- ΘΕΟΣΟΦΙΑ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
ΦΙΛΗ Crytila ΕΑΝ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ????
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.
ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΑΝΕΡ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Μ.Α.Σ
Οσοι χλευάζουν αυτά που δεν καταλαβαίνουν, γίνονται αρεστοί στους αδαείς, γελοίοι σ' όσους γνωρίζουν, υβριστές στους θεούς.
AVATARGR, εγώ απλώς μετέφερα μία μαρτυρία και όπως είπα και παραπάνω, θα προσπαθήσω να πάω εκεί να φωτογραφήσω μαζί με το άτομο που μου ανέφερε το συμβάν. Εχει εξοχικό στην περιοχή αλλά δυστυχώς πηγαίνει σπάνια.
Σαφώς συμφωνώ ότι είναι προτιμότερο να υπάρχουν στοιχεία όταν αναφέρεται κάτι παρόμοιο.
Φυσικά αυτό δεν συμβαίνει πάντα, δηλαδή μια μαρτυρία εμφάνισης UFO δεν συνοδεύεται πάντα από φωτογραφίες που αποδεικνύουν το φαινόμενο...

Πιο κοντά στο φως υπάρχει ένα χαμόγελο
που πληρώνει τη φλόγα
Μ.Α.Σ
Οσοι χλευάζουν αυτά που δεν καταλαβαίνουν, γίνονται αρεστοί στους αδαείς, γελοίοι σ' όσους γνωρίζουν, υβριστές στους θεούς.
Πού θα πάει όμως; Κάποια στιγμή θα πάμε.
Φοβάμαι πάντως ότι μοναδικοί μάρτυρες του συμβάντος είναι η κυρία που έχω προαναφέρει και η οικογένειά της. (Το γεγονός ήταν πρώτο θέμα ημερησίας διάταξης στο σόι του καλού μου

που πληρώνει τη φλόγα
http://www.kingsgalleries.com/1024x768/galleries/alme-tadema-8.htm
http://www.artrenewal.org/asp/database/art.asp?aid=8
http://www.preraphaelites.com/showpaintings.asp?pBy=ARTISTID&pStr=10035

που πληρώνει τη φλόγα
Τελικά πήγε μόνη της η συγγενής μου για να το φωτογραφήσει. Δυστυχώς το αγρογλυφικό ξεπλύθηκε από την βροχή. Το οικόπεδο που είχε σχηματιστεί ήταν γυμνό από φυτά (κατά το μεγαλύτερο ποσοστό αποτελείται από σκέτο χώμα), οπότε ίσως να ήταν εύκολο να συμβεί αυτό (έχω θυμώσει που δεν το φωτογράφησε κανείς από τους γείτονες έγκαιρα, ακόμη και η αυτόπτης μάρτυρας!)
Δυστυχώς θα αρκεστούμε στην μαρτυρία της γυναίκας που είδε το φαινόμενο.
Σε σχέση με το αγρογλυφικό που είχε σχηματιστεί, δεν ξέρω αν χρησιμοποιώ λανθσαμένο όρο. Απ'ότι ξέρω αγρογλυφικά αποκαλούνται τα ανεξήγητα σχήματα που έχουν βρεθεί σε διάφορες χώρες, τα οποία εντυπώθηκαν σε χωράφια σπαρμένα με φυτά μέσα σε μια νύχτα. Δεν ξέρω αν τα αγρογλυφικά αυτά κρατάνε πολύ καιρό. Αν κάποιος απο σας γνωρίζει κάτι γι αυτό, ας μας πει.

που πληρώνει τη φλόγα
1) Στις 7/8/2002 στο χωριό Πρίνος Τρικάλων. Εκεί μάρτυρες αναφέρουν πως ένα κυκλικό ΑΤΙΑ προσγειώθηκε σε ένα χωράφι, αφήνοντας μετά την απογείωση ένα κυκλικό σημάδι διαμέτρου 10 μέτρων, με σπειροειδή σχηματισμό, μέσα στον οποίο τα σπαρτά ήταν πατημένα -καμμένα - εξαυλωμένα!
2) Στις 2/9/1990 εθεάθησαν 12 ή 13 ΑΤΙΑ, τα οποία σε σχηματισμό το ένα πίσω από το άλλο διέσχισαν τον ουρανό, από τη βόρεια Ελλάδα ως την Πελλοπόνησο, όπου έκαναν μια αναστροφή και ακολούθησαν την αντίθετη πορεία. Κατέληξαν στην Αταλάντη όπου τα είδαν κάτοικοι, ακολούθησαν εκρήξεις φωτιές, καπνοί. Μετά προσγειώθηκαν σε σχήμα κύκλου γύρο από το αρχικό φωτίζοντας έντονα την περιοχή. Το πρωί φάνηκε σαν κάτι είχαν ρίξει γιατί ο τόπος ήταν υγρός και οι καλαμιές κολλούσαν, ενώ το έδαφος όπου έγινε η προσγείωση και η γύρω χαμηλή βλάστηση είχαν καεί.
Αναλυτικά στο:
http://www.angelfire.com/co2/tspan/cropcircles.html

που πληρώνει τη φλόγα
Μια ευχάριστη νότα προσφορά από τον sonap!!!Ψωνάρα
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
_____________________________________________________________________________Τελικά και στα θέματα που αφορούν το παράξενο, υπάρχει ένα είδος μόδας.
'Εχει αναφερθεί και σε άλλο topic ότι αυτόν τον καιρό τα UFO-θέματα
δεν είναι της μοδός
Οπότε και ο Sonap ως άξιο fashion victim τα αντιμετωπίζει με ελαφριά διάθεση.
Αλλά βρε Sonap, δεν νομίζω το Ουφαλάκι να ήθελε να κρυφτεί.
Ατύχησε όμως αφού οι Σαλαμινιώτες τα βαριούνται αυτά τα SHOWS
_______________________ ___________________________________________________
\ /
V
Μ.Α.Σ
Την επόμενη φορά πριν βιαστείς να κρίνεις καποιον...σκέψου και λίγο!
Και φυσικά αυτά στα λέω τελείως φιλικά!
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
Edited by - Sonap on 20/11/2003 00:53:45
'Οπως είδες η απάντησή μου δεν είναι ήταν το άκρον άωτον της σοβαρότητας
Εκεί έχω ένα εξοχικό πολύ ψηλά και μακριά από τα Φώτα της πόλης , έτσι λοιπόν μπορώ και έχω καλύτερη θέαση του ουρανού . ήταν λοιπόν ένα καλοκαίρι πριν το σεισμό του 99 καθόμουν με τους γονείς μου στην αυλή και χαζεύαμε την θέα (απέναντι είναι το Ορέστη δεξιά το λιμάνι και γενικά όλη τη Σαλαμίνα ) ξαφνικά είδαμε ένα περίεργο φως πράσινο να αλωνίζει πολύ γρήγορα τον ορίζοντα μας . μετά από 2 ημέρες ο πατέρας μου είδε κάτι ανάλογο, ένα αντικείμενο δηλαδή λουσμένο στο φως να περνάει πολύ γρήγορα .
Μια άλλη εμπειρία μου ( εκείνη την χρόνια ) ήταν όταν είδα από ψηλά μια δέσμη μεγάλη έντονου κόκκινου Φώτος να πέφτει σε ένα μεγάλο μέρος στην αυλή μου ειλικρινά φοβήθηκα και από ότι θυμάμαι κοκάλωσα για αρκετές στιγμές . αυτό κράτησε μερικά δευτερόλεπτα και …… αυτό ήταν! Μετά όλα απόκτησαν ξανά την χρωματική χροιά της νύχτας .
Δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν όλα αυτά και φυσικά δεν λέω ότι οπωσδήποτε πρέπει να ήταν οι εξωγήινοι πίσω από αυτές τις εμπειρίες μου ,αλλά τουλάχιστον από εμένα και τους οικείους μου δεν μπορέσαμε να δώσουμε καμία εξήγηση για τα φαινόμενα

Α.Κ.
Την ώρα που ένα αντρόγυνο κοιμάται ακούγεται από την ταράτσα ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Πετάγονται τρομαγμένοι από το κρεβάτι και πηγαίνουν επάνω να δουν τι συμβαίνει. Εκεί βλέπουν έκπληκτοι ότι έχει προσγειωθεί στην ταράτσα τους ένα UFO!
Πριν προλάβουν να συνέλθουν ανοίγει μια πόρτα και κατεβαίνει ένας εξωγήινος ο οποίος είναι θεογκόμενος. Η γυναίκα τον χαζεύει και της τρέχουν τα σάλια. Ανοίγει μια δεύτερη πόρτα και κατεβαίνει μια εξωγήινη θεογκόμενα. Τότε ο άντρας γυρνά στη γυναίκα του και της λέει: Δέχεσαι να πας εσύ με τον εξωγήινο κι εγώ με την άλλη;
Η γυναίκα του αντί να απαντήσει αρπάζει τον εξωγήινο και τον οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί όμως προς μεγάλη της έκπληξη διαπιστώνει πως αντί για το εργαλείο που φανταζόταν, ο εξωγήινος την είχε γαριδάκι. Προσπαθεί λοιπόν με νοήματα να του πει ότι του ήταν πολύ μικρή. Αυτός καταλαβαίνει και στρίβοντας το αριστερό του αυτί την κάνει 30 πόντους. Η γυναίκα τρελαίνεται αλλά δεν ικανοποιείται. Πάλι με νοήματα του λέει ?είναι πολύ λεπτό. Αυτός στρίβει το δεξί του αυτί και της δίνει το απαιτούμενο πάχος. Αυτό ήταν, τον καβαλάει και αρχίζει το νταβαντούρι μέχρι το πρωί.
Μόλις βγαίνει ο ήλιος οι εξωγήινοι τα μαζεύουν κι εξαφανίζονται. Βγαίνει η γυναίκα απ την κρεβατοκάμαρα και πέφτει πάνω στον σύζυγο ο οποίος δείχνει κουρασμένος και απογοητευμένος. Την ρωτάει:
- Τι έγινε; Πως τα πήγες με τον εξωγήινο;
- Τα είδα όλα. Εσύ με τη δικιά σου;
- Χάλια...! Δεν ήξερε να κάνει σεξ. Όλο το βράδυ μου έστριβε τα αυτιά...