- έπεα πτερόεντα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ HAMBURGERS KAI TA EOΡΤΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΑ UFO...
TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ...
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Το μεταφυσικό πουλάει στη νοικοκυρά όμως, αρα της πασάρεις κ το τάδε μαλακτικό ρούχων στο διαφημιστικό break.
Όταν ο σκοπός της παραγωγής είναι το πλασάρισμα του μαλακτικού, θα πρέπει όλοι μας να ψάχνουμε κ να μην είμαστε ευκολόπιστοι σε ότι μας πασάρεται σετάκι με το καζολίν.
Ερευνητές που κάνουν χρήση των εκπομπών αυτών για να προωθήσουν τα βιβλία κ τη δουλειά τους μου κάνουν κάτι απο "εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Λιακό".
Κοιτάξτε γύρω σας, πόσοι σοβαροί κ καταξιωμένοι επιστήμονες κ πανεπιστημιακοί παρουσιάζουν δουλειές κ μελέτες ΟΝ ΑΙR ! Κ Α Ν Ε Ι Σ !
Ύπάρχουν σίγουρα εξαιρέσεις, αλλά φοβάμαι πως αυτές είναι που επιβεβαιώνουν τον κανόνα ! ! !
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
Το μεταφυσικό πουλάει στη νοικοκυρά όμως, αρα της πασάρεις κ το τάδε μαλακτικό ρούχων στο διαφημιστικό break.
Όταν ο σκοπός της παραγωγής είναι το πλασάρισμα του μαλακτικού, θα πρέπει όλοι μας να ψάχνουμε κ να μην είμαστε ευκολόπιστοι σε ότι μας πασάρεται σετάκι με το καζολίν.
Ερευνητές που κάνουν χρήση των εκπομπών αυτών για να προωθήσουν τα βιβλία κ τη δουλειά τους μου κάνουν κάτι απο "εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Λιακό".
Κοιτάξτε γύρω σας, πόσοι σοβαροί κ καταξιωμένοι επιστήμονες κ πανεπιστημιακοί παρουσιάζουν δουλειές κ μελέτες ΟΝ ΑΙR ! Κ Α Ν Ε Ι Σ !
Ύπάρχουν σίγουρα εξαιρέσεις, αλλά φοβάμαι πως αυτές είναι που επιβεβαιώνουν τον κανόνα ! ! !
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΗ,ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΝΕΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΝΕ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ,ΤΟ ΚΡΥΜΕΝΟ.ΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΙΟΥΣ.
quote:
Πρωτον : Ειπε οτι δεν ειναι τυχαιο που το ονομα της δικης μας Ηπειρου ειναι ΕΥΡΩΠΗ ενω των υπολοιπων το ονομα αρχιζει απο Α, μαλλιστα συνεδεσαι το ονομα της Ηπειρου με τον Δορυφορο Ευρωπη !!Τι το ιδιαιτερο εχει λοιπον η δικη μας Ηπειρος και οσοι ζουν σε αυτη ;
Η δορυφόρος του Δία Ευρώπη "ανακαλύφθηκε" από τον Γαλιλαίο το 1610. Το όνομα Ευρώπη που της δόθηκε από τον Simon Mayer το 1614(στο Mundus Jovialis) είναι αυτό που επικράτησε τελικά. Οι αρχαίοι λέγοντας Ευρώπη δεν εννοούσαν αυτό το ουράνειο σώμμα. Το τέκνο αυτό του Διός ονομαζόταν διαφορετικά. Ο Φουράκης τα έχει μπερδέψει τα πράγματα. Τουλάχιστον μιλάει γιά τα σωστά γράμματα, και γιά τα σωστά ουράνεια σώμματα...
Edited by - Ogygos on 12/03/2005 21:48:42
quote:
Originally posted by analphabet
Μη με παρεξηγείτε φίλοι μου. Δεν θέλω να επιτεθώ στον κ. Χαρδαβέλα, ούτε στην εκπομπή του συγκεκριμένα.Το μεταφυσικό πουλάει στη νοικοκυρά όμως, αρα της πασάρεις κ το τάδε μαλακτικό ρούχων στο διαφημιστικό break.
θα διαφωνισω σχετικα με την νοικοκυρα. ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο, οτι τον αθεατο κοσμο τον παρακολουθουν κυριως... αντρες.
![]()
ειδα χτες λιγο χαρδα
ενας αχταρμας:
περιοχη 51, νεβαδα, κυβοι στην νεβαδα, τεσλα, χααρπ, εκεινος ο αδυνατουλης που λεει τους σεισμους να χει φρικαρει, συνομοσιες κτλ
τελικα γνωριζει κανεις ποιο ηταν το θεμα της χτεσινης εκπομπης???
------------------------
quote:
Θα συμφωνησω με τον φιλο/η Analphabet.Μονο δυο εκπομπες ειχε σοβαρα θεματα(εκεινες οι 2 που ηταν καλεσμενος ο αστροφυσικος Γουδης τις προηγουμενες εβδομαδες).Προφανως δεν ειχε τηλεθεαση και αποφασισανε να ασχοληθουνε παλι με τα γνωστα συνηθισμενα θεματα και καλεσμενους Φουρακηδες,Παπαδες κ.λ.π.
Φανταζομαι πως αν ειχε θεμα π.χ για τις μαυρες τρυπες του συμπαντος δεν θα ειχε υψηλη τηλεθεαση αλλα ομως αν γινει μια εκπομπη που να ασχολειται με το τι εκανε καποιος παπας στην κρεβατοκαμαρα του ή για το αν υπαρχουν δαιμονισμενοι και για εξομολογησεις σε παπαδες και διαφορες τετοιες αρλουμπες θα εχει τρομερη τηλεθεαση(σαν τις εκπομπες του Τριανταφυλλοπουλου).Εγω παντως προτεινω να δειτε αν εχετε το ΝOVA που απο οτι ξερω βαζει καποια πολυ καλα ντοκυμαντερ.
quote:
τελικα γνωριζει κανεις ποιο ηταν το θεμα της χτεσινης εκπομπης???
Φιλη astral-project το θεμα ηταν για τα υπεροπλα.Δηλαδη αν υπαρχουν και αν μπορουν να προξενησουν σεισμους και τσουναμι.
Edited by - VIKING on 13/03/2005 16:05:42
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.