- Λέξεις και Έννοιες. Το πρώτο βήμα. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Οναρ σκιάς λέγανε
Ναι, μονάχα που δεν νοείς τον εαυτό σου. Είσαι ο εαυτός σου, υπάρχεις μέσα στον εαυτό σου. Είναι ποτέ κάποιος να υπάρχει μέσα σε μια έννοια, μέσα σε κάτι δηλ. που το δημιούργησε ο νους του ή ... κάποιος νους ; Ασφαλώς όχι. Ο εαυτός είναι ύπαρξη, καταλαμβάνει χώρο, έχει όγκο και υφή. Είναι ενεργειακή οντότητα, όχι έννοια.
και τίνω να συμφωνήσω.
quote:για ποιόν,γιατί αν κάτι στο γεννήσει το μυαλό σου μια χαρά πραγματικό θα σου φανεί,θα πρέπει να συμφωνεί η πλειοψηφία δηλαδή;
Πάντως, πραγματικό δεν είναι ότι δημιουργεί ο νους
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
Edited by - Osmosis on 09/11/2015 21:55:50
quote:Σωστή παρατήρηση.. αυτή όμως η επιρροή πρέπει να αποδεικνύεται.
Όσον αφορά την ύπαρξή τους: Από τη στιγμή που κάτι επηρεάζει αυτό που εσύ ονομάζεις πραγματικό κόσμο, υπάρχει και αυτό. κάτι μη πραγματικό δε μπορεί να επηρεάσει κάτι πραγματικό. Το ανύπαρκτο δε μπορεί να επηρεάσει κάτι υπαρκτό.
Π.χ. ο χρόνος πώς αποδεικνύεται;
Αν πούμε οτι η επιρροή του χρόνου φαίνεται π.χ. από το γήρας, τότε σίγουρα σφάλλουμε, καθώς το γήρας οφείλεται σε μια απλή μετατόπιση "πόρων" (ή ενέργειας αν θές) από τα σημεία που είναι ζωτικά για τον άνθρωπο, προς σημεία μη ζωτικά (π.χ. προς το περιβάλλον του).
Συνοπτικά: Απλές μετατοπίσεις ενέργειας εξηγούν τις μεταβολές των οργανισμών.
Ο χρόνος δεν προκαλεί κάποια μετατόπιση, κάποια μεταβολή, ο χρόνος είναι απλά η σχέση μιας μετατόπισης προς κάποια άλλη που έχουμε ορίσει αυθαίρετα.
Πρώτα εμφανίστηκε ο χρόνος και μετά η κίνηση;
Τη μετατόπηση τη βλέπουμε... αν ένα αντικείμενο είναι στη θέση Α και μετατοπιστεί, τότε δεν θα το βρίσκουμε στη θέση Α γιατί θα έχει μεταφερθεί σε μια θέση Β.
Ο χρόνος που βρίσκεται;
ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
..ή όχι;
Edited by - Πύρινος on 09/11/2015 22:17:35
Το γκολάκι όμως μπήκε!
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
Όταν πάω σπίτι θα προσπαθήσω να βρω τι albums έχω ώστε να σας τα πω.
Η μουσική τους πάντως είναι εμπνευσμένη στην αρχαία ελληνική μουσική, με ανάλογα όργανα (φλογέρα κτλ) κι οι στίχοι τους είναι βασισμένοι στην ελληνική μυθολογία και τον παγανισμό.

In anticipation of my resurrection...
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
quote:
quote: Τί φωτογραφίες λέτε ρε παιδιά και δεν τις έχω δει?η δικιά μου δε λέει, μην τη δεις!
χε χε την είδα την είδα.!!!
Πώς μπορώ να προστεθώ στους φίλους της μπάντας Σαβαωθ καλέ μου?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Φίλε A. Kircher, προσπάθησα να βρω το site των Daemonie Nymphe αλλά δε μπόρεσα.
Dying Incubus, αν δεν κάνω λάθος, το όνομα πρέπει να είναι Daemonia Nymphe-Δαιμόνια Νύμφη στα ελληνικά. Εγώ έτσι το βρήκα.
quote:
Gretel αν έχεις myspace σελίδα απλά κάνε friend request. Έλα και σε μας αν δεν σε πειράζει....δεν είναι μέταλ βέβαια αλλά χρειαζόμαστε φίλους......

quote:
Κάτι ανάλογο - αν κι όχι με metal - έχουν επιλέξει να κάνουν κι οι συμπατριώτες μας Daemonie Nymphe.
εννοίς daemonia nymphe - fiendish nymphe!
κοίτα, μουσικά μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά έχουν κάτι στίχους που μου τη δίνουν...
quote:
γιατί διαβάζω με προσοχή τα ποστ.
σπόντα για τον D_I !!!
quote:
Πάντως αν χρειαστήτε βοήθεια με τα αρχαιοελληνικά, μουσικά και άλλα, εδώ είμαστε εμείς. Πως έχουνε οι Therion τον Thomas Karlsson;
αν σου πω ότι σε σκεφτόμουν;! κυρίως στιχουργικό είναι το πρόβλημα... θα σου πω μέσω μέιλ...
quote:
Εγώ το ξέρω. Εσύ όμως πως το ξέρεις,ε;;;
είσαι θηρίο!!! εγώ που το ξέρω; αυτού του είδους τα ταγούδια συνοδεύουν περίφιμα αργιλοποσία !!! [(ν)αργιλέ, όχι αργύλιο...]
quote:
πρέπει να σκάσεις και κάτι, για να θεωρηθείς φίλος. είναι περισσότερο σαν χορηγός!!!
Μήπως τους έχουμε κάνει λίγο κουλουβάχατα το όνομα των παιδιών? ![]()
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
γιατί διαβάζω με προσοχή τα ποστ.
--------------------------------------------------------------------------------
σπόντα για τον D_I !!!
Πρόσεχε μόνο μην αρπάξει ο D_I καμία σανίδα και μετά που σε πονεί και που σε σφάζει... ![]()

In anticipation of my resurrection...

Σαβαώθ το shepherd πάρα πολύ καλό.

είσαι η malvina???
είσαι φίλη των Savaoth!!!
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Ευχαριστώ guys τιμή μου που βρίσκομαι στη λίστα των φίλων σας.
Μη μασάτε, keep the flame!!!