- Χρεοκοπεί η Ελλάδα ( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 3 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Το έπιασα ίσως δεν κατάλαβα καλά στο προηγούμενο μήνυμα σου.
Να είσαι σίγουρος οτι αν εκεί άνοιγαν στους Ισλαμιστές ελεύθερα τα σύνορα, τους βάφτιζαν δυστυχείς πρόσφυγες, τους έδιναν δωρεάν σπίτια, μισθό καταπιέζοντας ταυτόχρονα πολύ σκληρά τους λαούς τους με μνημόνια όπως στην Ελλάδα η Λεπέν θα έπαιρνε 80%
Οι Ευρωπαικές νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις όπως βλέπεις προσέχουν και συμπεριφέρονται αξιοπρεπώς στους δικούς τους λαούς, τέτοια περιστατικά μπορεί να θεωρηθούν σαν ατύχημα και έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν την δικαιολογία οτι δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά.
Να είσαι σίγουρος οτι αν εκεί άνοιγαν στους Ισλαμιστές ελεύθερα τα σύνορα, τους βάφτιζαν δυστυχείς πρόσφυγες, τους έδιναν δωρεάν σπίτια, μισθό καταπιέζοντας ταυτόχρονα πολύ σκληρά τους λαούς τους με μνημόνια όπως στην Ελλάδα η Λεπέν θα έπαιρνε 80%
Οι Ευρωπαικές νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις όπως βλέπεις προσέχουν και συμπεριφέρονται αξιοπρεπώς στους δικούς τους λαούς, τέτοια περιστατικά μπορεί να θεωρηθούν σαν ατύχημα και έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν την δικαιολογία οτι δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά.
Στρατό πήγες τελικά; Δεν μας είπες
quote:
Στρατό πήγες τελικά; Δεν μας είπες
Εμένα ρώτησες;
Μάλλον εσένα ρώτησε. Κι εγώ θα ήθελα να μάθω. Βλέπεις σχεδόν όλοι οι "Ελληναράδες" των φόρουμ, έχει αποδειχτεί ότι ήταν φυγόστρατοι 
Abyssus Abyssum Invocat
Έχω πάει, ποιοί Ελληναράδες βγήκαν τελικά φυγόστρατοι έχεις παραδείγματα; Οι φυγόστρατοι συνήθως έχουν τα μέσα να το κάνουν όπως συνδέσεις με κάποιο κυβερνητικό κόμμα.
Μπα, συνήθως με τρελόχαρτα το πετυχαίνουν ή λόγους συνείδησης.
Abyssus Abyssum Invocat
Δεν είναι ο ΧρίστοςΕλ ο Ιεχωβάς αυτός;
Έχω χάσει επεισόδια...
Έχω χάσει επεισόδια...
Οχι, δεν ειναι αυτος Αν και οχι "περαν πασης αμφιβολιας", για να μη γινομαστε απολυτοι, οπως μας κατηγορουν...
Abyssus Abyssum Invocat
quote:
Οχι, δεν ειναι αυτος Αν και οχι "περαν πασης αμφιβολιας", για να μη γινομαστε απολυτοι, οπως μας κατηγορουν...Abyssus Abyssum Invocat
Ναι, καλά...!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δεν είναι ο ΧρίστοςΕλ ο Ιεχωβάς αυτός;
Έχω χάσει επεισόδια...
Εμένα εννοείς;
Γνωστός ακούγεται αλλά δεν είμαι αυτός.