ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

REDJUPITER30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
REDJUPITERΝέο Μέλος
24/02/2003, 16:13:25
ΦΙΛΤΑΤΕ STRANGEWONDERER,ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ "ΥΠΟΠΤΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΟΣΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ MEDIA ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΥΠΟΥ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ, Η' ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΠΛΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Κ.Λ.Π.
ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΡΕΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ, Η' ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΕΓΩ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ 4Η ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣAN ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ(ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ) Η' ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΠΟΥ Η ΣΥΝΟΜΟΣΥΟΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ?
ΑΓΑΠΗΤΗ CASSIOPEIA, KAI BEBAIA NA KATΑΠΙΑΣΤΕΙΣ. ΠΑΡΑΘΕΣΕ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΦΙΛΟΣ STRANGEWONDERER :-)

indigo_boyΜέλος
24/02/2003, 16:21:51
ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΡΟΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΦΙΛΙΚΑ

strangewondererΜέλος
25/02/2003, 01:26:05
quote:

quote:

ΦΙΛΤΑΤΕ STRANGEWONDERER,ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ "ΥΠΟΠΤΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΟΣΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ MEDIA ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΥΠΟΥ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ, Η' ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΠΛΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Κ.Λ.Π.
ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΡΕΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ, Η' ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΕΓΩ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ 4Η ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣAN ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ(ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ) Η' ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΠΟΥ Η ΣΥΝΟΜΟΣΥΟΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ?

ΑΓΑΠΗΤΗ CASSIOPEIA, KAI BEBAIA NA KATΑΠΙΑΣΤΕΙΣ. ΠΑΡΑΘΕΣΕ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΦΙΛΟΣ STRANGEWONDERER :-)

ΦΙΛΕ RED
ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΙΣΩ ΕΓΩ Η ΟΧΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.

REDJUPITERΝέο Μέλος
26/02/2003, 00:36:36
ΚΑΤ' ΑΡΧΕΙΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ STRANGEWONDERER, ΠΡΟΤΙΜΩ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ JUP(ΑΠΟ ΤΟ JUPITER). TO RED ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΥΛΛΕΓΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ) ΚΑΙ... ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΑΠΟ 5Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ). ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ "RED".... :-)

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ.
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. ΣΚΟΠΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ "ΑΝΑΣΚΑΦΗ".ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΛΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.
ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ FORUM ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ". ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ... ΠΑΡΑΞΕΝΑ?
ΠΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ". ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΗ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ. ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΥΣΤΑΖΩ ΖΖΖΖΖΖΖΖ!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ....

Edited by - REDJUPITER on 26/02/2003 00:38:07

REDJUPITERΝέο Μέλος
26/02/2003, 00:41:02
ΑΑΑ! ΦΙΛΕ INDIGO, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ. "ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ PC MOY!!!"

thothΙδρυτικό Μέλος
26/02/2003, 10:49:19
OK, τα δύο μηνύματα που επαναλαμβανόταν διαγράφηκαν. Καλή συνέχεια.

Για να δώσω τροφή για σκέψη, διαβάστε το άρθρο που ήταν προσφορά από ένα παλιό μέλος μας και έχει σχέση με τον τηλεοπτικό κίνδυνο.

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και η Εσωτερική Αναζήτηση.

http://www.esoterica.gr/articles/contributions/esoteric/mme/mme.htm

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

indigo_boyΜέλος
26/02/2003, 17:08:37
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ THOTH!
REDJUPITER ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ
ΤΟΥ PC ΣΟΥ?ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ
ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΦΙΛΙΚΑ

REDJUPITERΝέο Μέλος
26/02/2003, 22:09:28
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ,ΦΙΛΕ THOTH. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΑΚΙ,ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ "ΑΦΥΠΝΗΣΑΝ" ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC.

ΦΙΛΕ ΙNDI, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ:-).ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΙΑ(TΩΝ PC)! ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ....!!! :-)

Edited by - REDJUPITER on 26/02/2003 22:10:28

Edited by - REDJUPITER on 26/02/2003 22:11:31

strangewondererΜέλος
27/02/2003, 03:02:55
ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ , Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ . ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ.
ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΘΕΜΑ " ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΡΟΖ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ " ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ.ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ.

WolffacedΜέλος
27/02/2003, 15:04:31
Αν εννοείς την εκπομπή αυτής της Τρίτης (και όχι της προηγούμενης που δεν είδα) της εκπομπής Αθέατος Κόσμος, την είδα και στενοχωρήθηκα με την κακομεταχείρηση των αλλοδαπών γυναικών, οι γυναίκες αυτές έρχονται νομίζοντας πως θα κάνουν αξιοπρεπές δουλειές και μετά τις κλειδώνουν σε δωμάτια τις χτυπάνε και τις αναγκάζουν να γίνουν πόρνες. Συν το ότι ο κ.Χαρδαβέλλας που ήταν συντονιστής είναι από τους κορυφαίους ρεπόρτερ (σκόπιμα δεν έβαλα δημοσιογράφος, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως οι δημοσιογράφοι έχουν καταντήσει απλά συντονιστές σε talkshow) που διαθέτει η Ελλάδα.

strangewondererΜέλος
12/03/2003, 02:41:00
quote:

Αν εννοείς την εκπομπή αυτής της Τρίτης (και όχι της προηγούμενης που δεν είδα) της εκπομπής Αθέατος Κόσμος, την είδα και στενοχωρήθηκα με την κακομεταχείρηση των αλλοδαπών γυναικών, οι γυναίκες αυτές έρχονται νομίζοντας πως θα κάνουν αξιοπρεπές δουλειές και μετά τις κλειδώνουν σε δωμάτια τις χτυπάνε και τις αναγκάζουν να γίνουν πόρνες. Συν το ότι ο κ.Χαρδαβέλλας που ήταν συντονιστής είναι από τους κορυφαίους ρεπόρτερ (σκόπιμα δεν έβαλα δημοσιογράφος, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως οι δημοσιογράφοι έχουν καταντήσει απλά συντονιστές σε talkshow) που διαθέτει η Ελλάδα.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ " ΨΩΝΙΣΤΗΡΙ " ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ;

strangewondererΜέλος
13/03/2003, 04:46:26
????????????????????????????????

WolffacedΜέλος
13/03/2003, 12:19:43
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Ότι κάτι απέκρυψαν; Νομίζω ότι ο Χαρδαβέλας έθιξε όλα τα θέματα.

strangewondererΜέλος
22/03/2003, 07:42:31
TO XEIΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ « ΨΩΝΙΖΑΝ » .

SecondbornΜέλος
22/03/2003, 17:19:50
Καλησπέρα και από εμένα φίλοι μου. Προσωπικά έχω σταματήσει να βλέπω τηλεόραση, απλά για να χαζέβω, εδώ και 2 χρόνια. Την ανοίγω για συγκεκριμένα προγράμματα. Ένας καλός σύμβουλος λοιπόν πριν ανοίξουμε την τηλεόραση είναι ένα πρόγραμμα. Το σημαντικότερο λάθος που πιστεύω ότι κάνουν οι Έλληνες είναι ότι ανοίγουν την τηλεόραση για να χαζέψουν, να περάσει η ώρα, να κοιμηθούν κ.ο.κ. Σπάνια την ανοίγουν για κάτι συγκεκριμένο .
Ας μπούμε τώρα στο ζουμί...
Η κατάσταση στη σημερινή tv είναι επιεικώς απαράδεκτη. Ποιοί φταίνε γι'αυτό; Μια πρώτη σκέψη είναι ότι φταίνε οι ιδιοκτήτες τους που "καθογηγούν" το κανάλι να εκπέμπει προς ένα συγκεκριμένο σκοπό.
Ποιό σκοπό; Μα φυσικά, θα έλεγε κάποιος άλλος, η αύξηση του κέρδους.
Με τη σειρά του ο ιδιοκτήτης(και βέβαια όχι μόνο αυτός αλλά και όσοι θα έχουν κέρδη από το κέρδος αυτού) σκέφτεται: Πώς θα επιτύχω να αυξήσω το κέρδος; Πολύ απλο! Θα εκπέμπω αυτά που αρέσουν και που αγαπάει ο κόσμος. Αυτά που θα τον κάνουν να είναι συνέχεια μπροστά από την tv...
Ποιά είναι αυτά; Άνοίξτε την τηλεορασή σας και θα δείτε.

Τί θέλω να πω με όλα αυτά; Είμαστε υπεύθυνοι για όλα αυτά που βλέπουμε!!! Πιστεύευται ότι δεν είχε τηλεθέαση το χαζοbig brother? Ε είστε γελασμένοι!! Εδώ η μισή και πλέον Ελλάδα υποδέχτηκε το 2002 βλέποντας τον Τσάκα να κλάν...!!!!
Μην ψάχνετε φίλοι μου να βρείτε φταίχτες. Κοιτάξτε και τον εαυτό σας αλλά και το πώς επηρεάζεται-συνειδητά ή όχι-τους γύρω σας.
Κάποτε άκουσα να μου λέει κάποιος: "Είμαστε υπεύθυνοι για το τί τρώμε, το τί πίνουμε και το ποιοί μας κυβερνάνε..."
Και συμπληρώνω...και το τί βλέπουμε!

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

demosthenisΜέλος
25/03/2003, 00:37:38
δευτερογεννητε φιλα καλησπερω σε
οντος ειμαστε υπευθυνοι για το τι τρωμε η για το τι πινουμε
αλλα σε καμια περιπτωση για το ποιοι μας κυβερνουν...
στην 1η περιπτωση εχουμε να κανουμε με ατομικο επιπεδο
στην 2η με συλογικο και σ'αυτο δεν αποφασιζουμε μονοι
-δυστυχος-αποφασιζει η αρχουσα ταξη*
*βλεπε χρημα
...αλλα τι αναλυω???αφου τα βλεπεις ,μπορει και τωρα ,στην tv!
πιστευω να με καταλαβες...

D.Β15

SecondbornΜέλος
25/03/2003, 21:06:32
Εαν κάποτε αντιληφθούμε πόσο ευθύνη έχουμε ακόμα και για το ποιοί μας κυβερνάνε τότε ναι-Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Το θέμα είναι όμως να συνειδητοποιήσουμε πρώτα πόσο σημασία έχει για μας να εμβαθύνουμε ή απλά να προσπερνάμε τα πράγματα.
Υ.Γ.:Για να μην παρεξηγηθώ αναφέρω ότι δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα.
Φιλικά και με αγάπη

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

ΕΛΠΙΔΑΝέο Μέλος
13/10/2003, 18:54:06

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ

sansationfΜέλος
13/10/2003, 19:38:43
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΨΥΧΟ ΡΟΜΠΟΤ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.ΣΚΕΥΤΗΚΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ??? ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΕΔΑΖΕΙ ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ? ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ????
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ???
ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΩΦΕΛΕΣΕΙ Η ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΕΙ......

respect

endoramaΜέλος
14/10/2003, 01:26:55
quote:
Την ανοίγω για συγκεκριμένα προγράμματα. Ένας καλός σύμβουλος λοιπόν πριν ανοίξουμε την τηλεόραση είναι ένα πρόγραμμα. Το σημαντικότερο λάθος που πιστεύω ότι κάνουν οι Έλληνες είναι ότι ανοίγουν την τηλεόραση για να χαζέψουν, να περάσει η ώρα, να κοιμηθούν κ.ο.κ. Σπάνια την ανοίγουν για κάτι συγκεκριμένο .
ετσι ειναι φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου και ετσι κανω και εγω "αν και εχω περιοριστει μονο στο ΝΕΤ ενα καναλι ειναι αρκετο και του αφιερωνω πολυ λιγο χρονο ακομα και αν δειχνει πιο ποιοτικο απο τα υπολοιπα".

απο οτι εχω δει ομως οι πιο πολυ δεν τους ενδιαφερει τι δειχνει η τηλεοραση απλα θελουν να αραξουν στον καναπε για να περασει η ωρα τους χωρις να κανουν - σκεφτουν τιποτα και μαλιστα εχω ακουσει και ανθρωπο να λεει "ντοκυμαντερ? οχι αλλαξε το δεν τα καταλαβαινω αυτα "και φυσικα εννοουσε δεν θελω να βαλω τον εγκεφαλο μου στην αγγαρεια της σκεψης και αναλυσης αυτων που βλεπω ισως και καποιοι να θεωρουν οτι για να δεις μια εκπομπη που εχει θεμα τα διαστημικα ταξιδια χρειαζεται πτυχιο πολυτεχνειου ασχετα αν τα εξηγουν ολα πολυ απλα και με παραδειγματα γιατι ακομα και αυτα προυποθετουν μια σταλα σκεψης και αναλυσης.

πολλοι ανθρωποι εχουν αναγκη να βλεπουν σκουπιδια γιατι δεν χρειαζεται να σκεφτουν και να παρουν αποφασεις κατι το οποιο εκαναν ολη μερα στην δουλεια τους και απλα θελουν να χαλαρωσουν αφηνωντας τον εγκεφαλο τους να λαμβανει σηματα χωρις να χρειαζεται να τα αναλυει.

οποιος εχει την προπαγανδα εχει και της μαζες αυτο ειναι το μονο σιγουρο στην υποθεση αυτη οπως επισης οτι η κοινωνια μας διαστρεβλωθηκε τελειως και εχασε την μπαλα απο την στιγμη που βγηκαν στον αερα ολα αυτα τα καναλια

οι πιο μεγαλοι σε ηλικια ισως θυμαστε την εποχη της ερτ και της υενεδ οπου το προγραμμα ξεκινουσε στις 5 το απογευμα και οι ειδησεις ηταν καθε αλλο παρα ελευθερες ομως τοτε βλεπαμε τι γινοταν στην αμερικη και σε αλλες χωρες βεβαια και λεγαμε πως ζουνε ετσι αυτοι οι ανθρωποι ζουγκλα γινανε αλλα τουλαχιστον ο κοσμος τοτε σκεφτοταν πιο σοβαρα γιατι με το που εγινε το μπαμ με τα καναλια μας ηρθανε τα θραυσματα απο της τσαουσες

τα κοριτσακια απο εκει που θελανε να γινουν οταν μεγαλωσουν γιατροι και δικηγοροι αποφασισαν οτι ειναι καλυτερο να γινεις λολιτα και μοντελο τα αγορακια ανακαλυψαν οτι αν δεν εχεις γρηγορο αμαξι και ηχοσυστημα δεν εισαι τιποτα στην κοινωνια και τα προβληματα τους ειναι γιατι δεν εμαθαν με ποιον παντρευτηκε η βανδη και τι φαγανε στο γλεντι.

η αποσυνθεση της κοινωνιας μας εχει ξεκινησει απο την τηλεοραση και δεν ειναι υπερβολη αυτο ολα γινανε show και γκλαμουρια ακομα και οι ειδησεις γινανε κακο αντιγραφο των αμερικανικων δελτιων ειδησεων η απανθρωπια και η χυδαιοτυτα σε ολο της το μεγαλειο "πηραμε αποκλειστικη συνεντευξη απο την χαροκαμενη μανα που εχασε τα τρια της παιδια σε τροχαιο" -"πως νοιωθεται τωρα που σας κοπηκαν τα ποδια?" ο πονος και τα βασανα γινανε χρημα γιατι εδω δεν εχουμε να κανουμε για το αν λενε οι ειδησεις αληθεια ή ψεμματα εχουμε να κανουμε με την απληστια και την μεταμορφωση του πονου και της καταστροφης σε show

αληθεια ολοι αυτοι που λενε της ειδησεις θα τους αρεσε να ειναι ξαπλα στην ασφαλτο με τα μεσα τους εξω και καποιος να παει και να τους χωσει ενα μικροφωνο την μουρη και να τον ρωτησει "πως νοιωθεται? μην πεθανεται ακομα γιατι οι ειδησεις ξεκινανε σε ενα τεταρτο η απολυτη ξεφτιλα.

strangewonderer εγω προσωπικα θα ντρεπομουνα να κανω την δουλεια που κανεις εσυ και πιο πολυ να το δηλωσω κιολας ασε που δεν θα αντεχα να βλεπω απο κοντα ολες αυτες της εκπομπες -ειδησεις με της πλαστικες κινησεις "αληθεια σε πια σχολη μαθαινουν να κινουν ετσι τα χερια και το σωμα τους? κοιτα να δεις φιλε μου ακομα και οι κινησεις τους ειναι ψευτικες ολοκληρη χορογραφια κανουν για το show των ειδησεων.

και ολο αυτο το πανηγυρι εχει περασει και στα περιοδικα "η φωφη παπατσικαλικα επιτελους γυμνη" ποια ειναι αυτη ρε? και ποιος σας ειπε οτι θελουμε να την δουμε γυμνη και αντε και την βλεπουμε τι να δουμε μια πλαστικη γκομενα χειλη-ματια-στηθος ακομα και το μαυρισμα δεν τα ειχε πριν ενα χρονο αυτη η πλαστικοποιηση εχει περασει και στο ανθρωπινο σωμα

ολα μια ψευδαισθηση γινανε και για να κλεισω την φλυαρια μου "συγνωμη που καταντησα ζαλαδα αλλα το θεμα tv ειναι μεγαλο κεφαλαιο" θα αναφερθω και στις εικονες που περνανε στο υποσυνειδητο ισχυει για κακη μας τυχη το ειχαν κανει και στην ταινια εξορκιστης στο σημειο οπου ο εξορκιστης ονειρευεται την μητερα του στην εισοδο του ηλεκτρικου τιποτα το φρικιαστικο επιφανειακα βεβαια αλλα περναγε μια εικονα με ενα πολυ ασχημο και σατανικο προσωπο οπου αυτη την απλη σκηνη την μεταμορφωνε με επιτυχια σε τρομακτικοτατη σκηνη.

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you