- Η Βασίλισσα των Καταραμένων... - - Κινηματογράφος -
Μετά χαράς θα δεχτώ τα e-mail σας ή τις απαντήσεις ας για να μάθω τα σχόλια σας ή αν έχετε να προσθέσετε εσείς κάτι παραπάνω πάνω στην ταινία αυτή.
![]()
Isaakidis Nicolas
ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.
ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ?ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΟΥ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΑΝ ΑΠΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΟΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΟΤΘΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Σ'ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ,ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ.ΟΜΩΣ...
ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΩΣ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-ΕΙΧΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ+ΜΕ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ +ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΑ ΔΩΜΑΤΙΟ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΑΠ'ΑΥΤΟ!
ΣΑΝ ΣΤΟΡΙ ,ΚΑΠΩΣ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΣ-Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΛΟΣ ,ΑΛΛΑ ΘΥΜΙΖΕ
"ΚΟΡΑΚΙ" .
ΑΥΤΑ!
ΕΥΧΕΣ ,ΑΤΜΑ
Katarxhn eixe poly wraio mousiko fonto (exw kai to soundtrack),pou tairiaze apolyta me to yfos tou ergou,alla kai me to pws kapoios mporei poly eykola na eisxwrhsei mesa sthn zwh mas,mesw tou xwrou tou theamatos kai ths mousikhs (etsi opws exoun ginei simera ta pragmata..)
Gi ayto kai i katallhlh mousikh gia to ergo ayto,htan h "metal",afou mesw ths mousikhs ayths,mporeis na metafereis opoiodipote minima sou,kserontas to mono ligoi-fan ths mousikhs ayths.
Kata ta alla,htan mia arketa kalh tainia,pou den exei omws tpt simantiko na dwsei
Filia

'manava seva, madhava seva'
Αυτη η ταινια εχει βγει με αυτο τον τιτλο στα βιντεοκλαμπς?
Εχει βγει σε βιντεο η σε DVD?
Καλη εβδομαδα σας.
Με τον ιδιο τιτλο ομως?
Η ταινία στα Ελληνικά λέγεται Η Βασίλισσα των Καταραμένων.
Ελπίζω να την βρείς σε Βίντεο καθώς τελευταία παρατηρείται το φαινόμενο μικρά βίντεοκλαμπ να μην αγοράζουν κασσέτες παρα μόνο DVD.
Πιστεύω όμως σε ένα μεγάλο ή αλυσίδα βιντεοκλάμπ να βρείς αυτό που ζητάς.
Και μία πληροφορία σχετικά με την ηθοποιό που υποδύεται την βασιλισσα των καταραμένων: Όνομα δεν θυμάμε, πρώην μοντέλο, μόλις 18-20 ετών, και ήταν η τελευταία ταινια που γύρισε, αν όχι και η πρώτη, γιατί πέθανε λίγο μετά!
SIMORIL .......
dimsot
ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
Όχι πως χάθηκε ο κόσμος αλλά απλά γιατί δεν μου αρέσει η παραπληροφόρηση!!!!
SIMORIL .......
Είμαι fan της Anne Rice και έχω διαβάσει τα περισσότερα βιβλία της. Τα Vampire Chronicles τα έχω διαβάσει όλα. Η ταινία η Βασίλισσα των Καταραμένων με απογοήτευσε πολύ. Δεν έχει καμία σχέση με το πνεύμα των βιβλίων και γενικώς είναι ένας αχταρμάς από το 2ο και 3ο βιβλίο (The Vampire Lestat, The Queen of the Damned) με άπειρες ανακρίβειες όπου τελικά αλλοιώνουν και την ιστορία και το νόημα. Επίσης το παραέκανε με το splatter. Αντιθέτως το Interview with a Vampire είναι συνεπέστατο ως προς το ύφος και το νόημα του βιβλίου. Επίσης η διανομή των ρόλων είναι καταπληκτική (με μία μικρή ένσταση ως προς τον Antonio Banderas ως Armand). Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο Lestat από τον Tom Cruise. Απέδωσε τέλεια την ιδέα της συγγραφέως για τον ήρωα.
Βέβαια αν δεις το Queen of the Damned χωρίς να έχεις ιδέα για τα βιβλία και την εξετάσεις μεμονωμένα ως ταινία βαμπίρ χωρίς τον προυπάρχοντα μύθο είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Απλά δεν ικανοποιεί τους fan των βιβλίων.
Δεν νομίζω να βγει κι άλλη συνέχεια στον κινηματογράφο γιατί τα βιβλία είναι πάρα πολλά. Επίσης απορώ πως βγήκε το Queen of the Damned γιατί η Anne Rice για το Interview with a Vampire έκανε 20 χρόνια να δώσει το τελικό ΟΚ.
Τα βιβλία των Vampire Chronicles είναι τα εξής :
Interview with a Vampire
The Vampire Lestat
The Queen of the Damned
The tale of the body thief
Memnoch the Devil
Pandora
The Vampire Armand
Merrick
Blood and Gold (or the story of Marius)
Ωραία θα ήταν να γινόταν κάποια μίνι σειρά ώστε να περιέχει πολλές λεπτομέρειες από τα βιβλία!
Είχα την απορία λοιπόν να δω αν θα ξανάνιωθα το ίδιο feeling, δηλαδή μιας απλά συμπαθητικής μουσικής ταινίας vampire/gothic/horror θεματολογίας που βλέπεται ευχάριστα. Δυστυχώς στο μεγαλύτερο μέρος της έπιασα τον εαυτό μου να βαριέται και γενικότερα απογοητεύτικα από το όλο θέαμα. Πολύ μέτριες και οι ερμηνείες.
Δυστυχώς ο χρόνος άφησε τα σημάδια πάνω του...![]()

Edited by - Agnostic on 17/12/2011 22:04:37