- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Εδώ βλέπουμε το τιτανομέγιστο πρόβλημα της υπερσσυσώρευσης και υπερματενάστευσης εξωγηίνων στη γηίνη ατμόσφαιρα.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ FIR;;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΛΑΔΙΩΝ;;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤAI ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΡΟΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ;;
ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!
ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ!

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 06/07/2012 16:31:17
Edited by - alex22 on 06/07/2012 16:39:39
Γράμματα http://xabooks.blogspot.gr/search/label/%CE%92%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1
Μην παίζετε με τη νοημοσύνη μας. Δεν θέλω κανέναν Αδόλφο και κανένα σκοτεινό ρετάλι του εξωτερικού οποιουδήποτε κινήματος να μου μάθει τι είμαι, πως πρέπει να ζω, όπως και τι είναι ΕΛΛΗΝΑΣ. Αυτό θα μου το μάθει ο Αίσωπος, ο Πίνδαρος, ο Σοφοκλής, ο Διογένης, η Υπατία, ο Πυθαγόρας και χιλιάδες άλλοι.
Θεωρώ πως δεν είστε έξυπνοι ως αγέλη, συστηματικοί και μεθοδικοί είστε που τρέφεστε από την άγνοια και την μη παίδευση των περισσοτέρων. Η παιδεία σας ξεκινά και ολοκληρώνεται με την στρατιωτική πειθαρχία και την επιλεκτική μάθηση.
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 06/07/2012 18:59:08
α) Για πες μας καλέ μου άνθρωπε την άποψη του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου για την Εκκλησία και την Ορθοδοξία?
β) Αυτός ο Β' Ελληνικός Πολιτισμός τι ακριβώς ήταν?
Πάντως με το δηλωμένο ρουφιάνο (κατ'εσέ) Πλεύρη τρέφετε τα ίδια συναισθήματα περί 4ης Αυγούστου.
γ) Αυτό πως το εξηγείς?
Υ.Γ Θα σε καταλάβω απόλυτα αν δε θελήσεις να μου απαντήσεις.
Ερευνάτε τας Γραφάς
Θεωρώ πως δεν είστε έξυπνοι ως αγέλη, συστηματικοί και μεθοδικοί είστε που τρέφεστε από την άγνοια και την μη παίδευση των περισσοτέρων. Η παιδεία σας ξεκινά και ολοκληρώνεται με την στρατιωτική πειθαρχία και την επιλεκτική μάθηση.
.........
Μην μου τους τσιτωνεις εχε....όλοι έχουν μια Α ηλικία ![]()
Ο νικομαχος είναι κοσμοεθνικιστης! ψαχτο Νίκ! ![]()
Ρε σεις φτιάχνουμε ένα κόμμα?
Ο Μακεδόνας αρχηγός? ![]()
quote:
Εχε
.........Μην μου τους τσιτωνεις εχε....όλοι έχουν μια Α ηλικία
Ο νικομαχος είναι κοσμοεθνικιστης! ψαχτο Νίκ!
Μπα, δε νομίζω πως θα τσιτώσουν. ![]()
quote:
ΠΛΑΤΩΝΑΣ
Κόσμοεθνικιστης!Ρε σεις φτιάχνουμε ένα κόμμα?
Ο Μακεδόνας αρχηγός?
Ο Μακεδόνας δεν πιστεύει στους εξωγηίνους Πλάτωνα, ούτε στον Θεό, ούτε στα Ατια, ούτε στο κακό που του κάνει το κάπνισμα. Γενικά σε ότι δε βλέπει με τα μάτια του, δεν πιστεύει.
Όλα τα σκέφτομαι, ποιον προτείνεις για σηκουθειται ρε δοκ?
Για τον αρχηγο πάντως, όλα επιτρέπονται!
Χμμμ ο αιολος τι λέει? σε φυλακές μπενοβγαινει...ε τι λες? ![]()
quote:
Έλα ρε πως κανείς έτσι....μπρατσατους έχουμε?Χμμμ ο αιολος τι λέει? σε φυλακές μπενοβγαινει...ε τι λες?
Αμφιβάλλω αν έχει μάθει να κανει και κάτι άλλο. Έχει πολλές φυλακές μέσα του στις οποίες ξοδεύει τα χρόνια του. Κυρίως την ερωτική βέβαια.
Χμ...
Να δεις που εκεί θα μας πάνε όλους!
Εμείς ή αυτοί!
Το Χόλυγουντ πρωτοτύπησε πάλι!!
Προμηθέας.![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Κοσμοεθνικισμός!!!Χμ...
Εμείς ή αυτοί!
Το Χόλυγουντ πρωτοτύπησε πάλι!!
Προμηθέας.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Γιατί... γιατί πρέπει να καταχράζονται τη μυθολογία μας... γιατί...
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 06/07/2012 20:16:23
quote:
Το γελάς?
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
corgito ergo sum
quote:
Ελα ελα το ξεμπυρδελεψαμε!!!
Ο Αίολος φταίει