- ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Όποτε εύχομαι σε όλες και όλους εδώ κάτι αντίστοιχο γιατί αυτό που μετράει παιδιά δεν είναι το 1ο ραντεβού αλλά τα επόμενα. Την πρώτη φορά είναι εύκολο και να εντυπωσιάσουμε και να εντυπωσιαστούμε. Με την πάροδο του χρόνου όμως κερδίζουμε τον άλλο, με την πάροδο του χρόνου γεννιέται και οικοδομείται η αγάπη μέσα από τη ζωή, τη συμπαράστασή μας στον άλλο όταν μας χρειάζεται κι όχι σε μια νύχτα διασκέδασης.
quote:Μη με παρεξηγήσεις ένας καλός μου φίλος έπαθε πρόσφατα το ίδιο και της είπε κάτι κακό. Απαράδεκτο. Χείλη μισάνοιχτα και μυαλό μεσάνυχτα. Τα έχασε το κορίτσι, έβαλε τα κλάματα. Χοντράδα ναι, αλλά τον είχε παγώσει. Αλήθεια δεν φτάνουν δυό όμορφα μάτια γιά να προχωρήσεις. Πίστεψέ με. Είναι όμορφο να εκπέμπεις στο ίδιο μήκος κύματος. Εμένα πάντως ο άντρας η φίλη η γνωστοί γενικά οι άνθρωποι με κερδίζουν με το λόγο.
ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ .ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΗ ΓΝΩΣΤΑ ΝΙΩΘΕΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ.ΑΦΟΥ ΑΝΑΛΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ.ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΤΑΙΑ.ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙΝ ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΡΥΩΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ .ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
Πες της ότι έχεις άλλο ραντεβού κατεπείγον.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
quote:Αμέ, τι νόμιζες τον έστειλα αδιάβαστο.
Καλοο, πολυ καλο. Οι καφεδες βλαπτουν σοβαρα την υγεια, κυριως αν δεν ειναι επεξεργασμενοι.
Είναι να μην πάρω ανάποδες στροφές.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
quote:Κύττα, και κακές λέξεις μου έρχονται στο μυαλό αλλά δεν τις λέω καθότι κορίτσι με ανατροφή.
Για να κανουμε και μια μεταφυσικη προσεγγιση του θεματος.
Συμφωνω με το παραπανω της Αφροδιτης.Υπαρχουν ομως καποιες φορες που ενω η διαισθηση σου φωναζει:τρεξε μακρια,που ενω νιωθεις το σκοτεινο χρωμα της αυρας του αλλου ,που το νοητικο ρανταρ στριφογυριζει και στελνει του κοσμου ,τα αρνητικα μηνυματα,πας και πεφτεις στο πηγαδι και μαλιστα βουτας με το κεφαλι.
Πως να το εξηγησω τωρα αυτο? Να το πω καρμα ,να το πω συναστρια ,να το πω μαγεια η να το πω βλακεια με περικεφαλαια?
Οποιος μπορει ας απαντησει.
΄Ολοι το κάναμε το λάθος. Αλλά άκου. Δεν αισθάνομαι ότι είναι καρμική ιστορία το καρμικό αγάπη μου το αισθάνεσαι και τρελλαίνεσαι. Ταλαντεύεσαι και ψάχνεσαι. Πέφτεις στο κενό. Το έχω αιστανθεί και έχασα τη γη και τους υπόλοιπους πλανήτες.
΄Ενας άντρας με μάγεψε στη ζωή μου εμένα.
Αχ!
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
Αφροδιτη σε καταλαβαινω τοσο οσο δεν φανταζεσαι...
quote:nst χαίρομαι που καταλαβαίνεις συμπάσχεις κι αντιλαμβάνεσαι. Η τρέλλα θέλει ψυχραιμία. Φιλάκια. Πάω να βάλω αφρό στο μαλλί. ΄Εχω έξοδο απόψε.
Βελισσαριε ,ξεκαθαρισε τωρα που ειναι νωρις ,μετα ειναι χειροτερα.
Αφροδιτη σε καταλαβαινω τοσο οσο δεν φανταζεσαι...
Νοερό ραντεβού στη γαλήνη της ψυχής του.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
Βελισσάριε όλοι αξίζουν μια δεύτερη προσπάθεια... Μπορεί η κοπέλα να κόλισε για 1 δις διαφορετικούς λόγους (γυναίκα είναι)....
Η αποψή μου είναι να βγείτε αλλά σε δικό σου μέρος. Ξεκινήστε για φαεί και αν βαραίνει το κλίμα βουρ για κανένα μπαράκι... αν το κλίμα είναι βαρή συζητησέ το (πχ έχεις κάτι; σκέφτεσαι τίποτα; βαριέσαι; θες να πάμε κάπου αλλού;) κάνε συνέχεια ερωτήσεις για εκείνην (θα βαρεθείς οικτρά αλλά οκ τι να κάνουμε έτσι είναι οι γυναίκες γουστάρουν να μιλάνε και να τις ακούνε ).... αν στο τέλος δεν πάει καλά και τι έγινε το κόβεις από αύριο...
Η γνώμη μου είναι να είσαι 100% σίγουρος πριν κάνεις κάτι....
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
Αλλά το 2ο ραντεβού δεν λεει και τίποτα... δηλαδή γιατί να κλάψει σε αγάπησε ή την αγάπησες και την πλήγωσες...
Είσαστε ακόμα σε φάση διερεύνησης άλλο ένα ραντεβού δεν βλάπτει κανέναν (η γνώμη μου) το πολύ πολύ να ενδυναμώσει την πρώτη άποψη που είχες....
Ότι και να κάνεις πάντως, καλή διασκέδαση
Η πρώτη άποψη είναι σημαντική αλλά είναι και σχεδόν πάντα λανθασμένη. Η κοπέλα μπορεί να είχε φάει 1 τρις κολήματα εκείνη την ημέρα (είναι γυναίκα) του τύπου :
1) Άραγε έχω ξεπεράσει τον πρώην;
2) Πέρασα την εξεταστική
3) Σήμερα μου έκανε επίπληξη ο προϊσταμενός μου και μάλλον θέλει να με απολύσει
4) Αχ, να του πω να πάμε διακοπές μαζί ή θα με περάσει για εύκολη
5) Έχω να βγω ραντεβού με άντρα από το 1997 δεν πρέπει να πω τίποτα και το χαλάσω
6).......
.
.
.
.
.
1 τρις) Μυρίζει το στόμα μου, και έλεγα να πλείνω τα δόντια μου αλλά δεν πρόλαβα, γαμώτο
Δώσε λίγο χρόνο, γνωριστείτε, νιώστε άνετα μεταξύ σας και ύστερα αποφασίζεις...
και στο κάτω κάτω, εσύ δεν την πλησίασες, ε λοιπόν εσύ θα την απορρίψεις...
Γυναίκα είναι θα το ξεπεράσει : )
ραντεβού ίσον γιορτάσι,
κι αν η κούκλα δεν σ΄αρέσει
τι πειράζει κι αν πονέσει;
*Ειλικρίνεια και μόνο
μία -κι έξω τελειώνω-,
-έτσι πες στον εαυτό σου-,
άντε, [κάνε το δικό σου]...
Από καρδιάς παρακαλώ,
Πάμε γι΄άλλα Βελισσάριέ μου!
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
Αφου εφτασες ως εκει βρες το θαρρος να δωσεις μια εντιμη λυση και μην απογοητευεσαι.Και εκεινη θα βρει τον δρομο της χωρις εσενα και εσυ τον δικο σου χωρις εκεινη.