ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Dragonball - - Κινηματογράφος -

- Dragonball - - Κινηματογράφος -

crucifire40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/06/2004, 01:35:34
Αγαπητέ 1900,

εν συντομία μπορώ να αναφέρω τις εξηγήσεις που δίνει η ψυχολογία για το φαινόμενο και όσο τις γνωρίζω:

Η κάθε ομάδα πρέπει να εξελίσσεται για να μην "πεθάνει", όπως κάθε τι.

Βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας είναι η ενότητα των μελών της, αλλιώς δεν είναι ομάδα.

Η ενότητα προσδιορίζεται από τα ειδικά χαρακτηριστικά της ομάδας και θα πρέπει να είναι ισορροπημένη. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι "σφιχτή", ώστε να διατηρεί τα χαρακτηριστικά της και "χαλαρή", ώστε να ανανεώνεται...

Ο μηχανισμός του "αποδιοπομπαίου τράγου" τίθεται αυτόματα σε λειτουργία κάθε φορά που η ενότητα της ομάδας (και συνεπώς η ύπαρξή της) διακυβεύεται λόγω π.χ. χαλαρότητος (οπότε αυτομάτως τα υπόλοιπα μέλη δένονται περισσότερο ενάντια στον επικείμενο "κίνδυνο" - το κακό μέλος - ακόμα κι αν πριν είχαν αρκετές "διαφορές" να λύσουν μεταξύ τους) και εφόσον, για να το πω απλά, η ομάδα δεν έχει με τί άλλο ν' ασχοληθεί.

Βέβαια, αυτά τα συμπτώματα είναι -συνήθως- δείγματα "πτώσης" μίας ομάδας, γιατί είναι αποτέλεσμα της έλλειψης των πραγματικών ερεθισμάτων, τα οποία είχαν οδηγήσει και στη δημιουργία της.

Κοινωνικά, το φαινόμενο αναπτύσσεται πολύ συχνά...

Π.χ. το κουτσομπολιό είναι η ανάγκη της ομάδας-κοινωνίας να δημιουργήσει "αποδιοπομπαίους τράγους".

Κάτι επίσης σημαντικό, είναι ότι το μέλος το οποίο τελικά αναλαμβάνει το ρόλο (ψυχολογικά η έκφραση δεν είναι μεταφορική, αλλά κυριολεκτική) του "αποδιοπομπαίου τράγου" και δέχεται να λειτουργήσει ο μηχανισμός αυτός σε βάρος του, δεν είναι τελείως αθώος, όχι γιατί έχει δώσει πραγματικά αφορμές, αλλά γιατί η γενικότερη στάση ζωής του είναι να το "παίζει" ήρωας-θύμα.

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 25/06/2004 01:46:39

25/06/2004, 09:02:42
quote:
Για όσους/ες πρώτη φορά αντιμετωπίζουν αυτό το "σενάριο", θα πρότεινα για αρχή να διαβάσουν το μυθιστόρημα του Αλμπέρ Καμύ: "Ο Ξένος".

θα προτεινα σε εκεινα τα επιπεδα που δεν αντεχουν ακομη τον ελληνικο πειραματικο στιχο....να επιλεξουν αρχικα νταλαρα...(ο ξενος) πριν περασουν σε αποσυμβολισμο του τζιμακου (α)Πα(πα-πα)-νουση.
...

(εστω κι ο Νταλαρας αξιζει ενα καποιο"απο-συμβολισμο"...αλλα αυτο για τα "καλα μελη" ειναι ψιλα γραμματα:)))

καλημερα εσωτερι-κοτερα!

elpidaΜέλος
25/06/2004, 11:04:43
quote:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΛΟΠΙΑΝΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ.

Αυτή είναι μία τακτική.
Υπάρχουν όμως διάφορα είδη ανθρώπων και συμπεριφορών.
Μία ακόμα στάση είναι η απαιτητική. «Εγώ είμαι ο αρχηγός και θα κάνεις ότι σου λέω» Αυτό αρχικά δείχνει την ανωριμότητα και την ανασφάλεια του εκάστοτε αρχηγού να κρατήσει τη θέση του και πάνω από όλα να κερδίσει το σεβασμό της υπόλοιπης ομάδας, για αυτό και την απαιτεί.

Αυτό που θα πρέπει να κυριαρχεί είναι ο σεβασμός στο πρόσωπο του αρχηγού και το αντίστροφο προς τα μέλη. Η λειτουργία θα πρέπει να είναι συλλογική. Όλοι να ακούν όλους με σκοπό να ακολουθείται ο δρόμος για το κοινό όφελος. Καλό επίσης θα ήταν ο καθένας να είναι σε θέση να παραδεχτεί το τι μπορεί να κάνει. Δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να τα κάνουν όλα και λάθη σίγουρα γίνονται από όλους.

Όπως προαναφέρθηκε αν δεν υπήρχαν τα κακά μέλη δεν θα ξεχώριζαν και καλά. Θα πρέπει όμως να υπάρχουν και οι ανάλογοι χειρισμοί προκειμένου αυτά τα κακά μέλη να μην καταστρέφουν το όλο έργο και αυτό άπτεται της αρμοδιότητας του καθενός.

25/06/2004, 16:34:53
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη συζήτηση που γίνεται, σε αυτό το πολύ καλό θέμα, που δημιούργησε η φίλη gretel.

Αγαπητή Zadok, με την ανάλυσή σου, περί "αποδιοπομπαίου τράγου", έγραψες.

Και ειδικά, με το παρακάτω:

quote:
Ο μηχανισμός του "αποδιοπομπαίου τράγου" τίθεται αυτόματα σε λειτουργία κάθε φορά που η ενότητα της ομάδας (και συνεπώς η ύπαρξή της) διακυβεύεται λόγω π.χ. χαλαρότητος (οπότε αυτομάτως τα υπόλοιπα μέλη δένονται περισσότερο ενάντια στον επικείμενο "κίνδυνο" - το κακό μέλος - ακόμα κι αν πριν είχαν αρκετές "διαφορές" να λύσουν μεταξύ τους) και εφόσον, για να το πω απλά, η ομάδα δεν έχει με τί άλλο ν' ασχοληθεί.

Ζήσε τη στιγμή!

thothΙδρυτικό Μέλος
25/06/2004, 16:40:24
Τι όμορφα και σοφά λόγια !!!

Και τι χαριτωμένα που λέγονται...

Είστε όλοι σας αξιαγάπητοι...

Δεν θίχτηκαν όμως, θαρρώ, ακόμα πολλά ζητήματα... όπως π.χ. τα παιδικά τραύματα του αρχηγού στην παιδική ηλικία, τα σεξουαλικά του απωθημένα, τα καρμικά του υπόλοιπα από τις προηγούμενες ζωές, η εσωτερική του ακτίνα της ψυχής και της προσωπικότητας, οι αόρατες επιθέσεις επάνω του με ξόρκια και μαγικές επωδούς από την "Μαύρη Ιεραρχία, τα "σκοτεινά" σημεία στο ωροσκόπιο του κ.α.

Όμως, τώρα που το σκέφτομαι, άλλο είναι το θέμα του topic. Για τα "κακά παιδιά" δεν λέγαμε; Για να δω.... Ααα, όχι δεν κάνω λάθος. Για τα "κακά παιδιά" λέγαμε.

Όχι ότι κι αυτό δεν είναι ενδιαφέρον. Αντίθετα έχει πολύ ψωμί !!!

Αλλά πώς έγινε και το γυρίσαμε στους κακούς αρχηγούς; Μυστήριο πράμα...

Για να ξαναδώ τι έγραψε η gretel στην αρχή......

Ναι... 1ος κανόνας... 2ος κανόνας (....) 13ος κανόνας...

Νομίζω ότι καταλαβαίνω.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και να είστε όλοι "καλά παιδιά"

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

25/06/2004, 17:01:18
quote:

...τώρα που το σκέφτομαι, άλλο είναι το θέμα του topic. Για τα "κακά παιδιά" δεν λέγαμε; Για να δω.... Ααα, όχι δεν κάνω λάθος. Για τα "κακά παιδιά" λέγαμε.

Όχι ότι κι αυτό δεν είναι ενδιαφέρον. Αντίθετα έχει πολύ ψωμί !!!

Αλλά πώς έγινε και το γυρίσαμε στους κακούς αρχηγούς; Μυστήριο πράμα...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ.
"ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΙΣ"

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
thothΙδρυτικό Μέλος
25/06/2004, 17:31:56
Νομίζω Gretel ότι έχεις δίκιο.

Ούτε εγώ θέλω να κάνω σχόλιο. Όποιος κατάλαβε, καλώς, όποιος δεν κατάλαβε... ακόμα καλύτερα.

Κάποια στιγμή σκέφτομαι να ανοίξω ένα topic με το θέμα οι "κανόνες του καλού αρχηγού". Θα είναι όμως αυστηρά για καλούς αρχηγούς που βγάζουν τα εσώψυχά τους για τα κακά μέλη.

Δυστυχώς από ότι βλέπω όμως, ούτε εγώ θα μπορέσω να γράψω.

Και από ότι φαντάζομαι ακόμα και αυτοί που τυχαίνει να είναι καλοί αρχηγοί δεν θα γράψουν, γιατί αυτοί συνήθως εργάζονται συνέχεια, προσπαθούν να μην αυτοκολακεύονται, συγχωρούν αυτούς που "ου γαρ οίδασι τι ποιούσι", και αρνούνται να "πέσουν" χαμηλά και να κατηγορούν τους άλλους όταν έχουν πολύ καλύτερα και πιο επείγοντα πράγματα να κάνουν.

Ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η μειονότητα...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

25/06/2004, 18:36:52
Καλησπέρα σας και από μένα.

Μα γιατί αρχίσαμε να χωρίζουμε το θέμα και να ενοχλούμαστε για όσα λέγονται ;
Απ’ όσο ξέρω ο ηγήτορας μίας ομάδας ονομάζετε αρχηγός στην καθομιλουμένη και συνήθως αυτός προέρχεται από τα μέλη, άρα είναι και αυτός μέλος, άρα και αυτός φέρνει μαζί του κάποιες από τις ιδιότητες του μέλους.

Εδώ όμως μιλήσαμε για το μέλος που θέλει να ανέλθει στην θέση του «αρχηγού» όταν αυτός εκλείψει, για το μέλος που γλύφει τον αρχηγό και θέλει να είναι προσφιλής στα υπόλοιπα μέλη με στόχο την ανέλιξη στην πολυπόθητη θέση, για το μέλος που απ’ έξω-απ’ έξω διαφημίζει το έργο του για να κερδίζει πόντους, για αυτά νόμιζα πως μιλάμε και εξεπλάγην που είδα μια διαφορετική οπτική να εκφράζετε.

Προσωπικά ο μόνος ο οποίος τολμώ να κρίνω είναι ο εαυτός μου, αυτόν έκρινα και στο αρχικό μου post, όμως σίγουρα δεν εποφθαλμιώ την θέση του Χαλίφη, δε με λένε και Ιζνογκουντ…..

Αν λοιπόν κάποιος θίγετε καλό θα είναι να έχει το θάρρος να πει, η γνώμη μου είναι αυτή και αυτή, αν βέβαια έχει το τσαγανό να το κάνει.

Είναι δύσκολη η ρημάδα η αλήθεια …………

Υ.Γ. Ο ιδιοκτήτης της μύγας παρακαλείτε να την μαζέψει .

Ο κακός λύκος

25/06/2004, 18:43:47
Στην αρχή μιλούσαμε για "κακό μελος"
Μετα για "κακό μέλος" που έχει βλεψεις για "αρχηγός"
Και τέλος το γυρίσαμε για "αρχηγούς"

Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδη...

U Know what?
Who gives a fk...

Η ζωή είναι εκτος ομάδος

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
25/06/2004, 20:14:38
quote:
Η ζωή είναι εκτος ομάδος

Είναι άραγε έτσι;

Ανέφερα κάτι για το μηχανισμό της κοινωνίας πιο πάνω, αυτής της κλειστής ομάδας...

Υπάρχει άραγε άνθρωπος που δεν ανήκει -πραγματικά- σε καμμία ομάδα;

Εξάλλου η ύπαρξη ομάδων-συστημάτων είναι ένα φυσικό φαινόμενο.

Οικοσύστημα σου λένε μετά...

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

thothΙδρυτικό Μέλος
25/06/2004, 22:07:48
quote:
Αν λοιπόν κάποιος θίγετε καλό θα είναι να έχει το θάρρος να πει, η γνώμη μου είναι αυτή και αυτή, αν βέβαια έχει το τσαγανό να το κάνει.

Είναι δύσκολη η ρημάδα η αλήθεια …………

Υ.Γ. Ο ιδιοκτήτης της μύγας παρακαλείτε να την μαζέψει .

Ramogloy, εγώ δεν είδα να θίγεται κανένας.

Είδες εσύ;

Μάλλον έδιωχνες την μύγα εκείνη την ώρα και δεν κατάλαβες τι έγραφα.

Ξαναλέω: όποιος κατάλαβε καλώς, όποιος δεν κατάλαβε ακόμα καλύτερα.

Σε όποια περίπτωση κι αν ανήκεις, είτε κατάλαβες, είτε όχι, χαίρομαι για σένα.

Ασχετο... Είσαι, τελικά, όντως πολύ χαριτωμένος...

Ωχχχχ.... παραλίγο να βάλουμε γκολ. Την πέρασε την γραμμή ή όχι. Ιδού η απορία. Ελλάς... Ελλάς

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

25/06/2004, 22:50:27
(χαιλ!
ιχμαχτεμπιτεαινμπιαρ...)

quote:
Δεν θίχτηκαν όμως, θαρρώ, ακόμα πολλά ζητήματα... όπως π.χ. τα παιδικά τραύματα του αρχηγού στην παιδική ηλικία, τα σεξουαλικά του απωθημένα, τα καρμικά του υπόλοιπα από τις προηγούμενες ζωές, η εσωτερική του ακτίνα της ψυχής και της προσωπικότητας, οι αόρατες επιθέσεις επάνω του με ξόρκια και μαγικές επωδούς από την "Μαύρη Ιεραρχία, τα "σκοτεινά" σημεία στο ωροσκόπιο του κ.α.

Ετσι εξηγουνται ΟΝΤΩΣ
οι "ιδιαιτεροτητες".-
Οχι ομως μοναχα των "αρχηγων"...
(εδω εναν εχουμε πια..αν 'θυμαμαι καλα':)

ΕΓΩ παντως ειμαι γεννημενη αρχηγος:Ρ
δεν θα χρειαστει να "με κανει καποιος αλλος εξω απο μενα"---
βεβαια οπως οφειλει ο καθενας να ειναι αρχηγος ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ του..Εαυτου...του---μετα ερχεται η κατακτηση του μακροκοσμου..
Αλλα αυτο ειναι θεμα κοσμικης.....αποφασης..+ οχι μεγαλεπιβολου εγω....
μα τι λεω @_@ ο αδολφος ειχε κανει αρμονικο ωροσκοπιο +καταφερε να αναστρεψει... τα μη αναστρεψιμα...ισως επειδη αφηνε αποδειξεις....αντι αορατοτητος...λοιπων ασημαντων αρχηγισκων:))

---ιχμπιν...---

Ατμα
"ειμαι καλη οταν ειμαι καλη..
μα οταν ειμαι κακια ...ειμαι καλυτερη*"
*"αυτα ειναι κολπα ζορικα που..." -εμαθα στον Αααδηηη...

---κορνερ ηταν....---

25/06/2004, 23:08:31
quote:
Εξάλλου η ύπαρξη ομάδων-συστημάτων είναι ένα φυσικό φαινόμενο.
Η ύπαρξη ομάδων συστημάτων ώς φυσικό φαινόμενο, ναι, είναι μεσα στη ζωή.
Οι τεχνητές όμως, κλειστές ομάδες είναι εκτός, κατα τη γνώμη μου πάντα. Είναι χαρακτηριστίκο των κλειστών αυτών ομάδων να κλείνουν την ζωή απ' έξω και μάλλον αναπόφευκτο. (If you catch my drift)

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

Edited by - 1900 on 25/06/2004 23:12:56

25/06/2004, 23:41:21
αυτο που αλλου κατεδειξες....μου κανει + για εδω ...αφου "ξωφαλτσα" μιλαμε για αρχηγους....

να το μεταφερω ,dear....?

--ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ ΒΡΕ!

ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!
(ΚΑΤΑ ΤΟ "ΑΤΜΑΡΑ" ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ!
+ ΕΞΩ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ..."ΧΑΜΟΣ"!)---

quote:
(If you catch my drift)

Edited by - ΑΤΜΑ on 25/06/2004 23:49:00

26/06/2004, 00:09:40
quote:
Και από ότι φαντάζομαι ακόμα και αυτοί που τυχαίνει να είναι καλοί αρχηγοί δεν θα γράψουν, γιατί αυτοί συνήθως εργάζονται συνέχεια, προσπαθούν να μην αυτοκολακεύονται, συγχωρούν αυτούς που "ου γαρ οίδασι τι ποιούσι", και αρνούνται να "πέσουν" χαμηλά και να κατηγορούν τους άλλους όταν έχουν πολύ καλύτερα και πιο επείγοντα πράγματα να κάνουν.

Nα'σαι καλά Τρισμέγιστε να δίνεις πάντα τα ΦΩΤΑ σου...
Σοφός και περιεκτικότατος όπως πάντα...
Αυτό κι αν ήταν γκόλ...(και με χωρίς προσποίηση...)

"Τάδε έφη Avallon"
26/06/2004, 00:46:29
quote:
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ "ΚΑΚΟ ΜΕΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣ" ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΟΙΡΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΑ "ΚΑΚΑ" ΚΥΤΤΑΡΑ.

number of emoticon-post-er:2353...
and so on...

quote:
Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδη...

U Know what?
Who gives a fk...

Paramatma

---TO "TI KANEI" O ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΦΑΝΕΡΟΝ".

---"ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ"----

Edited by - ΑΤΜΑ on 26/06/2004 00:49:33

Edited by - ΑΤΜΑ on 26/06/2004 00:50:48

26/06/2004, 01:27:47
Να εκφράσω μερικές απορίες (ρητορικές γαρ):

Μήπως το "κακό" μέλος δε δημιουργεί έναν "καλό" αρχηγό κι ο "καλός" αρχηγός ένα "κακό" μέλος;

Μήπως η "ύπαρξη" και η "επιβίωση" ενός αρχηγού δε στηρίζονται και στην "ύπαρξη" ενός "κακού" μέλους;
Αλλά και η "ύπαρξη" και η "επιβίωση" ενός "κακού" μέλους δε στηρίζονται στην "ύπαρξη" ενός δυνατού "τιμωρού" αρχηγού;

Εν πάσει περιπτώσει, ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως ο ίδιος επιθυμεί, αρκεί, με τη συμπεριφορά του, να μην ενοχλεί τους άλλους.

Τα εντός παρενθέσεως είναι αόριστες έννοιες, που προσδιορίζονται από τον καθένα υποκειμενικά.

Ζήσε τη στιγμή!

Edited by - Στέφανος on 26/06/2004 01:29:12

26/06/2004, 04:30:34
quote:
Οι τεχνητές όμως, κλειστές ομάδες είναι εκτός, κατα τη γνώμη μου πάντα. Είναι χαρακτηριστίκο των κλειστών αυτών ομάδων να κλείνουν την ζωή απ' έξω και μάλλον αναπόφευκτο. (If you catch my drift)

Κατά την γνώμη μου, μπορούμε να δημιουργήσουμε ό,τι υπάρχει ήδη σε κάποιο πρότυπο και αυτό θα "επιβιώσει" κατά το μηχανισμό του προτύπου αφού είμαστε ήδη μέσα στο σύστημα-ομάδα που καλείται δημιουργία κι όχι έξω από αυτήν.

Συνεπώς είτε τεχνητή είναι μία ομάδα, είτε φυσική υπόκειται στους ίδιους κανόνες επιβίωσης και λειτουργίας...

Το μυστικό είναι στην αναγέννηση (if you catch my drift).

No name human

geraki10Νέο Μέλος
26/06/2004, 09:21:24
λοιπον αρχιτεχνια των δυο η τεσσαρων ατομων. συνεχιστε οι ιταλοι χτισταδες σας περιγελουν για τις ηθικες αρετες σας που γεννωνται (; πολλοι γαλγαλιστικους σας βρισκουν) απο την πνευματικη σας προσπαθεια να σκοτοσε to θηριο:-) την zezmperg:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
:-)
αρε μπερλουσκονι τι τους εκανες
ελληναραδες
της τρελοπαρεουλας, την ειδατε σαν helioys asheole που εγραψε τον "μυθο" την συμβολικη ιστορια του χιραμ που λεγατε.
καλα δεν σας ρωτω για την JAKIN και την BOAZ!!!!!!!!!!
που να ασχολιστε εσεις με τουτα;
εισαστε ειπαμε πιο ψηλα!
σας καταλαβενω εχετε σπασει τα τηλεφωνα να μαθετε ποιος σας μιλα:-)
σας μιλα καποιος απ'την μαθητεια του στα "ποδια" της zezmperg που τοσα κανατε για να τις κλειδωσετε το στομα:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Ποια ωρε χτισταδες, την ZEZMPERG μα ωρε την ZEZMPERG;

gretel μην ξαναστελνεις πουλακι μου, μαλθακιες e-mail στα μελη κατα της φιλεναδουλας σας της ατμας :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
οσοι εχουν το λιγο μυαλουδακι τους, ξερουν διπλομουτσουνε τι ειναι η τραγικοτατη ατμα και ποση κολακια θελει να βγαλει τις χαζομαρες της:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
και φαντασουν τουτην που την κανατε χτιστρια;
αμερικα μωρω μου αμερικα γινατε!
που στο διαδιχτυο σπερνουν τις μυησεις
καλα ο καλος στρατιωτης zadok νομιζω σας εκανε τον κτυπιμα με τον σιδερενιο γνωμονα . ο χιραμ δεν μπορει να δωσει πια τον ιερο λογο του στους εταιρους:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ :-)

και ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ Ο τετοιος: πως ο χιραμ ειναι δημιουργια του Dr PaPu
:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
alis
magna greca
makia :PPPPPPPPP :-)

26/06/2004, 11:00:58
quote:
Το μυστικό είναι στην αναγέννηση (if you catch my drift).
I can honestly say I do
Αν και συνήθως πρώτα επέρχεται κορεσμός και παρακμή πριν την αναγέννηση οπότε και καθίσταται κομματάκι δύσκολη...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

Edited by - 1900 on 26/06/2004 11:15:38