- 800 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, 800 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΑΚΕΡΗ ΤΗ ΓΑΙΑ ΜΑΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.
800 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΓΗ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.
800 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΓΗ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
scullyΜέλος
Δυστυχως...
Δεν χρειαζονται στατιστικα στοιχεια για να πειστουμε!
Το βλεπουμε καθε μερα γυρω μας...
Και το χειροτερο?!?!
Δεν κανουμε τιποτα!
Μα τι να κανει 1 euro σε καποιον που δεν εχει ουτε σπιτι!
Μα τι να κανω και εγω?
Να του δωσω ολη μου την περιουσια?!?!
Δεν χρειαζονται στατιστικα στοιχεια για να πειστουμε!
Το βλεπουμε καθε μερα γυρω μας...
Και το χειροτερο?!?!
Δεν κανουμε τιποτα!
Μα τι να κανει 1 euro σε καποιον που δεν εχει ουτε σπιτι!
Μα τι να κανω και εγω?
Να του δωσω ολη μου την περιουσια?!?!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
ΦΙΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΕΖΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Η ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ .....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
beyondΜέλος
H ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΥΠΕΡ-ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΕΚΡΗΞΗ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
scullyΜέλος
quote:
ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΕΚΡΗΞΗ..
Xαχα! Θα ζω για να απολαυσω την εκρηξη αυτη? Το "big bang"!!!!!![]()
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Το θέμα μεταφέρεται στο Απόψεις, Προτάσεις κ.ά., από το .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-. που το φιλοξένησε αρχικά.
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------