- Το Μυστηριο Με Τον Einstein (Αινσταιν) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Για να μην αναλυω ολο το θεωρημα του,ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ,σε ολο το θεωρημα ειναι οτι απο την θεωρια του ειχαν χαθει 2 σελιδες που εγραφε πολυ σημαντικα πραγματα για την αποδειξη του θεωρηματος...Που χαθηκαν?
Πως χαθηκαν?Γιατι χαθηκαν? Τοσα χρονια τωρα αυτες οι 2 κολλες εχουν 100% βρεθει και παραμενουν κρυφες χαρη σε καποια μεγαλα συμφεροντα...
Οπως επισης το ιδιο συμβαινει και με την ταχυτητα του ηχου που εχουν σπασει 2 φορες για τα ματια του κοσμου.Στην πραγματικοτητα ισος εχουν σπασει και την ταχυτητα του φωτος...
Αναπτυξτε το θεμα ως προς το Μυστηριο του Αινσταιν και ως προς το γιατι μεγαλες ανακαλυψεις και τεχνολογιες δεν βγαινουν στην επιφανεια? Τη συμφεροντα υπαρχουν??
Φιλικα DaRk_AnGeL...
...The Truth iZ Out There...
...The Truth iZ Out There...
Φίλε DaRk_AnGeL ίσως σε κουράσω αλλά θα ήθελα λίγες παραπάνω πληροφορίες για αυτό το θεώρημα του Αϊνστάιν που αναφέρεις....
Δεν τυχαίνει να έχω ακούσει ποτέ για αυτό και για αύτο το λόγο είμαι λιγάκι δύσπιστος σε όσα αναφέρεις..
Φιλικά Εχετλαίος....
και αυτο ειναι το λιγοτερο!

Edited by - ΤΥΦΕΩΝΑΣ on 05/11/2003 07:17:28
ΦΙΛΕ DaRk_AnGeL ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο (Αινσταιν) ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
Βασισμενος σε πειραματα αποδεικνυε οτι η Τηλεμεταφορα ειναι καποια αλλη μορφη του Εξαερισμου.Η Τηλεμεταφορα βασιζεται στην ταχυτητα του φωτος και την εννοια του χρονου.....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ?????
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
Οπως επισης το ιδιο συμβαινει και με την ταχυτητα του ηχου που εχουν σπασει 2 φορες για τα ματια του κοσμου.
ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 8G. (8 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ G = TO ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Χ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ -NASA-).
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΕΞΑΕΡΩΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΜΑΓNΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ??????
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΗΣΕΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΕΞΑΕΡΩΣΗΣ ???????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Διαβάζετε προσεκτικά και μην παρασύρεστε σε αυθόρμητα συμπεράσματα. Γελοιοποιούμαστε ![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Ο κορυφαιος φυσικος επιστημονας ολων των εποχων ανακαλυψε και πειραματιστηκε πανω στην εννοια της Τηλεμεταφορας.
To θεώρημα του Αϊνστάιν όσο αφορά για την τηλεμεταφορά δεν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα. Ο Αϊνστάιν ασχολήθηκε με πολλά θέμα από την "κβαντομηχανή" έως την θεωρία της Σχετικότητας(ειδική και γενική).
Τα τελευταία χρόνια δούλεψε πάνω στην Θεωρία της ενοποίησης όλων των πεδίων. Η απογοήτευση του πριν πεθάνει ήταν μεγάλη γιατί το μεγάλο του πρόβλημα ήταν οι θεωρία του ηλεκτρομαγνητισμού (βασισμένη στις κλασικές εξισώσεις του Μάξγουελ)που του δημιουργούσε αρκετές βασικές ατέλειες ώστε να ενσωματωθεί στη Θεωρία της Γενικής σχετικότητας για την Βαρύτητα. Όλη η εν λόγο θεωρία της τηλεμεταφοράς προήλθε από το γνωστό Πείραμα της Φιλαδέλφειας στο οποίο φημολογείται ότι η βάση του στην αρχή στηρίχθηκε πάνω στις εξισώσεις του Αϊνστάιν για να μπορέσει να γίνει αόρατο το πλοίο στο Radar και να απωθήσει τις «τηλεκατευθυνόμενες» τορπίλες. Βέβαια όπως ξέρουμε τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά. Το Πλοίο εξαφανίστηκε τελείως και μέσο "τηλεμεταφοράς" εμφανίστηκε και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές.
Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει παραπληροφόρηση για την τηλεμεταφορά που πραγματοποιήθηκε και την εμπλοκή του Αϊνστάιν.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι λίγο πριν πεθάνει ο Αϊνστάιν έσκισε και πέταξε πολλές σημειώσεις του γιατί πίστευε πως η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει και να εκμεταλλευτεί πολλές απτις σκέψεις του.
Όσο για τα 2 φύλλα που λες δεν έχει ακουστεί τίποτα αφού όπως σου είπα ο ίδιος ο Αϊνστάιν έσκισε πολλές σημειώσεις.
Νευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια. Jerome Lawrence
Φιλικα eViL one..
...Don't even thing of it...
Φίλτατε Avatargr αναφέρεις τα παρακάτω...
quote:ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 8G. (8 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ G = TO ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Χ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ -NASA-).
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το φράγμα του ήχου, πως τα υπερηχητικά το ξεπερνούν αρκετά συχνά κ.λ.π (Αν θέλετε μπορώ να σας δώσω αρκετές πληροφορίες)
Δεν νομίζω όμως πως έχεις δίκιο για το g. Έχω την εντύπωση πως λέγετε επιτάχυνση της βαρύτητας και ισούται με (αν δεν κάνω λάθος) 9,8 m/s*s. Στην φυσική τουλάχιστον στο σχολείο την παίρναμε ίση με 10.
Τώρα όσον αφορά περί χαμού σελιδών με θεωρήματα, αποδείξεις, και άλλων πολλών εγγράφων έχω ακούσει για κλοπές αυτών καθώς επίσης και για καταστροφή από το ίδιο ώστε να μην γίνουν γνωστά τα αποδεδειγμένα του, φοβούμενος την ανωριμότητα και την κακία της ανθρωπότητας. (αυτά τα έχω διαβάσει κάπου αλλά ρε γαμ... δεν θυμάμαι που)
Α! DaRK_AnGeL Ζητώ μια διευκρίνηση! Στο topic αυτό θέλεις να συζητηθεί η ΤΗΛΕΜΕΤΕΦΟΡΑ ή η απόκρυψη και αποσιωποίηση εφευρέσεων λόγω συμφερόντων;
Feel the anxiety hold off the fear...
Απ΄ότι βλέπω όμως θα επανέλθω αύριο γιατί τώρα νυστάζω πολύ...![]()
Χαιρετω...eViL one...

quote:
Για να μην αναλυω ολο το θεωρημα του,ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ,σε ολο το θεωρημα ειναι οτι απο την θεωρια του ειχαν χαθει 2 σελιδες που εγραφε πολυ σημαντικα πραγματα για την αποδειξη του θεωρηματος...Που χαθηκαν?
Πως χαθηκαν?Γιατι χαθηκαν? Τοσα χρονια τωρα αυτες οι 2 κολλες εχουν 100% βρεθει και παραμενουν κρυφες χαρη σε καποια μεγαλα συμφεροντα...
Οπως επισης το ιδιο συμβαινει και με την ταχυτητα του ηχου που εχουν σπασει 2 φορες για τα ματια του κοσμου.Στην πραγματικοτητα ισος εχουν σπασει και την ταχυτητα του φωτος...
Λυπάμαι, αλλά η ταχύτητα του φωτός δεν σπάει. Η Ειδική Σχετικότητα
προβλέπει ότι όσο η ταχύτητα ενός οποιουδήποτε υλικού
σώματος πλησιάζει την ταχύτητα του φωτός, η μάζα του
αυξάνει και ο χρόνος κυλάει πιο αργά για αυτό.
Ένα οσοδήποτε μικρό σώμα (π.χ. ένα υποατομικό σωματίδιο)
με ταχύτητα 99,999999999% της ταχύτητας του φωτός έχει
ήδη μάζα δισεκατομμυρίων τόνων και ο χρόνος για αυτό
είναι σχεδόν ακίνητος.
Όσο η μάζα αυξάνει, τόσο μεγαλύτερη ενέργεια απαιτείται
για να επιταχυνθεί περαιτέρω το σώμα. Για να φτάσει την
ταχύτητα του φωτός, επειδή η μάζα είναι άπειρη απαιτείται
και άπειρη ενέργεια. Όλα αυτά είναι μαθηματικά και
πειραματικά επιβεβαιωμένα. Αν διαθέτουμε ΠΟΛΛΗ ενέργεια
για πέταμα, μπορούμε να πάμε π.χ. ένα ηλεκτρόνιο σε
ταχύτητα 99,9999999999999999999999% της ταχύτητας του
φωτός. Αλλά 100% ποτέ. 100% έχουν μόνο τα φωτόνια (δηλαδή
τα σωματίδια του ίδιου του φωτός) κι αυτό γιατί δεν έχουν
μάζα.
Επίσης ενδέχεται να υπάρχουν σωματίδια εντελώς διαφορετικής
φύσης από αυτά που είναι φτιαγμένο όλο το Σύμπαν, τα οποία
κινούνται πιο γρήγορα από το φως (ταχυόνια). Αλλά αυτό
δεν βλέπω σε τι θα βοηθούσε την τηλεμεταφορά.
ΥΓ: Στην υποθετική (και αδύνατη) περίπτωση που ένα σώμα θα πήγαινε πιο γρήγορα από το φως, ο χρόνος για αυτό θα κυλούσε *ανάποδα*.
Πηγαίνοντας πιο γρήγορα από το φως, ταξιδεύεις στο παρελθόν.
Αυτό βέβαια είναι φανερό ότι δημιουργεί ένα σωρό προβλήματα.
Τη μια στιγμή βρίσκεσαι στο 2003 στην Αθήνα, και σε ένα δευτερόλεπτο
βρίσκεσαι 10.000.000 χιλιόμετρα στη μέση του διαστήματος και
επιπλέον παίζει να είσαι και έμβρυο :-)
επιτρέψτε μου να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις(χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος):
τα g δεν έχουν κάποια σχέση με την ταχύτητα του ήχου,είναι απλά οι πλευρικές και μη επιταχύνσεις που γίνονται αισθητές στα πληρώματα αεροσκαφών και πυραύλων.
Η ταχύτητα των υπερηχητικών αεροσκαφών μετριέται σε Mach,όπου
1 Mach=η ταχύτητα του ήχου(περίπου 340 m/s).
Φίλε/η junk95 έχεις δίκιο για τα ταχυόνια.Είναι όντως σωματίδια με ταχύτητα μεγαλύτερη από την ταχύτητα του φωτός.Αυτό που δεν γνωρίζω είναι τα αποτελέσματά τους στο χωροχρονικό συνεχές.Το λέω αυτό διότι όσο ένα σωματίδιο πλησιάζει την ταχύτητα του φωτός τόσο "μικραίνει" ο χρόνος,τόσο πιο αργά κυλάει γι' αυτό.Τι γίνεται όμως όταν ξεπεράσουμε το όριο της ταχύτητας του φωτός;(Πάντως ταχυόνια έχουν παρατηρηθεί πειραματικά)
Τώρα όσον αφορά τα πειράματα τηλεμεταφοράς του Einstein,τίποτα(από όσο ξέρω)δεν είναι ιστορικά εξακριβωμένο.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι γι' αυτό ας το αναφέρει.
quote:
Aγαπητοί μου φίλοι,
επιτρέψτε μου να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις(χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος):
τα g δεν έχουν κάποια σχέση με την ταχύτητα του ήχου,είναι απλά οι πλευρικές και μη επιταχύνσεις που γίνονται αισθητές στα πληρώματα αεροσκαφών και πυραύλων.
Η ταχύτητα των υπερηχητικών αεροσκαφών μετριέται σε Mach,όπου
1 Mach=η ταχύτητα του ήχου(περίπου 340 m/s).
Φίλε/η junk95 έχεις δίκιο για τα ταχυόνια.Είναι όντως σωματίδια με ταχύτητα μεγαλύτερη από την ταχύτητα του φωτός.Αυτό που δεν γνωρίζω είναι τα αποτελέσματά τους στο χωροχρονικό συνεχές.Το λέω αυτό διότι όσο ένα σωματίδιο πλησιάζει την ταχύτητα του φωτός τόσο "μικραίνει" ο χρόνος,τόσο πιο αργά κυλάει γι' αυτό.Τι γίνεται όμως όταν ξεπεράσουμε το όριο της ταχύτητας του φωτός;(Πάντως ταχυόνια έχουν παρατηρηθεί πειραματικά)
Τώρα όσον αφορά τα πειράματα τηλεμεταφοράς του Einstein,τίποτα(από όσο ξέρω)δεν είναι ιστορικά εξακριβωμένο.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι γι' αυτό ας το αναφέρει.
Φίλτατε iao γιατί σου αρέσει να επαναλαμβάνεις πράγματα που έχουν ήδη ειπωθεί από άλλους;![]()
![]()
![]()
Πλάκα κάνω!!!!!
ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑΧΥΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ???????
Ποιός τα παρατήρησε ? Που το διάβασες ?
Άγγελος
quote:
ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑΧΥΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ???????
Ποιός τα παρατήρησε ? Που το διάβασες ?
Άγγελος
H ύπαρξη των ταχυονίων ειναι προς το παρόν μονο θεωρητική....
Αυτό γνωρίζω και εγώ γι'αυτο μου έκανε εντύπωση η δήλωση του iao.
Σε αυτόν απευθυνόταν η ερώτηση.
Angelos