- Είμαστε εξωγήινοι; Ανήκουμε σε μια νέα γήινη φυλή που δημιούργησαν πλάσματα απο το διάστημα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
at.
quote:
Βάση των πηγών μου, όλα αυτά αληθεύουν. Είμαστε οι σπόροι της πρώτης διαπλανιτικής φυλής...at.
Τι θέλει άραγε να πεί ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ο ποιητής....;;;

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Edited by - AZAΧ_ΧΑΖΑ on 12/07/2006 22:38:23
quote:quote:
Βάση των πηγών μου, όλα αυτά αληθεύουν. Είμαστε οι σπόροι της πρώτης διαπλανιτικής φυλής...at.
Τι θέλει άραγε να πεί ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ο ποιητής....;;;
Ο άσπρος σίφουνας....Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Edited by - AZAΧ_ΧΑΖΑ on 12/07/2006 22:38:23
Οτι είμαστε όλοι μια ωραία ατμοσφαιρα
*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***
quote:
Οτι είμαστε όλοι μια ωραία ατμοσφαιρα*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***
Και επειδή όλοι ξέρουμε που θα καταλήξει αυτό το topic... (θα αρχίσει με δουλεμα...ειρωνίες...δεδομένα και αποδείξεις του καναπέ, του γκουγκλ και της φαντασίας του καθενός...θα εμπλακουν μετά οι Δρακόνιοι, οι Μασωνοι και ή ομάδα Ε....εεε θα πεί και κάτι και ο μέγα Δάσκαλος (Πάλμολιβ) σε στύλ...www.loveandlight.com και μετά θα αρχίσουν τα μπινελίκια, θα έρθει η αστυνομία γιατί θα ακούσει αναφορές για βιασμούς από εξωγήινους... και θα αρχίσουν να εμπλέκονται άτομα που κάνουν διπλολογαριασμούς... κλπ κλπ κλπ)
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ....
ΒΡΙΛ...ήρθαν οι σπηλαιολογικοί σάκοι από την Πολωνία...Come and get it και φέρε και 27.23 ευρόπουλα...

Ο άσπρος σίφουνας....
quote:
Ε....εεε θα πεί και κάτι και ο μέγα Δάσκαλος (Πάλμολιβ) σε στύλ...www.loveandlight.com και μετά θα αρχίσουν τα μπινελίκια.....
ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...ΤΟ LOVE AND LIGHT ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ SITE......

Ο άσπρος σίφουνας....
Όταν λες ανήκουμε, ποιούς εννοείς;
quote:
ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...ΤΟ LOVE AND LIGHT ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ SITE......
Ναι... !
Και ασχολείται με "After Death Communications"
΄Ντάξει... ![]()
quote:Βάση των πηγών μου, όλα αυτά αληθεύουν. Είμαστε οι σπόροι της πρώτης διαπλανιτικής φυλής...
at.
σωστα!
ηρθαμε σαν σπόρια ιων που ταξιδεψαν στο διαστημα με τον αστρικο ανεμο του πλανητικου συστηματος που γεννηθηκαμε (και ετσι συνεχιζουμε να αποικουμε τον γαλαξια - εκπεμποντας σπόρια ιων) - και δεν κανω πλακα, επιστημονες το λενε
εμενα με λενε Η5Ν2 ![]()
εσενα?

quote:
AZAΧ_ΧΑΖΑ
το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από την ψηφιακή σου υπογραφή. Όπως μπορείς και μόνος σου να καταλάβεις διαβάζοντάς την, είναι υποτιμητική για ένα μεγάλο σύνολο ανθρώπων (για να υπολογίσω...το 99% των μελών των forums!!!)
Εφόσον υποτιμητικές εκφράσεις έστω και για έναν άνθρωπο - και όχι 14.220, που είναι το 99% των μελών των forums - δεν είναι αποδεκτές στις συζητήσεις του ESOTERICA, η παραπάνω φράση είναι 14.220 φορές μη αποδεκτή.
Θα συνιστούσα το συντομότερο δυνατό να την αφαιρέσεις. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναγκαστούμε να κάνουμε εμείς επέμβαση.
Όσον δε αφορά τα μη σχετικά με το θέμα μηνύματα που έχετε αποστείλει και εσύ καθώς και ο Βριλ (και που δεν αφορούν μόνο αυτό το θέμα, αλλά και πολλά άλλα), θα απομακρυνθούν από το θέμα εάν συνεχίσετε αυτήν την τακτική υποβίβασης ανθρώπων, θεμάτων, σκέψεων, απόψεων, κ.λπ.
Αυτός ο τρόπος συμμετοχής δεν είναι αποδεκτός στις συζητήσεις του ESOTERICA. Εφόσον θέλετε να συνεχίσετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις, σας συστήνω να τον σταματήσετε.
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
AZAΧ_ΧΑΖΑquote:
AZAΧ_ΧΑΖΑ
το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από την ψηφιακή σου υπογραφή. Όπως μπορείς και μόνος σου να καταλάβεις διαβάζοντάς την, είναι υποτιμητική για ένα μεγάλο σύνολο ανθρώπων (για να υπολογίσω...το 99% των μελών των forums!!!)
Εφόσον υποτιμητικές εκφράσεις έστω και για έναν άνθρωπο - και όχι 14.220, που είναι το 99% των μελών των forums - δεν είναι αποδεκτές στις συζητήσεις του ESOTERICA, η παραπάνω φράση είναι 14.220 φορές μη αποδεκτή.
Πρός Αμαλία....
1. Πού ξέρεις αν η υπογραφή μου αναφέρετε σε αυτό το φόρουμ (Εσοτέρικα) και δεν είναι γενική....;;;
2. Μετά από τόσους μήνες που υπογράφω με αυτόν τον τρόπο ...ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ;;;
3. Ένα παράδειγμα.... Πές οτι έχεις ένα πολύ καθαρό πρόσωπο ...περιποιημένο ...πανέμορφο...και έρχεται κάποιος και σε αποκαλεί ΣΠΥΡΙΑΡΑ...
Το πρώτο πράγμα που θα αναρωτηθείς είναι ...γιατι με λέει έτσι.;;; αφού δεν έχω....και θα τον αγνοήσεις γιατί δεν είναι αλήθεια ...άρα δεν σε πειράζει....
Τώρα όμως πές οτι έχεις σπυρια στο πρόσωπο και μάλιστα πολλά....και έρχεται κάποιος και σε αποκαλεί ΣΠΥΡΙΑΡΑ...τότε θα τα πάρεις στο κρανίο ...θα τσαντιστείς και θα του πείς να το πάρει πίσω ... (εκτός αν είσαι ο Ζιντάν και του ρίξεις κεφαλιά....)
Τι θέλω να πώ .....;;;; οτι μας πειράζει κάτι που λέει ο άλλος όταν αυτό είναι αλήθεια....σωστά;;;;
Άρα λοιπόν αφού σε πειράζει η υπογραφή μου, σύμφωνα με την λογική μου ...αυτά που λέει η υπογραφή μου είναι αλήθεια....σωστά;;;
Ελευθερία δεν έχουμε να εκφραστούμε όπως θέλουμε;;;
Γιατί ολοι έχετε κακολογίσει την λέξη ΒΛΑΚΕΙΑ.... δηλαδη τί να πώ ;;; ΧΑΖΟΜΑΡΑ;
Το αντίθετο του άσπρου που είναι το μάυρο, είναι λέξη ταμπού;;; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ;;;
quote:
Θα συνιστούσα το συντομότερο δυνατό να την αφαιρέσεις. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναγκαστούμε να κάνουμε εμείς επέμβαση.
Να αφαιρέσω κάτι που πιστεύω;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....
ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ .... ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ....
Αν νομίζετε οτι δεν αρμόζουν οι ιδέες μου στο φόρουμ του ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ τότε ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ με..... αλλά το να κάνεις επέμβαση υποτιμα και εσένα αλλά και το ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ
quote:Όσον δε αφορά τα μη σχετικά με το θέμα μηνύματα που έχετε αποστείλει και εσύ καθώς και ο Βριλ (και που δεν αφορούν μόνο αυτό το θέμα, αλλά και πολλά άλλα), θα απομακρυνθούν από το θέμα εάν συνεχίσετε αυτήν την τακτική υποβίβασης ανθρώπων, θεμάτων, σκέψεων, απόψεων, κ.λπ.
Αυτός ο τρόπος συμμετοχής δεν είναι αποδεκτός στις συζητήσεις του ESOTERICA. Εφόσον θέλετε να συνεχίσετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις, σας συστήνω να τον σταματήσετε.
Έρχεται ο καθένας και λέει μια βλακεία χωρίς να στιρίζεται πουθενα...τι πρέπει εμείς να κάνουμε;;;; ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ;;; ΤΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;; ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥ;;;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ..... ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;;;;
Αντί να διαγράψεις αυτούς λοιπόν, ρίχνεις το διαχειριστιλίκη σου σε άτομα σαν εμένα και τον Βρίλ....
Σε διαβεβαιώνο πως είμαι οπαδός του ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ...αρκει ο άλλος να μπορεί να μου αποδείξει τα λεγόμενα του....
Αν έχεις παρατηρήσει ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ειρωνευτεί προσωπικές εμπειρίες άλλων... και ούτε πρόκειτε....γιατί κάτι τέτοια δεν μπορεί ο άλλος να μου το αποδείξει... όταν όμως έρχεται και μας λέει σύμφωνα με τις πηγές μου (και δεν μας λέει ποιές είναι), ή ο θείος της μαμάς μου που ήταν σε ένα καράβι μούτσος είδε ....κλπ κλπ ή ...βάλε το ΄χερι σου σε βραστή κατσαρόλα και δεν θα πάθεις τίποτε....ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.... ειρώνικα ή όχι ....ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ και ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ....γιατι στην αντίθετη περίπτωση αν άλλαζα ...ΔΕΝ θα ήμουν ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.....
ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ...Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΤΕ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΕ.....

Ο άσπρος σίφουνας....
quote:
Όσον δε αφορά τα μη σχετικά με το θέμα μηνύματα που έχετε αποστείλει και εσύ καθώς και ο Βριλ (και που δεν αφορούν μόνο αυτό το θέμα, αλλά και πολλά άλλα), θα απομακρυνθούν από το θέμα εάν συνεχίσετε αυτήν την τακτική υποβίβασης ανθρώπων, θεμάτων, σκέψεων, απόψεων, κ.λπ.
Αγαπητή Αμαλία.
Να με προτρέπεις να μην εκφράζω τη γνώμη μου, που αρκετές φορές είναι αντίθετη με κάποιους, έιναι σαν να υποβιβάζεις εμένα, τον Αζάχ και άλλους που δεν συμφωνούν με κάποιους (ονόματα δε λέμε).
Να περιορίζεις λοιπόν τα θέματά μου, τις σκέψεις μου και τις απόψεις μου, είναι κάτι που δε σε τιμά, και σε επέκταση ούτε το χώρο, που θέλει να δείχνει μια ανοχή στο θέμα της υποβίβασης ανθρώπων, θεμάτων, σκέψεων, απόψεων, κ.λπ.
Είναι περιορισμός της Δημοκρατικότητας του Φόρουμ.
Για σκέψου το λίγο...
quote:amalia
quote:
AZAΧ_ΧΑΖΑ
Κυρα μας των Κλειδιωνε, εχω την εντυπωση οτι ο AZAΧ_ΧΑΖΑ γραφοντας για "προνομιο" και "μεταδοση" οταν αναφερεται στο 99% των μελων, δεν τους λεει βλακες αλλά οτι εχουν την επιλογη-προνομιο να γινουν αν το θελησουν, ή να μην γινουν
πως μπορουν να γινουν?
αποδεχομενοι τις μπαρουφες του καθε πιτριρικα που κανει πλακα ή του καθε ψωνισμενου...
συμφωνω απολυτως μαζι του και βαζω τον εαυτο μου στο 99% των μελων που εχει το προνομιο να αποφασιζει αν θα γινει βλακας ή θα μαθει κατι παραπανω!
quote:Όσον δε αφορά τα μη σχετικά με το θέμα μηνύματα που έχετε αποστείλει και εσύ καθώς και ο Βριλ (και που δεν αφορούν μόνο αυτό το θέμα, αλλά και πολλά άλλα), θα απομακρυνθούν από το θέμα εάν συνεχίσετε αυτήν την τακτική υποβίβασης ανθρώπων, θεμάτων, σκέψεων, απόψεων, κ.λπ.
μιλαμε για σοβαρα θεματα?
οπως η ενεργοποιηση του DNA μας, ο βιασμος απο 4 εξωγηινες και τα λοιπα παρεμφερη?
quote:Αυτός ο τρόπος συμμετοχής [b]δεν είναι αποδεκτός στις συζητήσεις του ESOTERICA.
θυμασαι μηπως τους βρυκολακες και τι γραφοταν εκει μεσα?
θυμασαι τις προφητειες οπου τον περασμενο Νοεμβρη θα γινοταν πολεμος με την Τουρκια και θα παιρναμε την Πολη?
ηταν αποδεκτος ο τροπος συζητησης εκει μεσα πριν σκασω μυτη και τα κλειδωσετε? (απο τα μπινελικια που επεφταν πριν και μετα εννοειται)
quote:AZAΧ_ΧΑΖΑ
Έρχεται ο καθένας και λέει μια βλακεία χωρίς να στιρίζεται πουθενα...τι πρέπει εμείς να κάνουμε;;;; ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ;;; ΤΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;; ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥ;;;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ..... ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;;;;
Σε διαβεβαιώνο πως είμαι οπαδός του ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ...αρκει ο άλλος να μπορεί να μου αποδείξει τα λεγόμενα του....
Αν έχεις παρατηρήσει ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ειρωνευτεί προσωπικές εμπειρίες άλλων... και ούτε πρόκειτε....γιατί κάτι τέτοια δεν μπορεί ο άλλος να μου το αποδείξει... όταν όμως έρχεται και μας λέει σύμφωνα με τις πηγές μου (και δεν μας λέει ποιές είναι), ή ο θείος της μαμάς μου που ήταν σε ένα καράβι μούτσος είδε ....κλπ κλπ ή ...βάλε το ΄χερι σου σε βραστή κατσαρόλα και δεν θα πάθεις τίποτε....ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.... ειρώνικα ή όχι ....ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ και ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ....γιατι στην αντίθετη περίπτωση αν άλλαζα ...ΔΕΝ θα ήμουν ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.....
δεν εχει δικιο?
ρωταω ως μερος του 99%...
quote:Brie Boy
Ναι ρε συ Dying, είστε καλοπροαίρετοι, αλλά και το να λέει ο άλλος ότι του κάναν πεολιχεία 4 εξωγηίνες που κάνανε ''βζιν, βζούν'' και η Αμαλία να τον ρωτάει ''τί βαθύτερο αποκόμισε από την όλη εμπειρία'', δεν είναι εμπαιγμός όλων των υπολοίπων;
Έλεος δηλαδή.
αυτο ειναι απο εδω: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8318 το "με βιασαν εξωγηινες"
οπου λες επισης Κυρα μας των Κλειδιωνε:
"Προτείνουμε και τονίζουμε για οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει στην παρούσα συζήτηση να αντιμετωπίσει το θέμα με τη σκοπιμότητα ενός δημιουργικού διαλόγου. Είναι προφανές, πως άλλου τύπου συμμετοχές (υπονομευτικές, χλευαστικές, υποτιμητικές, κοροϊδευτικές, παραπλανητικές, κ.λπ) ακόμα και από τον ίδιο το θεματοθέτη θα αντιμετωπιστούν αναλόγως."
θα πρεπει να σβυστουν ολα σχεδον τα ποστ οσων εχουμε γραψει εκει ![]()
ΥΓ. γιατι εχω την εντυπωση οτι καθε καλοκαιρι βλεπω την ιδια ταινια?
και φετος ειναι δροσερος ο καιρος για να το αποδωσω στην ζεστη...
ΥΓ.2 δεν υπαρχει προβλημα και παμε να το δημιουργησουμε?

Edited by - jonniebegood on 13/07/2006 14:58:12
quote:
Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι καν μαζί τους και δεν χαλάω την ζαχαρένια μου. Δεν έχει να κάνει με απάθεια, απλά δεν τσιμπάω....
quote:
Brie BoyΝαι ρε συ Dying, είστε καλοπροαίρετοι, αλλά και το να λέει ο άλλος ότι του κάναν πεολιχεία 4 εξωγηίνες που κάνανε ''βζιν, βζούν'' και η Αμαλία να τον ρωτάει ''τί βαθύτερο αποκόμισε από την όλη εμπειρία'', δεν είναι εμπαιγμός όλων των υπολοίπων;
Έλεος δηλαδή.
Δεν έχει και άδικο....
Με λίγα λόγια, ο Bριλ και ο AZAX (και άλλοι βέβαια) έχουν χαράξειτην δική τους πορεία μέσα στο esoterica και δεν νομίζω πως μπορεί αυτή να αλλάξει. Απλά σε άλλους θα αρέσουν και σε άλλους όχι....
Πιστεύω πως όποιος έχει την διάθεση (ή και τα κότσια καμμιά φορά) να αντιπαρετεθεί μαζί τους, θα το κάνει. Το να φιμώσουμε απόψεις μάλλον κακό θα κάνει τελικά παρά καλό....
Στο κάτω-κάτω, μέσα από την διαμμάχη πολλές φορές βγαίνουν και θετικά στοιχεία και προσωπικά μπορώ να βεβαιώσω πως και οι "σκληροί" του esoterica γνωρίζουν πότε έχουν δίκιο και πότε έκαναν λάθος....
Edited by - KERRY KING on 13/07/2006 15:29:05
ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΜΑ.
ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ . ΗΘΕΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ?
ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 Ο ΝΤΑΓΚΛΑΣ ΟΥΑΛΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΜΟΡΙ ΤΗΣ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΣΥΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ DNA 800 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΗΛΥΚΗ ΠΡΟΓΟΝΟ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΡΕΜΠΕΚΑ ΚΑΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΠΕΡΚΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ DNA 147 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ , ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΓΟΝΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 150.000 ΜΕ 300.000 ΧΡΟΝΙΑ.
ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΕΣΛΙ ΜΠΡΑΟΥΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΜΙΣΙΓΚΑΝ.
ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΥΡΕΝΗΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ 150 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΕΥΡΩΠΗ , ΑΦΡΙΚΗ , ΑΣΙΑ. ΟΛΟΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΤΕΛΗΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ (ΓΥΝΑΙΚΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗ ΓΗ .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ Ή ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ?
at.
quote:
ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ (ΓΥΝΑΙΚΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗ ΓΗ .
Ενδιαφέρον. Πως βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;
Α, ναι. Σε αντίθεση με τον φίλτατο jonniebegood, εγώ ανήκω στο 1%
. Παραδόξως όμως θα συμφωνήσω με ότι έγραψε.
Edited by - stemix on 13/07/2006 20:02:14
Για ακόμα μία φορά την πληρώνουν αυτοί που σκέπτονται ή ξέρουν κάτι παραπάνω από το 99% και δεν κάνουν πλάκα.
Ορίστε πάλι, δηλαδή πόσες φορές θα πρέπει σε αυτό το φόρουμ να αναφέρουμε την βιοσυμβατότητα μεταξύ των ειδών;
Πόσες φορές θα πρέπει να γράψουμε σε άσχετους με την βιολογία ανθρώπους, που διάβασαν κάτι που έγραψαν ψυχοπαθείς εκμεταλευτές, ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!
ΠΟΣΕΣ;
ΠΟΣΕΣ;
ΠΟΣΕΣ;
ΠΟΣΕΣ;
ΠΟΣΕΣ;
ΠΟΣΕΣ;
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ Ή Η ΓΥΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ - ΓΗΙΝΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ; ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ DNA Ε;
ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΘΕΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΗ - ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ "ΕΙΔΙΚΕΣ" ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ;
quote:quote:
ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ (ΓΥΝΑΙΚΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗ ΓΗ .Ενδιαφέρον. Πως βγαίνει αυτό το συμπέρασμα;
κι εγω ενδιαφερομαι να μαθω
να προσθεσω οτι η κοινη προγονος βρεθηκε αναλυοντας και συγκρινοντας το DNA των μιτοχονδριων, που αποτελουν αυτονομους και ξενους οργανισμους μεσα στο κυτταρο και μεταδιδονται μονο απο την μητερα μας
φιλε anastoleas ελπιζω να μην παρεξηγησες το ποστ μου για τους ιους πριν ψαξεις...

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥ FORUM.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ.
ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΟΙΡΑΣ ΚΑΙ, ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ: ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΔΟΓΑΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΤΟΛΗ.ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΕΛΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΚΡΥΦΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο DAVID ICKE ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ"
-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΟΥΙΝΔΣΟΡ , ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ , ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ , ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ , ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ.-
Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΨΑΧΝΑ ΤΟΣΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΕΞΗΣ : Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ.Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΣΕΡΦ ΦΡΑΝΣΙΣ ΚΡΙΚ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΕΙΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.000.000 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 297.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ 4,3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ,ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΑΝΟΧΑ ΣΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
at.
quote:
ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο DAVID ICKE ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ"
-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΟΥΙΝΔΣΟΡ , ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ , ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ , ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ , ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ.-
Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
Ολα αυτά είναι νέο-μυθολογία που ξεκίνησε από τον Νταίνικεν (άθελά του θέλω να πιστεύω) και συνεχίζεται με τον Σίτσιν, τον Ικε κ.α.
Δεν αμφιβάλλω ότι κάποια στοιχεία είναι αληθινά (πχ για τις βασιλικές και αριστοκρατικές οικογένειες που ενώνονται μεταξύ τους με τα δεσμά του γάμου τουλάχιστον μέχρι το πρόσφατο παρελθόν) αλλά κάτι τέτοιο δεν κάνουν και οι οικονομικά ισχυρές οικογένειες του πλανήτη; Τώρα αν όλοι αυτοί κατάγονται από την Αίγυπτο ή την Σουμερία μπορείς εσύ να το διασταυρώσεις με δική σου έρευνα; Δύσκολο το βλέπω...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-