ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Ntavelis666Μέλος
08/09/2006, 20:05:53
Αγαπητοί μου Dying Incubus και Stanfromgreece, στα σημεία αυτά όπου βρίσκονται ή βρισκόντουσαν τα αυτοκίνητα, δεν είναι δυνατόν να πάει κανείς γερανός. Το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Τα μέρη αυτά, μόνο χωματερές δεν είναι. Μέσα σε πυκνά και δύσβατα δάση δίχως καμία πρόσβαση, πάνω σε απότομες πλαγιές κ.ο.κ. Εξετάζοντας τις γύρω από τα αυτοκίνητα περιοχές, δεν μπορεί από πουθενά, μα από πουθενά να τα πέταξαν.

Dying Incubus, γράφεις:

«Αλήθεια, μιας και τα αυτοκίνητα σου φαίνεται οτι σκουριάζουν τόσο γρήγορα εκεί, εσύ τι εξήγηση θα έδινες για αυτό?»

Τι να σου πω αδελφέ, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Τα βλέπεις την μία με το χρώμα τους και την άλλη να έχουν σκουριάσει λες και βρίσκονταν εκεί 10 χρόνια.

Φίλε Σταμάτη (Stanfromgreece) γράφεις: «Μήπως κάποιοι ανεγκέφαλοι και ασυνείδητοι έχουν βρεί το μέρος για χωματερή και πάνε το βράδυ με κανέναν γερανό και πετάνε τα αυτοκίνητα στο βουνό?»

Όπως είπα και πρίν αποκλείω την περίπτωση γερανού. Αυτό δυστυχώς δεν αποδεικνύεται με το να το λέω σε ένα forum και αν πεις ότι λέω μαλακίες, θα’ χεις και απόλυτο δίκιο. Ίσως κάποια στιγμή βάλω κάποιες φωτογραφίες. Αλλά και αυτές δεν βοηθούν στο να γίνει κατανοητό, ότι στα σημεία όπου βρίσκονται δεν μπορεί πράγματι να μεσολαβήσει ανθρώπινος παράγοντας.

‘Υστερα λές:

«Τώρα,άν τα ατυχήματα γίνονται στο ίδιο σημείο, δεν είναι παράξενο! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κακοκατασκευασμένος (τί περίεργο!!! στην Ελλάδα ε?) ο δρόμος και να έχει λάθος κλίση σε εκείνο το σημείο!»

Δεν έχεις κι άδικο.

«Ακου και ένα κουφό που μου είπε ένας αγρώτης από το νησί μου! Επειδή κάποιος τους είπε ότι η σκουριά κάνει καλό στις ρίζες των δέντρων και πως τα δυναμώνει... βάζουν από μόνοι τους κάποια παλιοσίδερα (και παλια αυτοκίνητα!) μέσα σε χωράφια! Εχει ακούσει κανένας άλλος κάτι παρόμοιο??? εγώ πραγματικά δεν το ήξερα!!!»

Tα συγκεκριμένα αυτοκίνητα δεν εξυπηρετούν κανένα τέτοιο σκοπό.

Έχω κάτσει ολόκληρα βράδια σε κάποια από αυτά τα σημεία, (όπως συνηθίζω άλλωστε – η ερήμωση στην Πεντέλη είναι η υπέρτατη ηδονή) αλλά ποτέ δεν έτυχε να δω κάτι που να εξηγεί το πώς έφτασαν εκεί τα αυτοκίνητα.

Να’ στε καλά.

ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ

09/09/2006, 04:20:04
Φίλε Νταβέλη666,

αρκετά ενδιαφέρον αυτό με τα αυτοκίνητα.

Θυμάμαι όταν αρκετά παλιά είχα διαβάσει το πρώτο βιβλίο του Μπαλάνου για την Πεντέλη και νομίζω ότι έκανε μια αναφορά σε κάποιο παρόμοιο περιστατικό, ότι δηλαδή είχαν δει σε κάποια από τις εξορμήσεις τους στο βουνό κάποιο αυτοκίνητο παρατημένο σε κάποιο σημείο που θα ήταν αδύνατο να βρεθεί.

Ο λόγος που το αναφέρω είναι ότι αν όντως το γράφει ο Μπαλάνος αυτό το φαινόμενο πρέπει να είναι παλιό.

Μήπως κανένας φίλος μπορεί να επιβεβαιώσει αν όντως είναι έτσι ή έχω αρχίσει και ξεμωραίνομαι;

Infinitum Finitum Producit

XDΜέλος
09/09/2006, 09:21:40
Έτσι είναι

Το Αίνιγμα της Πεντέλης, σελ. 92
Πέρα από το Αίνιγμα της Πεντέλης, σελ. 111

Η υπόθεση αυτή όπως λέει ο ΜΠΑΛΑΝΟΣ εξετάσθηκε διεξοδικά στο βιβλίο του «Η Μεθοδολογία της Έρευνας» οπότε αν το έχει κανείς ας μας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

09/09/2006, 10:18:10
Κάποια φορά νομίζω είδα ένα αυτοκίνητο σφηνωμένο σε μια πλαγιά ανάμεσα σε δυο δέντρα στο πουθενά... δεν μπορεί να βγήκε εκτός δρόμου και να κατρακύλησε εκεί... ο δρόμος δεν ήταν εκεί κοντά.

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
09/09/2006, 13:53:30
Με αφορμή αυτό που ανέφερε ο Ntavelis666 θέλω να ρωτήσω :

Εσείς που είστε θαμώνες πάνω στο βουνό, πως εξηγείτε αυτό το φαινόμενο με τα αυτοκίνητα ;
Εμφανίζονται και εξαφανίζονται ξαφνικά, βρίσκονται σε σημεία που δεν θα μπορούσαν να είχαν πρόσβαση και σκουριάζουν πολύ γρήγορα.
Εγώ μόλις το διάβασα κουφάθηκα, γιατί ξέρω και πως γράφει ο Ntavelis666.

quote:
Ntavelis666
Έχω κάτσει ολόκληρα βράδια σε κάποια από αυτά τα σημεία, (όπως συνηθίζω άλλωστε – η ερήμωση στην Πεντέλη είναι η υπέρτατη ηδονή) αλλά ποτέ δεν έτυχε να δω κάτι που να εξηγεί το πώς έφτασαν εκεί τα αυτοκίνητα.

Εγώ μόνο αυτό θα μπορούσα να προτείνω, αλλά βλέπω ότι με πρόλαβες.
Ίσως (αν και δύσκολο), αν έβρισκες και παρέα που να έχει το χρόνο και την υπομονή να κάνετε μαζί, ότι έκανες μόνος, σε περισσότερα σημεία και πιο συστηματικά;
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Αν βρεις κάποια άκρη, πες μας.

Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος

09/09/2006, 15:55:30

ειναι γεγονος οτι εχω δει αυτοκινητα πεταμενα σε σημεια απροσιτα και παραλογα να υπαρχουν

απο το πρωτο (ασπρο) που παρατηρησαμε με την συντροφο μου πριν καμια εικοσαετια να βρισκεται επι μηνες στα δεξια του δρομου Πεντελη Μαραθωνα με κατευθυνση Μαραθωνα,
σε σημειο που δεν θα μπορουσε να φτασει κουτρουβαλωντας γιατι υπηρχαν βραχοι και χωρις τις αναμενομενες ζημιες - αθικτη οροφη, αθικτο παρμπριζ - μεχρι αυτοκινητα που μου εδειξε ο Νταβελης και δεν υπηρχε τροπος να εχουν βρεθει εκει εφοσον υπηρχε πυκνο δασος πριν καει το βουνο

εξαλλου καποια απο αυτα μετα τις πυρκαϊες αποκαλυφθηκαν

τωρα αν τα παιρνει καποιος για μεταλλο - ναι, οι γυφτοι πχ ασχολουνται ενεργα με το αθλημα

ωστοσο σε μια συγκεκριμενη περιπτωση που μου εδειξε ο Νταβελης, το αυτοκινητο ειχε μετακινηθει αρκετα μετρα και ειχε τσαλακωθει αγρια - ωστοσο δεν ελειπε τμημα του ουτε φαινονταν σημαδια κοπης με οποιοδηποτε τροπο

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Ntavelis666Μέλος
09/09/2006, 19:14:26
Ένα μικρό παράδειγμα.

Στη δεύτερη φωτογραφία, αυτό που καφετίζει πάνω στα μάρμαρα δεν είναι κομμάτια από το αυτοκίνητο, αλλά ο κορμός ενός δέντρου που έχει σαπίσει.

Τονίζω ότι η φωτογραφία ΔΕΝ αποδεικνύει τίποτα απ’ όσα έχω πει. Αυτό θα γινόταν, αν παρέθετα ολόκληρη την γύρω περιοχή σε φωτογραφίες, (πράγμα αρκετά χρονοβόρο) ώστε να γίνει κατανοητό το γεγονός ότι δεν μπορεί το αυτοκίνητο να έφτασε εκεί που το βρήκα. Καλό θα ήταν να γίνει μια βιντεοσκόπηση ώστε να μπορεί να καταλάβει κάποιος που δεν έχει πάει εκεί τι γίνεται. Το σκέφτομαι έντονα αυτό τον καιρό.

ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ

Ntavelis666Μέλος
09/09/2006, 19:52:25
Φίλε Ευστράτιε, δυστυχώς δεν έχω καταλήξει τι προκαλεί όλα αυτά το φαινόμενα.

Κατά κάποιο τρόπο, έχω γίνει ο «Αρτέμης Μάτσας» της Πεντέλης. Πολλές φορές κάνω ολονύχτιες πεζοπορίες μόνο και μόνο μπας να τσακώσω κανα βάνδαλο και ειδοποιώ αμέσως τους Men in Blue. Έχω δεί άτομα να πριονίζουν δέντρα, άτομα να κάνουν παράνομες εξορύξεις, άτομα να πετάνε σκουπίδια και μπάζα. Όμως το τι συμβαίνει με τα αυτοκίνητα, δεν το έχω δεί ποτέ. 13 χρόνια τώρα, δεν έχω δει απολύτως τίποτα! Βλέπω μονάχα τις ανεξήγητες αλλαγές πάνω τους, την αλλαγή θέσης τους, ή την εξαφάνισή τους, ακόμα κι αν έχει μεσολαβήσει μονάχα μια μέρα.

Μίλησες Ευστράτιε για παρέα…καλό τ’ ανέκδοτο. Όχι φίλε μου, ούτε κατά διάνοια. Μόνη εξαίρεση ο Timetrapped και ο Satyros που έχουν έρθει κανα δυο φορές. Τον Johnnie και τον Βρίλ δεν τους πιέζω για κάτι τέτοιο, γιατί είναι οικογενειάρχες άνθρωποι.

Υ.Γ: Ίσως κάποιοι με χαρακτηρίσουν ρουφιάνο. Όταν πρόκειται αποκλειστικά για ποταπούς κάφρους νεοέλληνες κανίβαλους που βιάζουν κατά συρροή τη Φύση και πόσο μάλλον την Πεντέλη που την θεωρώ πιο πολύ μητέρα μου και από την μητέρα μου, ναι, είμαι ρουφιάνος με Ρ κεφαλαίο.

ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ

10/09/2006, 02:08:09
quote:
Έτσι είναι

Φίλε XD ευχαριστώ

Καλά το θυμόμουνα λοιπόν.
Μήπως μπορεί κανείς να γράψει τι εξήγηση δίνει ο Μπαλάνος;

Παιδιά μήπως μπορεί κανείς να αναγνωρίσει μοντέλο και χρονολογία στο αυτοκίνητο της πρώτης φωτογραφίας του Νταβέλη;

Έτσι από περιέργεια....

Infinitum Finitum Producit

Edited by - A. Kircher on 10/09/2006 02:09:13

XDΜέλος
10/09/2006, 13:38:53
Φίλε A. Kircher, δυστυχώς στα δυο βιβλία του για την Πεντέλη δεν δίνει κάποια εξήγηση.

Edited by - XD on 10/09/2006 13:40:33