- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
αν εχεις ιδεα για τον Ιωαννη Βατατζη!
ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΕ ΛΕΝΕ.. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΕΧΩ,ΟΥΤΕ ΕΞΙ ΔΑΚΤΥΛΑ.....
αίμα τιμή χρυσή αυγή

macedon
quote:
αν εχεις ιδεα για τον Ιωαννη Βατατζη!
Και ο Ιωάννης Βατάτζης μοιάζει με τον Κακοχρονονάχει όπως τον περιγράφει ο Λέοντας ο ΣΤ; Τέτοιο χάλι είχε;

macedon
quote:
ενταξει λοιπον θα σας απαντησω.Ο πολεμος θα γινει και θα ειναι ο 3ος παγκοσμιος και ο τελευταιος.Με την τουρκια θα υπαρξει μια κριση οπως με τα Ιμια αλλα τοτε ο ελληνικος στρατος θα αντεπιτεθει και τοτε θα επεμβει ο Ρωσσος :)αίμα τιμή χρυσή αυγή
Να σαι ρωτήσω κάτι? σοβαρά.. πως γίνεται να είσαι Χρυσαυγίτης και να τα πιστεύεις όλα αυτά?... (και ξέρω καλά τι ρωτάω..)
quote:
Macedon
Σ' άφησαν να φύγεις από τη φωλιά του κούκου;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Εποχη του σπανακιου = Ιουνιος.Το ειπε και καλα ο παισιος στον Γραψα οταν του ειπε οτι θα παραιτηθει απο το στρατο.Του λεει : δεν θα παραιτηθεις,θα ηγηθεις της αμυνας της Ελλαδας εναντιον των Τουρκων.Και ποτε του λεει ο Γραψας?Την εποχη του σπανακιου.
Επειδή έχω περάσει 6 μήνες με τον Γράψα στο Δ'Σώμα αρχές 2000 (τα χω ξαναγράψει δεν τα ξαναγράφω...) αλλά ΕΤΥΧΕ να είμαι και "εκεί" που ξεκίνησε η φήμη, πραγματικά γελάω απίστευτα με όλα αυτά περί Γράψα...
Ας μην χαλάσω όμως για άλλη μια φορά την φαντασίωση κάποιων..
quote:
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ EURO.. ΘΑ ΜΑΣ "ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ" (Η ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΗΔΗ) ΤΡΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΑ ΤΗ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΟΧΙ.. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ;; ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΧΩ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.....
Συμφωνώ και χωρίς να έχω νεκροφιλικές τάσεις. Από 8 Ιουνίου θα ξεκινήσει και μία μέρα πριν τις εκλογές θα τελειώσει.
Τρεις δυνάμεις θα πολεμήσουμε, στην αρχή θα χάσουμε, μετά θα νικήσουμε και όλα θα κριθούν στην τρίτη μάχη με τους ομόδοξους Ρώσους, όπου προβλέπεται να φάμε γερή ήττα. Και φυσικά θα μείνουμε εκτός Euro. ![]()
αίμα τιμή χρυσή αυγή
quote:
ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. Η ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΩ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΝΑ & XRONO.. TO MONO ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ:EINAI OTI STIS 27 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ (ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΗΝΟΣ & ΕΤΟΥΣ) ΘΑ ΑΠΟΣΜΕΔΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ.....
Σε 1,5 βδομαδα δηλαδη?
αίμα τιμή χρυσή αυγή