- HEAVY METAL (και άλλα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"
Το progressive δεν είναι το καλύτερό μου, οπότε για να μου αρέσουν θα πει ότι είναι πιο crossover. Any way έχουν μερικά τραγούδια πραγματικά διαμάντια. Επιφυλάσσομαι να τα αναφέρω σε επόμενο ποστ για να τα ψάξετε, γιατί αν δεν ακούτε το συγκεκριμένο είδος μουσικής μπορεί να πέσετε σε κομμάτι που δεν θα σας αρέσει.
Η απίστευτη θεϊκή θλίψη των ETERNAL TEARS OF SORROW εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο στο μοναδικό The River Flows Frozen από το άλμπουμ A Virgin and a Whore (Spinefarm Records 2001).
Σε ανατριχιάζει, σε θλίβει, σε κάνει να καταλάβεις για πολλοστή
φορά γιατί είσαι ερωτευμένος με τη μουσική, με απίστευτη ευαισθησία.
Το "BEFORE THE BLEEDING SUN" είναι η τελευταία δουλειά τους.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
deadly blood-drinker coordinator=θανάσιμα αιμοσταγής συντονιστής.

quote:
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ESOTERICA????"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"
Που χρόνος για τέτοια φίλε matthias16....ειδικά έτσι όπως είναι οι ρυθμοί εργασίας στις μέρες μας.....
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
Κατέβασα και το same old song από pain που πρότεινες πιο πάνω....και μου άρεσε αρκετά...
Μπάι δε γουέι.....στο ένθετο "ταχυδρόμος" που έχουν τα ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου έχει αφιέρωμα στα προβάδικα/studio ηχογραφήσεων στα οποία πηγαίνουν παρέες νέω συνήθως για να τζαμάρουν. Ε λοιπόν στα προβάδικα αυτά γράφει το περιοδικό ύστερα από σχετικη΄έρευνα ακούγονται
Metal 48%
Ξενο ροκ 26%
Ελληνικό ροκ 8%
Punk 7%
Εντεχνο 6%
Λαϊκό 4%
Hip Hop 2%
![]()
![]()
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
quote:
αγαπητή gretel έχω κι εγώ από psychotic waltz το a social grace αλλά από αυτές τις λίγες φορές που το είχα ακούσει δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ιδιαίτερα...ίσως να χρειαστεί να το ξεθάψω από την δισκοθήκη μου για φρεσκάρισμα μνήμης...
Ακριβώς γι'αυτό είπε καλέ μου, ότι το σύνολο της δουλειάς τους ούτε εμένα με ενθουσιάζει. Αλλά έχουν μερικές τραγουδάρες που δεν πιστεύω ότι μπορεί να μην αρέσουν σε κάποιον.
Επιφυλάσσομαι όπως είπα παραπάνω να ψάξω ποια είναι, για να τα κατεβάσετε.
![]()

Edited by - gretel on 26/02/2006 23:09:06
quote:
Με την ευκαιρία αγαπητέ Dying_Incubus έχω ένα για σένα:
deadly blood-drinker coordinator=θανάσιμα αιμοσταγής συντονιστής.
Χαχαχα!
Μου αρέσει!! ![]()
![]()
It's cool, Mrs "misty dark coordinator"! ![]()
Όσο για τα τραγούδια, όταν βρείς τα καλύτερα κάνε μια πρόταση να τα βρούμε με την πρώτη ευκαιρία... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Edited by - Dying_Incubus on 27/02/2006 08:22:05
ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ....
"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"

Τί κάνει η Τarja Τurunen αφότου έφυγε από τους Nightwish?
Χε χε χε για να δούμε...

quote:
Κάτι μου λέει keraynos ότι έχεις ένα 8 στην ημερομηνία γέννησης σου και ειδικότερα στην ώρα γέννησης ή στην ημέρα - αληθεύει;;;
To 8 δεν υπάρχει ούτε για δείγμα,ούτε στην ώρα, ούτε στη μέρα, ούτε στο μήνα, ούτε στη χρονιά![]()

Edited by - keraynos on 11/08/2008 16:20:26

μα καλα.... που χαθηκατε? ![]()

μοναξιες σημερα...!

quote:
PREDATOR-μα καλα.... που χαθηκατε?
μοναξιες σημερα...!
Και από ότι βλέπω έτσι θα τραβήξει τουλάχιστον μέχρι και τον δεκαπενταύγουστο….![]()
![]()

ελεγα και εγω...