- Ποιό πολίτευμα αξίζει και αρμόζει στους Έλληνες?? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Αυτό που σίγουρα με ευχαριστεί, είναι ότι βρίσκω σε σένα έναν υποστηρικτή της θανατικής ποινής. Εγώ μπορεί να ήμουν κάπως πιο ελαστικός για κάποιες περιπτώσεις (λ.χ. θα τους κλείδωνα πίσω από της φυλακής τα σίδερα για 622 χρόνια...), αλλά σε περιπτώσεις π.χ. εμπόρων ναρκωτικών, παιδεραστών, εμπόρων λευκής σάρκας κλπ. κλπ., μπορεί να έκαν και αίτηση για συμμετοχή στο απόσπασμα. Όσο για τις περιπτώσεις δήθεν "ψυχασθένειας", έννοια σου και όσοι τις επικαλούντο, θα φρόντιζα να φάνε καλά.
Δεν είπα ότι σε αντιπαθώ στις περισσότερες περιπτώσεις. Είπα ότι γίνεσαι "παρανοϊκός" και μάλιστα επίτηδες το έβαλα μέσα σε σημεία στίξης : τοποθετήθηκε σαν αντίθετο του "συμπαθής", αλλά δεν έχει κανένα εκ των δύο την ακριβή του έννοια. Βασικά σε θεωρώ καλό συνομιλητή, αν και θα σπάγαμε πολλά αυγά εμείς οι δύο σε μία παρέα!!! ![]()
Θα ήταν πάντως ενδιαφέρον να δω τοποθετήσεις άλλων μελών επί του post σου. Εγώ επιφυλάσσομαι, έχει ζουμί το θέμα.
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
quote:
Η Βασιλεία ταιριάζει στην Ελλάδα γιατί είμαστε χώρα μη αξιόπιστη με λαό ασόβαρο και μηδενική παιδεία σε όλα τα επίπεδα! Μόνο ένας βασιλιάς μπορεί να μας σώσει, ένας βασιλίας που να εμπνέει κύρος και εμπιστοσύνη!
και τον βασιλια ποιος τον ψηφιζει? παλι ο λαος δεν το κανει? αρα, ενας αναξιοπιστος λαος και "α-σοβαρος" (αδοκιμος ορος...) που θα ψηφιζει, θα εχει και το αναλογο "α-σοβαρο" αποτελεσμα...

ουτως ή αλλως, τον Προεδρο της Δημοκρατιας, τον εχουμε πια ως "διακοσμητικο στοιχειο"... μηπως να του διναμε περισσοτερες λειτουργειες?

In anticipation of my resurrection...
quote:
Tην Ελλάδα όπως και όλον τον κόσμο την κυβερνάει το κεφάλαιο ως εκ τούτου δεν υπάρχει ελπίδα. Εγώ θα προτιμούσα μια σοβαρή Δημοκρατική κυβέρνηση με μια πολύ σοβαρή αντιπολίτευση..........ένα όνειρο δηλαδή....
Μα.. είναι φυσικο να κυβερνάει το κεφάλαιο.
Γιατί αν δεν κυβερνήσει το κεφάλαιο, τότε θα είναι και ανύπαρκτο..
Είναι κάτι το αφύσικο το να μην κυβερνά.
Τώρα για σοβαρή Κυβέρνηση
Μα είναι δυνατόν?
Βρε παιδιά μην λέτε τέτοια πράγματα και πάθουμε τίποτα απο τα γέλια.
Ακου σοβαρή κυβέρνηση.
Πολύ σοβαρή αντιπολίτευση
Ελεος europaios2 . .έλεος 
quote:
ουτως ή αλλως, τον Προεδρο της Δημοκρατιας, τον εχουμε πια ως "διακοσμητικο στοιχειο"... μηπως να του διναμε περισσοτερες λειτουργειες?
Αυτοί οι Πρόεδροι?
Το προεδριλίκι ή θα τους ανεβάσει ή θα τους κατεβάσει οπως πχ τον 
quote:
Στην Ελβετία ο πληθυσμός συμμετέχει ενεργά στη διακυβέρνηση των 26 Καντονιών, που έχουν τις περισσότερες κρατικές αρμοδιότητες. Για να μη νοθεύεται μάλιστα το συνομοσπονδιακό σύστημα, δεν υπάρχει αρχηγός κράτους στην Ελβετία! Αλλά και σε ομοσπονδιακό επίπεδο, οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν δημοψήφισμα για οποιοδήποτε ζήτημα με 50.000 υπογραφές, πράγμα που συμβαίνει πολύ συχνά. Μάλιστα, για να μην παιδεύονται με συνεχείς εκλογές, έχουν καθορίσει τέσσερις ημερομηνίες το χρόνο όπου συγκεντρώνονται όλες οι αιτήσεις δημοψηφισμάτων του τριμήνου και ψηφίζουν ένα ένα για όλα τα ζητήματα που έχουν τεθεί.
Marte, αυτό θα πει ενεργός πολίτης... δυστυχώς εδώ όλοι κλαψουρίζουν, λες και έχουμε διαγωνισμό για την ανάδειξη του μεγαλύτερου "κλαψούρη" εξ ου και το καψούρης
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
PREDATORquote:
ουτως ή αλλως, τον Προεδρο της Δημοκρατιας, τον εχουμε πια ως "διακοσμητικο στοιχειο"... μηπως να του διναμε περισσοτερες λειτουργειες?Αυτοί οι Πρόεδροι?
Το προεδριλίκι ή θα τους ανεβάσει ή θα τους κατεβάσει οπως πχ τον
Χωρίς να είμαι βέβαιος. Ο Σαρτζετάκης ήταν ο μόνος πρόεδρος που τον δέχθηκαν στο Αγιον Όρος ή λάθος κάνω?

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει
Life is cruel; why should the afterlife be any different?
Edited by - Necromancer on 02/09/2008 09:06:42