ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης της Σίψας (Ταξιάρχες) Δράμας: ένας σύγχρονος άγιος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης της Σίψας (Ταξιάρχες) Δράμας: ένας σύγχρονος άγιος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/02/2013, 15:54:39
quote:
Μεταξύ εμού και του Regulus, ΜΟΝΟ εγώ έχω δίκιο.
Το δέχομαι αυτό
quote:
ΥΣ: π.χ. μεταξύ εσού και του Νικόμαχου,δεν παίρνω θέση,διότι στην μεταξύ σας επικοινωνία,είτε επειδή έχετε παραγνωριστεί,είτε επειδή γουστάρετε,λεκτικά ξεφεύγετε και οι δυο από τα σταθμά μου.Γι' αυτό θεωρώντας ότι είστε ικανοί από μόνοι σας να ξεμπλέξετε,μένω εκτός.
19/02/2013, 15:58:06
Κι εγώ με τη σειρά μου αποσύρω το ... "μερικώς"

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

19/02/2013, 16:43:42
quote:
quote:
amalia
Δεδομένου ότι στον παρόντα χώρο δεν συνομιλούμε ως διαδικτυακά φαντάσματα, αλλά ως ανθρώπινες προσωπικότητες, η κατηγορία που απηύθυνες στον @ΑΜΕΙΝΙΑΣ είναι σοβαρή.

Dr Jekyll Mr Hyde
Έχουν γίνει... τόσες και τόσες "σοβαρές" κατηγορίες για διπλούς.. που απορώ γιατί δεν έχουμε όλοι βυθιστεί στη σοβαρότητα δηλ.

Μιας και πετάχτηκες πάλι να πεις εξυπνάδα (και σε ζήτημα που δε σε παίρνει καθόλου!) να σου υπενθυμίσω ότι σε κάποιες περιπτώσεις μέλων που τους αρέσει να παίζουν RPG με τους άλλους ανθρώπους/συνομιλητές τους, ισχύει ο χαρακτηρισμός "διαδικτυακά φαντάσματα".

Όταν θελήσεις να βγάλεις λοιπόν την κουκούλα, θα μπορείς να αποφαίνεσαι με σοβαρότητα περί σοβαρότητας.

19/02/2013, 16:54:25
quote:
Μιας και πετάχτηκες πάλι να πεις εξυπνάδα (και σε ζήτημα που δε σε παίρνει καθόλου!) να σου υπενθυμίσω ότι σε κάποιες περιπτώσεις μέλων που τους αρέσει να παίζουν RPG με τους άλλους ανθρώπους/συνομιλητές τους, ισχύει ο χαρακτηρισμός "διαδικτυακά φαντάσματα".

Όταν θελήσεις να βγάλεις λοιπόν την κουκούλα, θα μπορείς να αποφαίνεσαι με σοβαρότητα περί σοβαρότητας.

Αν μου βρείτε κάποιο ενεργό διπλό λογαριασμό, θα θεωρήσω οτι φοράω κουκούλα.
Κατα τα άλλα συμφωνώ, και αυτό που είπα είναι ακριβώς οτι κατηγορίες για διπλούς λογ. όπως του Regulus για τον Αμεινία, δεν είναι σοβαρές. Βέβαια καλά έκανε ο Αμεινίας και θίχτηκε, απλά για μένα φαινόταν απ' την αρχή οτι δεν ευσταθεί.
20/02/2013, 11:59:23
quote:

Κατα τα άλλα συμφωνώ, και αυτό που είπα είναι ακριβώς οτι κατηγορίες για διπλούς λογ. όπως του Regulus για τον Αμεινία, δεν είναι σοβαρές. Βέβαια καλά έκανε ο Αμεινίας και θίχτηκε, απλά για μένα φαινόταν απ' την αρχή οτι δεν ευσταθεί.

Ποτέ δεν είπα ότι ξέρω ότι ο @ΑΜΕΙΝΙΑΣ έχει πολλούς λογαρισμούς, αν το ήξερα θα το έλεγα ευθέως. Αλλά και δεν το αποκλείω και δικαίωμα έχω να σκέφτομαι εντός μου ότι θέλω λαμβάνοντας υπόψιν ότι και θέμα έχει ανοιχτεί σχετικά , για διπλούς λογαριασμούς. Συμβαίνει σε πολλά φόρουμ. Η έκφρασή μου "σε περιμένω με το άλλο νικ", είχε και συνέχεια η οποία δεν λήφθηκ υπόψιν, "το συνηθίζετε εδώ μέσα" λαμβάνοντας υπόψιν όσα είχα διαβάσει, για να δείξω ότι δεν τον φορούσε προσωπικά, τη στιγμή που είναι ένας e-λογαριασμός ενός άγνωστου ανθρώπου. Ταραγμένος βέβαια ο Αμεινίας δεν το πρόσεξε αυτό και έσπευσε να βρει αιτία "καταδίκης μου" σαν να κατηγορούσα ειδικά αυτόν για κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι είναι αδύνατο να βρει κανείς αν είναι δύο λογαριασμοί του ιδίου ατόμου αν αυτός πάρει τα μέτρα του.Η MAC ADDRESS δεν καταγράφεται και δεν πρέπει να καταγραφεται όπως ούτε και το ΙΡ. Το ότι στη βάση δεδομένων σας υπάρχουν τα ΙΡ , όπως και σε άλλα φόρουμ, είναι θέμα που θα πρέπει να εξηγηθεί κάποια στιγμή κάπου , σε κάποια υπέυθυνη αρχή, λόγω της νεότερης ευρωπαϊκής νομοθεσίας που απαγορεύει όλα αυτά αλλά και τα cookies. Γιαυτό είπα όποιος έχει τη μυγα μυγιαζεται, προδίδεται μόνος του από τη συμπεριφορά του.

20/02/2013, 12:14:46
Σχετικά με το "δαιμονισμός" είναι φανερό ότι μιλάω βασιζόμενος στην ορθόδοξη παράδοση και όχι σε προσωπική εκτίμηση. Σύμφωνα με αυτή όποιος δυσανασχετεί , αηδιάζει ή φοβάται τις εικόνες των αγίων, όπως συνέβη με μερικά μέλη εδώ μέσα, δέχεται επιρροές ισχυρές από δαιμονικά όντα, όντα με ιδιότητες πέρα από τις ανθρώπινες τα οποία δεν συμπλέουν με τη ροή εξέλιξης της ανθρωπότητας αλλά την αντιμάχονται. Η κακή χροιά του όρου "δαίμονας" σε αντίθεση με την καλή χροιά που είχε σε προχριστιανικούς χρόνους, Η οποία δεν ήταν μονοσήματη αλλά παράλληλη με την άλλη,οφείλεται στο διαχωρισμό της έννοιας που έγινε επί χριστιανισμού, την οποία έδειξα με το κείμενο του αγίου Αντωνίου από τη Φιλοκαλία.Ο αγιος ΝΑτρώνιος ονομάζει τον "οικείο δαίμονα" των αρχαίων "φύλακά άγγελο" ταυτίζοντας έτσι τις έννοιες "άγγελος" και "καλός δαίμονας".Ο "οικείος" ο δικός μας , είναι πάντα καλός για μας.Οι ανώτεροι του ανθρώπου Δαίμονες και ήρωες ονομάζονται πλέον "άγγελοι" και "άγιοι" (οι όροι υπάηρχαν από παλιά) ενώ οι κατώτεροι "δαιμόνια" ή "δαίμονες" αδιακρίτως. Ο χριστιανισμός δεν λέει ότι ήταν "δαιμόνια" όλα τα αόρατα όντα αλλά μόνο τα κατώτερα. Οι άλλοι ήταν ήρωες ανάλογοι των αγίων. Η διάκριση αυτή είναι επίσης θέμα παιδείας. Οι περισσότεροι δεν την έχουν ακόμη και από τους χριστιανούς. Μόνο οι επιρροές από κατώτερα όντα προκαλλούν φόβο ή απέχθεια στη θέα των αγίων του χριστιανισμού επειδή τα ανώτερα και ανάλογα των αγίων δεν φοβούνται την αγιότητα και δεν προκαλούν τέτοιες επιρροές δειλίας, ή φόβου για το ιερό, αλλά νιώθουν προσφιλή την όποια εικόνα ιερότητας εφόσον είναι έως το επίπεδό τους.Πχ. ο Σωκράτης με την επιρροή του δεν προκαλέι τον άνθρωπο να φοβάται τους αγίους, σε αντίθεση με τα δαιμόνια επειδή ως κατώτερα όντα φοβούνται τα πάντα, ακόμη και τον ίσκιο τους, που λέει ο λόγος. Φόβος προκαλείται από κάτι ανώτερο σε εκείνα τα όντα που φοβούνται το ανώτερο επειδή νομίζουν ότι θα τα καταστρέψει, γεγονός που συμβαίνει με όσα ζουν στο σκοτάδι επειδη χάνουν την κατοικία τους. Ο δαιμονισμός όμως μπορεί να υπάρχει και χωρίς δαιμόνιο, αν κάποιος γίνεται ο ίδιος "δαιμόνιο" , αναπτύσοντας την αντίστοιχη ψυχική πλευρά υπέρμετρα, νομίζοντας ότι έτσι έγινε "Δαίμονας", ιερότερος δηλαδη και ανώτερος από τους άλλους ανθρώπους, λόγω απαιδευσίας και άγνοιας της συμπαντικής ιεραρχίας. Αυτή η κατάσταση τον φέρει σε φόβο ενώπιον των όντως αγίων (αυτήν εννοούσα) και οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις "εξορκισμού" του "κακού" (της εικόνας των αγίων) όπως αυτές που παρατηρήθηκαν (πόλεμος εικόνων με σεξουαλικό περιεχόμενο ως αντιτιθέμενο στον ασκητισμό, προσβολές κλπ).

Edited by - regulus on 20/02/2013 12:24:24

20/02/2013, 12:47:08
quote:
Σχετικά με το "δαιμονισμός" είναι φανερό ότι μιλάω βασιζόμενος στην ορθόδοξη παράδοση και όχι σε προσωπική εκτίμηση. Σύμφωνα με αυτή όποιος δυσανασχετεί , αηδιάζει ή φοβάται τις εικόνες των αγίων, όπως συνέβη με μερικά μέλη εδώ μέσα, δέχεται επιρροές ισχυρές από δαιμονικά όντα, όντα με ιδιότητες πέρα από τις ανθρώπινες τα οποία δεν συμπλέουν με τη ροή εξέλιξης της ανθρωπότητας αλλά την αντιμάχονται.

Συμπέρασμα 1. : η ορθόδοξη παράδοση λέει όλα αυτά που ισχυρίζομαι. Ακόμα κι αν αμφισβητείτε τα λεγόμενά μου, δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε την αυθεντία της.

Συμπέρασμα 2. : αυτό που σας χρειάζεται εδώ μέσα είναι ένας περιποιημένος εξορκισμός μπας και ισιώσετε.

Συμπέρασμα 3. : προσέξτε όλοι εσείς οι αντίχριστοι εδώ μέσα. Πάρτε θέση όσο προλαβαίνετε στον πόλεμο με τα δαιμονικά όντα που μαίνεται. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

20/02/2013, 14:39:12
quote:

Συμπέρασμα 1. : η ορθόδοξη παράδοση λέει όλα αυτά που ισχυρίζομαι. Ακόμα κι αν αμφισβητείτε τα λεγόμενά μου, δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε την αυθεντία της.

Εκ του πονηρού προσθήκη του "όλα" και απόδοση σε εμένα εκφράσεων που δεν είπα. ποιος χαλάει το θέμα τωρα Dr. ;

quote:

Συμπέρασμα 2. : αυτό που σας χρειάζεται εδώ μέσα είναι ένας περιποιημένος εξορκισμός μπας και ισιώσετε.

Εξορκισμός χρειάζεται μόνο σε όσους είναι δαιμονισμένοι και αυτό το ξέρουν είτε οι ίδιοι είτε το περιβάλλον τους. Εγώ δεν είπα σε κανέναν συγκεκριμένα ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο επειδή δεν ξέρω κανένα πρόσωπο. Επομένως εκ του πονηρού δεύτερη απόδοση προθέσεων στο πρόσωπό μου χωρίς λόγο.
Ποιος χαλάει το θέμα;

quote:
Συμπέρασμα 3. : προσέξτε όλοι εσείς οι αντίχριστοι εδώ μέσα. Πάρτε θέση όσο προλαβαίνετε στον πόλεμο με τα δαιμονικά όντα που μαίνεται. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Αν υπάρχουν αντίχριστοι δώ μέσα (γιατί το επαναλαμβάνεις ξέρεις κάτι για τους εδώ μέσα που τους καθιστά αντίχριστους;;;) αυτοί έχουν πάρει θέση αλλά πάντα μπορεί να αλλάξει γνώμη κανείς. Ο άνθρωπος εξελίσσεται και όσο ζει μεταβάλλεται αλλάζωντας γνώμες και απόψεις προς το καλύτερο.

Συμπερασμα:
Προσπάθησες αποτυχημένα να μου αποδώσεις σκέψεις και εκφράσεις και να ποδηγετήσεις το νου των υπολοίπων προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση εναντίον μου. Τι θα κέρδιζες με αυτό; Σε στενοχωρεί το ότι δεν εκνευρίζομαι;

Edited by - regulus on 20/02/2013 14:41:13

20/02/2013, 14:44:40
regulus

Είπα να απέχω, αλλά είσαι άκρως προσβλητικός, ώς προς την νοημοσύνη ορισμένων μελών του φόρουμ, όπως εσυ ο ίδιος ανέφερες.

quote:

Σχετικά με το "δαιμονισμός" είναι φανερό ότι μιλάω βασιζόμενος στην ορθόδοξη παράδοση και όχι σε προσωπική εκτίμηση

Και τι είναι η ορθόδοξη παράδοση, πέρα απο ένα κοινωνικοπολιτικό κατασκεύασμα ελέγχου του...ποιμνίου?

quote:

Σύμφωνα με αυτή όποιος δυσανασχετεί , αηδιάζει ή φοβάται τις εικόνες των αγίων, όπως συνέβη με μερικά μέλη εδώ μέσα, δέχεται επιρροές ισχυρές από δαιμονικά όντα, όντα με ιδιότητες πέρα από τις ανθρώπινες τα οποία δεν συμπλέουν με τη ροή εξέλιξης της ανθρωπότητας αλλά την αντιμάχονται.

Ποιά είναι τα δαιμονικά όντα?
Ποιές είναι οι ιδιότητές τους?
Εχεις δεί κανένα?
Εχεις συνομιλήσει με κάποιο?

Μήπως εννοείς τις στρατιές του Ασμοδαίου και του Βααλ?
Τα όντα του εσωτερικού της Γης, εκεί στην Τάκλα Μακάν?

Μήπως εννοείς τα δαιμονικά Σαυροειδή του Γιαχωβά?

Τι απο όλα αυτά τα παραμύθια?
Μήπως εννοείς τους δαίμονες του Χαρυ Πότερ?

Ηταν μερικές ερωτήσεις, μήπως και καταλάβεις τι εννοώ, όταν λέω: << Προσβάλεις την νοημοσύνη μας, αντιπαρατάσοντας την δική σου! >>

quote:

.Ο αγιος ΝΑτρώνιος ονομάζει τον "οικείο δαίμονα" των αρχαίων "φύλακά άγγελο"

ΝΑτρώνιος?
Ποιός Δαίμονας είναι αυτός?

Μήπως εννοείς το "δαιμονικό" νάτριο το Na?Εκείνο απο την Αγία οικογένεια των αλκαλίων με αύξοντα αριθμό στην οικογενειακή διαδοχή το 11 και προσωπικό βάρος 22,98977 ?

quote:

Ο χριστιανισμός δεν λέει ότι ήταν "δαιμόνια" όλα τα αόρατα όντα αλλά μόνο τα κατώτερα. Οι άλλοι ήταν ήρωες ανάλογοι των αγίων. Η διάκριση αυτή είναι επίσης θέμα παιδείας.

Σαφώς και είναι θέμα παιδείας.
Μας το επιβεβαιώνεις συνεχώς και αδιαλείπτως.

quote:

Φόβος προκαλείται από κάτι ανώτερο σε εκείνα τα όντα που φοβούνται το ανώτερο επειδή νομίζουν ότι θα τα καταστρέψει, γεγονός που συμβαίνει με όσα ζουν στο σκοτάδι επειδη χάνουν την κατοικία τους

Που είναι η κατοικία τους?
Δώσε μου δ/νση.
Θα πάω με μερικούς απο εδώ μέσα και θα τα εξολοθρεύσουμε να μην σας πειράζουν!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/02/2013, 15:12:24
quote:
Προσπάθησες αποτυχημένα να μου αποδώσεις σκέψεις και εκφράσεις και να ποδηγετήσεις το νου των υπολοίπων προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση εναντίον μου. Τι θα κέρδιζες με αυτό; Σε στενοχωρεί το ότι δεν εκνευρίζομαι;

Καμία πρόθεση δεν έχω να στρέψω κάποιον εναντίον σου. Αν διαπιστώνεις κάτι τέτοιο, αναλογίσου το βαθμό της δικής σου συνεισφοράς σε μια τέτοια αποστροφή.

Αισθάνεσαι οτι απειλείσαι από κάτι? Οτι σε κυνηγά κανένας? Αν σκεφτώ οτι διακατέχεσαι από μανία καταδίωξης, θα υπάρχει σφάλμα στους δικούς μου αντιληπτικούς μηχανισμούς?

Δεν με σταναχωρεί καθόλου το γεγονός της απάθειάς σου. Αυτό θα περίμενα άλλωστε. Προσωπικά διατηρώ την ικανότητά μου να εκνευρίζομαι, να χαίρομαι, να λυπάμαι και να στεναχωριέμαι. Όλα αυτά δηλαδή που είμαι φτιαχμένος για να βιώνω σαν άνθρωπος. Εδώ. Μαζί με τους άλλους ανθρώπους και τα ζωντανά. Όχι αλλού, με δαίμονες, αερικά και τιμημένους αναχωρητές.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.