- Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης της Σίψας (Ταξιάρχες) Δράμας: ένας σύγχρονος άγιος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:
"Είναι κιαυτή μια στάσις νιώθεται " που θάλεγε κι ο Καβάφης.
Όχι και τον Καβάφη. Φτάνει μέχρι εδώ.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Γιατί τον έχεις αγοράσει ή ενοικιάσει; Ή θεωρείς ότι δεν ειναι του "επιπέδου μου" ο Καβάφης; Πολύ μεγάλη ιδέα έχουν για τον εαυτό τους κάποιοι...
quote:
Πες τα ρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ, πες πώς ο regulus παρέλαυνε στα φόρουμ κοροϊδεύοντας και προσβάλοντας και εμφανίστηκε ο Ευμενής, αθώος ων, και έπεσε θύμα του!
Ακριβώς ...
quote:
Πες τα ρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ, πες πώς ο regulus παρέλαυνε στα φόρουμ κοροϊδεύοντας και προσβάλοντας και εμφανίστηκε ο Ευμενής, αθώος ων, και έπεσε θύμα του!
Εσυ βλέπεις καμμία διαφορά μεταξύ των δυο?
Απλώς ο Ευμένης ήταν θρασύς και ο regulus προσυλητιστής με κάπως...ανορθόδοξο τρόπο.
Μόνο εσυ μπορούσες να συνομιλήσεις μαζί του και απορούσα, άν τον δεχόσουν ή τον επεξεργαζόσουν!!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Τι "ακριβώς"; Αμφιβάλλεις οτι βρισκόταν σε αυτοάμυνα;
Ακριβώς ...
Να σε διαγράψουν ρε!!!!!!!!!!!!!!
ΟΥ ρε!!!!!
Delete!!!!!!!!!
quote:quote:Τι "ακριβώς"; Αμφιβάλλεις οτι βρισκόταν σε αυτοάμυνα;
Ακριβώς ...
Να σε διαγράψουν ρε!!!!!!!!!!!!!!
ΟΥ ρε!!!!!
Delete!!!!!!!!!
Σίγουρα ήταν σε αυτοάμυνα γιατί του έθιξα τα ιερά και τα (αν)όσια και έσπευσε να αποκαταστησει την τάξη, μην τυχόν και ακουστεί η λέξη "άγιος" η ακόμη χειρότερα φανεί η εικόνα ενεός αγίου (που ήταν μόνο ο Παΐσιος και ο αγιος Γεωργιος) και ξεφύγει κανείς και σκεφτεί λίγο παραπέρα από τα εξώβυζα και τις καλλίγραμμες νεαρές. Πρέπει να ήταν σε πανικό εκείνη τη στιγμή. Οπότε δε ζητω να του επιβληθεί καμμιά ποινή επειδή κατανοώ τον πανικό, αλλά τουλάχιστον να αναγνωριστεί η ευθύνη του.
Σκόπευα να μην ασχοληθώ άλλο με το θέμα αλλά μια και πήρε διαστάσεις και πέφτουν επιπλήξεις για φωτογραφίες και λεξούλες όπως "ηλίθιε" να μου επιβληθεί και εμού ποινή,σύμφωνα με την παρακάτω κατηγορία που περιέχεται στην ανάρτηση:
quote:
Σε αναμένω με το άλλο νικ όπως συνηθίζετε εδώ μέσα βλέπω...
Βεβαια αν δεν επανέλθεις δε μπορώ να πως θα λυπηθώ.
Απ' ότι ξέρω ο διπλός λογαριασμός απαγορεύεται αυστηρά.
Αν πιστεύετε ότι στηρίζεται κάτι τέτοιο,παρακαλώ να τιμωρηθώ παραδειγματικά.
Σε αντίθετη περίπτωση πράξτε κατά την κρίση σας.
ΥΣ: Έτσι για να μην τρελαθούμε τελείως...
ΥΣ2: Σε καμμιά των περιπτώσεων η στάση μου να μην ερμηνευτεί ως υπεράσπιση του Eumenis.Τις συμπεριφορές τις κρίνω πάντα σε δυαδικό επίπεδο.Ελπίζω και εσείς.
Με εκτίμηση για το forum
Αμεινίας
(Τα πλήρη στοιχεία μου στην διάθεση σας,όποτε μου ζητηθεί)
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
δεν έχω καταλάβει σε τι ακριβώς αναφέρεσαι.
Μπορείς να γράψεις καταρχάς, από ποια σελίδα και ποιο θέμα είναι αυτό που έβαλες στην παράθεση; Έκανα αναζήτηση της φράσης στο παρόν θέμα και δεν την βρήκα. Άρα, θα πρέπει να είναι από άλλο θέμα και άλλη συζήτηση.

17-2-2013 14:43:08
quote:
quote:
Regulus,Προφανώς δεν το αντιλαμβάνεσαι και συνεχίζεις να εκτίθεσαι.
Παύω να ασχολούμαι.Δεν αξίζει τον κόπο.
Ωραία!
Σε αναμένω με το άλλο νικ όπως συνηθίζετε εδώ μέσα βλέπω...
Βεβαια αν δεν επανέλθεις δε μπορώ να πως θα λυπηθώ.
Συγνώμη για την ταλαιπωρία, έπρεπε να το έχω διευκρινίσει εξ'αρχής.
Διευκρινίζω ότι πρόθεσή μου είναι η επισήμανση της ιεράρχισης των όποιων παραπτωμάτων κι όχι ο αποκλεισμός κανενός, από το βήμα του forum.
διάβασα προσεχτικά τα μηνύματα του θέματος στο οποίο παραπέμπεις και θεωρώ ότι έχεις δίκιο να αισθάνεσαι ενοχλημένος από την κατηγορία περί διπλού λογαριασμού που σου απηύθυνε ο regulus. Θα συνεχίσω την τοποθέτησή μου στο σχετικό θέμα, όπου υπάρχει και η συγκεκριμένη αναφορά.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Μου αρκεί σε κάθε περίπτωση η διαπίστωσή σου,ως αντιπρόσωπος του forum.
quote:...και σε διάφορα άλλα παρόμοια ποστ του.
Ιάπετοςquote:
Regulus
Μπορείς και πρέπει να αφαιρέσεις όλες τις άσχετες φωτογραφίες του Eumenis και τον άγιο Εφραίμ που είναι ο σκελετός κάτω από τον άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο. Οι άλλες είναι σχετικές γιατί είναι μόνο ο άγιος Γεώργιος Καρσλίδης στην αρχή και ο άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος που ήταν και προστάτης του. Και τολμάς να λες και στους δύο ότι το κάνουμε τσίρκο ... πω πω πω σε τί κατάσταση βρίσκεστε! δεν το περίμενα να υπάρχει τόσος δαιμονισμός εδώ μέσα.Mη μιλάς.. Μη μιλάς.. Κρύβε λόγια.. Κρύβε λόγια.. Θα σε πάρουνε χαμπάρι!!
Γιατί δεν υποθέτω να έχει πρόθεση να υποβιβάσει την προσωπικότητα του Regulus (αν αυτή υποβιβάζεται μέσω διαδικτύου) σαν μια κίνηση εντυπωσιασμού.. κάτι τέτοιο θα ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο!
quote:Έχουν γίνει... τόσες και τόσες "σοβαρές" κατηγορίες για διπλούς.. που απορώ γιατί δεν έχουμε όλοι βυθιστεί στη σοβαρότητα δηλ.
Δεδομένου ότι στον παρόντα χώρο δεν συνομιλούμε ως διαδικτυακά φαντάσματα, αλλά ως ανθρώπινες προσωπικότητες, η κατηγορία που απηύθυνες στον @ΑΜΕΙΝΙΑΣ είναι σοβαρή.
quote:
Dr J
Έχουν γίνει... τόσες και τόσες "σοβαρές" κατηγορίες για διπλούς.. που απορώ γιατί δεν έχουμε όλοι βυθιστεί στη σοβαρότητα δηλ
Look who's talking!!!
Θά πρέπει να ντρέπεσαι, αλλά το "δια-βολικό" τμήμα του μυαλού σου,δεν σου επιτρέπει να το αντιληφθείς.
Μιλάει ο συνδίκτυος των πολλαπλών λογαριασμών, όπως ό ίδιος έχει παραδεχθεί.
Φωνάζει ο κλέφτης...!!!
Σε έχει ορίσει η διαχείρηση "φορουμικό" ντετέκτιβ και περιφέρεσαι στα θέματα, ψάχνοντας για "παραβάσεις"?
Αν δεν ήσουν ένας e-λογαριασμός και είχες προσωπική παρουσία, θα φόραγες και...κουκούλα?![]()
![]()
![]()
Και μετά διαλαλείς ότι "σκοτώνεις" τα Εγώ σου!!!
Γειά σου Σέρλοκ!!Χαιρετισμούς στον Γουάτσον!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Θα είχε επίσης ενδιαφέρον να μάθουμε τι εννοεί ο Ιάπετος απευθυνόμενος στον regulus, όταν λέει:quote:...και σε διάφορα άλλα παρόμοια ποστ του.
Ιάπετοςquote:
Regulus
Μπορείς και πρέπει να αφαιρέσεις όλες τις άσχετες φωτογραφίες του Eumenis και τον άγιο Εφραίμ που είναι ο σκελετός κάτω από τον άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο. Οι άλλες είναι σχετικές γιατί είναι μόνο ο άγιος Γεώργιος Καρσλίδης στην αρχή και ο άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος που ήταν και προστάτης του. Και τολμάς να λες και στους δύο ότι το κάνουμε τσίρκο ... πω πω πω σε τί κατάσταση βρίσκεστε! δεν το περίμενα να υπάρχει τόσος δαιμονισμός εδώ μέσα.Mη μιλάς.. Μη μιλάς.. Κρύβε λόγια.. Κρύβε λόγια.. Θα σε πάρουνε χαμπάρι!!
Γιατί δεν υποθέτω να έχει πρόθεση να υποβιβάσει την προσωπικότητα του Regulus (αν αυτή υποβιβάζεται μέσω διαδικτύου) σαν μια κίνηση εντυπωσιασμού.. κάτι τέτοιο θα ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο!
quote:Έχουν γίνει... τόσες και τόσες "σοβαρές" κατηγορίες για διπλούς.. που απορώ γιατί δεν έχουμε όλοι βυθιστεί στη σοβαρότητα δηλ.
Δεδομένου ότι στον παρόντα χώρο δεν συνομιλούμε ως διαδικτυακά φαντάσματα, αλλά ως ανθρώπινες προσωπικότητες, η κατηγορία που απηύθυνες στον @ΑΜΕΙΝΙΑΣ είναι σοβαρή.
Δεν έχω σκοπό να υποβιβάσω την προσωπικοτητά του όπως λές,παρα μόνο να τον προειδοποιήσω για τυχόν απενεργοποιησή του λογαριασμού του.
Γι αυτό και δεν τον κατηγορώ άλλα τον προειδοποιώ!
Στην ουσία δηλαδή συνεργάζομαι μαζί του,για να αποφευχθεί η αποβολή του. Τον βοηθάω όπως κατάλαβες ![]()
![]()
![]()
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
Edited by - Ιαπετός on 19/02/2013 14:31:14
quote:
Έχουν γίνει... τόσες και τόσες "σοβαρές" κατηγορίες για διπλούς.. που απορώ γιατί δεν έχουμε όλοι βυθιστεί στη σοβαρότητα δηλ.
Επειδή το είδα μετά το άλλο σου post-που το σχολίασα με καλή διάθεση-
τώρα πιο ...μουδιασμένα,μήπως πρέπει να ζητήσω και συγνώμη κιόλας;
μη τρελαθούμε τελείως αδερφέ.Για ξανασκέψου το λιγάκι.
quote:Εντάξει, εσένα σε καίει γιατί έχεις κατηγορήσει τουλάχιστον το μισό φόρουμ για διπλούς λογαριασμούς. Αλλά δε πειράζει, τα περσυνά ξινά σταφύλια είναι περσυνά, πάμε μπροστά τώρα. Τώρα σημασία έχει να λέμε ολόκληρη την αλήθεια.
Look who's talking!!!Θά πρέπει να ντρέπεσαι, αλλά το "δια-βολικό" τμήμα του μυαλού σου,δεν σου επιτρέπει να το αντιληφθείς.
Μιλάει ο συνδίκτυος των πολλαπλών λογαριασμών, όπως ό ίδιος έχει παραδεχθεί.
Φωνάζει ο κλέφτης...!!!
Σε έχει ορίσει η διαχείρηση "φορουμικό" ντετέκτιβ και περιφέρεσαι στα θέματα, ψάχνοντας για "παραβάσεις"?
Αν δεν ήσουν ένας e-λογαριασμός και είχες προσωπική παρουσία, θα φόραγες και...κουκούλα?
Και μετά διαλαλείς ότι "σκοτώνεις" τα Εγώ σου!!!
Γειά σου Σέρλοκ!!Χαιρετισμούς στον Γουάτσον!!
quote:Κουκούλα όχι, καπότα ναι. Γιατι πρέπει να παίρνεις προφυλάξεις πριν κάθε καταχώρηση.
Αν δεν ήσουν ένας e-λογαριασμός και είχες προσωπική παρουσία, θα φόραγες και...κουκούλα?
quote:Δεν του λες "Είσαι διπλός", του λες "σε προειδοποιώ οτι είσαι διπλός και θα σε ξεμπροστιάσω", φυσικά, καμία σχέση με κατηγορία αυτό.
Γι αυτό και δεν τον κατηγορώ άλλα τον προειδοποιώ!
quote:Αυτή είναι η σωστή λέξη "τον βοηθάω"
Στην ουσία δηλαδή συνεργάζομαι μαζί του,για να αποφευχθεί η αποβολή του. Τον βοηθάω όπως κατάλαβες
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 19/02/2013 15:12:57
quote:Αμεινία σωστή η παρατήρησή σου, δεν διαφωνώ, απλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί οι πολλοί πρέπει να έχουν δίκαιο όταν φέρονται σαν asses, και οι λίγοι πρέπει να έχουν άδικο επειδή υπάρχει omerta ανάμεσα στους πολλούς.
Επειδή το είδα μετά το άλλο σου post-που το σχολίασα με καλή διάθεση-τώρα πιο ...μουδιασμένα,μήπως πρέπει να ζητήσω και συγνώμη κιόλας;
μη τρελαθούμε τελείως αδερφέ.Για ξανασκέψου το λιγάκι.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου
Στην προκειμένη περίπτωση και εσύ έχεις δίκαιο και η συμπεριφορά σου γενικά στο φόρουμ είναι σωστότατη. Αλλά δεν έχεις ΜΟΝΟ εσύ δίκαιο, αυτό είναι το θέμα. Ωραίο είναι απο τα δέκα να παρατηρούμε τα τρία, αλλά ωραία έιναι να λέμε και τα επτά που δεν παρατηρεί κανείς (λόγω "Ομερτα"..).
...Οπότε έρχεται τώρα ο Νικόμαχος, και μου λέει, ρε μα*****, αφού είσαι και εσύ στο έγκλημα, τι μιλάς; Και εγώ του λέω, δε πας να δεις αν έρχομαι;
Αυτό είναι όλο.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 19/02/2013 15:14:12
Μεταξύ εμού και του Regulus, ΜΟΝΟ εγώ έχω δίκιο.
Για τις υπόλοιπες αντιπαραθέσεις του τελευταίου με όποιους άλλους,το συζητάμε.
Δεν κρύβομαι βέβαια πίσω από το δάχτυλό μου.
Σαφώς υπάρχουν συμπάθειες εδώ μέσα ανάμεσά μας,και σωστά επισημαίνεις ότι δεν πρέπει μέσω αυτής της οδού να δημιουργούνται αδικίες.
Το γεγονός ότι π.χ. ότι ο Νικόμαχος είναι κοντά στις δικές μου θέσεις στα διάφορα θέματα,και έχουμε γράψει ώρες συζήτησης,είναι γνωστό.
Όμως όταν δυο συνομιλητές έχουν ανταλλάξει αμφότεροι συμπεριφορές που δεν αρμόζουν,εγω σαν τρίτος δεν μπορώ να κάνω το διαιτητή.Το έχει πάρει ήδη η μπάλα το πράμα.
Εκεί που νοιώθω ότι πρέπει να πάρω θέση,είναι στις πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις.
Δηλαδή εκεί που η διαφορά αντιμετώπισης είναι ξεκάθαρη.
Μια τέτοια ήταν η δική μου περίπτωση και γι' αυτό είχα την "απαίτηση" αφού επέλεξες να πάρεις θέση,σαν τρίτος, να είναι η σωστή.
Έστω και μερικώς πάντως,με καλύπτει η δευτερολογία σου.
ΥΣ: π.χ. μεταξύ εσού και του Νικόμαχου,δεν παίρνω θέση,διότι στην μεταξύ σας επικοινωνία,είτε επειδή έχετε παραγνωριστεί,είτε επειδή γουστάρετε,λεκτικά ξεφεύγετε και οι δυο από τα σταθμά μου.Γι' αυτό θεωρώντας ότι είστε ικανοί από μόνοι σας να ξεμπλέξετε,μένω εκτός.
Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 19/02/2013 15:48:25