ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

VANDAMME26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ar_iaΜέλος
29/12/2008, 23:37:38
Δεν ξέρω αν κάνατε κάτι στο σιτε, αλλά εδώ και 2-3 εβδομάδες ξαφνικά κατάλαβα ότι μου ανοίγει τόσο γρήγορα τις σελίδες που έχω πάθει σοκ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=sl__QA7qPag&feature=related

30/12/2008, 19:47:40
γενικοτερα υπαρχει βελτιωση... ακομα και στον Explorer "πεταει" τις περισσοτερες ωρες

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
TrithemiusΜέλος
04/01/2009, 19:00:11
Αν και τώρα το κατέβασμα των σελίδων είναι πολύ γρήγορο, είναι πιθανό σε 1-2 ώρες να κρεμμάσει πάλι... Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως το GUI του φόρουμ πρέπει να ξαναφτιαχτεί με κάποια νέα μηχανή δημιουργίας (πχ simple machines forum ή το vBulletin) γιατί οι δυνατότητές μας θα είναι σαφώς αυξημένες, τόσο από πλευράς πλοήγησης, όσο και από πλευράς, διαχείρησης προσωπικών μηνυμάτων, στοιχείων του λογαριασμού κλπ...

... preserve the balance ...
ProtectorΜέλος
03/02/2009, 02:27:40
Ρε παιδιά δίκιο έχει ο Trithemius, βάλτε κάποιο σύγχρονο forum με μία σύγχρονη βάση. Το πρόβλημα είναι στην "engine" του forum σε συνδυασμό με τη βάση δεδομένων και τους πόρους του server. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε server (αν δεν το έχετε κάνει ήδη αυτό πριν 5 χρόνια οι servers είχαν 512mb ram τώρα 8-16gb ram να μη πω για επεξεργαστές). Και φυσικά να βάλετε ενα vBulletin, phpBB ή το οτιδήποτε. Θα πετάνε κυριολεκτικά! πρέπει να αλλαχτεί και ο μηχανισμός του forum και το login σύστημα και όλα. Είναι κρίμα για το esoterica γιατί θα μπορούσε να εξελιχτεί σε ένα ιδανικό εσωτερικό portal και αυτές οι καθυστερήσεις το έχουν αδρανοποιήσει και απαξιώσει εδώ και χρόνια.

Στη χειρότερη περίπτωση να πρέπει να ξαναγραφτούν οι χρήστες κτλ αλλά έλεος από το να σέρνεται είναι 10000 φορές καλύτερο! Μιλάμε για ένα τεράστιο όγκο πλέον στην βάση που τη κάνει απροσπέλαστη προφανώς από λάθος αλγόριθμους στον μηχανισμό του snitz γιατί forums με 10πλάσιο όγκο πετάνε (εκτός και αν φταίει αποκλειστικά η βάση). Τώρα και το θέμα του migration-μεταφοράς των ήδη υπάρχοντων topics-posts σε ένα σύγχρονο forum είναι ένα θέμα, αλλά σίγουρα με λίγo ψάξιμο και πιθανή βοήθεια από μέλη με γνώσεις στα αντίστοιχα θέματα μπορεί να υλοποιηθεί. Είναι κρίμα πραγματικά.

Σίγουρα πριν κάνετε όλα αυτά μπορείτε να αναβαθμίσετε το snitz στην τελευταία του έκδοση και να το βάλετε σε καλύτερο μηχάνημα και να χρησιμοποιήσετε μία professional έκδοση της βάσης δεδομένων αν δεν χρησιμοποιείτε ήδη ώστε μέσα από τα εργαλεία που παρέχει να εντοπίσει όλα τα θέματα που μπορούν να δημιουργούν προβλήματα.

02/10/2003, 14:58:32
Για σας...Ειμαι νεος στην παρεας σας και πολυ χαρουμενος που θα μπορω απο εδω και περα να μιλαω μαζι σας..

Εχθες λοιπον (και εχοντας ακουσει απο μια εκπομπη για την αυτη τη βιλλα)..περασα με κατι φιλους απο εκει..Πραγματικα ανατριχιαστικη εικονα αν και με ειχαν επιρρεασει και φιλοι μου λιγο..Σκεφτηκαμε να κατεβουμε απο τοα υτικινητο και να προσεγισουμε το οικημα αλλα μπα..Βεβαιως και μιλαω για αυτοτο παλιο σπιτι της Δουκισης Πλακεντιας.Ειδα αναφορες σε αλλα topics για το θεμα αλλα κανεις δεν αναφερεται σε παραφυσικα φαινομενα που υποτιθεται οτι εχουυν θεαθει εκει..παρα μονο σε ιστορικες πληροφοριες..Αληθεια γιατι τα παραθυρα ειναισφραγισμενα μετσιμεντο?Ξερετε κατι παραφυσικο για το μερος?Εχετε παει εκει?Εχετε καταφερει να περασετε τοκατωφλι της πορτας??

Ευχαριστω....και επαναλαμβανω πως χαιρομαι που βρισκομαι μαζι σας...

J.S

VIKINGΜέλος
02/10/2003, 15:15:06
Καλωσηρθες στην παρεα μας.Πρεπει να σου πω οτι υπαρχει εδω στο Φορουμ
θεμα για την Δουκισσα της Πλακεντιας:
Μπες στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1681&whichpage=1&ARCHIVE=