- Τι κρύβεται στην Πυραμίδα; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Το πρώτο που βρήκα και αναφέρει φίλε Tomcat αυτά τα οποία έγραψα
είναι το βιβλίο του Άντριου Τόμας "Τα μυστικά της Ατλαντίδας" από τις εκδόσεις Καστανιώτη,πρώτη έκδοση το 1979.Ελπίζω να μην είναι πολύ παλιά!!
Αφού σας ενδιαφέρει η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, κάντε μια μικρή έρευνα για τα ΕΠΤΑ ΓΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ που αναφέρει ο Ησίοδος, ειδικά στο ΤΕΤΑΡΤΟ...
Μετά ερευνήστε για τις ΕΠΤΑ ΡΙΖΕΣ ΦΥΛΕΣ που αποκάλυψε η Θεοσοφία της Ελένης Πετρόβνας Μπλαβάτσκυ ειδικά για την Τέταρτη Ρίζα Φυλή την ΑΤΛΑΝΤΙΑ...
Θα ανακαλύψε τε πολλά και ενδιαφέροντα...
Κέλσος
συγκεκριμμενα για την τοποθεσια της δειτε εδω
http://www.atlantida.gr/topothesia.htm
πιστευω το site αυτο αξιζει ενα καλο ψαξιμο..αναφερει πολλα περι ατλαντιδος
Edited by - cinderella on 23/09/2002 04:00:49
Ειλικρινα δεν ξέρω αν θα βρέθει ποτέ η απάντηση σε αυτό το μυστήριο
η απόψεις που διαβάζω και ακούω ολα αυτά τα χρόνια ειναι διαμέτρου αντίθετες....Τη μία η Ατλαντίδα τοποθετείται μεταξύ της Ν. Αμερικής και Αφρικής, ενώ άλλοι την τοποθετούν ανάμεσα στη Β. Αμερική και την Ευρώπη λέγοντας ότι οι ακτές της έφταναν μέχρι και τα παγωμένα νερά του Β. Πόλου. την μία η Ατλαντίδα βρισκεται στην Σαντορίνη την αλλη οτι ειναι η ιδια η Σαντορίνη απομεινάρι της. Ως υπολείμματα , έπειτα θεωρούνται τα νησιά Γροιλανδία και Αζόρες , καθώς και τα νησιά των Καναρίων και του Πρασίνου Ακρωτηρίου . , . Τελικά δεν υπάρχει πουθενά ενα στοιχείο που να την τοποθετεί κάπου σίγουρα μέχρι τότε έιδομεν !!!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Αυτό που αναφέρεις, έρχεται κατα κάποιο τρόπο να επιβεβαιώσει κάτι που έχω αναφέρει και σε άλλο μύνημά μου...
Προσπαθόντας να "ανακαλύψουν" οι "επιστήμονες" το ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ η Ατλαντίδα, ΧΑΝΕΤΑΙ η ουσία του θέματος, που δεν είναι άλλη απο το ΤΙ λέγετε ότι ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΠΩΣ λέγετε ότι ΖΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ, ΤΙ ΝΟΜΟΥΣ λέγετε ότι ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ, ΤΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ λέγετε ότι ΕΙΧΑΝ, ΤΙ ΠΟΛΗΤΙΣΜΟ λέγετε ότι ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ κλπ κλπ κλπ...
Θα πρότεινα λοιπόν, σαν ερευνητής που είμαι, να πάψουμε να προσπαθούμε να βρούμε (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) το ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, καθώς και να πάψουμε να θεωρούμε ότι ΑΝ τη βρούμε τότε θα ψάξουμε για όλα τα άλλα που προανάφερα...
Υπενθυμίζω στους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ότι και την Τροία θεωρούσαν για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ότι ήταν απλά στη φαντασία του ποιητή, αλλά ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ήρθε η ώρα και ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ και έτσι ξανατρέξανε στις Ομηρικές Ιστορίες που μέχρι τότε ήταν παραμυθάκια για να τρώνε το φαγητό τους τα μωρά (!!!), για να "ανακαλύψουν" την μεγαλειώδη τεχνική του ΜΥΘΟΥ και τω συμβολισμών που κρύφτηκαν ΜΕΣΑ σε αυτές τις "ιστοριούλες"...
Πάντα φίλος με όλους...
Κέλσος
Φίλε Κέλσο με βρίσκεις ΑΠΟΛΥΤΑ σύμφωνο. Ο τόπος που βρίσκεται ή βρισκόταν η Ατλαντίδα είναι το λιγότερο που έχει σημασία.
Αυτό που με κάνει και απορώ, είναι το γιατί δεν έχουμε στα χέρια μας γραπτά κείμενα λογίων απο την Ατλαντίδα ( ή μήπως "κάποιοι" έχουν ;). Είναι δυνατόν να είχαν αναπτύξει πολιτισμό χωρίς να έχουν επαφές με άλλους λαούς και χωρίς να αφήσουν σ αυτούς κάποια γραπτά, ή κάποιο άλλο σημάδι της ύπαρξής τους;
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
Εύλογο και "λογικό" το ερώτημά σου- απορία σου.
Χωρίς να είμαι ΕΙΔΗΜΟΝ, σου φανερώνω μερικές σκέψεις μου...
Καταρχάς, η Ατλάντεια χώρα- ήπειρος ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, βούλιαξε, βυθήστικε στον απέραντο Ωκεανό.
Αρα ότι υπήρχε σαν "απόδειξη" της ύπαρξής της και ΟΧΙ ΑΠΛΑ κάποιο γραπτό κείμενο ΜΟΝΟ, αλλά έστω και κάποιο κτίσμα, κάποιο μνημείο κλπ κλπ βρίσκονται στον βυθό....
Αλλά σε περιοχές όπου "μάλλον" υπήρχε σχέση, ας την αποκαλέσουμε "διακρατική", όπως ΠΕΡΟΥ αλλά και ΑΙΓΥΠΤΟΣ και όχι μόνο, υπάρχουν κάποια μνημεία που επάνω τους βρίσκονται διάφορα "παράξενα σχήματα" χαραγμένα, που η επιστήμονες "ΕΙΚΑΖΟΥΝ" για την ερμηνεία τους, αλλά δεν νομίζω να προσπάθησαν να τα συσχετίσουνε με τον Ατλάντειο πολιτισμό!!!
Παράδειγμα... ας πούμε για τον Δίσκο της Φαιστού, που είναι και δίκό μας εύρημα...
Πολλά λέγονται για αυτόν και όποιος δεν γνωρίζει, ας διαβάσει το θέμα και το πώς το ανέπυξε η Λευκή Κουκουβάγια, και θα μάθει πολλά.... (παιδιά, ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ....)
Πάντως ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να ερμηνεύσουμε "κάτι" απο την ΑΤΛΑΝΤΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ, όταν ξέρουμε ότι τα πάντα απο αυτήν έχουν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ;;;
Πιστεύω μου είναι ότι σε πολύ κοντινό χρονικό διάστημα (με μέτρο σύγκρισης την εποχή που καταβυθίστηκε η Ατλαντίδα, 14.000 με 15.000 χρόνια πρίν), θα έχουμε ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ που θα ΣΥΝΤΑΡΑΞΟΥΝ ΣΥΝΘΕΜΕΛΑ πολλά απο τα "κατεστημένα"...
Μάλλον, θα ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ μέρη που ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ καθώς και θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ άλλα που τα ξέρουμε...
Ομιλώ για την αναστροφή των πόλων σε ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ και τον ισημερινό σε ΠΟΛΟΥΣ (βόρειο και νότιο)....
Κέλσος
ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟ 2:00 ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΗ.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"
Όχι από πλευράς σου βέβαια αλλά από τις συνηθισμένες που κάνουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία(και ιδιαίτερα τα τηλεοπτικά) της χώρας μας...
Υποθέτω - σημειώνω ότι δεν είδα το δελτίο που αναφέρεις γι'αυτό και διατηρώ κάθε επιφύλαξη σχετικά με τις υποθέσεις μου - ότι προέρχεται από την απρόσεκτη μελέτη των διαφόρων ειδησιογραφικών δελτίων από ξένες πηγές ή/και στην επιφανειακή ανάγνωση πρόσφατης συνέντευξης του ίδιου του Zahi Hawass αναφορικά με την "αποστολή" της 17ης Σεπτεμβρίου και της "ζωντανής" μετάδοσης από το National Geographic. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο κος Hawass αναφέρεται και στη διάνοιξη της σαρκοφάγου ενός επιστάτη των Κτιστών των Πυραμίδων που έλαβε χώρα στο χωριό των Κτιστών που απέχει περίπου 1,6 Km από την Μεγάλη Πυραμίδα. Μέσα στη σαρκοφάγο βρέθηκε ο σκελετός του επιστάτη που το όνομά του σύμφωνα με τα ιερογλυφικά ήταν Nyswt-Wsret. Η αναφορά του κου Hawass έγινε χωρίς σαφή διάκριση από τις αναφορές του στις ανακαλύψεις της Πυραμίδας οπότε δεν είναι ίσως δύσκολο κάποιος επιπόλαιος αναγνώστης, που δεν γνωρίζει καλά και τις λεπτομέρειες του θέματος, να θεωρήσει ότι ο σκελετός ανακαλύφθηκε μέσα στην Πυραμίδα, πράγμα που πιθανώς συνέβει και με τους δημοσιογράφους που συνέταξαν το ρεπορτάζ που αναφέρεις.
Φωτογραφία του σκελετού του επιστάτη Nyswt-Wsret από το χωριό των Κτιστών των Πυραμίδων:

Το πιο σημαντικό πάντως για τη συζήτησή μας είναι η καινούργια ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου από τον ίδιο τον Υπουργό Πολιτισμού της Αιγύπτου Farouq Hosni.
Σε συνέχεια της αποστολής του ρομπότ μέσα στην Πυραμίδα και αφότου τελείωσε η extravaganza του τηλεοπτικού show, το ρομπότ στάλθηκε προς εξερεύνηση και του Κατώτερου Βόρειου Αεραγωγού (ξεκινάει και αυτός από τον "Θάλαμο της Βασίλισσας") μακριά από τα τηλεοπτικά φώτα.
Η δεύτερη αυτή εξερεύνηση στον Βόρειο Αεραγωγό στέφθηκε με απρόσμενη επιτυχία καθώς σχεδόν στο ίδιο ύψος με αυτό της Θύρας του Gantenbrink του Νότιου Αεραγωγού βρέθηκε εκεί μία ακόμη πόρτα, ίδιας κατασκευής με αυτή που ήταν γνωστή ήδη από το 1993 !!
Έχουμε λοιπόν μία 3η Πόρτα !! και κατά πάσα πιθανότητα θα ανακαλυφθεί πίσω από αυτήν και μία κρυφή 4η, όπως ακριβώς έγινε και με τη Θύρα του Gantenbrink !
... και ιδού η φωτογραφία της:

Η τρίτη πόρτα στον Κατώτερο Βόρειο Αεραγωγό
Δεν συμφωνείτε ότι οι αποκαλύψεις σχετικά με την Μεγάλη Πυραμίδα έχουν αποκτήσει μία ασυνήθιστη συχνότητα τελευταία...![]()
"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"
Είναι λες και "ξαφνικά" όλα έχουν γίνει τόσο εύκολα να αποκαλύπτονται ενώ μέχρι πριν ενός μηνός υπήρχαν τεράστια εμπόδια!!!!Τουλάχιστον,υπάρχει η ελπίδα ότι από τα δέκα πράγματα που θα βρούν,θα μας πούν τα έξι!!!Φταίμε εμείς μετά να είμαστε καχύποπτοι...??????
quote:
.......
...ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ.
.......
Πολύ μεγαλύτερης σύμφωνα με την "επίσημη" εκδοχή των αιγυπτιολόγων;
ή από την "άλλη" που είναι γύρω στα 10.000 χρόνια; Μήπως αυτό απλά δείχνει τις παρωπίδες που έχουν φορέσει για να καλύψουν το μυθιστόρημα που έχουν κατασκευάσει για τους "πρωτόγονους" αρχαίους πολιτισμούς;
Δεν έχω παρακολουθήσει από την αρχή τη συζήτηση αλλά θεώρησα ότι αξίζει μια επισήμανση σ' αυτό το σημείο.
http://www.theosociety.org/pasadena/tup-onl.htm
...Να και ενα πολυ πλουσιο σε θεματα μερος,
οπου κανεις μπορει να παρει παρα πολλες θεοσοφικες ιδεες,
κερδιζοντας απο τον χρονο του εδω...
Δεν εχω χρονο να ψαξω ολο το site.
Καλα εκανες και το τοποθετησες.
Σας χαιρετώ.
Σε χαιρετώ γλυκιά ΜΑΝΟΥΛΑ, άριστη ΣΥΖΥΓΟ, καλή ΦΙΛΗ AVALLON και μορφωμένε ΑΝΘΡΩΠΕ.
Λίγο πιο μπροστά; μήπως θέλει λίγο πιο πίσω;
Απ, εδώ καρδιά μου μείνε, καλά είσαι.
Η φιλοσοφία του γιατί και πως υπάρχω όταν πραγματικά σκέφτομαι.
Ναι καλοί μου φίλοι μέσα στο ατελείωτο (;) ταξίδη της ψυχής/πνεύμα φυσικά και πέρασα από πολλούς σταθμούς. Κάποιες φορές έγινα σκουλίκη, κάποιες άλλες πουλί, ενώ σαν άνθρωπος δοκιμάσθηκα σε αρκετά κοινωνικά στάδια. Άλλοτε σαν αγροίκος, σαν θύτης και θύμα, σαν εμπορεύσιμο κρέας... Στα πνευματικά στάδια τώρα, σίγουρα έζησα σαν αυτιστικό άτομο, πέρασα όλες τις ασθενικές σκάλες με μεγάλη πιθανών προσπάθεια και συνεχίζω. Σε τούτον τον σημερινό σταθμό όπου απόκτησα διπλώματα, ντοκτορά, γνώσεις, ομορφιά, χρήματα, υγεία. Σχεδόν όλα μου τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τώρα ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ Η ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ και μπόρεσα σαν ψυχή/πνεύμα να τις ξεπεράσω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ που είμαι εδώ έσω και μπορώ να ορθόνω την δική μου σκέψη στο esoterica.gr.
"Cogito ergo sum" για να φωνάξω άλλη μία φορά πως η τακτική στην σκέψη της πράξης απαιτεί αλλαγή.
Σε χαιρετώ μικρή γλυκιά φιλεναδούλα.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.
Συγνώμη
quote:
ΜΩΡΕ ΖΕΖ-Μ-ΠΕΡΓΚ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ? **********
Φιλη AnDrEaLpHuS ωραια αρχη εκανες βρε ΨΥΧΗ με το πρωτο σου μηνυμα!
Πρεπει να εισαι πολυ περηφανη!
Παντα τετοια!

Σας χαιρετώ.
Βλέπεις αδελφέ μου glinaaea που με μάλωνες...
Ο αγώνας μας καλεί...
Διαλογισμός για να ελευθερωθούμε στα πνευματικά μας ουράνια...
Να λοιπόν ότι σε λίγο θα την "πέσουν" και σε σένα (εαν ήδη δεν το έχουν κάνει!!! Από αυτούς που γράφω πάρα πάνω και εκεί γύρω στην Λένορμαν και Κωνσταντινουπόλεως...ίσως και στον Λευκό τον Πύργο... που μάλλον μεγαλώσαμε...ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΗ ΝΕΚΡΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ; με την διχασμένη προσωπικότητά τους).
Δεν έχουν επιχειρήματα γνώσεως και ήθους για να αντιμετωπίσουν την zezmperg, έμαθαν στην ανωνυμία και στους ορκους σιωπής να τσαλαβουτάνε τον εαυτό τους.
Ας ευχηθούμε όλοι στην Θεία Ουσία να μας φωτήζει...
Λοιπόν ΣΥΓΝΩΜΗ γιατί έγινα αφορμή να "ξεσπαθώσουν" όλα τα "τερατάκια" μέσα σας..
Ευχαριστώ που με ανεβάζετε στα μάτια όλων των αληθινών συνοδοιπόρων.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.
For fussing and fighting, my friend.
I have always thought that it's a crime,
So I will ask you once again.
Try to see it my way,
Only time will tell if I am right or I am wrong.
While you see it your way
There's a chance that we may fall apart before too long.
We can work it out,
We can work it out."
The Beatles ~ We Can Work It Out

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Ω εγωισμέ σκάλες που με ανεβάζεις. (Έμαθα να τα γράφω πια μόνη μου, εκπαιδεύομαι εύκολα).
Μια φιλοσοφική άποψη είναι και τούτη.
Σκέπτομαι άρα υπάρχω.
Από την αρχή σχεδόν που ήρθα εδώ ΕΣΩ, στο topic της Πάρνηθας, ένοιωσα -γνώρισα- τον μικρόκοσμο του esoterica.gr.
Από την μία ήμουν χαρούμενη, αρκετές/οι με πλησίασαν αναγνωριστικά, κάποιες/οι ελάχιστες/οι διότι είχαν κοινά ενδιαφέροντα με μένα και με αγκάλιασαν με εμπιστοσύνη...Για τους πολύ λίγες/ους που αντέδρασαν αρνητικά με την παρουσία μου εδώ ΕΣΩ δεν θα γράψω...
Έκανα σαφές ότι δεν έχω κάποιο σύστημα να πλασάρω, ούτε και ΚΑΛΑΜΙ να ΨΑΡΕΨΩ ψυχούλες ή να το ιππεύσω για όποιο φιλοσοφικό ή εσωτερικό σύστημα όπου τέλος πάντων κιαν ανήκω.
Είμαι χριστιανή δεν ντρέπομαι για τούτο και το χαίρομαι.
Σε ευχαριστώ Ιησού που ήρθες στην ζωή μου με συνείδηση, βρήκα κοντά σου όσα, τόσα...
Λυπάμαι που το γράφω, μα εδώ συνάντησα χριστιανούς μόνο στο θρήσκευμα, δίχως να γνωρίζουν την Αγ. Γραφή, την Καινή Διαθήκη και μάλιστα να διατυμπανίζουν πως έχουν χριστιανική άποψη!
Ω θεέ μου πόσο τραγικό για τους ίδιους!!!
"Ξαπλώνουν" σε εικονικά "τερτίπια" για να καμφθεί της προσωπικοτητά τους η ανθρώπινη αντίδραση -ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ- και έπειτα όλοι μαζί σαν αγέλη άγριων σκύλων ορμά στο όποιο ανθρώπινο θήραμα, αφού έχουν ήδη χασεί την ελευθερία στη βούληση και κυριαρχούν εκείνα τα τέρατα του ψυχισμού μας καθώς τόνισε ο Αγαπητός Admin.
Μου λέτε να βρώ σύντροφο ερωτικό, αλλά έχω άνδρα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και καλοί μου φίλοι η ζωή μας είναι αρκετά όμορφη, γιατί θα πρέπει λοιπόν για εσάς, που με παροτρύνετε, να τον απατήσω έστω και εικονικά;
Ο εσωτερισμός, η επιστήμη της ψυχής, που ούτε καν την γνωρίζετε σαν πνευματική διαδρομή, μια και δεν μπορείτε να διακρίνεται πέρα από την αποσυμβολική σας πνευματική μυωπία, διδάσκετε σε αρκετές πανεπιστημιακές έδρες σήμερα...
Είναι η μοναδική επιστήμη όπου υπάρχει πάνω απο θρησκευτικά, πνευματικά, πολιτικά, κοινωνικά συστήματα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΓΥΜΝΟ ΑΠΟ ΕΤΟΥΤΑ" ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Εσείς αναλώνετε την ζωούλα σας μέσα στα ποτά, την κρεατοφαγική διατροφή και που, και που για να "σκοτώσετε" την διαρκή πνευματική ανία σας, είσαστε οι ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ... Εκείνοι όμως που οκτώ μήνες τώρα μαζί σας δεν είδα μα ούτε και διάβασα πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις!
Και μένω εδώ ΕΣΩ για τούτους τους ελάχιστους για να ανακαλύψω κιαλλά διαμάντια που ίσως να είναι και δικά σας... Διότι είσαστε ΚΑΙ άνθρωποι!
Μια φιλοσοφική άποψη και μάλιστα συνηθισμένη είναι: Να φιμώνουμε με όποιους τρόπους ξέρουμε ότι μας ενοχλεί. Να φιμώνουμε γενικά ότι βρίσκετε εκτός της δικής μας σκέψης. Διότι σοφά ο Πλωτίνος και μετά ο Ντεκάρ είπαν: ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ. Και δυστυχώς απαιτείται εκπαίδευση ο τρόπος της σκέψης μας για να ξεφύγουμε από τον εναγκαλισμό της καθημερινής άγνοιας, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
Φταίω που δεν με καταλαβαίνετε σας ζητώ συγνώμη για τούτο, θα προσπαθήσω να έρθω κοντύτερα στη σκέψη του Ιησού, διότι γύρω μου βλέπω τον δικό μου Διδάσκαλο.
Σας χαιρετώ με εκτίμηση.