- ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Edited by - VANDAMME on 18/12/2003 01:11:11
quote:
Τα 'χω ξαναδιαβάσει αυτά που αναφέρεις.
Εσύ τι συμπέρασμα βγάζεις απ' όλα αυτα; Δεν εννοώ αν είναι συμπτώσεις η όχι,
αλλά αν σημαίνουν κάτι
quote:
VANDAMME μην τσαντίζεσαι!
Η διόρθωση του μηνύματός σου που αφορά τον αριθμό 11, συνέπεσε με την χρονική στιγμή η οποία χαρακτηρίζεται από 2 εντεκάρια. Φοβερός ο 1900 που το παρατήρησε! Και δεν πιστεύω να το έκανες επίτηδες, γιατί δεν θα μπορούσες να είσαι τόσο απίστευτα ακριβής.
Μάλλον ένα μπράβο αξίζει στον φίλο 1900, που συμπλήρωσε το σημαδιακό σου θέμα, με ακόμα ενα σημάδι! ![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
wwww
wwww
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ Q33ΝΥ ΙΣΧΥΕΙ!!!ΚΑΝΤΟ Κ ΣΤΟ WORLD PAD ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ!!ΜΕΓΕΝΘΥΝΕ ΤΟ ΚΙ'ΟΛΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!17:17???ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ!
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ Q33ΝΥ ΙΣΧΥΕΙ!!!ΚΑΝΤΟ Κ ΣΤΟ WORLD PAD ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ!!ΜΕΓΕΝΘΥΝΕ ΤΟ ΚΙ'ΟΛΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!17:17???ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ!!!EGO EIXA 1:11:11!!!!!EIMOYNA ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΣ!!
FILE MOY VANDAMME O ARTAXERXES EXEI DIKIO GIATI:
1. ARXIKA AKOYSTHKE OTI HTAN O ARIUMOS PTHSHS ALLA APODEIXTHKE LATHOS GIATI OLES OI PTHSEIS THS "AMERICAN AIRLINES" ARXIZOYN ME TO XARAKTHRISTIKO "AA"
2. AKOYSTHKE EPISHS OTI HTAN O ARITHMOS NHOLOGIOY TOY AEROSKAFOYS ALLA KAI AYTO EINAI LATHOS GIATI OLA TA NHOLOGIA AEROSKAFON APO U.S.A. ARXIZOYN ME "N-"
3. TELOS AKOYSTHKE OTI EINAI O KODIKOS ASFALEIAS TOY AEROSKAFOYS (ME TON OPOIO FENETAI STA RADAR TON PYRGON ELEGXOY) ALLA OYTE AYTO ISXYEI.
PISTEPSE ME EXO ERGASTEI SE AEROPORIKES ETAIREIES KAI EIXA POLLES AKRES GIA NA TO PSAXO, EFTASA AKOMA KAI STA ARXEIA THS "BOEING" KATASKEYASTRIAS TOY AEROSKAFOYS.
(SORRY POY GRAFO GREEKLISH ALLA TO P.C. MOY KAIT EPATHE KAI DEN GRAFEI ELLHNIKA OTAN EIMAI STO INERNET???)

Posted-18/12/2003 : 01:09:29
1+8+1+2+2+3+1+9+2+9 = 38 (8+3=11)
Επίσης
1+8+1+2+2+3+1+1+1+1+1 = 22 (11x2)
Όντως περίεργες συμπτώσεις!
Τώρα για το θέμα του αριθμού της πτήσης το είχαν αναφέρει και όλα τα κανάλια νομίζω.
Logical
respect
Πλάκα - πλάκα, δεν ξέρω τι να υποθέσω με το συγκεκριμένο τόπικ, το τόπικ των συμπτώσεων...![]()
Μου έκανε μια κάποια εντύπωση αυτό που παρατήρησε ο 1900 στο editing του VANDAMME σχετικά με τα εντεκάρια, αλλά δεν έδωσα μεγαλύτερη σημασία.
Πριν από κανα μισάωρο όμως, είχα μια τηλεφωνική συνομιλία, κι ανέφερα το τόπικ αυτό. Πάω να ανοίξω και τα forums για να το δω καλύτερα, και διαβάζω:
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: 11
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ: 111
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

wwww
wwww
Δεν θα εξετάσω αν όλα αυτά ισχύουν ή όχι...Αλλά ας δεχτώ ότι έτσι είναι τα πράγματα, με τους αριθμούς πτήσης κλπ...ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;
ΕΣΥ τί συμπέρασμα βγάζεις από όλα αυτά; Διότι προσωπικά αδυνατώ να καταλήξω σε κάποιο, εκτός αν για άλλη μια φορά αρχίσουμε να συνθέτουμε το εκρηκτικό κοκταίηλ μασόνων, Εβραίων, σατανιστών, ουου 666 κλπ κλπ...