και οι επιβάτες τρέχουν να βρούν την είσοδο οπου αν δεν πατηθεί το κουμπάκι δεν ανοίγουν.. και στριμώχνονται σαν σαρδέλες αφού εχουν πληρώσει 70 λεπτά από τη Δουκίσσης για Κηφισίας.. και ο απαραίτητος έλεγχος των εισιτηρίων κάποιοι τύποι με κάτι τσαντάκια... εκεί στο στρίμωγμα και στην απόγνωση σε κατεβάζουν γιατί το εισιτήριο σου είναι μόνο για τον ηλεκτρικό ή για το μετρό.. οπότε σε κατεβάζουν.. πληρώνεις πρόστιμο.. 40 ευρώ.. και καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που μπήκες σε αυτό το καλντερίμι του κερατά…
Πεντέλης.. δεν κατεβάζει.. ο σταθμός είναι ερείπιο ακόμα.. γιαπί…και ο κοσμάκης περπατά από την Κηφισίας με τα πόδια…
Αν λοιπόν δεν φας τα μούτρα σου μπαίνοντας γιατί το σκαλοπάτι είναι 20 πόντους θα είσαι πολύ τυχερός ενώ αν εχεις βγάλει μετ`επιστροφής εισιτήριο… δεν θα επιστρέψεις…. γιατί το τελευταίο δρομολόγιο από το αεροδρόμιο είναι 20.20. Μάλιστα.. καλά ακούσατε 20.20.
Δηλαδή το καμάρι απομεινάρι των ΟΑ 2004 , το μοναδικό μέσο από τον Διεθνή Αερολιμένα μετά τις 8.30.. δεν λειτουργεί…
Αλλά ποιος νοιάζεται ρε παιδιά… δεν γ$#%%^$ται δικά μας είναι..χ$%%$αμε
Το πιο ωραίο απολα είναι ότι προτιμάτε λέει τα ΜΜΜ. Μάλιστα με πλησιάζει μια κοπέλα και μου λέει κάνουμε μια ερευνα για τη γνώμη σας σε ότι αφορά τα ΜΜΜ.

Τι λέτε λοιπόν..? τι λέει ο Πετεφρής … ?

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ....

04/12/2006, 23:20:58
Από την πλευρά της Ομάδας Συνεργατών, θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε pyramid, για την πολύμηνη προσφορά σου στην κοινότητα του ESOTERICA, αλλά και στις δράσεις που γίνονται για την στήριξη της προσπάθειας αυτής. Ήταν μεγάλη μας χαρά που συνεργαστήκαμε καταβάλλοντας από κοινού προσπάθεια για τη φροντίδα αυτού του χώρου, αλλά και γενικότερα για την επαφή μας μαζί σου.

Ευχόμαστε κι εμείς να έχεις μία δημιουργική πορεία στη ζωή σου, αξιοποιώντας τα εσωτερικά σου χαρίσματα και είναι χαρά μας να σε έχουμε μαζί μας ως φίλη, ως άνθρωπο που μοιράζεται τα ίδια ενδιαφέροντα με εμάς, αλλά και ως συνοδοιπόρο σε άλλες δράσεις του ESOTERICA.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

ΚιρκηΜέλος
05/12/2006, 00:28:37
quote:
amalia

Άλλωστε, έχει αφαιρεθεί - δεν ξέρω εάν έγραψες το μήνυμά σου πριν προλάβει να γίνει η αφαίρεση ωστόσο.

Όσον αφορά τον Βριλ, φυσικά και θα μπορούσε να απαντήσει μέσω του λογαριασμού "kroko" τον οποίο έχει χρησιμοποιήσει και ο οποίος για κάποιους λόγους δεν έχει ακόμα απενεργοποιηθεί.

Amalia, επειδη δεν μου αρεσει να αφηνω θεματα αναπαντητα:

Προφανως και εγραψα το μηνυμα πριν αφαιρεθει το post του Πετεφρη. Αλλωστε αν παρατηρησες, οι χαρακτηρισμοι που παρεθεσα στο μηνυμα μου ηταν copy-paste απο το εν λογω post.

Ειδα ενα ολοκληρο κατεβατο, διαποτισμενο μεχρι το κοκαλο με εμπαθεια και με ανυποστατες και ουρανοκατεβατες κατηγοριες για ταυτιση των λογαριασμων Βριλ και kroko(καθως εγω δεν μπορουσα να γνωριζω οτι ο λογαριασμος kroko ηταν οντως διπλος λογαριασμος, δεν εχω αναλαβει χρεη ντετεκτιβ) και ταυτοχρονα ενα μελος αποκλεισμενο, μην εχοντας βημα να υπερασπιστει τον εαυτο του.

Οπως και να εχει, το να δημιουργεις πολλαπλους λογαριασμους για να σιγονταρεις τον αρχικο σου λογαριασμο -Γιαννης κερναει, Γιαννης πινει- , ειναι εξισου τραγελαφικο με το να αναγεις τον αποκλεισμο ενος μελος σε προσωπικο θριαμβο -προβαλλοντας το με γερες δοσεις χαιρεκακιας-.

Και διατηρωντας την εκλπηξη που μου προκαλεσε αυτη η εκδηλη εμπαθεια, αποχωρω απο το παρον τοπικ.

Παν μέτρον άριστον.Αλλά πρέπει να τίθεται μέτρο και στη μετριόητα.

05/12/2006, 01:06:08
Δεκτή η απάντησή σου Κιρκη.
Δε διαφωνώ με την τοποθέτησή σου.
Όσον αφορά το πότε έγραψες την απάντησή σου, εφόσον το διευκρινίζεις, δεν υπάρχει καν θέμα.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

05/12/2006, 16:52:01
Bρε.. για τον προαστιακό .. τίποτα.. κουβέντα..
Τζάμπα τα έγραφα..

Ασχολείστε με τον Πετεφρή και τον Κρόκο..και με εμένα καθόλου

quote:
Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια στην πορεία που έχουν επιλέξει.
Να είστε καλά

Τι να είστε ολοι καλά..? δηλαδή επειδή αποχώρησες απο την ομάδα πάει να πεί οτι δεν θα γράφεις..??

05/12/2006, 17:09:35
quote:
allzzaro
Τζάμπα τα έγραφα..

Όχι ρε συ allzzaro, αλλά να... μας έπνιξε το δίκιο σου, γι' αυτό δεν ανταποκριθήκαμε νωρίτερα.

Στράτος

Ήρθα...Διάβασα...Έγραψα...Έφυγα...

Edited by - Ευστράτιος on 05/12/2006 17:15:43

05/12/2006, 19:33:59
quote:
allzzaro
Τζάμπα τα έγραφα..

θα σου απαντησω σαν εκπροσωπος των προαστιακων υπαλληλων

quote:
Το καμάρι… απομεινάρι των ΟΑ του 2004.. αυτός ο προαστιακός.. σιδηρόδρομος περνά κάθε 20 λεπτά.. μαζί με τις καθυστερήσεις μπορεί και κάθε 30 λεπτά καμιά φορά το ξεχνάνε και δεν έρχεται και καθόλου .. μου έχει συμβεί…

σα δεν ντρεπεσε σα δεν ντρεπεσε
δεν φτανει που υπαρχει αυτο το τεραστιο εργο που σκοπο εχει την ευκολη σου μεταβιβαση στην εργασια σου η οπου αλλου θελεις εχεις και παραπονο που τυχαινει καμια φορα και αργει;;;

quote:
Στη διάρκεια λοιπόν αυτή του περίμενε.. μπορεί κάποιος να πνιγεί όταν βρέχει... Ποτάμι τα νερά.. στάζουν τα πάντα .. ετσι λοιπόν παίρνω πάντα μάσκα αναπνευστήρα βατραχοπέδιλα .
Εάν δεν βρέχει του δίνεται η δυνατότητα να παρατηρήσει ότι οι ανελκυστήρες ..τουλάχιστον στη Δουκίσης δεν εχουν λειτουργήσει ποτέ .. είναι γυάλινοι και ετσι κάποιος μπορεί να δεί το εσωτερικό τους είναι γιαπί.. και να αηδιάσει .. ποντίκια .. κατσαρίδες .. γάτες..
Ανελκυστήρες λοιπόν γιόκ.. και ατομα ...με κινητικά προβλήματα θα πρέπει να κατεβαίνουν τα σκαλοπάτια κουτρουβαλώντας…
Το ιδιο αηδιαστικό είναι και το θέαμα με τα σκουπίδια στις γραμμές του τρένου.
Κουτιά από τσιγάρα , κουτάκια από αναψυκτικά σκουπίδια χωμένα στα ενδιάμεσα των σιδηροκατασκευών , τσίχλες κολλημένες.
Ξηλωμένα πλακάκια , σκουριασμένες σκάλες , ακόμα και οι σιδηροκατασκευες δείχνουν ότι δεν έχουν δεχθεί καμμια φροντίδα.

κανεις δεν ειναι τελειος
ενταξει το παραδεχομαι εχουμε καποιες μικρο δυσλειτουργιες
αλλα εχω να πω οτι οποιος ειναι εξω απο τον χωρο πολλα τραγουδια ξερει
δεν πιστευω να εχεις την απαιτηση να ημαστε παρον ολο το 24ωρω
ξερεις ανθρωποι ειμαστε και τυχαινει να εχουμε και προσωπικη ζωη

quote:
Επιτέλους ο συρμός φτάνει.. βαμμένος σαν ινδιάνος απάτσι… στη θέα του γελάει ο κάθε πικραμένος… δύο βαγόνια μόνο και οι επιβάτες τρέχουν να βρούν την είσοδο οπου αν δεν πατηθεί το κουμπάκι δεν ανοίγουν.. και στριμώχνονται σαν σαρδέλες αφού εχουν πληρώσει 70 λεπτά από τη Δουκίσσης για Κηφισίας.. και ο απαραίτητος έλεγχος των εισιτηρίων κάποιοι τύποι με κάτι τσαντάκια... εκεί στο στρίμωγμα και στην απόγνωση σε κατεβάζουν γιατί το εισιτήριο σου είναι μόνο για τον ηλεκτρικό ή για το μετρό.. οπότε σε κατεβάζουν.. πληρώνεις πρόστιμο.. 40 ευρώ.. και καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που μπήκες σε αυτό το καλντερίμι του κερατά…
Πεντέλης.. δεν κατεβάζει.. ο σταθμός είναι ερείπιο ακόμα.. γιαπί…και ο κοσμάκης περπατά από την Κηφισίας με τα πόδια…
Αν λοιπόν δεν φας τα μούτρα σου μπαίνοντας γιατί το σκαλοπάτι είναι 20 πόντους θα είσαι πολύ τυχερός ενώ αν εχεις βγάλει μετ`επιστροφής εισιτήριο… δεν θα επιστρέψεις…. γιατί το τελευταίο δρομολόγιο από το αεροδρόμιο είναι 20.20. Μάλιστα.. καλά ακούσατε 20.20.
Δηλαδή το καμάρι απομεινάρι των ΟΑ 2004 , το μοναδικό μέσο από τον Διεθνή Αερολιμένα μετά τις 8.30.. δεν λειτουργεί…

ο προαστιακος εχει καποιους κανονες
οσοι εχουν χριστει ως αρμοδιοι για τον ελεγχο κανουν πολυ καλα την δουλεια τους
αλλα ειπαμε λαθος δεν κανει οποιος δεν κανει τιποτα

η οποια ομοιοτης η παραληρησμος με υπαρκτα προβληματα σε διαδικτιακο χωρο ειναι συμπτοματικη

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

profilΜέλος
05/12/2006, 19:42:00
quote:
profil έχω μία αμυδρή υποψία, πως βλέπεις ότι θέλεις σε αυτά τα οποία γράφονται, αν τα έχεις διαβάσει κιόλας, γιατί και γι' αυτό δεν είμαι τελείως σίγουρη (για όσα δεν γράφονται, αλλά εννοούνται με προφανή τρόπο, δεν το συζητάω...)

Aμαλία βλέπω μεγάλες αντιφάσεις σε αυτά που γράφεις.
Απο την μιά μας λές οτι οτιδήποτε λογαριασμό δείς σχετικό με βρύλ θα τον διαγράφεις αμέσως απο την άλλη άν και είσαι βέβαιη οτι ο krokos είναι ο βρύλ λές οτι εξακολουθείς να κρατάς τον λογαριασμό.
Για την δήλωση της pyramid οτι αποχώρησε απο συντονιστής εμένα δέ μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Η μόνη μου γνώμη είναι οτι ήταν το μοναδικό αξιόλογο στέλεχος της τωρινής συντονιστικής ομάδας

05/12/2006, 19:44:09
quote:
Όχι ρε συ allzzaro, αλλά να... μας έπνιξε το δίκιο σου, γι' αυτό δεν ανταποκριθήκαμε νωρίτερα.

εε..!! σας έπνιξε εε??
Καιρός ήταν να ασχοληθείτε και με τίποτα αλλο...εκεί με τον Πετεφρή..κόλλημα ..

Θα μου πείτε για κάτσε ρε allzzaro εδώ εμείς συζητάμε για κάποιο συγκεκριμένο θέμα.. που κολλάει ο προαστιακός....

Κολλάει ρε .. κολλάει.. που να ρίξω τις ευθύνες για τον προαστιακό .. σας ρωτάω που .. στους επιβάτες.. στον ΟΣΕ.. στον Λιάπη έτσι λοιπόν .. το βρήκα.. θα την ρίξω στους διαχειριστές..

05/12/2006, 20:17:32
quote:
θα σου απαντησω σαν εκπροσωπος των προαστιακων υπαλληλων

Πουλάκι μου.. επρεπε να το καταλάβω ότι εκπροσωπείς αυτό το σύμφυρμα …
Για να στα ψάλλω λοιπόν…

Όχι 24 αλλά 54 θα δουλεύετε τεμπελχανία.. επρεπε να με κάνουν συντονιστή.. εε.. sorry υπουργό ήθελα να πώ.. να σας βάλω τα καθαρίσετε τα σκουπίδια που τα βλέπετε και κάνετε την πάπια .. να βάψετε αυτά που ο κοσμάκης τα εχει πληρώσει με τον ιδρώτα του.. μου εχετε φορέσει ολοι τις στολές και σουλατσάρετε.

Να βγείτε εξω και να εξυπηρετήσετε τον κόσμο.. τους ξένους τους φουκαράδες που δεν βγάζουν ακρη ποιος είναι ο προαστιακός και ποιο το μετρό .. που πάει το ένα και που πάει το άλλο.. (ρωτώντας πας στην πόλη)… στον 20-ο αιώνα ζούμε ρε .. φεύγουν από δώ οι ανθρώποι και παθαίνουν την πλάκα τους . Μια ταμπέλα ρε .. μία ταμπέλα που να γράφει αυτό το ΕΞΟΔΟΣ.. σινεμά πάς και σου λέει .. ΕΞΟΔΟΣ .. εκεί που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα δεν εχει μία ταμπέλα…
Δεν φτάνει λοιπόν που έχουμε την ανευθυνότητα των υπευθύνων εχουμε και την οξεία μουριελίτιδα από την οποία πάσχετε..
Εμείς λοιπόν να ντραπούμε κύριε Πετεφρή μου.. ή εσείς που έχετε καταντήσει τον τόπο κ#$#$$%^ο …
Αλλά κανείς σας δεν ασχολείται με τα κύρια προβλήματα
Ασχολείται με τον Πετεφρή... ΕΛΕΟΣ