ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προγνωστικά όνειρα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Προγνωστικά όνειρα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

AitheroVamon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
04/10/2010, 21:28:18
quote:
ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

η αλήθεια ποια είναι τελικά ? ο "Ανώτερος" εαυτός μας ?

η ύπαρξη ανώτερου και "κατώτερου" εαυτού, μάλλον δεν τεκμηριώνετε

quote:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

η "ψυχολογία" δεν έχει να κάνει μόνο με τους ανθρώπους, και η πλειοψηφία των ζώων έχουν συναισθήματα
Έχεις δει σκύλο να αποχωρίζετε το αφεντικό του ? εκεί να δεις σκυθρωπότητα , ούτε να φάει δε θέλει.
(άσε που στα ζώα έχει παρατηρηθεί πολύ μεγαλύτερη δυνατότητα αντίληψης πολλών γεγονότων, ποιο πολύ από το μέσο άνθρωπο)

είναι και πολλά άλλα , αλλά ξεφεύγουμε απο το θέμα .

42NAΜέλος
04/10/2010, 22:45:53

fairryΝέο Μέλος
06/10/2010, 13:14:00
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΕΠΥΘΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ-ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

fairry

06/10/2010, 14:07:23
quote:
ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ-ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ

Καλά fairry μη νομίζεις οτι όλος ο κόσμος βλέπει οράματα .
Εγω για παράδειγμα παιζει να έχω δει (θυμηθεί) 2-3 όνειρα όλα κι όλα στη ζωή μου , και φτάνω τα 40
Με τη δική σου λογική ο "εαυτός μου" οχι ανώτερος , αλλά μάλλον στο σταδιο Homo habilis πρέπει να είναι
Παρά ταύτα μια χαρά λειτουργώ και σωστά και αντικειμενικά

fairryΝέο Μέλος
06/10/2010, 19:49:55
ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΑΣΑ! ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

fairry

06/10/2010, 20:16:47
quote:
ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ!!!!

Τωρα εγω πως να το παρω αυτο

και καλά 3 θαυμαστικά να το δεχτώ ... αλλά 4 ????

fairryΝέο Μέλος
06/10/2010, 20:31:18
τα 4 !!!! ειναι επειδή με εκανες να γελασω πολύ. και πραγματικα το εχω αναγκη πολύ!

fairry

fairryΝέο Μέλος
06/10/2010, 20:46:26
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΣΥΝΕΒΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑΣΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΑΡΩΣΩ.

fairry

07/10/2010, 11:11:41
Περαστικά να είναι ...

Άσχετα με το αν πιστεύω ή όχι σε τέτοια σενάρια από τη μια, από την άλλη είμαι απόλυτα σίγουρος οτι βοηθάει πολύ αυτή η επαφή (πίστη) είτε "ανώτερος εαυτός" λέγετε αυτό, είτε θρησκεία, ή όπως αλλιώς το ονομάσει ο καθένας, και σίγουρα κάνει θαύματα σε πολλούς τομείς .

fairryΝέο Μέλος
07/10/2010, 23:18:20
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΜΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ. ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ.ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

fairry

09/10/2010, 23:04:07
Εννοείς κάτι;
42NAΜέλος
10/10/2010, 14:26:53

fairryΝέο Μέλος
11/10/2010, 22:24:43
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ!;

fairry

11/10/2010, 22:31:35
Ασε το 3ο Μάτι κι απάντησε σε αυτό που σε ρώτησε ο Dr
βάζουμε μια φωτιά και μετά σφυρίζουμε αδιάφορα ????

11/10/2010, 23:49:02
fairry τι εννοείς όταν λες «ολοκληρώνεται ένας κύκλος ζωής» …

fairryΝέο Μέλος
12/10/2010, 11:14:01
ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ

fairry

fairryΝέο Μέλος
12/10/2010, 11:18:15
ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ;

fairry

12/10/2010, 14:51:04
quote:
ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Να μη θεωρούμε προσωπικά τα "όνειρα" που βλέπεις τελευταία ?
Δηλαδή δεν είναι μηνύματα προς εσένα ?
αλλά για μια γενικότερη "αλλαγή"
Αυτό θέλεις να πεις ?
γιατί ομολογώ οτι έχω μπερδευτεί λίγο, ίσως δεν έχω πιάσει τον νόημα

quote:
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

κι εδώ θα διαφωνήσω αγαπητή fairry,
είπαμε δεν έχει όλος ο κόσμος την "διορατικότητα" στα όνειρα όπως εσύ

Γι αυτό θα ήθελα να γίνεις ποιο ξεκάθαρη, αν βέβαια ισχύει αυτό που είπα παραπάνω οτι η ερμηνεία αυτών τον ονείρων αφορά μια γενική, "άσχημη" κατά τα λεγόμενα σου αλλαγή

Σ'ευχαριστώ

Edited by - AitheroVamon on 12/10/2010 15:08:47

fairryΝέο Μέλος
12/10/2010, 15:51:40
ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΩ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ. ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΥΣΗΧΗ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

fairry

14/10/2010, 11:40:33
Αυτά που βλέπεις, τα βλέπουμε όλοι λίγο έως πολύ στον ύπνο μας. Οπότε δεν βρίσκω κάποιο λόγο ανησυχίας φίλη fairry

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι τα όνειρα αυτά σημαίνουν κάτι, αλλά τροφοδοτούνται από εικόνες και συμβάντα της καθημερινής ζωής που μερικά από αυτά μας προβληματίζουν ή μας αγχώνουν. Δε νομίζω ότι στα όνειρα σου δίνεται κάποιο μήνυμα. Είναι απλά ανακάτεμα εικόνων στις οποίες εμείς αναζητάμε κάποιο νόημα χωρίς να σημαίνει ότι υπάρχει κιόλας.

Τώρα βέβαια αν κάποιος επιθυμεί οπωσδήποτε να ανακαλύψει κάποιο νόημα πίσω από ένα όνειρο, θα το βρει...
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις...

Lost in Necropolis

La ville de la mort