- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Ώρα είναι τώρα, DPJ10, να μας πεις, ότι η ύβρις είναι προιόν εξέλιξης και πολιτισμού...
Βρε Εαρινέ, πάλι δεν σου κατσε η γκόμενα χθές βράδυ; Εμείς θα την πληρώνουμε, μονιμα, με τους "δεκαρίσιους" σου καθε πρωι...
Καιτο απόγευμα που έχεις ραντεβου να μαλακώνεις και να μαστε αδέρφια;Αμάν με την κυκλοθυμικότητα σου....Πές μου ποια είναι να την παρω ένα τηλέφωνο..Θα το λυσω το ζητημα άμεσα,άν είναι να σε κάνω χαρούμενο....Δεν σε μπορώ σε στύλ "επαναστάτης του σαλονιού"....
Αδέρφια και φίλοι είμαστε ούτως ή άλλως φίλε μου...αυτό -τουλάχιστον εγώ δεν το διαπραγματεύομαι..-και δεν έχει σχέση η συζήτηση που κάνουμε με αυτό...δεν μιλάμε επι προσωπικού , ούτε έκρινα εσένα!
Άσε λοιπόν τις μλκίες και προχώρα!
Εγώ φίλε μου , είμαι και του λιμανιού αλλα και του σαλονιού αλλα αυτό καμμιά σχέση δεν έχει με τα όσα συζητάμε..καμμιά!
Όσο λοιπόν και η θρησκεία σου αποδεικνύει τα όσα λέει και υπερασπίζεται άλλο τόσο μπορώ και γώ και ο καθένας εδώ μέσα , να αποδείξει , ότι η Ατλαντίδα βρίσκεται κάποια δισεκατομμύρια έτη φωτός απο δώ και της γίνονται ανακαινήσεις..
Εγώ το ξέρω ότι της γίνονται ανακαινήσεις , ήρθε προσωπικά πάνω σε ένα βουνό άγγελος και μου το είπε και έχω και έναν μάρτυρα και άλλους δέκα απο κάτω που μας είδαν να κατεβαίνουμε και στους οποίους και ασφαλώς είπαμε τα όσα -αληθή- είδαμε και μάθαμε..!
Α! ήταν και ένας βοσκός εκεί και τρομάξανε και τα γίδια του .... αλλα μετά του εξηγήσαμε και έμεινε άφωνος με τα όσα είδε...!
Μάλιστα μου έδωσε την εντολή να πώ στους ανθρώπους να κάνουν χώρο , προκειμένου να παρκάρει η ανακαινισμένη Ατλαντίδα..!
Αποδειξέ μου τώρα , ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και θα είσαι υβριστής και ανθέλληνας..![]()
soul
Για πρόσεξε τι λές....
Και πήγαινε σε κανένα γιατρο να το δεις το θέμα...Ακούς φωνές, σε λίγο θα μας λές ότι είσαι ο Μεσσίας...Κουλάρισε λίγο....
Δεν έχεις απόψη, το ξέρουμε, μην κάνεις φασαρία...
quote:
Έχεις χοντρό πρόβλημα, φίλε μου Εαρινέ....Επείδή εσύ μα@@@@@ζεσαι,πρέπει απαραίτητα να το κάνουν κι οι άλλοι;
Για πρόσεξε τι λές....
Και πήγαινε σε κανένα γιατρο να το δεις το θέμα...Ακούς φωνές, σε λίγο θα μας λές ότι είσαι ο Μεσσίας...Κουλάρισε λίγο....
Δεν έχεις απόψη, το ξέρουμε, μην κάνεις φασαρία...
Καλά ρε Βαγγέλη , τι εκφράσεις είναι αυτές που απαυθύνεις σε φίλο και συνδικτυό σου???
Με απογοητεύεις..εγώ για ένα πάρκινγκ έψαχνα για την ευρεθείσα Ατλαντίδα και σύ μου λές τέτοια πράγματα??
Σε αποστολή είμαι , αυτήν την αποστολή μου έδωσε ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ!
Έχω μάρτυρα και τον γιδοβοσκό..δεν με πιστεύεις?![]()
![]()
soul
Κάτι απο "Να η ευκαιρία" με ....."τόπ μόντελ"....
Κα βγαίνω συνέχεια απροετοίμαστος...
quote:Οι τότε Ιουδαίοι ήταν αμαθείς και πίστευαν ότι ο ουρανός είναι η το σπίτι του θεούλη. Επομένως λογικό να πήγε εκεί.
ο αναληφθείς αφ' υμών εις τον ουρανόν,
Σήμερα γνωρίζουμε ότι στον ουρανό ευρίσκονται αστράκια και όχι ο θεούλης.
Εάν επιμένουμε στην ανάληψη στον ουρανό, τότε, ή η κατοικία του θεούλη είναι σε κάποιον πλανήτη (ποιόν;), ή είμαστε... τι;
Αυτό δεν είναι δύσκολο κουίζ...
Ο ουρανός είναι χώρος, όχι όριο...Είναι ο χώρος που βρίσκονται τα άνω,όχι περιορισμένα, αλλά ακριβώς, εμπεριέχοντα εις αυτόν....
Ta smurneika tragudia-Παντελής Θαλασσινός

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
quote:Καλά το λέω ότι έχετε βγάλει άχρηστα τα λεκσικά φιλαράκο...
Ο όρος ουρανός, κατά την Αγία Γραφή,αγαπητέ μου Αίολε, έχει και την έννοια των ουρανών,άρα επιπέδων,
Υπάρχουν δυο γλώσσες σε αυτόν τον τόπο: Τα ελληνικά και τα χριστιανικά.
ΔΕΝ γνωρίζω την χριστιανικήν, αλλά γνωρίζω την ελληνική.
Εσύ γνωρίζεις ελληνικά, ή να μιλάμε με λεκσικό;;;
Πάντως, χριστιανικό λεξικό δεν υφίσταται ακόμα...
quote:Εαρινέεεε!!!
Ο ουρανός είναι χώρος, όχι όριο...Είναι ο χώρος που βρίσκονται τα άνω,όχι περιορισμένα, αλλά ακριβώς, εμπεριέχοντα εις αυτόν....
Αφού το ξέρεις ρε τρέχα τί προσπαθείς να εξηγήσεις;