- Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣ*$@) ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΝ ΛΑΊΚΙΣΜΟ ΣΤΑ ΕΔΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ;;;;;;
'ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ Φιλο ΒΕΒΑΙΑ ...
Δεν ξέρω αν πρέπει να μπω στη διαδικασία να σου υποδείξω που λαικίζεις, δεν εχει καμμία σημασία βέβαια.
noema δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που εκφράζεσαι και δεν νομίζω να γνωριζόμαστε τόσο ώστε να παίρνεις το θάρρος να μου εκφράζεσαι έτσι.
Το να με χάσεις απο φίλο .. ναί.. το κατάφερες οπως επίσης κατάφερες να με κάνεις να μην ξαναγράψω στο τόπικ αυτό.
Να είσαι καλά , καλή συνέχεια σε ολους σας..![]()
αλλοιώτικο απο αυτό που χρησιμοποιείς, ώστε να καταλάβεις
πως δείχνεις κι εσύ απο τον δικό σου... Αυτό το σνομπάκι, που
μπορεί να μην το θέλεις, αλλά όλο κρυφοκοιτάει...
Αυτό που σου λέει ο φίλος noema είναι ότι άλλο τα λόγια κι άλλο
η ουσία... Και δω προσπαθούμε να αγγίξουμε κάποια ουσία, μές απο ένα
κοινό νου...
Ορίστε στο είπα το μυστικό, αλλά θα το καταλάβεις;
quote:
noemaquote:
ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣ*$@) ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΝ ΛΑΊΚΙΣΜΟ ΣΤΑ ΕΔΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ;;;;;;Δεν ξέρω αν πρέπει να μπω στη διαδικασία να σου υποδείξω που λαικίζεις, δεν εχει καμμία σημασία βέβαια.
'ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Φιλε Allzzaro , ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΜΕΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕΣ ...
'ΑΝ ΟΜΩΣ Καταφερα παρ' αυτα και εξω απο σκοπιμοτητες , ΝΑ 'ΚΑΤΑΝΤΗΣΩ' ΛΑΊΚΙΣΤΗΣ , ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΡΓΟΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ 'διορθωνεις', ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΩ ο Λαίκιστης ...[ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ...]
'ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΣ εστω και με 'βρισιες οπως λες ΝΑ ΚΟΡΟΊΔΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Άγαθος ,ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΓΑΣΑΣ ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;
'ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ +%&%$# ΤΟΝ ΧΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΚΟΜΗ ... ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ...'ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ αδυναμια οποια , ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΓΙΟ ΤΗΣ ΑΛΟΓΑΡΙΑΣΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Τωρα ...
noema δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που εκφράζεσαι και δεν νομίζω να γνωριζόμαστε τόσο ώστε να παίρνεις το θάρρος να μου εκφράζεσαι έτσι.
Το να με χάσεις απο φίλο .. ναί.. το κατάφερες οπως επίσης κατάφερες να με κάνεις να μην ξαναγράψω στο τόπικ αυτό.Να είσαι καλά , καλή συνέχεια σε ολους σας..
'ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ...ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩ ... ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ...
'ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ , ΘΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΕΡΕΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ [εσυ μην βριζεις και μην θυμωνεις οπως θυμωνουμε καποιες φορες εμεις]...
'ΑΡΧΙΣΑΜΕ Φιλε allzzaro ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ...
'ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ 'ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΑΠΟ 'ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ...
'ωρα καλη ...
.
quote:
Προτρέπω τους φίλους που θέλουν να συμμετάσχουν σ'αυτην την ιδιόμορφη συζήτηση, να το κάνουν έχοντας σαν οδηγό των σκέψεών τους, το ένστικτο και την καρδιά.
Ας αφήσουν για λίγο τη λογική ή ας την μετρησουνε και ας την συμμαζεψουν και ας μιλήσουν με τη γλώσσα του ενσυνειδητου και του κεκαθαρισμενου ενστικτου τους ...
Ας δούν πίσω και πέρα απ'τις λέξεις και όχι τις λέξεις...
Ας προσπαθησουν να δουν τα πρόσωπα πίσω απ'τις λέξεις...
Το ενσυνειδητο δεν προσβάλλεται απ'τις λέξεις...
ουτε και το συναίσθημα ...
Δείτε ανάμεσα απ'αυτές...
Αφήστε λίγο τη λογική να ξεκουραστεί ή αποκαταστηστε την σαν παλικαρια ...
Δείτε τη συζήτηση με ''άλλα'' μάτια...
Προσαρμόστε τη σκέψη και το βλέμμα σας και θα καταλάβετε τι λέμε...
Δεν είναι δύσκολο ουτε και ευκολο ...
Είναι ΟΜΩΣ για αλληλοκατανόηση και προσαρμογή...
Αν θέλετε να καταλάβετε τι προσπαθουμε να καταλαβουμε για 'Μας... Θέλετέ το μαζι μας ή και χωρια ο καθενας ???
Για ολους μας προκειται ...
Καλωσήρθατε...
Ανοίξαμε τους λογαριασμους μας και σας περιμένουμε!
Κουραγιο να 'χετε και μπολικη ψυχραιμια ...
'ΕΔΩ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ , Ή ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ...
'ΕΔΩ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ...
'ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ Ενας ΚΑΙ Ενας ΚΑΙ Ενας ακομη Μαζι ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ...
'ΕΔΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ...
'ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ Τι Αλλο ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Τωρα ...
'ΕΔΩ ΛΕΜΕ , Θέε μας ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ , Ή Βόηθα τους Αλλους να να καταλαβουν ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ...
'ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η Δικη Μας ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ...
'ΑΣ ΚΑΝΕΙ Καποιος ΜΙΑΝ ΕΥΧΗ ΓΙΑ Μας ...
'ΟΛΑ ΤΑ Αλλα ΕΙΝΑΙ Αλλα ...
.
quote:
Νόημα ό ήλιος σού μιλάει μόνο σαν ήλιος...
Ο ήλιος που σου μιλαει έχει ηλιοκεντρικό χαρακτήρα!
Δεν χρίζει ούτε χρίζεται ούτε χριστιμοποιεί άλλους για τις πράξεις του!
Εσύ?
'ηλιε ηλιε ...
'ΠΑΡΟΜΟΙΩΜΑΤΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ... ΤΟ Ιδιο ΘΕΩΡΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ...
'ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥ Ηλιου φΩς ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ , ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΟΙ ΣΕ 'ΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ... ...
'ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΜΑΙ ...
'ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ , βλεπεις με τι εχουμε να κανουμε συχνα ...
'καλα λογαριαζεις για το ομορφο και για μας ... να περιμενεις ομως και
τους πολλους αιφνιδιασμενους και τους αργοαγουροξυπνημενους και τους εχοντες κοιμηθει προσκαιροαναλαφρα με εκεινα που εχουν κανει εναντια στην ανθρωπινη συνειδηση τους για τους Ιδιους και τα παιδια τους ... απο το ενα πλευρο μοναχα ...
'ΕΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ , ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ Τι εχει απομεινει ...
'ΕΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ , ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ ...
'Ο ΚΟΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ...
.
πρέπει να μάθουν να ξαναβλέπουν αυτά που κάποτε τους
πείραζαν... Αυτά που τώρα υπομενούν ή εχουν δεχτεί...
'ετσι ειναι με την σειρα τους τα πραγματα μαστορα και οχι οπως και οποτε βολευουν τον καθενα ...
'θαρρω πως πολυ ευκολα αλλαζουμε ή ανταλλασουμε την συνειδηση μας ...
'με Τι ομως που να παρει η ευχη ...
'ο Ανθρωπος αποστρεφεται απο τα Ανθρωπινα ...
'εχει σκυψει υποτακτικα το κεφαλι της ψυχης του στους εξουσιαστες και δυναστες ανθρωπους !!!
'αν του πεις , τι γινεται Τωρα και Τι κανουμε ανθρωπε , ή ξυνεται ή παμε καλυτερα για αλλα σου λεει ...
'εγω το ξερω πια , πως πολλοι δεν θα 'μαστε στο τελος τελος ...
'ας ειναι ομως , οσο και αν δεν το θελω ...
'καλησπερα στην ψυχραιμια σου και στην υπομονη σου ...
'εγω δεν τα παω καλα με τους δυοβλεποντες και τους της υποκρισιας ..
'σεβομαι και θα σεβομαι εκεινους που προσπαθουν να καταφερουν το Κοινο Πνευμα για τις αναγκες της Κοινης ζωης μας ...
'και σεβομαι και χαιρομαι εκεινους που ειτε στην αρχη ειτε στο μεσο ειτε στο περας της ζωης τους , εχουν διαμορφωσει μεσα τους το Πνευμα του αρκετου και Επιουσιου της ζωης του ανθρωπου ...
.
καπετάνιους κι όποιος αντέξει...
Κι άλλοι θα πάνε λίγο μπροστά και θα μας προλαβουν μετά,
όχι πολύ μετά, αλλά σε λίγο...
Αλλά που είναι πια αυτή η σκέψη; Μπορεί, άραγε να νικήσει
κανείς τον καταναλωτισμό του νού;Μπορούμε να λογαριάζουμε τις
πράξεις μας, ώστε να ξέορυμε που να χρεώνουμε τις συνέπειες τους,
για να μπορούμε να προλαβαίνουμε και να φτιάχνουμε και τιποτες καλύτερο...
Γιατί θα ρθεί αυτό το καλύτερο κι όποιος αντέξει και μείνει άνθρωπος...
Όχι απο έξω, αλλά απο μέσα του. Άνθρωπος αληθινός, όχι απλά ένας
μηχανισμος που καταναλώνει και περνάει έτσι σαν ένα μηδέν...
Είμαστε άνθρωποι, γαμώτο!!!
'ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ...
'ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΑΠ' ΕΞΩ ΑΠ' ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ ...
'ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΣΥΝΗ , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΕΣΤΩ ΟΣΟΙ ΟΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ......
'ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ...
'ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ...
'ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ...
'ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ...
'ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΑ ΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ...
'ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ Τωρα ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ...
'ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ...
'ΟΣΟΥΣ ΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ , ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ...
'ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ...
.
Μπας και ξεφύγουμε απο την καθημερινότητα που έγινε τόσο
πληκτική...Επιτηδες, όχι κατά λάθος...Έτσι είναι για να φεύγουμε μακρυά
ο ένας απο τον άλλο... Πάει, χάθηκε εκείνο το παρεϊστικο, εκείνες
οι στιγμές που θυμόμαστε...Σήμερα δεν θυμόμαστε που
ήμασταν χθές βράδυ...Όταν δεν περνάς καλά, κοιμάται ο
νους...Όπως κοιμόμαστε, έτσι που μας τα δίνουν όλα στο πιάτο...
Ώρε κατοχη που μας χρειάζεται.....
Και τώρα θέλει πιο πολύ να λογαριάζεις, έτσι σφιχτά που γινονται
τα πράγματα....Τώρα θέλει να μην δεχτείς ότι σου φτύνει την αξιοπρέπεια,
να μην αφήσεις ότι σε κάνει άνθρωπο, να μην ξεχάσεις ότι είσαι ο
άρχοντας της γής κι όχι κάποιο ζώο που επιβιώνει...
Έχουμε και νου...