ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΟΦΙΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ο ΟΦΙΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Heretic30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/10/2014, 00:29:01
Οχι, κανουμε και καποια εργασια εν τω μεταξυ. Τα προς το ζην βλεπεις. Ε.Μ.Μ ? Μου διαφευγει.

25/10/2014, 00:35:13
Τι εργασία κάνεις; Έκθεση πρωτότυπων/έξυπνων ιδεών; Ε.Μ.Μ = βρες το!

ΕΝ ΒΥΘΩ ΓΑΡ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

25/10/2014, 01:18:29
Αν δεν είναι κάτι πρωτότυπο αλλά είναι το κοινότυπο υβριστικό που υποψιάζομαι, αστο. Δεν κάνεις για συζήτηση γενικά!

Edited by - Heretic on 25/10/2014 01:21:33

25/10/2014, 01:26:29
Τι να αφήσω ρε φιλαράκι; Εσύ δεν με προσκάλεσες;

quote:
Μήπως είναι τελικά καλύτερα, απλά να κάνουμε πλάκα;
-Τριπτόλεμος, που χάθηκες;

Και μάλιστα για "πλάκα" υποτίθεται; Ε, λοιπόν, πάλι πλάκα σου κάνω, όπως σου αρμόζει γενικά!

ΕΝ ΒΥΘΩ ΓΑΡ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

25/10/2014, 09:21:47
Επειδή νομίζω ότι το θέμα είναι πολύ λάιτ, λέω να το κοιτάξουμε λιγάκι. Θα αφήσω στην άκρη τα φανταχτερά του ουρανού και θα το ρίξω στα γήινα, που είναι καιαυτά που με απασχολούν, και τα θεωρώ και πιο σοβαρά.

quote:
Ενδεικτικά να πω ότι θεωρώ ότι μέσα σου, πέρα από ηθικούς κώδικες ανεξαρτήτως πιστεύω, πάντα ξέρεις πιο είναι το σωστό πριν κάνεις κάποια ενέργεια, ανεξάρτητα αν αυτό συγκρούεται με τα θέλω σου και με τα πιστεύω σου που είναι επίκτητα.

Υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι δεν ισχύει αυτό; Υπάρχει κάποιος που δεν ξέρει πριν κλέψει από αυτόν που έχει ανάγκη ότι είναι μακάκας;
Υπάρχει κάποιος που βλέπει έναν τραυματία στο δρόμο και φεύγει να μην μπλέξει, και δεν ξέρει ότι αφήνει κάποιον αβοήθητο; Υπάρχει κάποιος που ψηφίζει τα λομόγια της βουλής, και δεν ξέρει ότι αυτοί που θα εκλέξει είναι ψεύτες και κλέφτες; Υπάρχει κάποιος που δεν ξέρει ότι δεν χρειάζεται να έχει 45 ζευγάρια παπούτσια, παρά τοκάνει από πλεονεξία;
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να ισχυριστεί ότι ΑΝ όλοι ακούγαμε τη ΦΩΝΟΥΛΑ μέσα μας, χωρίς τα συναισθήματα του φόβου, της παραίτησης και της πλεονεξίας, δεν θα ταν ο κόσμος ένας μικρός παράδεισος; Απλά φανταστείτε το, νοητά. Πραγματικά θέλω έναν διαφωνούντα.. Μετά θα εξηγήσουμε και τι έπαθε το θέμα, που είχε προβλεφθεί και στον πρόλογο.

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

25/10/2014, 09:43:13
Πριν απαντήσετε, αν και όσοι δεν βαριέστε, (εγώ πάντως θα αναπτύξω το συλλογισμό μου μέχρι το τέλος), θα ήθελα να ξαναδιαβάσετε την εισαγωγή, για να κατανοήσετε περί τίνος πρόκειτε. Το θέμα πραγματικά ανήκει στο παράξενο, γιατί αν φτάσουμε στο τέλος ίσως να δούμε όλοι πραγματικά πόσο παράξενο είναι αυτό που ζούμε ή μάλλον, γιατί δεν ειναι παράξενο αλλά μας φαίνεται φυσιολογικό.

Επίσης, για να μην έχουμε ασάφειες, διευκρινίζω ότι όταν μιλάω για Γνώση, εννοώ κατανόηση, η οποία σε καθιστά ΚΑΛΥΤΕΡΟ και πιο συνειδητό ως προς τη ζωή κα ιαπέναντι σε αυτή, αλλιως μιλάμε για άχρηση πληροφορία ή ακόμα χειρότερα, για παραποιημένη αλήθεια που καταστρέφει και την πραγματικότητα. Για να μην το ψάχνουμε σε αρχαίους και να γίνει κατανοητό, το μάρκετινγκ και τα ΜΜΕ είναι το καλύτερο παράδειγμα. Φτιάχνουν κόσμους, ανάγκες και ιδανικά, που είναι άχρηστα, αφού δεν μας βελτιώνουν σε τίποτα.
Ενα απλό τεστ είναι το εξής: Αν η πληροφορία δεν σου δημιουργεί ειλικρινή σεβασμό απέναντι σε κάτι και στην ζωή γενικότερα, παρά σου δίνει πλεονέκτημα απέναντι σε κάποιον, είναι άχρηστη πληροφορία. Δεν σε βελτιώνει σε τίποτα και είναι για πέταμα.

Με βάση αυτόν τον ορισμό θα πορευτώ από δω και στο εξής.

Sol-MixΜέλος
25/10/2014, 09:52:21
Αγαπητέ / η Psychotronic Schizophilia

quote:

Αιβ γκατ νοου προυμπλεμ γουιδ γιου

Μπορείς να μου εξηγήσεις τον λόγο που γράφεις με αυτό τον τρόπο.

Εσύ μπορεί να μην έχεις πρόβλημα μαζί μου, όμως εγώ πλέον έχω απορίες για σένα, και για την διαχείριση του forum.

Οι διαχειριστές δεν επιτρέπουν τα "γρικλις" και καλά κάνουν, και επιτρέπουν τον δικό σου τρόπο;;;

Η Ελληνική γλώσσα διαθέτη περισσότερες από 800.000 λέξεις, γιατί χρησιμοποιείς αυτό τον τρόπο για να εκφράσεις τις όποιες διαφωνίες σου ;;;

Κάτι πολύ "κακό" μου θυμίζει αυτό.

Υστερόγραφο: δεν είμαι φίλος, δεν γνωρίζω προσωπικά, εκτός forum, κανένα από εδώ μέσα.

25/10/2014, 10:22:51
Πατώντας πάνω στο ποστ του Sol Mix και για να αναδείξω το λάθος που μας διέπει ως ανθρωπότητα μέσα στο κακέκτυπο παραμύθι που ζουμε, θέλω να σε ρωτήσω Sol Mix σε τι ακριβώς θα σε ωφελήσει η απάντηση που θα πάρεις από τον Πσυχοτρονικό Σχιζόφιλο στα ελληνοαγγλικά τρολλιακά, τι ακριβώς θα αποκομίσεις σε σχέση με το τι ήρθες να κάνεις στο φόρουμ, και γυρνώντας την ερώτηση στον αντίποδα, τι θα σε ωφελήσει Πσυχοτρονικέ να αμολήσεις δαίμονες απέναντι στους "εχθρούς" σου, καθώς και να πικάρεις αγνώστους, ως προς το άτομο σου. Εσύ σε τι θα έχεις γίνει καλύτερος, και ποια η χρησιμότητα του όλου εγχειρήματος. Γιατί δηλαδή ΚΑΘ'ΟΛΗ τη διάρκεια της ζωής μας ασχολούμαστε με άχρηστες πληροφοριες και εγχειρήματα, ενώ το χρήσιμο φαντάζει κουραστικό ή ακόμα και αν όχι, ασχολούμαστε με αυτό ελάχιστα. Είναι πιο μεταφυσικό απ'ότι φανταζει...

25/10/2014, 10:38:53
Sol-Mix don't feed the trolls. Η διαχείριση δεν είναι the all-seeing-eye όταν το δει, θα το δει, και θα διαγράψει το τρολλ

Τριπτόλεμος θα με ενδιέφερε να ακούσω την άποψή σου στο θεμα, αν έχεις

25/10/2014, 10:51:52
Πύρινε θα ήθελα και τη δική σου άποψη πάνω στο θέμα, με βάση την άποψη μου, αν φυσικά το επιθυμείς.