ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

VIKING61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
16/05/2008, 18:19:55
quote:
είχα πολύ διάβασμα και δεν μπορούσα να στείλω θέλω να πω ότι και τα 2 χεριά οι πήχης πάνε παρά πολύ καλά και δεν κουράζονται ποια μετά από τις φυσιοθεραπείες και τις ασκήσεις που μου είχε δώσει.

Δώσε τους λίγο χρόνο ακόμα.
Μην τους κουράσεις τώρα.
Οταν ξεκινήσεις να τους κουράσεις κάνε 2-3 κάμψεις δικεφάλων αν είναι δυνατόν με μία στραβόμπαρα με κλειστή λαβή.
Αν δείς οτι σε πονάνε σταμάτα το αμέσως.
Όι καρποί σου είναι πολυ καλοί σχετικά με τα κιλα σου.
Το οτι εχεις χοντρούς καρπούς αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να το παρακάνεις.
Οταν κάνεις μονόζυγο να κλείνεις τη λαβή σου. Οχι πολυ ανοικτή.
Προσπάθησε να μην ανεβαίνεις στο μονόζυγο και να κάνεις περισσότερο ελξεις οπισθολαίμιες στην τροχαλία και αν είναι δυνατόν με σπαστή λαβή.

quote:
Θέλω να σε ρωτήσω τι είναι ο «λιναρόσπορος» και τι χρησιμεύουν οι φυτικές στερόλες και αν υπάρχουν και αλλού εκτός του βουτύρου.

Τρώγετον και εσύ και η μητέρα σου.
Εχω κάνει αναφορά στις φυτικές στερόλες σε παλιότερο ποστ.
Περιέχουν Ω3 Ω6 λιπαρά.

quote:
Εγώ είμαι 1.78 75-76kg αλλά όταν έχω αγώνες πάω στα 74 kg και περίμετρο στον καρπό έχω 18cm .κάτι άλλο που μου είπε και μπορεί να σκεφτείς κάτι είναι ότι έχω πολύ ευλυγισία στα χεριά. (τι χρειάζονται όμως αυτά?)

Καλός είσαι.
Απλά ηθελα να πάρω μια ιδέα για το σωματότυπο σου.

quote:
Για πρωινό τρώγω κάτι παρόμοιο πίνω βασιλικό (το φυτό σαν ρόφημα) με μελί, σε ένα φλιτζάνι ξανακατεβώ μελί με ταχίνι και το τρώγω, πετιμέζι , ένα χυμό πορτοκαλί που τα στύβω εκείνη την στιγμή , και ανάλογα αν έχω μπανάνες θα φάω 1 αλλιώς, 2 φέτες ψωμί ολικής με μαρμέλαδα που φτιάχνει η γιαγιά μου.

Το πρωί καλύτερα οχι πορτοκάλι.
Είσαι αθλητής.
Το πρωί να πίνεις γάλα με χέμο.
Οπωσδήποτε δημητριακά, ταχίνι, ξηρούς καρπούς, λιναρόσπορο, βούτυρο με φυτικές στερόλες και τη μαρμελάδα που φτιάχνει η γιαγιά σου και να μου δώσεις να δοκιμάσω και εγώ.