ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

FRODO31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
FRODOΜέλος
23/04/2006, 02:11:25
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.sotiris.forumup.gr

23/04/2006, 02:24:07
Μαγκιά του.
Τώρα από την ακρίβεια, την ανεργία και τους χαμηλούς μισθούς ποιος σωτήρας θα μας σώσει??
Χρόνια πολλά σε όλους και καλά να περνάτε...

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

ΜΠΟΥ_Νέο Μέλος
23/04/2006, 02:44:23
Ναι,αλήθεια είναι,το άκουσα κι εγω!!!

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΑΧΝΩ ΜΟΝΟ. . !

ΜΠΟΥ_Νέο Μέλος
23/04/2006, 02:53:19
Θα κάνω μια ερώτηση, λιγο εως πολύ άσχετη:
Μπορείτε να μου πείτε τι βλέπετε στην εικόνα που συνοδεύει τα μηνύματά μου?
(για οσους ξέρουν θα τους φανεί γελοίο)
Απο ολους τους υπολοιπους,θα ήθελα μια απλη χωρίς σκέψη απάντηση...
(σόρρυ και πάλι για την άσχετη ερώτηση..!)

23/04/2006, 11:39:45
Χρόνια Πολλά και σεμνά με το αρνάκι σήμερα!

Μπου βλέπω δύο... a young one and an old one. (δεν λέω περισσότερα)

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

ΜΠΟΥ_Νέο Μέλος
23/04/2006, 13:41:39
quote:
Μπου βλέπω δύο... a young one and an old one. (δεν λέω περισσότερα)

You Know!!

AINEIAN06Μέλος
23/04/2006, 14:19:52
ΑΠΟ ΑΙΝΕΙΑΝ06
Ω; προς το εαν Ο Χριστός Ανέστη , είναι καθαρά θέμα υποκειμενικής πίστης των οπαδών του , απαγορευμένης οποιαδήποτε αμφιβολίας η επιστημονικής διερεύνησης του θέματος . Με τυφλή πίστη μπορείς να πιστεύεις οτιδήποτε , απαγορεύοντας τις αμφιβολίες [ με ποινή καψίμοτος στην φωτιά κ λ π ] . Μπορώ κι εγώ να πιστεύω οτιδήποτε παράλογο κι να το επιβάλω με την ισχύ μου στους άλλους [ όσο με παίρνει βάβαια] . Μπορώ αμα είχα αυτοκρατορική ισχύ στην Ελλάδα να τους επιβάλω να με λατρεύουν ως θεό με ποινή θανάτου για όποιον δεν το κάνει. Μπορώ ως Έλληνας να βγώ στα κανάλια κι να ισχυριστώ ότι είμαι π χ η μετενσάρκωση του Μεγάλου Αλεξάνδρου η του Κωλοκοτρώνη κι έχω ξαναέρθει στην γη για να σώσω την Ελλάδα κι να την κάνω υπερδύναμη Το ποιό πιθανό θα είναι να μου φορέσετε ζουρλομανδύα . Αν όμως εγώ έχω την ισχύ να σας το επιβάλω αυτό πχ έχω δυσαρεστημένους απο το κοινωνικό σύστημα πεινασμένους κι εξαθλιωμένους οπαδούς οι οποίοι θα λένε απο μέσα τους ' τρελλός αυτός, μα απο αυτόν θα φάμε'' η αν κάποια συμφέροντα με λανσάρουν και με προωθήσουν ''τρελλός αυτός μα έχει κονόμα'' τότε το πιο πιθανόν είναι όλη η Ελλάδα να με θεωρεί θεόσταλτη Μετενσάρκωση του Μεγάλου Αλεξάνδρου . [ κι όποιος έχει αμφιβολίες δεν ... θα διορίζεται στο δημόσιο , κι θα διωχθεί ως άπιστος]. Αν σας φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά απλά σας περιέγραψα την ιστορία του Προφήτη Μωάμεθ πριν 1400 χρόνια. Η του Χριστού πριν 2000 χρόνια . Αν πάω να πώ στους συμπατριώτες μου στην ιδιαιτέρα μου πατρίδα ότι είμαι γιος θεού... δεν θα με πιστεύει ούτε η μάνα μου.
Τέτοια βαρύτητα έχει κι το Χριστός Ανέστη [ όποιος δεν το λέει θεωρείται άπιστος με ότι συνέπειες θα έχει αυτό γι' αυτόν
morpheausΜέλος
23/04/2006, 16:31:11
quote:

Και που το ξέρεις μπροστά ήσουν???

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

ΜΠΟΥ_Νέο Μέλος
23/04/2006, 18:20:35
Εκτός απο το οτι είσαι άπιστος,
η ενόχλησή σου για την αληθινή θρησκεία μας είναι εμφανής.
Οσο και να προσπαθείς εσύ και ολοί οι όμοιοί σου δεν πρόκειται να καταφέρετε τίποτα ενάντια στην Ορθοδοξία, γιατί τα θαύματα και τα θρησκευτικά γεγονότα είναι παντού και "ΦΩΝΑΖΟΥΝ".
Η ψυχή σου είναι γεμάτη απο κακούς και λανθασμένους λογισμούς.
Δεν είσαι εσυ άξιος(ούτε κι εγώ) να μιλήσεις για το έργο του Χριστού μας και να το αμφισβητήσεις!!

23/04/2006, 18:33:21
Ο ΜΠΟΥ_ ειναι ψευτης !!!

http://www.mptria.com

stavros_pΜέλος
23/04/2006, 21:05:37
ωπ και γω τα είδα τα 2 "young & old".
FindTheLifeΝέο Μέλος
23/04/2006, 23:31:46
quote:

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

morpheausΜέλος
24/04/2006, 01:26:59
Φίλε ΜΠΟΥ
δεν περίμενα να σε πειράξει τόσο πολύ και δεν ήθελα να σε προσβάλω.

Πάντος μια που άνοιξες το θέμα θα μπορούσες να μου ανεφέρεις κάποια θρησκευτικά γεγονότα και κάποια θαυματα τα οποία φωνάζουν οτι η θρησκεία <<σας>> είναι αληθηνή?

Και απο το τι είναι γεμάτη η ψυχή μου άσε να το ξέρω εγώ.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

24/04/2006, 02:01:43
α μπορούσες να μου ανεφέρεις κάποια θρησκευτικά γεγονότα και κάποια θαυματα τα οποία φωνάζουν οτι η θρησκεία <<σας>> είναι αληθηνή?

ενα λεξικο βρε παιδια ακριβο δεν είναι .
Υπαρχουν και ηλεκτρονικά

Edited by - studiare_lavorare_imaginare on 24/04/2006 02:09:03

FindTheLifeΝέο Μέλος
24/04/2006, 10:29:49
αν δεν ειναι ο χριστιανισμος πια αλλη θρησκεια ειναι αληθηνη?

ΜΠΟΥ_Νέο Μέλος
24/04/2006, 20:01:59
Φίλε morpheaus δέν αναφερόμουν σε σένα!!αλλά στο μήνυμα πανω απ το δικό σου!
Πίστευα οτι θα το καταλάβαινες.
Τώρα φίλε μου αν περιμένεις απο μενα να σου πω τους λόγους και τα γεγονότα που Φωνάζουν για το οτι μονο η θρησκεία μας είναι αληθινή νομίζω πως είναι ανώφελο.Είμαι σίγουρος οτι τα ξέρεις και τα έχεις ακούσει Πααααρα πολλές φορές(απο μικρός θα τα ακούς συνέχεια)και οτι τα έχεις απορρίψει επίσης παααρα πολλές φορές.
Λοιπόν ποιός ο λόγος να στα πώ; για να τα απορρίψεις ακόμη μια φορα;
Εύχομαι γρήγορα κι εσύ να βρείς την αλήθεια;
Θα ήθελα αν βέβαια θέλεις εσύ να το αποκαλύψεις,να έλεγες σε τι πιστεύεις;

24/04/2006, 20:11:58
O ΜΠΟΥ_ kanei pswnisthri sto internet gia na vrei mikra agorakia.

http://www.mptria.com

beyondΜέλος
24/04/2006, 20:17:45
ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ..

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο Δ Ρ Ο Μ Ο Σ .

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

FRODOΜέλος
24/04/2006, 20:35:38
Οταν στα μεταγεννεστερα χρονια 1000αδες ατομα εχουν δει τον Χριστο,μπορουμε ακομα να πουμε οτι δεν αναστηθηκε;Και μην μπλεκουμε τις διαφορες θρησκειες η τις εκκλησιες στο θεμα,γιατι χανουμε την ουσια.Πιστευουμε σε κατι το ανωτερω,οχι στην θρησκεια που εγινε για να γινει και η εκκλησια και να μας περνει τα λεφτα.Γιατι κακα τα ψεματα μια επισκεψη στην εκκλησια κοστιζει:γυρω στα 1ευρω για κερι,5 ευρω υπερ των φτωχων και 5 ευρω για να διαβαστουν τα ονοματα που τυχον γραψατατε στην λειτουργια της Κυριακης.Α,και +τα λεφτα για τα βιβλια που κατα καιρους βγαζει η εκκλησια και τα πουλαει στην εισοδο.Και στο τελος ολα πανε στους παππαδες...

www.sotiris.forumup.gr

ΜΠΟΥ_Νέο Μέλος
24/04/2006, 20:51:21
Φίλε beyond πιστεύω πως ο άνθρωπος ειναι απο τι φύση του Χριστιανός.
Δεν είμαι κανένας κολλημένος που να ακούει τυφλά αυτό που λέει η εκκλησία. Ξέρω οτι έχουν γίνει πολλές περικοπές γνώσεις απο αυτή και οτι υπάρχει πολύ μυστικισμός.Αλλα παρόλα αυτα σε οδηγεί στην λύτρωση της ψυχής σου,και αυτο είναι το ζητούμενο.
Και μη μου λές οτι όλες οι θρησκείες είναι ίδιες.Δεν γίνετε να συγκρίνεις τον Χριστιάνισμο με τους μουσουλμάνους,που για να πείσουν τους καμικάζοι να πάνε να σκοτωθούν τους λένε οτι στην άλλη ζωη θα γεννηθούνε βασιλιάδες!!!!!!!

Μην τρελαθούμε κιόλας