ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

stratis7924 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
stratis79Μέλος
21/07/2005, 15:51:01
πάντα στο 1ο ραντεβού προσπαθείς να περάσεις μια ιδανική εικόνα του εαυτού στον άλλο. Πολλές φορές μάλιστα μιλάς για πράγματα που ούτε καν σε ενδιαφέρουν ή κάνεις προτάσεις που ούτε καν σου αρέσουν παρά μόνο για να δημιουργήσεις καλή εικόνα. Το θέμα για μένα όμως είναι το εξής, όταν προχωρήσει η γνωριμία τότε θα αποκαλυφθεί κι η αληθινή ταυτότητα σου οπότε αν έχεις παρουσιάσει έναν εντελώς ψεύτικο εαυτό θα αντιμετωπίσεις μερικά σημαντικά προβλήματα. Θυμάμαι τον εαυτό μου πριν 2 χρόνια καλοκαίρι οπότε και γνώρισα τη γυναίκα μου πόσο διαφορετικός ήμουν στο 1ο ραντεβού με την έννοια ότι το έπαιζα χαλαρός και άνετος ενώ στην πραγματικότητα είμαι άτομο που ζει μέσα στο άγχος. Μία,δύο,τρεις στο τέλος έπαψα να είμαι ο άνθρωπος χωρίς ελαττώματα των πρώτων ραντεβού και φάνηκαν κι οι δικές μου αδυναμίες όπως έχουν όλοι οι άνθρωποι. Είναι φυσικό επόμενο αυτό. Ευτυχώς όμως τελικά με παντρεύτηκε

Όποτε εύχομαι σε όλες και όλους εδώ κάτι αντίστοιχο γιατί αυτό που μετράει παιδιά δεν είναι το 1ο ραντεβού αλλά τα επόμενα. Την πρώτη φορά είναι εύκολο και να εντυπωσιάσουμε και να εντυπωσιαστούμε. Με την πάροδο του χρόνου όμως κερδίζουμε τον άλλο, με την πάροδο του χρόνου γεννιέται και οικοδομείται η αγάπη μέσα από τη ζωή, τη συμπαράστασή μας στον άλλο όταν μας χρειάζεται κι όχι σε μια νύχτα διασκέδασης.

21/07/2005, 19:28:02
quote:

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ .ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΗ ΓΝΩΣΤΑ ΝΙΩΘΕΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ.ΑΦΟΥ ΑΝΑΛΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ.ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΤΑΙΑ.ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙΝ ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΡΥΩΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ .ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

Μη με παρεξηγήσεις ένας καλός μου φίλος έπαθε πρόσφατα το ίδιο και της είπε κάτι κακό. Απαράδεκτο. Χείλη μισάνοιχτα και μυαλό μεσάνυχτα. Τα έχασε το κορίτσι, έβαλε τα κλάματα. Χοντράδα ναι, αλλά τον είχε παγώσει. Αλήθεια δεν φτάνουν δυό όμορφα μάτια γιά να προχωρήσεις. Πίστεψέ με. Είναι όμορφο να εκπέμπεις στο ίδιο μήκος κύματος. Εμένα πάντως ο άντρας η φίλη η γνωστοί γενικά οι άνθρωποι με κερδίζουν με το λόγο.
Πες της ότι έχεις άλλο ραντεβού κατεπείγον.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

21/07/2005, 19:28:45
quote:

Καλοο, πολυ καλο. Οι καφεδες βλαπτουν σοβαρα την υγεια, κυριως αν δεν ειναι επεξεργασμενοι.

Αμέ, τι νόμιζες τον έστειλα αδιάβαστο.
Είναι να μην πάρω ανάποδες στροφές.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

21/07/2005, 19:31:12
quote:

Για να κανουμε και μια μεταφυσικη προσεγγιση του θεματος.
Συμφωνω με το παραπανω της Αφροδιτης.Υπαρχουν ομως καποιες φορες που ενω η διαισθηση σου φωναζει:τρεξε μακρια,που ενω νιωθεις το σκοτεινο χρωμα της αυρας του αλλου ,που το νοητικο ρανταρ στριφογυριζει και στελνει του κοσμου ,τα αρνητικα μηνυματα,πας και πεφτεις στο πηγαδι και μαλιστα βουτας με το κεφαλι.
Πως να το εξηγησω τωρα αυτο? Να το πω καρμα ,να το πω συναστρια ,να το πω μαγεια η να το πω βλακεια με περικεφαλαια?
Οποιος μπορει ας απαντησει.

Κύττα, και κακές λέξεις μου έρχονται στο μυαλό αλλά δεν τις λέω καθότι κορίτσι με ανατροφή.
΄Ολοι το κάναμε το λάθος. Αλλά άκου. Δεν αισθάνομαι ότι είναι καρμική ιστορία το καρμικό αγάπη μου το αισθάνεσαι και τρελλαίνεσαι. Ταλαντεύεσαι και ψάχνεσαι. Πέφτεις στο κενό. Το έχω αιστανθεί και έχασα τη γη και τους υπόλοιπους πλανήτες.
΄Ενας άντρας με μάγεψε στη ζωή μου εμένα.
Αχ!

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

21/07/2005, 20:27:22
Βελισσαριε ,ξεκαθαρισε τωρα που ειναι νωρις ,μετα ειναι χειροτερα.
Αφροδιτη σε καταλαβαινω τοσο οσο δεν φανταζεσαι...
21/07/2005, 20:43:28
quote:

Βελισσαριε ,ξεκαθαρισε τωρα που ειναι νωρις ,μετα ειναι χειροτερα.
Αφροδιτη σε καταλαβαινω τοσο οσο δεν φανταζεσαι...

nst χαίρομαι που καταλαβαίνεις συμπάσχεις κι αντιλαμβάνεσαι. Η τρέλλα θέλει ψυχραιμία. Φιλάκια. Πάω να βάλω αφρό στο μαλλί. ΄Εχω έξοδο απόψε.
Νοερό ραντεβού στη γαλήνη της ψυχής του.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

VELISSARIOSΜέλος
22/07/2005, 09:37:41
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΦΕΡΘΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΑΝ ΤΗΝ ΔΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ .ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΓΙΖΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
stratis79Μέλος
22/07/2005, 12:15:37
πρόσεξε μόνο να μην κλάψει χειρότερα αργότερα
GDS1Μέλος
22/07/2005, 12:43:35
Ελπίζω να προλαβαίνω....

Βελισσάριε όλοι αξίζουν μια δεύτερη προσπάθεια... Μπορεί η κοπέλα να κόλισε για 1 δις διαφορετικούς λόγους (γυναίκα είναι)....

Η αποψή μου είναι να βγείτε αλλά σε δικό σου μέρος. Ξεκινήστε για φαεί και αν βαραίνει το κλίμα βουρ για κανένα μπαράκι... αν το κλίμα είναι βαρή συζητησέ το (πχ έχεις κάτι; σκέφτεσαι τίποτα; βαριέσαι; θες να πάμε κάπου αλλού;) κάνε συνέχεια ερωτήσεις για εκείνην (θα βαρεθείς οικτρά αλλά οκ τι να κάνουμε έτσι είναι οι γυναίκες γουστάρουν να μιλάνε και να τις ακούνε ).... αν στο τέλος δεν πάει καλά και τι έγινε το κόβεις από αύριο...

Η γνώμη μου είναι να είσαι 100% σίγουρος πριν κάνεις κάτι....

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

VELISSARIOSΜέλος
22/07/2005, 13:58:34
ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΓΝΩΜΕΣ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΑΡΕΘΩ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΠΟΛΥ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ .
stratis79Μέλος
22/07/2005, 14:33:29
Βελισσάριε η αλήθεια είναι ότι δε φτάνει μόνο η εμφάνιση. Πρέπει να συνδυάζετα η εμφάνιση με την προσωπικότητα διαφορετικά υπάρχει πρόβλημα. Αν η προσωπικότητα της κοπέλας δε σου αρέσει, καλύτερα να το ξεχάσεις φίλε μου, μη πληγωθεί και η κοπέλα. Το θέμα είναι αν πραγματικά ανακάλυψες τον εσωτερικό κόσμο της κοπέλας.
GDS1Μέλος
22/07/2005, 14:55:18
Βελισσάριε θα κάνεις αυτό που νομίζεις καλύτερα εσύ...

Αλλά το 2ο ραντεβού δεν λεει και τίποτα... δηλαδή γιατί να κλάψει σε αγάπησε ή την αγάπησες και την πλήγωσες...

Είσαστε ακόμα σε φάση διερεύνησης άλλο ένα ραντεβού δεν βλάπτει κανέναν (η γνώμη μου) το πολύ πολύ να ενδυναμώσει την πρώτη άποψη που είχες....

Ότι και να κάνεις πάντως, καλή διασκέδαση

VELISSARIOSΜέλος
22/07/2005, 15:13:52
ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΕΝΝΟΥΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΠΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.ΑΥΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΑΠΩΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΕΙΝΟ.
stratis79Μέλος
22/07/2005, 15:35:33
μου θύμισες Βελισάριε μια περίπτωση πριν γνωρίσω τη γυναίκα μου με μια κοπέλα που είχα βγει και ήταν και του αγίου Βαλεντίνου και δε μου άρεσε και καθόλου! Μιλιά δεν έβγαινε από το στόμα μου και η άλλη η καημένη προσπαθούσε. Το χειρότερο ήταν ότι από τη συμπεριφορά μου δεν κατάλαβε τίποτα και συνέχισε να τρέφει ελπίδες κι ενώ την έγραφα κανονικά (σόρρυ για την έκφραση) κι ούτε απαντούσα στα μηνύματά της αυτή συνέχιζε. Όταν αναγκάστηκα να της πω να με αφήσει ήσυχο αισθάνθηκα πολύ άσχημα κι ας είχα καιρό να τη δω, πόσο εσύ που θα την ξαναδείς.
GDS1Μέλος
22/07/2005, 15:36:41
Φίλε Βελισσάριε,

Η πρώτη άποψη είναι σημαντική αλλά είναι και σχεδόν πάντα λανθασμένη. Η κοπέλα μπορεί να είχε φάει 1 τρις κολήματα εκείνη την ημέρα (είναι γυναίκα) του τύπου :

1) Άραγε έχω ξεπεράσει τον πρώην;
2) Πέρασα την εξεταστική
3) Σήμερα μου έκανε επίπληξη ο προϊσταμενός μου και μάλλον θέλει να με απολύσει
4) Αχ, να του πω να πάμε διακοπές μαζί ή θα με περάσει για εύκολη
5) Έχω να βγω ραντεβού με άντρα από το 1997 δεν πρέπει να πω τίποτα και το χαλάσω
6).......
.
.
.
.
.
1 τρις) Μυρίζει το στόμα μου, και έλεγα να πλείνω τα δόντια μου αλλά δεν πρόλαβα, γαμώτο

Δώσε λίγο χρόνο, γνωριστείτε, νιώστε άνετα μεταξύ σας και ύστερα αποφασίζεις...

και στο κάτω κάτω, εσύ δεν την πλησίασες, ε λοιπόν εσύ θα την απορρίψεις...

Γυναίκα είναι θα το ξεπεράσει : )

22/07/2005, 19:17:00
*Mπόρα είναι θα περάσει,
ραντεβού ίσον γιορτάσι,
κι αν η κούκλα δεν σ΄αρέσει
τι πειράζει κι αν πονέσει;

*Ειλικρίνεια και μόνο
μία -κι έξω τελειώνω-,
-έτσι πες στον εαυτό σου-,
άντε, [κάνε το δικό σου]...

Από καρδιάς παρακαλώ,
Πάμε γι΄άλλα Βελισσάριέ μου!

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
δώστε άρωμα βυθού.
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

VELISSARIOSΜέλος
25/07/2005, 10:16:24
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ.
GDS1Μέλος
25/07/2005, 12:27:07
Δηλαδή βγήκατε?????

stratis79Μέλος
25/07/2005, 13:20:28
Γιατί έτσι ρε Βελισσάριε; Βγήκατε και μείνατε μουγγοί; Ή είναι τόσο βαρετή η κοπέλα;
25/07/2005, 14:08:57
Βελισσαριε η συγκρουση με τον εαυτο μας ειναι μετωπικη και δεν δουλευουν και αεροσακκοι.Ειναι χειροτερη απο καθε αλλη.
Αφου εφτασες ως εκει βρες το θαρρος να δωσεις μια εντιμη λυση και μην απογοητευεσαι.Και εκεινη θα βρει τον δρομο της χωρις εσενα και εσυ τον δικο σου χωρις εκεινη.