ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/09/2006, 02:10:38

quote:

FRODO

Κλειστε το φως γιατι δεν με αφηνει να κανω νανι!!!!
Αντε,παλι τζαμπα ρευμα!!

εσυ ηρθες για το κερασμα, για την συνταγη, ή για να κοιμηθεις φιλε FRODO?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

satyrosΜέλος
05/09/2006, 06:30:13
Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να μετατρέψω τον ηχογραφημένο από το κινητό μου ήχο της γυναικείας φωνής της σπηλιάς σε mp3, και να τον ανεβάσω στο ιντερνετ. Η ηχογράφηση αυτή έγινε πριν ενάμιση περίπου χρόνο, και δεν είναι καλής ποιότητας (τι να σου κάνει ένα κινητό). Δυστυχώς έγινε ακόμα χειρότερης ποιότητας ΄λογω μετατροπής από αρχείο amr σε mp3. Αν το κατεβάσετε πάντως και το βάλετε να παίξει με τα ηχεία σας στο φουλ, θα ακούσετε την φωνή.

Κατεβάστε το, ελπίζω να δουλεύει.

http://www.sharebigfile.com/file/4837/cave.mp3.html

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ

05/09/2006, 07:10:00
Ευχαριστώ φίλε Σάτυρε για το mp3.

Άν και η ποιότητα όπως λες δεν είναι και τόσο καλή, ο περιοδικός ήχος είναι όντως περίεργος. Δεν μπορώ όμως να ξεχωρίσω αν ο ήχος είναι φωνή ή κάτι άλλο. Στο πρώτο άκουσμα μοιάζει πάντως με φύσημα αέρα.

Ίσως να καταφέρω να βγάλω κάποια συμπεράσματα με ακουστική ανάλυση.

Θέλω όμως να δώ τι θα πούνε και οι άλλοι φίλοι.....

Infinitum Finitum Producit

Edited by - A. Kircher on 05/09/2006 07:11:47

XDΜέλος
05/09/2006, 09:17:59
Πράγματι η ποιότητα του αρχείου δεν είναι άσχημη αρκεί να αυξηθεί αρκετά η ένταση της. Το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα είναι πως τόσο το παλιό καλό Cool-Edit 2.0 PRO όσο και το νεώτερο Nero Wave Editor 2.0.0.34 δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν και να ανοίξουν το MP3 αρχείο ώστε να υπάρξει η δυνατότητα ηχητικής επεξεργασίας του, αντίθετα οι Player, WinAMP 5.111 και το Windows Media Player 10.00 τα κατάφεραν μια χαρά.

Συνεπώς εάν αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα μπορείτε να κάνετε το MP3 (μεταξύ άλλων) καθαρό WAV επιλέγοντας από τα Options->Preferences του WinAMP το «Nullsoft Disk Writer plug-in» και ύστερα Close. Με αυτό τον τρόπο ζητάμε από το WinAMP μόλις πατήσουμε το πλήκτρο “Play” αντί να αναπαράγει το MP3 στην κάρτα ήχου να το αναπαράγει - καταγράψει σε αρχείο του οποίου την μορφή, την θέση ή το όνομα, μπορούμε να ρυθμίσουμε πατώντας το πλήκτρο Configuration από τον συγκεκριμένο σημείο (Options->Preferences->«Nullsoft Disk Writer plug-in»->Configuration).

ΠΡΟΣΟΧΗ
Για όσους θέλουν να αποφύγουν την παραπάνω διαδικασία ανέβασα το ίδιο αρχείο (δίχως καμία μετατροπή στην ένταση του ήχου κτλ) ως WAV 16000kHz 16bit Mono: http://www.sharebigfile.com/file/4862/CAVEWAVE.wav.html

Υ.Γ.
1. Για να αναπαράγει ξανά το WinAMP 5.111 τα αρχεία στην κάρτα ήχου επιλέξτε από το ίδιο σημείο το «DirectSound output»->Close.

2. Οι παραπάνω οδηγίες δίδονται με κάθε επιφύλαξη καθώς ποτέ δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να προκύψουν.

Edited by - XD on 05/09/2006 09:30:49

ΒρίλΜέλος
05/09/2006, 10:46:44
Δε μιλάω, δε λαλάω...

Πάντως, άν κάνετε ανάλυση, εξετάστε και το ενδεχόμενο, μήπως το κάτωθι εικονιζόμενο Τέρας είχε ... πονόκοιλο ή χολολιθίαση και έσκουζε...

Το λέω, για να μήν ψάχνετε στα ... τυφλά.

Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης

dim.karΜέλος
05/09/2006, 12:41:39
Καλημέρα!

Νυκτοπούλια μου δεν μπορέσατε να καταλάβετε τα νυκτοπούλια;

Αχ τι μαγικός ήχος μέσα στης νύκτας τη σιγαλιά...

Δημήτρης

______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;

ΒρίλΜέλος
05/09/2006, 13:11:12
quote:

Καλημέρα!

Νυκτοπούλια μου δεν μπορέσατε να καταλάβετε τα νυκτοπούλια;

Αχ τι μαγικός ήχος μέσα στης νύκτας τη σιγαλιά...

Οοοοοχιιιιι..... Είναι το Τέρας !

Το Τέρας της Πεντέλης !!!

Έχει μάλιστα μια νεφροχολίαση και βογκάει άγρια

Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης

05/09/2006, 13:21:22

ρε παιδια πως ανοιγει το γμμν το αρχειο?

πρεπει να γινω μελος στο σαϊτ για να το κατεβασω?

ενυ γουεϊ, αν προκειται για τον ηχο που μου εβαλε να ακουσω στο κινητο του ο σατυρος, αν και ειχε παρασιτα μου, εμοιασε με νυκτοπουλι

*

ωστοσο βιωσαμε περυσι μια παραξενη ακουστικη εμπειρια μερα μεσημερι, ο σατυρος, ο νταβελης11880, εγω και η μικρη μου κορη

ο καθενας ακουσε διαφορετικο πραγμα

ο ηχος ηταν ξεκαθαρα για μενα σκυλος που γαυγιζε-αλυχτουσε μεσα απο την σπηλια, ενω φυσικα σκυλος δεν υπηρχε, ενω για την κορη μου ηταν κατι ακατανοητο που εμοιαζε με "μαϊμουδισματα"

ο,τι και να ηταν, νυχτοπουλι δεν ηταν!

*

και μιας και εχουμε νεους επισκεπτες θα αποκαλυψω για την εξυπηρετηση τους, πως ο Νταβελης11880 και εγω εξοντωσαμε το τερας της σπηλιας ωστε να πηγαινουν αφοβα πλεον!

καμερα - βριλ

παιζουν - Νταβελης11880 και johnniegood

http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1601988

θα αλλαξω καριερα στα γεραματα - θα γινω σκηνοθετης!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

XDΜέλος
05/09/2006, 13:53:49
Φίλε JBG,

Μόλις επιλέξεις το link, στην νέα σελίδα που θα εμφανισθεί πρέπει να δώσεις τον κωδικό αριθμό που εμφανίζεται στο κάτω τμήμα της υπηρεσίας πατώντας ύστερα το Enter ή κάνοντας click στο Submit. Μετά περιμένεις μέχρι το πλήκτρο «Please wait XX seconds..» να αλλάξει σε «Download File Now!» οπότε click για να ξεκινήσει το Download.

Υ.Γ.
1. Αυξάνοντας αρκετά την ένταση και κόβοντας ορισμένες συχνότητες (παράσιτα - στατικός) θα έλεγα ότι πρόκειται για επαναλαμβανόμενο ήχο ανέμου -τώρα αν είναι κάποιος ήχος ζώου (νυχτοπούλι) δεν ξέρω.

2. Η εγγραφή για κινητό τηλέφωνο είναι αρκετά ικανοποιητική και με ελάχιστες παραμορφώσεις.

3. Εξίσου παράδοξα ακούσματα είχε δημοσιεύσει και ο ΙΡΑΝΟΝ στο site του.

Edited by - XD on 05/09/2006 14:09:16

dim.karΜέλος
05/09/2006, 15:25:39
Εδώ το αριστούργημα: http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1603323

Παιζουν: Βρίλης και Τέρας!

Θα αλλαξω καριερα στα γεραματα - θα γινω κι εγώ σκηνοθετης!

Δημήτρης

______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;