- Τι σας ενοχλεί περισσότερο σε έναν άνθρωπο; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Κρίμα...

In anticipation of my resurrection...
Τι χαρά να σας ξανα-συναντώ!
Ξεκινάω να γράφω από το θέμα σου, φίλη μου Αφροδίτη.
Συνήθως το «κόκκινο» πανί για μένα είναι η αγένεια. Μπορώ να προσπαθήσω να καταλάβω αρκετά πράγματα που ίσως να μ’ ενοχλούν. Η αγένεια όμως είναι κάτι που δεν μπορώ να το καταλάβω και ν’ αντέξω.
Μπαίνεις σ’ ένα κατάστημα «Καλημέρα!» Δεν σου απαντούν….
Διαφωνείς με κάποιον. Ανταλλάσετε απόψεις και προσπαθείς να βρεις κοινά σημεία ή να καταλάβεις τι δεν σου «κάνει» στην άποψή του. Η αγένεια όμως….
Ανταλλάζεις μια κουβέντα με έναν άγνωστο και σου μιλάει λες και έχετε μεγαλώσει μαζί….
Η αγένεια φίλοι μου… ανεξήγητη για μένα.

* Ειρήνη *
Θεωρώ κατ΄ αρχάς ότι αυτός είναι ένας βασικός ανασταλτικός παράγοντας γαι την πρόοδο και τη βελτίωση του ανθρωπίνου γένους καθώς και πηγή πολλών δεινών.
Από μια άλλη σκοπιά, στην εποχή μας πολλοί (κυρίως γυναίκες, οι οποίες ως ελαφρώς πιο φαντασμένα όντα έλκονται ιδιαίτερα από τον τύπο), πέφτουν θύματα επιτηδείων, οι οποίοι με χαρακτηριστικά χαμαιλέοντα τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και το δόλωμα πιάνει!!
Φυσικά υπάρχουν κι εξαιρέσεις.
ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Η ΑΓΕΝΕΙΑ , ΤΟ ΨΕΜΑ , ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ , Η ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΩΣΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΩΝ ΚΑΚΟΣ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΥΠΩΤΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ)ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΩΝ ΚΑΚΟΣ
ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΩ
ΘΑ ΣΗΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ellovos ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΑΝΟΥΣΙΟ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΚΙΌΛΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ 'ΚΑΜΠΟΥΡΑ' ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ 'ΜΕΙΩΣΩ'. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...
Εμενα με ενοχλει αυτος που σε θαβει πισω απο την πλατη σου και σε γλυφει οταν σε φοβαται.
Με ενοχλουν οι ανθρωποι που οταν δεν εχεις χρηματα σου γυρνανε την πλατη ενω οταν εχεις σου γυρνανε τον κωλο.
Με ενοχλουν οι ανθρωποι εκεινοι που σου φερονται σαν σκουπιδι οταν εισαι αφραγκος και εισαι υπο την εξουσια του και οταν αποκτας χρηματα αρχιζει να σου κανει τουμπες διοτι για αυτους το χρημα ειναι το παν.Ανθρωποι που κανουν κατι καλο απο φοβο,απο συμφερον με απωτερο σκοπο να κερδισουν κατι απο σενα.Ανθρωποι που προσπαθουν να εξαγορασουν την αγαπη σου με χρηματα και ας εισαι συγγενης του.Ανθρωποι που σε πατανε κατω για να επιτυχουν το σκοπο τους,που σε εξευτελιζουν και οταν πια ειναι αδυναμοι ριχνουν κροκοδειλια δακρυα.Και δυστυχως η ζωη καμια φορα τα φερνει ετσι ωστε αυτοι οι ανθρωποι να ειναι και συγγενεις σου...
Έχει την πλάκα του όμως παράλληλα να διαπιστώνεις οτι κάποιος έχει την ψευδαίσθηση πως παίζει την γάτα με το ποντικάκι στα κρυφά και χωρίς να γίνεται αντιληπτός.
Κι ακόμα πιο αστείο να νομίζει οτι είναι η γάτα την στιγμή που το ποντίκι μπορεί να είναι αρουραίος κι η γάτα ένα τόσο δα γατάκι...
Τι συμβαίνει τότε, huh? ![]()
Σε αυτή την περίπτωση το γατάκι μάλλον γίνεται λιχουδιά για τον αρουραίο! ![]()
In other words:
"Behind has the pear tree the tail!" ![]()

In anticipation of my resurrection...

Edited by - Marte on 02/10/2006 20:53:57
Κι ειμαι ετοιμη ν΄ανοιξω ενα θεμα στο καταλληλο τοπικ για να μιλησω για μια μεγαλη μα πολυ μεγαλη ιστορια!!!! Αυτη η ιστορια θα παρει πολλους ανθρωπους σβαρνα....
Και οποιος απο αυτους εχει να πει κατι για το αντιθετο,
εδω ειμαι για να αποδειξω ακομη και το οτι δεν ειμαι ελεφαντας!!!!
Η μπορα παντως ερχεται και θα πεσει πανω στο κεφαλι πολλων!!!!!!!!!!!!!
Δεν εχω τιποτα να φοβηθω!!
Απλως λυπαμαι γιατι θα μπω σε αντιπαραθεσεις αλλα απο την αλλη δεν μπορω να αφησω να περασουν ετσι καποια πραγματα...
Θ΄αφησω λιγες μερες να περασουν 1ον) για να σκεφτω και παλι εαν αυτο που θα κανω ειναι δικαιο 2) για να προετοιμασω καποιους ανθρωπους ωστε να τους δωσω την ευκαιρια για να πραξουν το πρεπον...
3ον) Για να μιλησω και παλι με τον δικηγορο μου.

Edited by - angi on 03/10/2006 00:47:56